CHAUX-CHAUX

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : CHAUX-CHAUX
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 541.968.001

Publication

13/03/2014
ÿþOndememingsnr : 0541.968.001

Benaming

(voluit) : Chaux-Chaux

(verkort) '

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Walter Emsensstraat 45 3920 Lommel (volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Op de bijzondere algemene vergadering van 24/02/2014 werd met eenparigheid van stemmen beslist om de maatschappelijke zetel te verplaatsen van Walter Emsensstraat 45 te 3920 Lommel naar Kasteelstraat 29 te 2400 Mof.

Dekoninck Katrin

Zaakvoerder

E

Motl Word t 1.t

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL.

0 ~º% -03- 2014

HAS L .

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hefzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

29/11/2013
ÿþ Mod Nlotà 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1Ililt!1.11111,11J1,11111111

eittenk van koophtnd0l

i 9 eov 203

let-mu1-T

' Griffie

Ondernennirigsnr Benaming 054-4 68 . ce 1

(voluit) tvc:rH4rt} Chaux-Chaux

Chaux-Chaux







Rechtsvoren Vennootschap onder firma

Zetel . Walter Emsensstraat 45 3920 Lommel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Tussen de ondergetekenden; Mevrouw Dekoninok Katrin, geboren op 29/0411971, wonende te Walter Emsensstraat 45, 3920 Lommel, en mevrouw Heirwegh Saskia, geboren op 10/02!1975, wonende te Hoge Aardstraat 5, 2610 Wilrijk wordt heden, 04/11/2013 een vennootschap onder firma opgericht, waarvan de statuten als volgt worden opgesteld. De vennootschap is opgericht onder de rechtsvorm van een vennootschap onder firma onder de naam Chaux-Chaux. De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3920 Lommel, Walter Emsensstraat 45. De vennootschap kan zonder statutenwijziging, door beslissing van de zaakvoerder overgebracht worden naar elke andere plaats binnen het Belgisch grondgebied.

De vennootschap heelt tot doel, zowel in België als in het buitenland;

-Beoefening van uitvoerende kunsten door zelfstandig werkende artiesten. -Overige ondersteunende activiteiten voor de uitvoerende kunsten.

-Het leveren van goederen en diensten voor geveldecoratie, sierpleisters, tadelakt zowel in groothandel als

in kleinhandel.

-Uitvoeren van tadelakt.

-Artistiek tekenen en schilderen.

-Ambachtelijke decoraties en ontwerpen.

-Realiseren en plaatsen van artistieke keramische tegels en interieurobjecten.

-Ontwerpen en realiseren van sierpleisters,

-Vervaardigen van beeldhouwwerken.

-Het geven van workshops.

-Het presteren van diensten verbandhoudende met het voorgaande; alles in de ruimste zin van het woord. -De vennootschap kan aandelen verwerven in andere vennootschappen.

-De vennootschap kan eveneens leningen toestaan aan haar zaakvoerder of vennoten.

-De vennootschap mag haar doel zowel in België ais in het buitenland uitoefenen en nastreven, zowel rechtstreeks als door een vertegenwoordiging, deelneming, associaties, samensmelting, concessie of mandaat, zowel voor eigen rekening" als voor rekening en risico voor derden,

-Voor eigen rekening het aanleggen, oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, aile verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten .zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, -verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de vennootschap mag tevens de bedrijvigheden coördineren die betrekking hebben op de gehele en gedeeltelijke uitvoering van voltooiingwerken door onderaannemers.

-Voor eigen rekening het aanleggen, oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

-De vennootschap kan overgaan tot aile handelsverrichtingen, burgerlijke verrichtingen,

-nijverheidsverrichtingen, financiële, roerende en onroerende verrichtingen, zo voor eigen rekening ale voor rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als In buitenland.

-Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan aile ondernemingen of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven of die van aard zijn grondstoffen Ie

Op de Malste biz van Luik, Es vermelden Recto " Naam en hoedanigheid van dit instiumenterencie notati5. hetzij var, de perscr(ojn(cn}

bevoegd cie rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso : Neam en handtekening

Voor-

' bet" ,6uden

aan het

Belgisch

5taa txtad

"

verschaffen of de afzet van het product te vergemakkelijken. Deze deelneming kan geschieden door inschrijving op of de overname van aandelen, inbreng, fusie, opsiorping, splitsing of op welke wijze dan ook.

-Zij kan ook functies van bestuurders of vereffenaars van andere vennootschappen uitoefenen.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde tijd.

Het geplaatst kapitaal bedraagt 200,00 euro,

Dit kapitaal is op volgende wijze volstort:

Op 10 aandelen voor comparant 1:100,00 euro

Op 10 aandelen voor comparant 2: 100,00 euro

Het kapitaal is vertegenwoordigd door 20 aandelen.

De aandelen kunnen slechts overgedragen worden mits toestemming van aile medevennoten. Indien een vennçot wenst uit te treden dient hij de aandelen eerst aan te bieden aan de medevennoten. Op het ogenblik van uittreding, dient er een verdeling overeengekomen te worden waarbij de waarde van de vennootschap gelijk is aan het eigen vermogen van de laatst goedgekeurde jaarrekening. ln geval van overlijden van een vennoot dient de erfgenaam zijn aandelen af te staan aan de overige aandeelhouders en dit in verhouding tot ieders bezit. Ingeval het netto-actief van de vennootschap negatief is, dienen de erfgenamen dit saldo te vereffenen, en dit in verhouding tot het aandeelhouderschap van de erfsater.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders. De zaakvoerders hebben de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van de handelingen waarvoor de algemene vergadering bevoegd is. In geval er meerdere zaakvoerders zijn, wordt er gezamenlijk beslissingen genomen voor alle handelingen vanaf 25.000,00 euro.

Elk jaar op de eerste vrijdag van de maand juni om 20:00 uur, of indien die dag een wettelijke feestdag is, op de eerstvolgende werkdag, zal de gewone algemene vergadering gehouden worden op de zetel van de vennootschap of op een andere plaats in België, aangeduid in de bijeenroeping. Elk aandeel geeft recht op één stem. De vennoot die niet persoonlijk aanwezig kan zijn op een algemene vergadering mag zich door een lasthebber laten vertegenwoordigen.

De notulen van de algemene vergadering zullen worden ondertekend door de voorzitter, de leden van het bureau en de aandeelhouders die zulks verlangen.

Het maatschappelijk boekjaar loopt van 1 januari tot 31 december van ieder jaar. Elk jaar wordt er een inventaris opgemaakt. De zaakvoerder stelt zijn jaarverslag op waarin hij ondermeer rekenschap geeft over zijn gevoerd beleid. De algemene vergadering beslist over de verdeling van de Winst. Het eerste boekjaar loopt tot 3111212014,

Bij ontbinding van de vennootschap zal de vereffening geschieden door de zaakvoerder, tenzij de algemene vergadering hiertoe opdracht geeft aan één of meer vereffenaars met gewone meerderheid van stemmen. Het voorstel tot ontbinding dient te worden voorafgegaan door een verslag van de zaakvoerder. Na delging van de schulden en de lasten van de vennootschap zal het saldo van het maatschappelijk vermogen verdeeld worden tussen de vennoten in evenredigheid reet het aantal deelbewijzen dat zij bezitten.

Tot zaakvoerders worden benoemd:

Mevrouw Dekoninck Katrin, geboren op 29104/1971 (NN 71.04.29260.01)

Mevrouw Heirwegh Saskia, geboren op 1 010211 97 5 (NN 76.02.10-420.93)

be zaakvoerdersmandaten zijn bezoldigd tot de algemene vergadering hierover een andere beslissing neemt.

De vennootschap zal rechtspersoonlijkheid verkrijgen, vanaf de dag van de neeriegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

~

Opgemaakt te Lommel, op 0411112013, in drie exemplaren, waarvan één exemplaar .voor de registratie bestemd is, de overige voor de vennoten.

d1D

Dekoninck Katrin Heirwegh Saskia

cLà

e

^y

:

P:

Op de motste biz van Edik B vermelden ° Recto Naam en hoedanigheid van cie instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)ni*nl bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

01/04/2015
ÿþMad Word 11,1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de

Ife rgelegd ter griffie van de

RECHTBANK VAN KOOS IIANDEL

ANTWERPEN afdeling TURNHOUT

Da Griffier

2 0 MAART 2015

Griffie

Ondernemingsnr : 0541.968.001

Benaming

(voluit) : Chaux-Chaux

(verkort)

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel Kasteelstraat 29, 2400 Mol

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel, ontslag en benoeming zaakvoerder

Op de bijzondere algemene vergadering van 02/01/2015 werd met eenparigheid van stemmen beslist om de maatschappelijke zetel te verplaatsen van Kasteelstraat 29 te 2400 Mol naar Hoge Aardstraat 5 bus 2 te 2610 Wilrijk.

Tevens werd met eenparigheid van stemmen beslist Marcus An te benoemen tot zaakvoerder. Zij aanvaardt deze benoeming. Dekoninck Katrin heeft haar ontslag als zaakvoerder gegeven. Dit ontslag werd met éénparigheid van stemmen aanvaard.

Heirwegh Saskia

Zaakvoerder

Op de laatste biz van Luik B vermelden , Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
CHAUX-CHAUX

Adresse
KASTEELSTRAAT 29 2400 MOL

Code postal : 2400
Localité : MOL
Commune : MOL
Province : Anvers
Région : Région flamande