CHATHOS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CHATHOS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 505.716.824

Publication

28/11/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

De vennootschap kan tevens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

Deze opsomming is niet limitatief.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de

verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Zij kan, binnen de perken van haar maatschappelijk doel, zowel in België als in het buitenland, alle roerende, onroerende, financiële, industriële, commerciële of burgerrechtelijke handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

5. kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (18 550,00 ¬ ), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, volstort ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00 ¬ ) bij KBC BANK.

6. bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering.

De vergadering die ze aanstelt bepaalt hun aantal, de duur van hun mandaat, hun bezoldiging en hun machten wanneer er verschillende zijn. Wanneer er slechts één zaakvoerder is worden alle aan de zaakvoerders verleende machten aan deze laatste toevertrouwd.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, dient het orgaan van bestuur van deze rechtspersoon onder zijn vennoten, zaakvoerders of werknemers een vaste vertegenwoordiger te benoemen die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechtelijk aansprakelijk en strafrechtelijk verantwoordelijk alsof hij de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke

aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

7. Vertegenwoordiging: Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in recht als eiser of als verweerder. De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde lasthebber.

8. Boekjaar: Het maatschappelijk boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar. Het eerste boekjaar begint op 24 november 2014 en zal eindigen op 31 december 2015.

9. Jaarvergadering: de eerste maandag van juni om 17 uur

10. Stemrecht- Toelating tot algemene vergadering: Elke vennoot mag zich laten vertegenwoordigen door een andere vennoot, drager van een bijzondere volmacht; hij kan zelfs zijn stem uitbrengen schriftelijk of per telegram.

Uitgenomen in de gevallen waarin de wet er anders over beschikt, geeft elk aandeel recht op één stem. Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening ; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

De vergadering beslist geldig ongeacht het gedeelte van het vertegenwoordigd kapitaal en de beslissingen worden genomen bij eenvoudige meerderheid van de stemmen.

De beraadslagingen van de algemene vergadering worden opgenomen in de processen-verbaal door de leden van het bureau en de vennoten welke zulks zouden vragen, ondertekend; de uittreksels van deze processen-verbaal worden door een zaakvoerder ondertekend.

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren. Daartoe zal door het bestuursorgaan, een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld. Is binnen deze periode de goedkeuring van alle vennoten met betrekking tot alle agendapunten en de schriftelijke procedure niet ontvangen, dan worden de beslissingen geacht niet genomen te zijn.

11. Bestemming winst/vereffeningssaldo: conform de wet.

12. Zaakvoerder(s): Er wordt één zaakvoerder benoemd voor een onbepaalde duur:

- De heer VRANKEN Serge, voornoemde oprichter, hier aanwezig zoals gezegd, die aanvaardt,

onder de bevestiging niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich hiertegen verzet.

Zijn opdracht wordt onbezoldigd uitgeoefend, behoudens andersluidende beslissing van de

algemene vergadering.

13. Overname van verbintenissen: De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf heden. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

De verbintenissen aangegaan vanaf de ondertekening dezer tot het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid zijn eveneens onderworpen aan voormeld artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Voor gelijkvormig ontledend uittreksel,

Katrien EERENS, Geassocieerd Notaris te Geel.

Tegelijk neergelegd: afschrift oprichtingsakte.

Coordonnées
CHATHOS

Adresse
WINKELOMSEHEIDE 93 2440 GEEL

Code postal : 2440
Localité : GEEL
Commune : GEEL
Province : Anvers
Région : Région flamande