CHESTNOTE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CHESTNOTE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 633.959.831

Publication

23/07/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*15312469*

Neergelegd

20-07-2015

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zetel : Lange Kroonstraat 12

Ondernemingsnummer :

0633959831

Benaming (voluit) : CHESTNOTE

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Uit een akte verleden voor Anton Van Bael, geassocieerd notaris te Antwerpen op zeventien juli tweeduizend vijftien, neergelegd ter registratie op het eerste registratiekantoor Antwerpen 1; BLIJKT dat

1. De sub 4. nagemelde personen een handelsvennootschap hebben opgericht in de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met de naam:  CHESTNOTE .

2. De vennootschap is gevestigd te 2530 Boechout, Lange Kroonstraat 12.

3. Zij is opgericht voor onbepaalde duur.

4. De oprichters zijn:

-De heer LE CLEF, Tom Kris Jan, wonende te 2530 Boechout, Lange Kroonstraat 12.

-De heer WELLENS, Peter Lea Willy, wonende te 2000 Antwerpen, Vorstermanstraat 9, Bus 31.

5. Het geplaatste kapitaal van de vennootschap vijfentwintigduizend euro (25.000¬ ) bedraagt. Het is volledig gestort.

6. Het kapitaal is gevormd door stortingen in geld.

7. Het boekjaar samenvalt met het kalenderjaar.

Het eerste boekjaar loopt uitzonderlijk van de dag dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid

verwerft tot eenendertig december tweeduizend zestien.

8. - Als zaakvoerders van de vennootschap zijn aangesteld:

-De heer LE CLEF, Tom Kris Jan, wonende te 2530 Boechout, Lange Kroonstraat 12.

-De heer WELLENS, Peter Lea Willy, wonende te 2000 Antwerpen, Vorstermanstraat 9, Bus 31. De opdracht geldt voor onbepaalde duur en neemt een aanvang op de dag dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft.

Krachtens artikel 7.2 der statuten is aan hen individuele volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend om alleen handelend namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte.

- Als bijzondere gevolmachtigde zijn aangesteld, met recht van substitutie en elk met macht afzonderlijk te handelen: iedere advocaat werkzaam bij het advocatenkantoor CRESCO (met inbegrip van, maar niet beperkt tot de heer David Dessers, de heer Pieter Capiau, de heer Yannick Verrycke, de heer Wim Van Berendoncks en de heer Lukas Decoster, advocaten, allen kantoorhoudende te 2018 Antwerpen, Lange Kievitstraat 118-120), aan wie de macht verleend wordt om alle verrichtingen te stellen, o.a. ten aanzien van ieder ondernemingsloket, ten einde de inschrijving van de Vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen en haar registratie als BTWbelastingplichtige, te verbeteren en te wijzigen.

9. De vergadering besloten heeft geen commissaris te benoemen.

10. Het doel van de vennootschap als volgt in de oprichtingsakte nauwkeurig is omschreven :  De vennootschap heeft tot doel:

2530 Boechout

Oprichting

" Productie en verkoop van kunstwerken, beeldjes en maquettes van papier en karton; decoratiemateriaal en materialen voor kunst en media; filtreermateriaal van papier;

" Productie en verkoop van sportartikelen en -uitrustingen; feestdecoraties en kunstkerstbomen; toestellen voor kermissen en speelplaatsen; speelgoed, spellen, speelgoederen;

" Reclame, marketing en promotionele diensten;

Staatsblad

Voorbehouden

aan het Belgisch

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Luik B

ANTON VAN BAEL - GEASSOCIËERD NOTARIS

" Commerciële handel en handelsinformatie voor consumenten, detail- en groothandelsdiensten, enzovoort;

" Telecommunicatiediensten; verhuur en leasing met betrekking tot deze

" " Uitgeverij en reportagediensten;

" Opvoeding, ontspanning en sport;

" Vertaling en vertolking;

" IT-diensten, namelijk de ontwikkeling van software, programmering en implementatie en computer hardware;

" " Diensten op het gebied van veiligheid, redding, bewaking en handhaving; en

" Persoonlijke en sociale diensten.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig aanleggen, uitbouwen en beheren van een roerend en onroerend

patrimonium. Zij mag onder meer onroerende goederen verwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, huren en verhuren, verkavelen, renoveren, en dergelijke meer, met het oog op het beheer en de opbrengst. Zij mag roerende en onroerende goederen vervreemden met het oog op de wederbelegging en opbrengst. Zij mag beschikbare middelen beleggen in roerende en onroerende goederen en waarden. Kortom zij mag alle verrichtingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of het productief maken van roerende en

onroerende goederen, alsook roerende en onroerende zakelijke rechten, zonder dat voormelde verrichtingen een activiteit als vastgoedhandelaar mogen uitmaken.

Het waarnemen van alle bestuursopdrachten in andere rechtspersonen, al dan niet door middel van de uitoefening van een mandaat als bestuurder, volmachtdrager, lid van een directiecomité of vereffenaar, en het uitoefenen van opdrachten en functies die rechtsreeks of onrechtreeks met het maatschappelijk doel verband houden.

Het bij wijze van inschrijving, inbreng, fusie, samenwerking, financiële tussenkomst of anderszins verwerven van een belang of deelneming in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden of verenigingen zonder onderscheid in België of in het buitenland. Zij kan alle handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of van die aard zijn, dit te bevorderen. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

11. De jaarvergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap, tenzij anders bepaald in de oproeping, op de laatste vrijdag van de maand mei om veertien uur.

Is deze dag een wettelijke feestdag dan wordt de vergadering op hetzelfde uur gehouden op de eerstvolgende werkdag.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD : expeditie van de akte

- vervolg

Mod PDF 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
CHESTNOTE

Adresse
LANGE KROONSTRAAT 12 2530 BOECHOUT

Code postal : 2530
Localité : BOECHOUT
Commune : BOECHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande