CHIANZI

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CHIANZI
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 847.086.350

Publication

15/02/2013
ÿþ Mid Word lt.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte "

Op de laatste blz. van Luit< B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

meng111

Neergelegd tergriffi,_ 11:411 Rechtbani£

van Koehandel te Antwerpen, op

Griffie(' 5 FEB, 2013

Ondememingsnr: 0847 086 350

Benaming

(voluit) : CHIANZI

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

r54ç

Zetel: Santvoortbeeklaan 25, 2100 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerder

Bij beslissing van de onderneming wordt per 31/12/2012 de heer Ceylan Dawit (wonende Vredestraat 51 te' 2800 Mechelen) ontslagen als zaakvoerder.

)1,cujilin iam.

lâckAu-0 ercni6v-r-,

05/07/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*12303656*

Neergelegd

03-07-2012



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit): CHIANZI

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 2100 Antwerpen, Santvoortbeeklaan 25 bus 107

Onderwerp akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Jean-Louis Sabbe op twee juli tweeduizend twaalf, te registreren, blijkt het volgende :

1) Door:

Mevrouw Naime CEYLAN, geboren te Silopi (Turkije) in het jaar negentienhonderd vierentachtig, van Belgische nationaliteit, thans ongehuwd, wonende te 8370 Blankenberge, Vredelaan 30. De heer Dawit CEYLAN, geboren te Mechelen op zevenentwintig april negentienhonderd negenentachtig, van Belgische nationaliteit, echtgenoot van mevrouw Erdem Lusin, wonende te 2800 Mechelen, Lange Schipstraat 87 bus 102.

Werd de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  CHIANZI opgericht.

2) Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttien duizend zeshonderd euro (18.600,00 ¬ ) vertegenwoordigd door honderd zesentachtig aandelen zonder nominale waarde, die ieder één / honderd zesentachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

De honderd zesentachtig aandelen werden alsvolg onderschreven

- door mevrouw Naime Ceylan, voornoemd,ten belope van drieënnegentig aandelen, hetzij negenduizend driehonderd Euro

- door de heer Dawit Ceylan, voornoemd, ten belope van drieënnegentig aandelen, hetzij negenduizend driehonderd Euro;

Samen : honderd zesentachtig aandelen

De oprichters verklaren en erkennen dat alle en elk der aandelen volgestort is ten belope van ongeveer 53,76 procent, zodat de som van tienduizend euro thans ter beschikking is van de vennootschap.

3) De statuten werden als volgt vastgesteld (een uittreksel volgt ) :

Artikel één - NAAM.

De vennootschap neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid. Haar naam luidt  CHIANZI .

Artikel twee - ZETEL.

De zetel is gevestigd te 2100 Antwerpen , Santvoortbeeklaan 25 kantoor 107.

Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van

het bestuursorgaan, mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap mag, bij beslissing van het bestuursorgaan, exploitatiezetels,

administratieve zetels, filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten.

Artikel drie - DOEL.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland,

- Het uitbaten van een lunapark met automatische behendigheid- en kasspelen.

- Het begeleiden van curatoren bij falingen.

- Import en export, groothandel en handelsbemiddeling in het algemeen, omvattende alle

activiteiten uitgeoefend door groothandelaren, grossiers, dealers, exporteurs, importeurs, inkopers, aankoopcentrales, makelaas op goederenbeurzen, commissionairs en andere op commissiebasis werkzame tussenpersonen, handelsagenten, vertegenwoordigers die uitsluitend op commissiebasis werken.

0847086350

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

- Import en export in menigvuldige goederen.

- Het beheer van een patrimonium, samengesteld uit onroerende en roerende goederen, het valoriseren, in stand houden en oordeelkundig uitbouwen van dit patrimonium vooral door beheersdaden.

Daartoe mag zij alle onroerende, roerende en financiële handelingen verrichten, zoals onder meer :

- alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en / of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zij de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, met uitzondering van die activiteiten voorbehouden aan vastgoedmakelaars;

- aankopen van roerende goederen en rechten, te gelde maken en beleggen in effecten en alle andere waarde elementen, het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen.

Het nemen van participaties onder eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen alsook alle investerings- en financiële verrichtingen.

Dit alles uitgezonderd de activiteiten wettelijk voorbehouden aan spaar- en depositobanken en aan vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies.

- Adviesbureau op het gebied van bedrijfsvoering en beheer waaronder onder meer maar niet uitsluitend het verlenen van advies en praktische hulp aan bedrijven in verband met public relations en communicatie, het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op gebied van onder meer planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, het berekenen van de kosten en baten van de vooropgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie en efficiëntie, het verlenen van adviezen op het gebied van beheer in het algemeen.

- Studie, organisatie en raadgevend bureau inzake financiële, handels- of sociale aangelegenheden met inbegrip van alle handelingen die verband houden met advies, documentatie en publicatie over juridische, sociale, economische en financiële problemen.

- Het begeleiden van bedrijven op het gebied van handel, nijverheid en administratie, het verrichten van secretariaatswerkzaamheden, het domiciliëren van bedrijven, het ter beschikking stellen van kantoren, magazijnen en fabrigaceruimten, het verrichten van voorbereidende studies en adviezen op gebied van management, bedrijfsvoering, economische wetgeving, marketing, export en import, het drukken en uitgeven van studies, rapporten en het verlenen van hulp aan bedrijven in oprichting of bij overname van bestaande bedrijven, zenden en ontvangen van post en meer in het algemeen alles te doen wat de oprichting, de uitbating en het beheer van de bedrijven van nut kan zijn.

- Managementactiviteiten in het algemeen waaronder onder meer het tussenkomen in het dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven door onder meer het uitoefenen van mandaten van bestuurder, zaakvoerder en directeur met inbegrip van deze van vereffenaar.

- Het verwerven, inrichten en uitbaten van een veilingzaal. Het openbaar verkopen van roerende goederen.

- Het opslaan en stockeren van goederen.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Artikel vier - DUUR.

De vennootschap bestaat voor onbeperkte duur.

Artikel vijf - KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttien duizend zeshonderd euro (18.600,00 ¬ ).

Het wordt vertegenwoordigd door honderd zesentachtig aandelen zonder nominale waarde,

die ieder één / honderd zesentachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel negen  BESTUUR.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of

rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder / zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Artikel tien - BEVOEGDHEDEN.

- Indien er meer dan twee zaakvoerders zijn, vormen zij het college der zaakvoerders. Dit college kan slechts geldig beraadslagen indien de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is. De beslissingen worden genomen met de meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde leden, en bij afwezigheid van één of meerdere onder hen met de meerderheid van de andere zaakvoerders. Bij staking van stemmen is de stem van degene die de vergadering voorzit doorslaggevend. Iedere zaakvoerder mag volmacht geven aan een andere zaakvoerder om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats rechtsgeldig te stemmen op een vergadering van dit college.

- Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om alle akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Zij kunnen de vennootschap, ieder afzonderlijk, vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als verweerder.

De zaakvoerders samen handelend kunnen een deel van hun bevoegdheden ten titel van bijzondere volmacht aan een derde persoon van hun keuze overdragen.

- Ingeval er slechts één zaakvoerder is, zal hij de bovengenoemde machten uitoefenen en

kan hij dezelfde bevoegdheidsoverdrachten doen.

Artikel twaalf - ALGEMENE VERGADERING.

De gewone algemene vergadering wordt gehouden op de tweede dinsdag van de maand

juni.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de gewone algemene vergadering gehouden

worden op de eerstvolgende werkdag.

De zaakvoerder(s) mag (mogen) de vergadering bijeenroepen telkens het belang van de

vennootschap dit vereist.

Elke algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke

andere plaats aangeduid in de oproeping.

Artikel zestien - NOTULEN.

Indien er meerdere vennoten zijn, worden de notulen van de vergadering ondertekend door

alle aanwezige vennoten en indien er slechts één vennoot is, door deze laatste.

De notulen van de algemene vergadering worden vermeld in een register dat op de zetel

van de vennootschap wordt bijgehouden.

De expedities of uittreksels die in en buiten rechte moeten worden voorgelegd, worden

ondertekend door een zaakvoerder.

Artikel zeventien - BOEKJAAR.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar. De

jaarrekening en inventaris worden opgemaakt en gepubliceerd conform de van kracht zijnde

wettelijke bepalingen.

Artikel achttien - VERDELING.

De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor

de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het

reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij

meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

SLOTBEPALINGEN.

BENOEMINGEN.

Overeenkomstig artikel 256 van het wetboek van vennootschappen, worden tot

zaakvoerder(s) benoemd, mevrouw Naime CEYLAN, geboren te Silopi (Turkije) in het jaar

negentienhonderd vierentachtig, van Belgische nationaliteit wonende te 8370 Blankenberge,

Vredelaan 30 en de heer Dawit CEYLAN, geboren te Mechelen op zevenentwintig april

Luik B - Vervolg

negentienhonderd negenentachtig, van Belgische nationaliteit, wonende te 2800 Mechelen, Lange

Schipstraat 87 bus 102.

Zij worden benoemd voor onbepaalde duur.

EERSTE BOEKJAAR EN GEWONE ALGEMENE VERGADERING.

1. Eerste boekjaar:

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op heden en eindigt op 31/12/2013.

2. Gewone algemene vergadering:

De eerste gewone algemene vergadering wordt gehouden in tweeduizend veertien.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Jean  Louis Sabbe te Blankenberge.

Tegelijk hiermee neergelegd :

Expeditie oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
CHIANZI

Adresse
SANTVOORTBEEKLAAN 25, BUS 107 2100 DEURNE(ANTW)

Code postal : 2100
Localité : Deurne
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande