CHENG

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CHENG
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 628.972.843

Publication

04/05/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

29-04-2015

Griffie

*15307386*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0628972843

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

CHENG

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Steve Wellekens te Boom op 22 april 2015, neergelegd ter registratie, blijkt dat

1) de heer WU Chengde, wonende te 1500 Halle, Auguste Demaeghtlaan 50/0021,

2) Mevrouw WENG Guixiang, wonende te 1500 Halle, Auguste Demaeghtlaan 50/0021,

3) Mevrouw WONG Chun Lin, wonende te 2850 Boom, Colonel Silvertopstraat 5-7,

4) de heer CHENG Kam Tong, wonende te 2850 Boom, Colonel Silvertopstraat 5-7, en

5) de heer CHENG Ka Chun, wonende te 2850 Boom, Colonel Silvertopstraat 5-7, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht met als naam  CHENG .

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2850 Boom, Colonel Silvertopstraat 5-7.

De vennootschap heeft tot doel:

- het uitbaten van één of meerdere tavernes, restaurants, drankgelegenheden, koffiehuizen, hotels, vergader- of feestzalen.

- de verkoop van maaltijden zonder verbruik ter plaatse, met of zonder levering.

- de organisatie van feesten en evenementen.

- het besturen van vennootschappen en verenigingen, met name de deelname aan en de bijstand bij het beheer, bestuur, en management van vennootschappen, ongeacht hun doel en activiteit, via de uitoefening van de functie van bestuurder, gedelegeerd bestuurder, directeur, directeur-generaal, manager, vereffenaar en van alle andere functies die door de vennootschap op grond van een overeenkomst aan een zelfstandige manager kunnen worden uitbesteed.

- het verlenen van dienstprestaties van administratieve, technische en bedrijfseconomische aard in de meest uitgebreide betekenis, zowel in eigen beheer als in deelname met derden.

- het beheren, het instandhouden, het valoriseren en het verhandelen van onroerende goederen, alsook het stellen van alle handelingen van burgerlijke, commerciële, industriële of financiële aard die daar rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking op hebben zoals  ten exemplatieve titel  het aankopen, het bouwen, het oprichten, het verkavelen, het ruilen, het uitrusten, het opschikken, het verbouwen, het huren, het verhuren, het vervreemden en het vestigen van alle zakelijke rechten. - het beleggen van beschikbare middelen in roerende goederen en waarden en het beheer van beleggingen en vermogens, zonder evenwel die handelingen van vermogensbeheer te stellen waarvoor krachtens bijzondere wetgeving bijkomende voorwaarden worden gesteld, en waarvoor onder meer de vorm van een naamloze vennootschap en een hoger kapitaal vereist is.

- het verwerven, te gelde maken, inbrengen, afstaan en verhandelen door uitgiften of andere middelen, van alle soorten marktwaarden, aandelen of obligaties, van participaties of belangen onder gelijk welke vorm in Belgische of buitenlandse vennootschappen, bestaande of op te richten, waarvoor in de wetgeving geen bijkomende eisen zijn opgelegd.

Deze opsomming is niet beperkend.

De vennootschap mag alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks kan bijdragen tot de

Onderwerp akte :

Colonel Silvertopstraat 5-7 2850 Boom

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

verwezenlijking van haar doel in de ruimst mogelijke zin.

De vennootschap kan tot verwezenlijking van dit doel alle noodzakelijke en nuttige verrichtingen of maatregelen nemen, gelijkaardige of aanverwante ondernemingen alsmede niet aanverwante ondernemingen verwerven, in dergelijke ondernemingen deelnemen, samenwerkingscontracten afsluiten, deelnemen aan tijdelijke of niet in de tijd begrensde verenigingen, licenties en andere gelijkaardige rechten in binnen en buitenland toestaan. Zij mag zich voor deze vennootschappen en verenigingen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

De vennootschap kan alle commerciële, financiële en handelsverrichtingen van roerende en onroerende aard stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verband houden.

De vennootschap kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen, ongeacht welk doel deze hebben.

Het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt ¬ 18.600,- verdeeld in 100 aandelen zonder nominale waarde. Op het gehele kapitaal werd ingeschreven in geld als volgt:

- de heer WU Chengde, voornoemd, die onderschrijft voor zevenduizend vierhonderd veertig euro (¬ 7 440,-), in ruil waarvoor hij veertig (40) aandelen in de vennootschap verkrijgt, dewelke hij volstort ten belope van zevenduizend vierhonderd veertig euro (¬ 7 440,-);

- Mevrouw WENG Guixiang, voornoemd, die onderschrijft voor duizend achthonderd zestig euro (¬ 1 860,-), in ruil waarvoor zij tien (10) aandelen in de vennootschap verkrijgt, dewelke zij volstort ten belope van duizend achthonderd zestig euro (¬ 1 860,-);

- Mevrouw WONG Chun Lun, voornoemd, die onderschrijft voor negenhonderd dertig euro (¬ 930), in ruil waarvoor zij vijf (5) aandelen in de vennootschap verkrijgt, dewelke zij volstort ten belope van negenhonderd dertig euro (¬ 930);

- de heer CHENG Kam Tong, voornoemd, die onderschrijft voor negenhonderd dertig euro (¬ 930), in ruil waarvoor hij vijf (5) aandelen in de vennootschap verkrijgt, dewelke hij volstort ten belope van negenhonderd dertig euro (¬ 930); en

- de heer CHENG Ka Chun, voornoemd, die onderschrijft voor zevenduizend vierhonderd veertig euro (¬ 7 440,-), in ruil waarvoor hij veertig (40) aandelen in de vennootschap verkrijgt, dewelke hij

volstort ten belope van zevenduizend vierhonderd veertig euro (¬ 7 440,-).

Ondergetekende notaris bevestigt de deponering van het gestorte kapitaal, overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen, bij BNP Paribas Fortis.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer personen, al dan niet vennoot, welke bevoegd zijn om alleen en in naam van de vennootschap op te treden. Alle handelingen die door de wet of de statuten niet verboden zijn, behoren tot de bevoegdheid van de zaakvoerders. Ingeval er meer dan één zaakvoerder is, heeft ieder van hen afzonderlijk alle macht om in naam van de vennootschap te handelen.

Tot zaakvoerder voor onbepaalde duur werden bij de oprichting benoemd de heren WU Chengde en CHENG Ka Chun, beiden voornoemd.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de derde woensdag van de maand juni om tien uur.

Het boekjaar van de vennootschap loopt van één januari tot en met eenendertig december. Het eerste boekjaar neemt zijn aanvang op de dag dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt en zal worden afgesloten op 31 december 2016. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2017.

Het batig slot dat de balans aanwijst, nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Over de verdere bestemming van de winst beslist de algemene vergadering met gewone meerderheid van stemmen. Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen.

Volmachten.

Teneinde de nodige formaliteiten te vervullen bij het ondernemingsloket en de administraties van directe en indirecte belastingen, zowel voor deze als voor elke latere wijziging of aanpassing inclusief schrapping daarvan, en om alle formaliteiten te vervullen met betrekking tot om het even welk openbaar register, wordt als bijzonder lasthebber namens de vennootschap aangesteld de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Goemans & Partners te Mechelen, Augustijnenstraat 66, en haar aangestelden.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

Voorbehouden

Mod PDF 11.1

aan het Belgisch

de geassocieerde notaris, Johan Rooms.

Staatsblad

07/08/2017 : ME. - JAARREKENING 31.12.2016, GGK 01.08.2017, NGL 02.08.2017 17406-0036-015

Coordonnées
CHENG

Adresse
COLONEL SILVERTOPSTRAAT 5-7 2850 BOOM

Code postal : 2850
Localité : BOOM
Commune : BOOM
Province : Anvers
Région : Région flamande