CHRILIE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CHRILIE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 842.193.095

Publication

12/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 08.06.2013, NGL 10.06.2013 13161-0532-012
10/01/2012
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

GRIFFIE RECHTBANK VAN

2 %8 DEC, 2011

KOOPHANDEE RNHOUT

griffier

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

+12007565"

Ondemerningswr : O 8(-12. - " 1 33 . 035

enaening (voluit) : CI;IRlLlG

(verkort) :

Rechtsvoren : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Riemenstraat, 84

2290 VORSELAAR

Onderwerp akte :OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor mij, Meester Aloïs VAN den BOSSCHE, notaris te'

Vorselaar, op 22 december 2011

DAT:

1. Mevrouw VAN DEN BROECK Christel Jozef Virginia, geboren te Herentals op tien februari negentienhonderd zeventig, echtgenote van de Heer Vaes Bert Gustaaf Aldegonda, geboren te Turnhout op dertig maart negentienhonderd zevenenzestig, wonend te 2290 Vorselaar, Riemenstraat 84.

Gehuwd onder het wettelijk huwelijksvermogensstelsel bij gebrek aan een

huwelijkscontract.

2. Mevrouw VAN DEN BROECK Lieve, geboren te Herentals op achttien december negentienhonderd zevenenzeventig, echtgenote van de Heer De Saedeleir Tom, geboren te Geel op dertien november negentienhonderd vijfenzeventig, wonend te 2290 Vorselaar, Riemenstraat 3.

Gehuwd onder het wettelijk huwelijksvermogensstelsel bij gebrek aan een

huwelijkscontract.

a) een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de naam "CHRILIE",

b) met zetel te 2290 Vorselaar, Riemenstraat 84 en met als eerste adres en exploitatiezetel te 2290 Vorselaar, Riemenstraat 84.

c) De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening en dit alles in de meest ruime zin:

" 1. Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coordinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al dan niet een participatie aanhoudt.

2. Administratie, consultancy en managementactiviteiten, omvattende onder meer:

" Adviesbureau op het gebied van bedrijfsvoering en beheer waaronder onder meer maar niet . uitsluitend het verlenen van advies en praktische hulp aan bedrijven in verband met public relations en communicatie, het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op gebied van bijvoorbeeld planning, organisatie, efficiëntie, het verlenen van adviezen op het gebied van beheer in het algemeen;

" Het tussenkomen in het dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven door onder meer het uitoefenen van mandaten van bestuurder, zaakvoerder, directeur of

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris; hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 2012/01/10 - Annexes du Moniteur belge

, Voorbehouden aan het Belgisch Staatablad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 2012/01/10 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

vereffenaar;

" Studie-, organisatie en raadgevend bureau inzake juridische, financiële, handels-, bedrijfseconomische of sociale aangelegenheden met inbegrip van alle handelingen die verband houden met advies, documentatie en publicatie over juridische, sociale, economische en financiële problemen;

" Het begeleiden van bedrijven op het gebied van handel, nijverheid en administratie, het verrichten van secretariaatswerkzaamheden, het domiciliëren van bedrijven, het ter beschikking stellen van kantoren, magazijnen en fabricageruimten, het verrichten van voorbereidende studies en adviezen op gebied van management, bedrijfsvoering, economische wetgeving, marketing, export en import, het drukken en uitgeven van studies, rapporten en het verlenen van hulp aan bedrijven in oprichting of bij overname van bestaande bedrijven, zenden en ontvangen van post en meer in het algemeen alles te doen wat de oprichting, de uitbating en het beheer van de bedrijven van nut kan zijn.

3. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen.

" 4. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen, met uitsluiting evenwel van handelingen die zijn voorbehouden aan vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies.

5. Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt

6. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij alle handels- en financiële operaties verrichten behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapital i satieondernemingen.

Zij heeft in het algemeen de volle rechtsbekwaamheid om alle handelingen en verrichtingen te voltrekken die een rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij de verwezenlijking van dit doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken.

Aangaande al het voorgaande handelt de vennootschap voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Dit alles zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in deelneming met derden.

d) Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 2012/01/10 - Annexes du Moniteur belge

'Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatobled

mod,1.1

twintigduizend euro (¬ 20.000,00). Het is verdeeld in twintig (20) aandelen zonder

nominale waarde.

Inbreng in geld

1. Mevrouw Van den Broeck Christel, voornoemd sub 1), onderschrijft het kapitaal ten belope van tienduizend euro (¬ 10.000,00), waarvoor haar tien (10) aandelen worden toegekend.

2. Mevrouw Van den Broeck Lieve, voornoemd sub 2), onderschrijft het kapitaal ten belope van tienduizend euro (¬ 10.000,00), waarvoor haar tien (10) aandelen worden toegekend. De comparanten verklaren dat het kapitaal van de vennootschap volledig onderschreven is en volledig volstort.

" e) De vennootschap zal worden opgericht voor onbepaalde tijd en begint te werken vanaf 22 december 2011.

f) Tot zaakvoerders worden benoemd Mevrouw Van den Broeck Christel en Mevrouw Van den Broeck Lieve, beide voornoemd, die verklaren de opdracht te aanvaarden onder de bevestiging dat zij niet getroffen werden door enige maatregel die zich daartegen verzet.

g) Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte tot 31 december 2012.

h) De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de 2de zaterdag van de maand juni om 16.00 uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de 2de zaterdag van de maand juni van 2013.

MACHTEN

Bij de neerlegging van een uittreksel van onderhavige oprichtingsakte ter bevoegde Griffie van de Rechtbank van Koophandel, worden door de comparanten volgende volmachten verleend:

Kruispuntbank

Het administratief mandaat voor de administratieve formaliteiten inzake Kruispuntbank van Ondernemingen, de griffie en alle andere formaliteiten wordt toevertrouwd aan And 3 " ' Accountants en Belastingconsulenten bvba, vertegenwoordigd door de heer Laurent Philipsen, met recht van indeplaatsstelling.

Volmacht Ondernemingsloket:

Bijzondere volmacht wordt verleend aan vertegenwoordigd door And 3 Accountants en Belastingconsulenten bvba, vertegenwoordigd door de heer Laurent Philipsen, voor het vervullen van de administratieve formaliteiten voor de inschrijving, wijziging en/of schrapping in de Kruispuntbank van Ondernemingen (Wet van 16 januari 2003) tot oprichting van een Kruispuntbank van Ondernemingen, tot modernisering van het handelsregister, tot oprichting van erkende ondernemingsloketten en houdende diverse bepalingen) en alle andere administratieve formaliteiten in verband met aanvraag, wijziging vestigingsgetuigschriften en dergelijke.

Volmacht B.T.W.

Tevens wordt volmacht verleend aan And 3 Accountants en Belastingconsulenten bvba, vertegenwoordigd door de heer Laurent Philipsen, teneinde eventuele inschrijving van deze vennootschap te vorderen als belastingplichtige bij de Belastingen over de Toegevoegde ' waarde en tot het vervullen van alle voorschriften en formaliteiten ten opzichte van alle fiscale administraties en diensten.

Op de laatste blz. van Luik B vernielden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

mod 11.1

Voor^ behouden aan het Belgisch staatsblad

r~

A. VAN den BOSSCHE Notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 2012/01/10 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden " Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 11.06.2016, NGL 13.06.2016 16173-0207-013

Coordonnées
CHRILIE

Adresse
RIEMENSTRAAT 84 2290 VORSELAAR

Code postal : 2290
Localité : VORSELAAR
Commune : VORSELAAR
Province : Anvers
Région : Région flamande