CHARLIE & CO

Société en commandite simple


Dénomination : CHARLIE & CO
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 835.490.395

Publication

09/10/2012
ÿþ Mod Word 11.i

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Î

Voorbehouden 111111H1111111illijill,11,111111

aan het

Belgisch Staatsblad

ffetsepifiegd tor griffée ran da bide t3Cal~ KtnichSndel

2 8 SEP. 2812

Griffie

Ondernemingsnr : 0835.490.395

Benaming

(voluit) : Charlie & Co

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap, in vereffening

Zetel : Godefriduskaai 18/31, 2000 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Sluiting Vereffening - Volmacht voor formaliteiten.

Er blijkt uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering gehouden op 25 juli 2012 dat de bijzondere algemene vergadering

- KENNIS HEEFT GENOMEN van het verslag van de vereffenaar, de door de vereffenaar voorgelegde rekeningen en stukken tot staving. De aandeelhouders nemen er akte van dat dit verslag en deze stukken overeenkomstig artikel 194 van het Wetboek van vennootschappen minstens één maand voor de algemene vergadering op de zetel van de Vennootschap dienen neergelegd te worden. De aandeelhouders, waarvan de hoofdaandeelhouder tevens vereffenaar is, wensen echter aan deze wachttermijn van één maand te verzaken, daar zij zich voldoende ingelicht achten.

- HEEFT BESLOTEN het verslag van de vereffenaar, de door de vereffenaar voorgelegde rekeningen en stukken tot staving goed te keuren,

- HEEFT BESLOTEN, bij afzonderlijke stemming, kwijting te verlenen aan de vereffenaar voor alle aansprakelijkheid voortvloeiend uit de vervulling van zijn taak.

- HEEFT BESLOTEN om de boeken en bescheiden van de Vennootschap gedurende ten minste vijf jaar neer te leggen en te bewaren te Oude Domburgseweg 15, 4356 CA Oostkapelle, Nederland.

- HEEFT VERKLAARD dat alle schuldeisers en aandeelhouders van de Vennootschap de gelden en waarden die hun toekomen, hebben ontvangen, niet dit begrip dat de heer Hubertus Jansen, als hoofdaandeelhouder van de Vennootschap heeft verklaard alle kosten van de vereffening op zich te nemen en kennis heeft van het feit dat zijn vordering op de Vennootschap niet terugbetaald kan worden.

- HEEFT BESLOTEN de vereffening te sluiten en te verklaren dat de Vennootschap definitief ophoudt te bestaan.

- HEEFT BESLOTEN om een volmacht te verlenen aan de heer Johan Lagae en/of mevrouw Els Bruis en/of elke andere advocaat, kantoor houdende te Neerveldstraat 101-103, 1200 Sint-Lambrechts-Woluwe, met de bevoegdheid om alleen te handelen en met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, teneinde alle formaliteiten bij het rechtspersonenregister en desgevallend bij de BTW-administratie, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de schrapping van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, te vervullen. Zij worden ondermeer gemachtigd voor het opstellen, ondertekenen en neerleggen van de nodige (publicatie)formulieren.

Voor eensluidend uittreksel,

Johan Lagae

Advocaat - Bijzondere volmachtdrager

Tegelijk hiermee neeriegd : Notulen van de bijzondere algemene vergadering gehouden op 25 juli 2012,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

27/04/2012
ÿþ Mod Wad 11,1

{ -i , In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

*iaoasais

Ip

Ondernemingsnr : 0835.490.395

Benaming

(voluit) : Charlie & Co

(verkort)

Vc beht aar Bek Staat

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Valkenlaan 26, 2900 Schoten

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging - Ontbinding - Benoeming vereffenaar - Bevoegdheden vereffenaar - Volmacht voor formaliteiten.

Er blijkt uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering gehouden op 30 december 2011 dat de bijzondere algemene vergadering

-

HEEFT BESLOTEN om het boekjaar te wijzigen om het te laten lopen van 1 oktober van elk jaar om af te sluiten op 30 september van het daaropvolgende jaar. Bijgevolg ook besloten tot wijziging van artikel 11 §1 van de statuten, dat als volgt zal luiden:

"Het boekjaar begint op 1 oktober van elk jaar en eindigt op 30 september van het daaropvolgende jaar."

HEEFT BESLOTEN om, als gevolg van de wijziging van het boekjaar van de vennootschap, de datum van de jaarvergadering te wijzigen en te laten plaatsvinden op de laatste maandag van de maand januari om 10.00 uur. Bijgevolg ook besloten tot wijziging van de eerste zin van artikel 10 §1, dat als volgt zal luiden:

"De jaarvergadering wordt gehouden op de laatste maandag van de maand januari om 10.00 uur, of indien die dag een wettelijke feestdag is, op de eerstvolgende werkdag,"

HEEFT BESLOTEN om de zetel van de vennootschap te verplaatsen naar Godefriduskaai 18, bus 31, 2000 Antwerpen.

HEEFT BESLOTEN, als overgangsmaatregel, dat het huidige boekjaar, dat begonnen is bij de verkrijging van rechtspersoonlijkheid, verlengd wordt tot 30 september 2012, en de eerste jaarvergadering bijgevolg plaats zal vinden op de laatste maandag van januari 2013.

HEEFT BESLOTEN de vennootschap in overeenstemming met de artikelen 4, 10 §5 en 12 van de statuten vrijwillig te ontbinden en in vereffening te stellen vanaf heden.

-

KENNIS HEEFT GENOMEN van het feit dat ingevolge de voorafgaande beslissing tot ontbinding de gecommanditeerde vennoot, de heer Hubertus Jansen, ontslag neemt uit zijn functie als zaakvoerder van de vennootschap met onmiddellijke ingang.

HEEFT BESLOTEN de beherende vennoot, de heer Hubertus Jansen, wonende te Godefriduskaai 18, bus 31, 2000 Antwerpen , te benoemen als vereffenaar, in overeenstemming met artikel 12 van de statuten van de vennootschap. (De benoeming van de vereffenaar werd goedgekeurd door de rechtbank van koophandel van Antwerpen op 30 maart 2012).

-

HEEFT BESLOTEN de machten van de vereffenaar als volgt vast te stellen:

-de vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht voorzien in de artikelen 186, 187 en 188 van het Wetboek

van vennootschappen;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

oF

Voor-

behouden

aan het4

Staatsblad

"

-de vereffenaar mag de handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van het Wetboek van vennootschappen zonder dat hiervoor een voorafgaandelijke beslissing van de algemene vergadering nodig is;

-de vereffenaar mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving, verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zonder betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen;

-de vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van de vennootschap;

-de vennootschap wordt geldig vertegenwoordigd voor alle handelingen door de vereffenaar;

-de vereffenaar mag onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt.

- HEEFT BESLOTEN dat de vereffenaar zijn mandaat onbezoldigd zal uitoefenen.

- HEEFT BESLOTEN bijzondere volmachten te verlenen aan Johan Lagae en/of Els Bruis, die te dien einde allen woonstkeuze doen bij Loyens & Loeff Advocaten te 1200 Brussel, Neerveldstraat 101-103, met , mogelijkheid tot gehele of gedeeltelijke subdelegatie, teneinde (i) de vervulling van de formaliteiten voor het wijzigen van de gegevens van de vennootschap bij het rechtspersonenregister en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren, (ii) het opstellen, tekenen en indienen van een verzoekschrift tot bekrachtiging van de benoeming van de vereffenaar bij de rechtbank van koophandel en (iii) de vervulling van de overige formaliteiten in het kader van de ontbinding en vereffening van de vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor eensluidend uittreksel,

Johan Lagae

Advocaat - Bijzondere volmachtdrager

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

27/04/2011
ÿþ,*

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



`= ~`~ L -11111111111111111111

mi *11063869

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie 14 APR. 2011

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/04/2011- Annexes du Moniteur belge

0835° 49® e 395

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : Charlie & Co

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Valkenlaan 26, 2900 Schoten

Onderwerp akte : Oprichting

Uittreksel uit de onderhandse akte dd. 15 maart 2011.

1.) Rechtsvorm - naam

De vennootschap is een handelsvennootschap in de vorm van een gewone commanditaire vennootschap.

De naam van de vennootschap luidt:

"Charlie & Co".

2.) Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2900 Schoten, Valkenlaan 26.

De zetel kan slechts overgebracht worden naar een andere plaats in België bij eenvoudige beslissing van de

zaakvoerder of van het college van zaakvoerders.

3.) Doel

De vennootschap heeft tot doel:

- elke activiteit van analyse, consultancy en raadgeving in bedrijfsbeheer en bedrijfsvoering in de ruime zin van het woord, waaronder bedrijfsorganisatie, managementtechnieken en -advies, personeelsbeleid, financieel beleid, administratieve organisatie en dit voor alle bedrijven, instellingen en organisaties, - het verlenen van advies en praktische hulp aan bedrijven, instellingen en organisaties op het gebied van public relations en communicatie,

- het adviseren, coördineren en het begeleiden van ondernemingen bij het kopen en verkopen van participaties in andere ondernemingen,

- het management van vennootschappen, ondernemingen en organisaties en alle activiteiten die ermee verband houden,

- het uitoefenen van bestuursmandaten in alle vennootschappen en ondernemingen van alle aard,

- de arbitrage en de bemiddeling tussen bedrijfsleiding en werknemers.

Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de, hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt.

Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap' zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap wordt afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of belangen nemen in andere: ondernemingen, rechtstreeks of onrechtstreeks op gelijk welke wijze.

De vennootschap kan zich zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen; van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende! handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke! van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken.

Voorafgaande opsomming is enkel verklarend en niet beperkend en dient te worden geïnterpreteerd in de meest uitgebreide zin.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/04/2011- Annexes du Moniteur belge

4.) Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Zij kan slechts door de wil van de vennoten ontbonden worden bij besluit van de algemene vergadering,

genomen volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld.

5.) Kapitaal en aandelen

Het kapitaal van de vennootschap, dat geheel geplaatst is, bedraagt 500,00 euro en is verdeeld in 100 aandelen, ondeelbaar en zonder vermelding van de nominale waarde.

Een vennoot kan zijn aandelen in de vennootschap overdragen onder levenden aan een medevennoot of aan een derde nadat zij bij voorkeur voor overname zijn aangeboden aan alle vennoten.

Ingeval van overlijden van een vennoot, zal de vennootschap niet van rechtswege ontbonden zijn.

Het aandeel of de aandelen van een overleden vennoot gaan over op zijn erfgenamen of rechtverkrijgenden nadat zij bij voorkeur voor overname zijn aangeboden aan alle vennoten. Zijn er minderjarige erfgenamen, dan zullen deze van rechtswege de hoedanigheid van stille vennoot krijgen.

6.) Vennoten

Er zijn twee soorten vennoten:

a.) Beherende vennoten

De beherende vennoten zijn hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor alle verbintenissen van de vennootschap.

De beherend vennoot is: dhr. Hubertus Jansen, Valkenlaan 26, 2900 Schoten, houder van 90 aandelen.

b.) Stille vennoten

De stille vennoten staan voor de schulden en verliezen van de vennootschap slechts in tot beloop van hun inbreng, op voorwaarde dat zij geen enkele daad van bestuur verrichten, zelfs niet krachtens volmacht. De stille vennoten mogen zich niet mengen in het bestuur van de vennootschap, maar zullen het recht hebben op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van alle registers en maatschappelijke geschriften en controle uit te oefenen op alle verrichtingen van de vennootschap.

De stille vennoten zijn houder van 10 aandelen.

7.) Bestuur

De leiding van de vennootschap berust bij één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. Een zaakvoerder kan slechts worden ontslagen om wettige redenen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de regels geldend voor wijziging van de statuten.

Bij overlijden van de zaakvoerder, wordt de vennootschap van rechtswege ontbonden.

Tot eerste, niet-statutaire, zaakvoerder en dit voor onbepaalde duur en met volledige externe

vertegenwoordigingsbevoegdheid, wordt benoemd:

dhr. Hubertus Jansen, voornoemd.

Zijn mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

8.) Algemene vergadering van de vennoten

De jaarvergadering wordt gehouden op de laatste maandag van de maand mei om 10.00 uur, of indien die dag een wettelijke feestdag is, op de eerstvolgende werkdag.

Elke aandeel geeft recht op één stem.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste maandag van de maand mei van het jaar 2012.

"

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/04/2011- Annexes du Moniteur belge

9.) Boekjaar - Inventaris - Jaarrekening - Winstverdeling - Reservering - Verliezen

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december daarna.

Het eerste boekjaar begint bij de verkrijging van rechtspersoonlijkheid en eindigt op 31 december 2011.

Op het einde van elk boekjaar wordt door toedoen van de zaakvoerder de inventaris van het vermogen van de vennootschap voorgesteld, wordt de jaarrekening opgemaakt over het voorbije boekjaar en wordt de boekhouding afgesloten.

De zuivere winst blijkt uit de balans, na aftrek van de algemene onkosten en van de afschrijving."

Over de winstverdeling en reservevorming zal beslist worden door de algemene vergadering.

Dit gebeurt bij gewone meerderheid van stemmen.

De verliezen zullen onder de vennoten verdeeld worden volgens dezelfde verhouding als deze die voorzien

is voor de verdeling van de winsten.

Nochtans zal de bijdrage in de verfiezen van de stille vennoten nooit hun inbreng mogen overtreffen.

10.) Ontbinding - Vereffening

Ongeacht het voormelde, zal de vennootschap steeds van rechtswege ontbonden zijn indien er op een bepaald ogenblik minder dan twee vennoten zijn.

In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Bij gebreke aan dergelijke benoeming geschiedt de vereffening door de zaakvoerders, handelend in de hoedanigheid van een vereffeningscomité. Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op.

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen.

11.) Bekrachtigingen

Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen verklaren de oprichters dat de vennootschap alle verbintenissen bekrachtigt door één van hen aangegaan in naam en voor rekening van onderhavige vennootschap in oprichting en alle verbintenissen en verplichtingen die daaruit voortvloeien overneemt.

12.) Volmacht

De oprichters geven bij deze een bijzondere volmacht, met recht van indeplaatsstelling, aan

BVBA Fiduciaire F. Piselé (0428.485.226), Bredabaan 1026, 2900 Schoten om:

- bij het ondemerningsloket, de kruispuntbank voor ondernemingen en de fiscale administraties, zowel der directe als indirecte belastingen, alle nodige formaliteiten te vervullen inzake de inschrijving, wijzigingen (voorgaande, huidige en toekomstige) en schrappingen,

- de vennootschap te vertegenwoordigen bij de diensten der directe en indirecte belastingen, inzage te nemen in het dossier en akkoorden en briefwisseling te ondertekenen, waarbij de volmachthouder steeds handelt in opdracht van de volmachtgever.

Deze volmacht behelst alle verrichtingen die de lasthebber nodig of nuttig zal achten voor het hierboven aangegeven doel. Zij omvat inzonderlijk alle macht tot aangifte, antwoord, bezwaar en afstand.

Schoten, 15 maart 2011

Dhr. Hubertus Jansen

Beherend vennoot

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
CHARLIE & CO

Adresse
GODEFRIDUSKAAI 18, BUS 31 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande