CHEMICAL MARKETING COMPANY, AFGEKORT : CMC

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : CHEMICAL MARKETING COMPANY, AFGEKORT : CMC
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 445.838.625

Publication

29/04/2014 : Benoeming commissaris
[Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 4 maart 2014]

"De vergadering beslist een commissaris aan te stellen en bevestigt hierbij de benoeming tôt die functie van BDO Bedrijfsrevisoren Burg. CV kantoorhoudend te Antwerpen-Berchem, U'rtbreidingstraat 72 bus 1. BDO Bedrijfsrevisoren duidt de heer David Lenaerts als haar vaste vertegenwoordiger aan.

De opdacht geldt, voor een hemieuwbare termijn van drie jaar met name voor de boekjaren eindigend op 10

Oktober20l4, 2015 en 2016."

Vooreensluidend uittreksel

+-•

.Sf "3

Fernando Rodriguez

bestuurder

Stephen Stone

bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.
25/04/2014
ÿþ HW Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

MU I. I

beh aa Bel Staz

I I II

I I

II

tkere7A dn'Reddtilr-e.

van licoélubei T?,ArdErerpon,

ej-évi-mbeetev,- or

14 APR 2014

Griffie

Ondernemingsnr : 0445.838.625

Benaming Chemical Marketing Company

(voluit) : CMC

(verkort):

Rechtsvorm: Naamloze vennootschap

Zetel: Britselei 15, 2000 Antwerpen, België

(volledig adres)

Onderwerp akte Bevoegdheidsdelegatie bij volmacht

Uittreksel uit de notulen van de Bijzondere Algemene vergadering dd. 11 februari 2014 blijkt dat de volgende beslissingen werden genomen:

- H-EDGE bvba, met maatschappelijke zetel te 9185 Wachtebeke, Hoge Akkerstraat 29 en ondernemingsnummer 0807701281, die hiertoe zef vertegenwoordigd worden door de heer Peter Brocken, werd aangesteld als bijzondere gevolmachtigde. De volgende bevoegdheden werden toegekend:

Personeelegebonden aangelegenheden:

-Aanpassingen van het loon, toegekend aan een groot gedeelte van de organisatie, ten gevolge van collectieve arbeidsovereenkomsten, overheidsbeslissing of gelijkaardige actie,

-Vervangingen van goedgekeurde functies binnen personeelsbudgetten.

Jfijdelijke arbeidskrachten om tijdelijk vacante maar goedgekeurde vacatures in te vullen binnen goedgekeurde personeels- en onkostenbudgetten, doch zonder dat dezen een maximale periode van 12 maanden mogen overschrijden. Deze periode is niet verlengbaar tenzij de tijdelijk ingevulde functie vacant is ten gevolge van lokale wetgeving en/of akkoorden met vakbonden.

-oorlopige arbeid ln noodgevallen om niet-goedgekeurde functies in te vullen voor een maximale periode van 6 maanden.

" Voorschotten op loon die minder dan het loon van één maand bedragen en dewelke terugbetaalbaar zijn op

minder dan vier maanden,

-Opleidingskosten waarvan het engagement minder dan 1.500 EUR per persoon bedraagt.

" Goedkeuringen van afwezigheden ten gevolge van ongeval of ziekte die niet langer zijn dan dezen vastgesteld bij arbeidsreglement, lokale wetgeving of akkoorden met de vakbonden.

-Goedkeuringen van afwezigheden ten gevolge van persoonlijke of andere redenen die niet langer zijn dan 14 dagen met volledig behoud van loon of minder dan 120 dagen in totaal,

-Goedkeuring van onkostenvergoedingen ("G301 van minder dan 5.000 EUR per maand, exclusief luchtverkeerskosten.

-Goedkeuring van voorschotten voor onkosten van in totaal minder dan 5.000 EUR per personeelslid.

-Goedkeuring van diensten geleverd op consultancy basis of op basis van vooruitbetaald honorarium waarvan de waarde minder dan 10.000 EUR per dienst bedraagt.

Investeringsgebonden aangelegenheden:

-Aankopen van eigendom, installaties en uitrusting, activeerbaar als investering en niet specifiek hieronder

weergegeven, van minder dan 20.000 EUR.

" I la goedkeuring door de voorzitter van het bestuursorgaan van de Vennootschap van aankopen van eigendom, installaties en uitrusting, activeerbaar als investering en niet specifiek hieronder weergegeven, van meer dan 20.000 EUR: het afsluiten van contracten en het goedkeuren van aile betalingen aan de verkoper.

-Aankoop van kantoormachines, vast materieel en uitrusting, inclusief tekstverwerkingsmaterieel en faxmachines, voor minder dan 10.000 EUR per item.

-Aankopen voor minder dan 25.000 EUR van computers en informatiesystemen, alle belangrijke

communicatie systemen en verbonden uitrusting, zoals telefoonschakelborden,



Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

.Aankoop van alle vervangingen van rollend materieel en auto-uitrusting en of aanvullingen van de vloot van minder dan 30.000 EUR.

Inzake uitgaven:

"1-luur, leaseisublease van onroerende goederen en verbonden uitrustingsmaterialen (door de onderneming van anderen) van minder dan 10.000 EUR NPV (net present value).

Inclusief lease, sublease, amenderingen, aanpassingen, overdrachten of annuleringen met betrekking tot onroerende goederen zoals stortplaatsen, stations, magazijnen, opslagplaatsen voor diverse producten en gezamenlijk gebruikte stations.

Inclusief huur van kantoorruimte en huur van verbonden niet-operationele faciliteiten zoals parking en opslagruimte,

-Aile huur of lease van kantoormachines en kantooruitrusting (inclusief tekstverwerkingsmaterieel en faxmachines), en huur of lease van computers, verbonden uitrusting en diensten (inclusief informatie systemen) van minder dan 10.000 EUR.

-Alle huur en lease van rollend materieel, inclusief auto's, vrachtwagens en spoortankwagens indien het bedrag van de huur/lease minder dan 30.000 EUR bedraagt.

-Reclame, promotie van verkoop en identificatie objecten, indien het engagement minder dan 10.000 EUR bedraagt.

-Individuele bijdragen, schenkingen en hulp aan onderwijs en lidmaatschappen voor een bedrag van minder dan 5.000 EUR.

-Schikkingen/dadingen of andere uitgaven om het hoofd te bieden aan milieu- en veiligheidsincidenten van minder dan 50.000 EUR.

-Andere gewoonlijke en courante onkosten voorzien in een goedgekeurd budget, doch niet specifiek voorzien in één van de hier weergegeven bevoegdheden, van minder dan 25.000 EUR.

" Flonoraria, optie betalingen, voorschotten, huursommen, kortingen, uitspraken, en elke ander niet gewoonlijke kost, die niet is voorzien in de hier weergegeven bevoegdheden, van minder dan 5.000 EUR.

Financiële aangelegenheden:

" Cashgeld transfers tussen verbonden ondernemingen, indien deze de betaling zijn van verplichtingen in

overeenstemming met goedgekeurde contractsvoorwaarden.

-De tijdelijke investering van overtollige fondsen.

-De aanvaarding van documenten waarin schulden worden gekweten van minder dan 50.000 EUR en/of

minder dan 12 maanden, met een commerciële intrestvoet

" Een negatieve banksaldo in rekening courant creëren en andere korte-termijn financiering van minder dan 1.500.000 EUR.

'Leningen en voorschotten aan derden van minder dan 5.000 EUR.

"Individuele schulden op rekening van minder dan 350.000 EUR inzake Financiële Risico's (i.e. stop verlies, elimineer posities) en van minder dan 100.000 EUR inzake Verkoop Risico's (i.e krediet risico met een Mani waarmee het potentieel niet veilig is om zaken te doen), en/of krediet posities van minder dan 90 dagen,

Verkoop en afschrijving/buitengebruikstelling van vennootschapsactiva:

-Afschrijving van waardeloze posten en vorderingen van minder dan 25.000 EUR.

" Andere afschrijvingen van activa ten belope van minder dan 9.000 EUR, inclusief discretionaire aanpassingen en regelingen/dadingen van betwiste bedragen die betrekking hebben op operationele aangelegenheden en niet de onmogelijkheid om te betalen.

-De verkoop van vaste (kapitaal) activa inclusief (1) elke verkoop van gronden bezwaard met opstalrecht, verhuurde grond, of concessie, en (2) de verkoop van een compleet geheel van onroerend goederen in een dienstige staat (aan een prijs die de dienstige staat reflecteert en niet aan loutere schrootwaarde) tengevolge van een terugtrekking van de locatie waar het onroerend goed gelegen is of van de dienst waarin het onroerend goed werd aangewend, of omdat het eigendom een meerwaarde vertegenwoordigd, voor zover de marktwaarde 25.000 EUR niet overschrijdt,

"De verkoop van diverse ondememingseigendommen in dienstige staat aan een prijs die de dienstige staat reflecteert en niet aan loutere schrootwaarde, voor zover de verkoop 25.000 EUR niet overschrijdt. -De verkoop van rollend materieel, waarbij de verkoopwaarde 15.000 EUR niet overschrijdt.

'Aanvaarding van vergoedingen inzake gronden bezwaard met opstairecht, huur belangen, of concessies.

-Betaling van vergoedingen, schadevergoedingen of andere vergoedingen voor toewijzing of opzegging van huurbelangen van minder dan 15.000 EUR.

Overeenkomsten en contracten:

-Voor elk contract inzake aankopen, constructie of diensten ten belope van minder dan 100.000 EUR, voor zover het conform interne procedure vereiste aantal aanbieders behaald wordt, en voor zover de laagste bieder wordt gekozen.

'Goedkeuring van de lijst van gekwalificeerde aanbieders of de goedkeuring van de winnende aanbieder, tenzij de lijst van gekwalificeerde aanbieders of de goedkeuring van de winnende aanbieder gebaseerd is op

Voor-

behouden

aan het e

Be!~

eteatsbIad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

lokale overheidsregelgeving of beperkingen die lokale aanbieders bevoordelen.

" Verlengingen van contracten van maximaal drie jaar, die zelf via aanbesteding werden afgesloten.

" Fluur en onderhuur door de Vennootschap aan anderen, inclusief amenderingen, aanpassingen, toekenningen of annuleringen (ongeacht voor welke doeleinden), voor een periode van minder dan 10 jaar.

" Huur op korte termijn van tanken voor opslag tot 90 dagen en/of 2000 ton.

" Inzake verkoopcontracten, hernieuwingen voor aile soorten handelsgoederen:

oContracten met vaste prijzen (i.e. niet gekoppeld aan ICIS-prijzen) voor zover de duurtijd van het contract niet meer dan 6 maanden bedraagt en een totale waarde van 500.000 EUR niet overschrijdt. Bovendien mag de totale waarde, overeenstemmend met alle klanten met contracten op basis van vaste prijzen, niet meer bedragen dan 1.000.000 EUR.

oContracten waarvan de duurtijd niet meer dan één jaar bestrijkt.

Vennootschapsaangelegenheden:

" Nadat goedkeuring werd bekomen van het bestuursorgaan van de vennootschap, het vertegenwoordigen van de vennootschap in haar omgang met de overheid zoals inzake de benoeming of wijzigingen in de benoeming van bestuurders of vertegenwoordigers van de Vennootschap en haar dochtervennootschappen, veranderingen inzake betaalde honoraria, indien van toepassing.

Juridische aangelegenheden:

%Juridische stappen om onbetaalde vorderingen te innen, wanneer er geen bewijs is van tegenvordering.

" Juridische stappen van routinematige en beperkte aard, met uitzondering van fiscale procedures.

" Aanwerving van nieuwe externe raadslieden of adviseurs en regelingen waarbij honoraria en betalingen ten belope van minder dan 6.000 EUR te respecteren zijn.

Functie van controller:

" Normale waardeverminderingen en afschrijvingen.

De bevoegdheidsdelegatie wordt voor onbepaalde tijd gedaan, en kan aldus op elk ogenblik worden ingetrokken door een beslissing van het bestuursorgaan.

Fernando Rodriguez Stephen Stone

Bestuurder Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

15/07/2014
ÿþVoor.

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IIIII11.1)11,14q1111111111

Ondernemingsnr 0445.838.625

Benaming

(voluit) : Chemical Marketing Company

(verkort) :

Rechtsvorm: Naamloze Vennootschap

Zetel: Britselei 15, 2000 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte: Verplaatsing maatschappelijke zetel

Uitreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering dd. 14/04/2014.

De bijzondere algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om de maatschappelijke zetel, te verplaatsen naar volgend adres:

Rechtbank van koaphandel

Antwerpen

03 JEL1 2014

afdeffltwerpen

Entrepotkaai 9

2000 Antwerpen

En dit ingang vanaf heden, 14/04/2014.

Getekend

de heer Fernando Rodriguez, bestuurder

de heer Stephen Stone, bestuurder

,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en'hoedanigheici-vah de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

03/03/2014
ÿþMed Word 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

j _ p~ s 7iii5 " r~ dti J~~~~

(fG'Yf~~~~`,~~ ~' }±+'Í..i~~~~~ 4~ "

v~~ í~c~ta,~#1~; - ~~ ~-~~. ~614

Griffie'

Ondernemingsnr Benaming

(voluit)

(verkort)

Rechtsvorm

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte :

0446.838.625

Chemical Marketing Company

Naamloze Vennootschap

Britselei 15, 2000 Antwerpen

Ontslag en benoeming bestuurders

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering dd. 15.01.2014.

De bijzondere algemene vergadering beslist met éénparigheid van stemmen om volgende personen te ontslagen als bestuurder bestuurder met Ingang van 1510112014:

- PCA Consult BVBA, met ais vaste vertegenwoordiger Peter Callens

Rase Stein-Eirak

Kwijting werd hen verleend over het uitgeoefende mandaat tot en met 1510112014.

De bijzondere algemene vergadering beslist om volgende personen te benoemen ais bestuurders met ingang van 1510112014:

- de heer Fernando Rodriguez, wonende te 77090 Houston, Texas, Pennbright Drive 225 (USA)

- de heer Stephen Stone, wonende te 77381 Woodlands, Texas, North Cochrans Green Circkle 126 (USA)

Getekend

Fernando Rodriguez Stephen Stone

Bestuurder Bestuurder

Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam on handtekening,

Voor-

behouder

aan het

Belgisch

Staatsblat

20/01/2014 : ME. - JAARREKENING 10.10.2013, GGK 03.01.2014, NGL 14.01.2014 14008-0334-017
17/11/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Vo ui

beho

aan

Belg

Staat:

Rechtbankvan koophanaei

Antwerpen

Ü5 NOV. 20111 1

afdeling Antwerpen

Ondernemingsnr : 0445838625

Benaming

(voluit) : Chemical Marketing Company

(verkort) : CMC

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Entrepotkaai 9 - 2000 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Uittreksel voorstel van een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting in de zin van artikel 676 van het Belgisch Wetboek van vennootschappen tussen enerzijds, de overnemende vennootschap, Oxyde Belgium BVBA, en anderzijds, de over te nemen vennootschap, Chemical Marketing Company NV.

[Uittreksel fusievoorstel dd. 31 oktober 20141

Al Identificatie van de te fuseren vennootschappen

1, OXYPB BELGIUM, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met maatschappelijke zetel te 2000 Antwerpen, Entrepotkaai 9.

" De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonen register (Antwerpen) onder het nummer 0884.724.429.

Deze vennootschap heeft overeenkomstig artikel 3 van haar statuten de volgende doelomschrijving:

« De vennootschap heeft als doel, zowel in België als in het buitenland voor eigen rekening of voor rekening van derden of in medewerking met derden

- De uitvoering van alle handelszaken en financiële en industriële verrichtingen van allerlei aard, die, al ware het ook maar zijdelings, in verband staan met scheikundige en petrochemische producten en alle producten die daarvan zijti afgeleid, en in het bijzonder alle producten en nieuwe methodes, het beproeven van producten en van alle toebehoren. Zij mag kopen, verkopen, raffineren, vervaardigen of behandelen om op 't even welke manier, alle scheikundige producten of om het even welke andere substanties of hun derivaten.

Algemeen advies inzake bedrijfsbeleid alsook begeleiden en managen van projecten, met inbegrip van activiteiten van marktonderzoeksbureau, adviesbureau op het gebied van bedrijfsvoering en  beheer en managementactiviteiten van holdings; alsook algemene zakelijke dienstverlening.

- Organiseren en verzorgen van feesten, recepties, salons, tentoonstellingen, beurzen, evenementen en overige activiteiten in verband met amusement en recreatie, met inbegrip van vervoersbemiddeling, organisatie van vrachtvervoer, fotostudio en overige fotografische activiteiten.

- Vervaardigen van en handelsbemiddeling in chemische preparaten, met inbegrip van poets- en onderhoudsmiddelen, parfums en cosmetische artikelen en overige chemische producten.

- Vervaardigen van en handelsbemiddeling in kunststofproducten, met inbegrip van platen, vellen, buizen en profielen van kunststof, kunststofelementen voor de bouw en overige producten van kunststof, huishoudartikelen en kantoormachines en kantoorbenodigdheden.

- Vervaardigen van en handelsbemiddeling in metalen onderdelen, met inbegrip van kleine artikelen van metaal, huishoudartikelen van metaal, meubels en ijzerwaren.

- Projectontwikkeling en bemiddeling in immobiliën, met inbegrip van projectontwikkeling voor woningbouw, projectontwikkeling voor kantoorbouw en bemiddeling bij de aankoop, verkoop en verhuur van onroerend goed.

Zij mag alle brevetten of uitvindingen betrekking hebbend op deze nijverheid en alle artikelen daartoe nuttig verwerven en erover beschikken, de hierboven genoemde voorwerpen vervoeren, ontvangen, opslaan, bewerken of afleveren en goederenstocks verwerven.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Zij mag alle commerciële, industriële en financiële activiteiten en alle onroerend en roerend goed verhandelingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of deze activiteiten die haar zullen toelaten voordeel te haren voor haar ontwikkeling.

Zij mag inzonderheid, met betrekking tot de in vorige alinea's bedoelde producten, alle productiebewerkingen en andere industriële bewerkingen verrichten, enigerlei fabrieken of installaties daartoe bestemd oprichten en exploiteren, onder enigerlei vorm bouwen, huren en exploiteren, zelfs voor rekening van derden, alle voorontwerpen en plannen uitwerken, alle handelingen van engineering verrichten, zowel voor haarzelf of voor rekening van derden met betrekking tot zulke constructies.

De vennootschap zal de leiding en het toezicht, in haar hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of anderszins, kunnen uitoefenen over, en advies verschaffen aan aanverwante ondernemingen en dochtervennootschappen.

De vennootschap mag bij wijze van inbreng in specien of in natura, fusie, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel verwant of analoog Is met het hare of van aard haar maatschappelijk doel te bevorderen. »

Het bestuursorgaan van deze vennootschap is als volgt samengesteld:

-De heer Stephen Stone

-De heer Fernando Rodriguez

Zij wordt hierna 'Oxyde Belgium', of `de Overnemende Vennootschap' genoemd.

2. CHEMICAL MARKETING COMPANY, een naamloze vennootschap met maatschappelijke zetel te 2000 Antwerpen, Entrepotkaai 9.

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister (Antwerpen) onder het nummer 0445.838.625.

Deze vennootschap heeft overeenkomstig artikel 3 van haar statuten de volgende doelomschrijving:

« De vennootschap heeft als doel

a. de groot- en kleinhandel, import en export in additieven voor de voedingsindustrie, voedingsproducten, additieven en mixen voor de veevoedingsindustrie, farmaceutische producten en producten van en voor de scheikundige en kunststoffennijverheid,

b. het optreden ais tussenpersoon, agent, commissionair in de handel, de vertegenwoordiging en representatie van producenten en leveranciers, het aanwerven, verwerven, verhandelen en exploiteren van licenties, octrooien, merken en dergelijke;

c. de groot- en kleinhandel, import en export in artikelen voor sport, visvangst, jacht, speelgoed, textiel, schoeisel, lederwaren, kleding en kinderartikelen;

d. de groot- en kleinhandel, import en export in kunstvoorwerpen, meubelen, verlichting en decoratieartikelen;

e. de groot- en kleinhandel, import en export in computers, electro-, hifi-, multimedia-artikelen en toebehoren;

f. het verstrekken van adviezen en het begeleiden van projecten op het gebied van personeelsbeheer, financieel management, bedrijfsbeheer, productiviteit en alle multimedia aspecten;

g. de aan- en verkoop, de huur en verhuur, het beheer van onroerende goederen en rechten, inclusief onroerende leasing;

h. liet geven en organiseren van congressen, lezingen en seminaries;

I. het voeren van alle activiteiten van een publiciteitsonderneming, van een onderneming voor het organiseren van tentoonstellingen en kunstgalerijen, van een onderneming voor de installatie van feesten en evenementen;

j. zowel in België als in het buitenland, onder eender welke vorm, participaties verwerven en aan te houden in vennootschappen en ondernemingen, het deelnemen in of de directie voeren over andere vennootschappen en ondernemingen; het management en het bestuur van om het even welke ondernemingen en vennootschappen; het optreden als vereffenaar;

k. het beleggen van haar eigen vermogen in effecten, roerende en onroerende goederen;

I. het verlenen van technische, administratieve, financiële of commerciële bijstand aan alle Belgische en buitenlandse ondernemingen;

De vennootschap mag alle industriële, commerciële en financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen, die kunnen bijdragen tot het verwezenlijken van het maatschappelijk doel, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusie de eigen handelszaak. »

De raad van bestuur van deze vennootschap is als volgt samengesteld:

-De heer Stephen Stone

-t

-De heer Fernando Rodriguez

Zij wordt hierna 'CMC', of 'de Overgenomen Vennootschap' of 'de Over te Nemen Vennootschap' genoemd.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Oxyde Belgium zal, in haar hoedanigheid van Overnemende Vennootschap, het gehele vermogen verkrijgen van de Overgenomen Vennootschap, CMC.

B. Datum vanaf welke de handelingen van de Over te Nemen Vennootschap boekhoudkundig en vanuit het oogpunt van de directe belastingen geacht worden te zijn verricht voor rekening van de Overnemende Vennootschap

Alle verrichtingen gesteld door de Over te Nemen Vennootschap zullen met ingang van 1 januari 2015 boekhoudkundig en vanuit het oogpunt van directe belastingen geacht worden te zijn uitgevoerd voor rekening van de Overnemende Vennootschap.

C. Rechten die de Overnemende Vennootschap toekent aan de aandeelhouders van de Over te Nemen Vennootschap, die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen

Er zijn in de Over te Nemen Vennootschap geen aandeelhouders die bijzondere rechten hebben, noch houders van andere effecten dan aandelen.

D. Ieder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen

Aan de bestuurders 1 zaakvoerders van de Overnemende Vennootschap en Over te Nemen Vennootschap wordt geen bijzonder voordeel toegekend.

[Uittreksel uit de notulen van de raad van bestuur dd 31 oktober 2014] "Aanduiding van de persoon belast met de ondertekening van het fusievoorstel

De raad van bestuur beslist met eenparigheid van stemmen om de heer Peter Blocken, individueel bevoegd, te belasten met de ondertekening van het fusievoorstel, in naam van de raad van bestuur, en alle handelingen te stellen die noodzakelijk of nuttig zijn om deze operatie tot een goed einde te brengen.

Volmacht

Tenslotte beslissen de bestuurders om mevrouw Annemie Wittemans en/of mevrouw Nadine Crocaerts, clo BDO Juridische Adviseurs BCVBA, 2600 Berchem, Uitbreidingstraat 72/1, aan te stellen als bijzonder gevolmachtigden en hen te belasten met de ondertekening van de formulieren I met het oog op de publicatie van de genomen beslissingen in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad."

Voor eensluidend uittreksel

Annemie Wittemans

gevolmachtigde

tegelijk hiermee neergelegd

Fusievoorstel

Notulen raad van bestuur houdende een bijzondere volmacht

Op de laatste blz. ven Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-+t/houden

aan het

Belgisch Staatsblad

18/11/2014
ÿþmod 11.1

.B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

A

*14208642*

Ondernemingsnr : 0445.838.625

Benaming (voluit) ;CHEMICAL MARKETING COMPANY

(verkort) : CMC

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : te 2000 Antwerpen, Entrepotkaai 9

Onderwerp akte :VERLENGING BOEKJAAR - STATUTENWIJZIGING

Uit een akte verleden voor notaris Marc SLEDSENS, geassocieerd notaris te 2018 Antwerpen, Broedermin-straat 9, op zes oktober tweeduizend veertien, vóór registratie uitgereikt, met als enig doel te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "CHEMICAL MARKETING COMPANY", in afkorting "CMC", gevestigd te 2000 Antwerpen, Entrepotkaai 9, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Antwerpen (afdeling Antwerpen) met ondernemingsnummer 0445.838.625, onder meer beslist heeft :

1. in de statuten de vermelding van de maatschappelijke zetel van de vennootschap te schrappen. Vervolgens besluit de vergadering om de eerste alinea van artikel 2 van de statuten te schrappen.

2. tot schrapping van de tweede alinea van artikel 7 van de statuten.

3. tot wijziging van artikel 16 van de statuten als volgt :

"Het dagelijks bestuur en de vertegenwoordigingsbevoegdheid dienaangaande kunnen worden toevertrouwd aan één of meer personen (al dan niet lid van de raad van bestuur) die handelen als orgaan van de vennootschap.

De raad van bestuur stelt de perso(o)n(en) belast met het dagelijks bestuur aan en legt de voorwaarden vast van zijn/hun aanstelling. Indien een of meer personen worden belast met het dagelijks bestuur, zonder dat deze worden verenigd in een college, dan heeft elke persoon belast met het dagelijks bestuur afzonderlijk handelend de macht om namens de vennootschap op te treden en haar te vertegenwoordigen binnen het kader van het dagelijks bestuur.

Indien een lid van de raad van bestuur het dagelijks bestuur krijgt toevertrouwd, wordt deze persoon `gedelegeerd bestuurder' genoemd, in de andere gevallen `persoon belast met dagelijks bestuur".

4. tot wijziging van de eerste alinea van artikel.17 van de statuten als volgt :

"Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college wordt de vennootschap bij alle rechtshandelingen, jegens derden en in rechtszaken als eiser of als verweerder, verbonden door twee bestuurders die gezamenlijk optreden of door een gedelegeerd bestuurder die alleen optreedt of, binnen hun bevoegdheidssfeer, door de personen belast met het dagelijks bestuur of door een door de raad van bestuur benoemde bijzonder gevolmachtigde".

5. het lopende boekjaar, dat normaal afsluit op tien oktober tweeduizend en veertien, te verlengen tot

eenendertig december tweeduizend en veertien.

De volgende boekjaren zullen voortaan lopen van één januari tot eenendertig december van het zelfde

kalenderj aar.

De eerste alinea van artikel 28 van de statuten word gewijzigd als volgt:

"Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van het zelfde kalenderjaar."

6. de datum van de gewone algemene vergadering te verplaatsen naar de derde dinsdag van de maand mei om

elf uur.

In artikel 20 van de statuten wordt het woord "februari" vervangen door het woord "mei".

7. tot wijziging van artikel 23 van de statuten als volgt :

"Om tot een algemene vergadering te worden toegelaten, moeten de aandeelhouders de raad van bestuur tenminste vijf dagen vóór de vergadering schriftelijk verwittigen indien zij de vergadering wensen bij te wonen.

"

Op de laatste blz. van Lulk e vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Antwerpen

0 6 NOV, 2014

afdeling Antwerpen

Grime

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

"Vosr-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De vervulling van deze formaliteiten is niet vereist indien daarvan geen melding is gemaakt in de oproeping tot de vergadering.

Indien daarvan melding is gemaakt in de oproeping kan iedere aandeelhouder ook per brief stemmen door middel van een formulier dat wordt opgesteld door de raid van bestuur en dat door de raad van bestuur ter beschikking wordt gesteld van de aandeelhouders.

Dit formulier bevat minstens de volgende vermeldingen: (i) de identiteit van de aandeelhouder, (ii) de woonplaats of de zetel van de aandeelhouder, (iii) het aantal aandelen waarmee de aandeelhouder deelneemt aan de stemming, (iv) het bewijs dat de voorafgaande toelatingsformaliteiten werden nageleefd indien de oproeping dit vereist, (v) de agenda van de algemene vergadering en de voorgestelde besluiten, (vi) de stemwijze of de onthouding betreffende elk voorgesteld besluit en (vii) de bevoegdheden die aan een bepaalde lasthebber worden verleend om te stemmen betreffende de nieuwe of gewijzigde besluiten die aan de algemene vergadering worden voorgelegd en de identiteit van deze lasthebber. De formulieren waarin noch de stemwijze, noch de onthouding is vermeld, zijn nietig.

Het formulier moet de handtekening van de aandeelhouder dragen.

De toelatingsformaliteiten moeten vervuld zijn geweest indien de oproeping dit vereist. Er dient geen bewijs van de naleving van de toelatingsformaliteiten te worden geleverd indien alle aandeelhouders aanwezig dan wel vertegenwoordigd zijn".

Delegatie van machten

De comparant verzocht de notaris nog te acteren dat de thans in functie zijnde bestuurders van de vennootschap, met name (i) de heer Stephen Stone, wonende te North Cochrans Green Circle 126, 77381 the Woodlands, Texas (Verenigde Staten van Amerika) en (ii) de heer Fernando Rodriguez, wonende te Pennbright Drive 225, 77090 Houston, Texas (Verenigde Staten van Amerika), het volgende besluit hebben genomen:

- werden benoemd tot gedelegeerd bestuurder: de heer Stephen Stone en de heer Fernando Rodriguez, beiden voornoemd.

Iedere gedelegeerd bestuurder is belast met het dagelijks bestuur en beschikt over de zelfstandige en algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid overeenkomstig artikel 17 van de statuten.

Volmacht

Teneinde de nodige formaliteiten te vervullen bij de diensten van de btw en/of bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank voor Ondernemingen, wordt, met recht van indeplaatsstelling, volmacht gegeven aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BDO Juridische Adviseurs", gevestigd te 1935 Zaventem, Da Vincilaan 9 Box E.6.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL :

Notaris Marc SLEDSENS

Tegelijk hiermee

neergelegd :

- afschrift van

de akte;

- volmachten;

- gecoördineer-

de statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/02/2013 : ME. - JAARREKENING 10.10.2012, GGK 19.02.2013, NGL 21.02.2013 13045-0474-016
29/01/2015
ÿþ Lui mad 11.1

In de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Rechtbank van koophandel

Antweraen

19 JAN. 2015

afdelineglrpen

11!11!,!IJJMI

Op de laatste blz, van Luik C vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0445.838.625

Benaming (voluit) : CHEMICAL MARKETING COMPANY

(verkort) : CMC

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : te 2000 Antwerpen, Entrepotkaai 9

Onderwerp akte :FUSIE DOOR OVERNEMING MET VEREENVOUDIGDE PROCEDURE (GERUISLOZE FUSIE) - VERGADERING VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP

Uit een akte verleden voor notaris Marc SLEDSENS, geassocieerd notaris, te 2018 Antwerpen, Broedermin.-straat 9, op eenendertig december tweeduizend veertien, vádr registratie uitgereikt, met als enig doel te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "CHEMICAL MARKETING COMPANY", in afkorting "CMC", gevestigd te 2000 Antwerpen, Entrepotkaai 9, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Antwerpen (afdeling Antwerpen) met ondernemingsnummer 0445.838.625, onder meer :

1. beslist heeft tot goedkeuring van het fusievoorstel zoals het werd neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen (afdeling Antwerpen) en tot instemming met de verrichting waarbij de ven- nootschap bij wijze van fusie wordt overgenomen door haar enige aandeelhouder, de besloten vennootschap>: met beperkte aansprakelijkheid "OXYDE BELGIUM", gevestigd te 2000 Antwerpen, Entrepotkaai 9, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Antwerpen (afdeling Antwerpen) met ondernemingsnummer 0884.724.429.

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap zonder uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel over op de overnemende vennootschap en worden de aandelen van de overgenomen vennootschap vernietigd.

Vanaf één januari tweeduizend vijftien worden de verrichtingen gesteld door de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht te zijn gevoerd voor rekening van de overnemende vennootschap.

2. dat ingevolge het totstandkomen van de fusie de vennootschap opgehouden heeft te bestaan.

Volmacht

De vergadering verleent volmacht, met mogelijkheid van indeplaatstelling, aan de burgerlijke vennootschap

onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BDO Juridische

Adviseurs", gevestigd te 1935 Zaventem, Da Vincilaan 9 Box E.6, teneinde alle noodzakelijke formaliteiten te;

vervullen bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de ondernemingsloketten, directe als indirecte

belastingen, btw en alle andere overheidsinstanties.

Te dien einde mag de lasthebber, in naam van de vennootschap, aile verklaringen afleggen, alle documenten en

stukken ondertekenen en, in het algemeen, het noodzakelijke doen bij elke administratie.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Marc SLEDSENS

Tegelijk hiermee

neergelegd

- afschrift van

de akte;

- volmacht

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

16/04/2012
ÿþ Mad Word 11.1

+ ! ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

II* 1207I3911*

2nelegd ter gri ie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op Q 3 APR, 211

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Qndernemingsnr : 0445.838.625

Benaming

(voluit) : Chemical Marketing Company

(verkort) : CMC

Rechtsvorm : NV

Zetel : Britselei 15, 2000 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag bestuurder

Pe algemene vergadering gehouden op 21/02/2012 heeft besloten eervol ontslag als bestuurder te verlenen aan de heer Peter Callens met ingang van 2110212012. Kwijting wordt verleend.

PCA CONSULT bvba

Gedelegeerd bestuurder

vertegenwoordigd door

Peter Callens

1?

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

05/03/2012 : ME. - JAARREKENING 10.10.2011, GGK 21.02.2012, NGL 27.02.2012 12048-0447-016
28/07/2011
ÿþMod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~Lf+Ovi~~~~4Vu ~?I V]l1ix~ uC7iJ l..ï

Jt~'ti~Lt_~ '~` b~4,~ " ~urez9

_

f~Je. tia. RLL L.~, p

Griffie

VI

Ondernemingsnr : 445.838.625

Benaming

(voluit) : Chemical Marketing Company, in het kort "CMC"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2011- Annexes du Moniteur belge Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : te 2000 Antwerpen (district Antwerpen), Britselei 15

Onderwerp akte : WIJZIGING BOEKJAAR  AANPASSING STATUTEN

Uit een akte verleden voor notaris Marc SLEDSENS, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke ven nootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DECKERS, DE GRAEVE, SLEDSENS & VAN DEN BERGH", geassocieerde notarissen, met zetel te Antwerpen, Broeder minstraat 9, op zes juli tweeduizend en elf, dragende de melding : "Geregistreerd twee bladen nul renvooien te Antwerpen, negende kantoor der registratie op 07 JUL 201 1 boek 225 blad 1 l vak 5 Ontvangen : vijfentwintig; euro (25 E) De Eerstaanwezend Inspecteur (getekend) C. VAN ELSEN", blijkt dat de buitengewone algemene; vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "Chemical Marketing Company", in het' kort "CMC", gevestigd te 2000 Antwerpen (district Antwerpen), Britselei 15, ingeschreven in het rechtsperso-nenregister te Antwerpen met ondernemingsnummer 0445.838.625, onder meer beslist heeft :

1. de eerste zin van artikel 2 van de statuten aan te passen aan de verplaatsing van de zetel van de vennoot schap naar 2000 Antwerpen (district Antwerpen), Britselei 15, die werd beslist door de raad van bestuur, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 6 mei 2011 onder nummer 11068881.

2. het lopende boekjaar, dat normaal afsluit op dertig september tweeduizend en elf, te verlengen tot tien okto-;

ber tweeduizend en elf.

De volgende boekjaren zullen voortaan !open van elf oktober tot tien oktober van het daaropvolgende jaar.

De eerste zin van artikel 28 van de statuten zal worden aangepast als volgt:

"Het boekjaar begint op elf oktober en eindigt op tien oktober van het daaropvolgende kalenderjaar."

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL :

Tegelijk hiermee

neergelegd:

- afschrift van

de akte;

- gecotirdineer-

de statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

06/05/2011
ÿþMod 2.1

B " In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



iieè'rgelEgd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antterpen, ota

2 S APR. 2011

Griffie

Ondememingsnr : 0445838625

Benaming

(voluit) : Chemical Marketing Company

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Nijverheidsstraat 98 - 2160 Wommelgem

Onderwerp akte : Zetelverplaatsing

111

" 11066881

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/05/2011- Annexes du Moniteur belge

De raad van bestuur beslist de maatschappelijke zetel te verplaatsen vanaf 15 april 2011 naar volgend; adres:

,Britselei 15

2000 ANTWERPEN

Getekend

PCA CONSULT BVBA, gedelegeerd bestuurder

vertegenwoordigd door Peter Callens

Opde laatste blz. van Luik B vermelden......................................__. __......._. _.... __.... _.............._. __._ .__.._...._ _.....__......................................_...._... : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

03/03/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 15.02.2011, NGL 28.02.2011 11047-0342-018
24/02/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 16.02.2010, NGL 17.02.2010 10047-0572-018
06/04/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 17.02.2009, NGL 30.03.2009 09096-0257-018
01/04/2008 : ME. - JAARREKENING 30.09.2007, GGK 19.02.2008, NGL 26.03.2008 08083-0046-017
08/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 28.04.2015, NGL 28.05.2015 15142-0483-037
10/04/2006 : ME. - JAARREKENING 30.09.2005, GGK 21.02.2006, NGL 31.03.2006 06101-1426-014
04/04/2005 : ME. - COMPTES ANNUELS 30.09.2004, APP 30.01.2005, DPT 30.03.2005 05088-0222-010
18/02/2005 : BL555227
06/04/2004 : BL555227
08/04/2003 : BL555227
04/04/2000 : BL555227
08/04/1999 : BL555227
01/01/1997 : BL555227
08/12/1994 : BL555227
01/01/1993 : BL555227

Coordonnées
CHEMICAL MARKETING COMPANY, AFGEKORT : CMC

Adresse
ENTREPOTKAAI 9 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande