CHRISONA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CHRISONA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 567.927.674

Publication

28/11/2014
ÿþmod 1 t,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank ,,an koophandel Antwerpen

19 4l9V. 291h

Gr$f4tetyn, Fntwerpen

t(tI1II1N~~N~W~II'WI~1MI

*19219698

V beh

aa

Bel Staa

05 67 e927 0 674

Ondernemingsar

Benaming (voluit) : Chrisona

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Handelslei 172

2980 Zoersel

Onderwerp akte :OPRICHTING - BENOEMING ZAAKVOERDER

Uit een akte verleden voor Eric Laenens, notaris te Zoersel op 17 november 2014,ter registratie aan te bieden ,°; bevattende:

Aanwijzing der vennoot:

De heer Sanders, Bart Paul, geboren te Asse op 27 december 1967, (Rijksregister nummer : 67.12.27-185.11)` echtgenoot van mevrouw Lauryssen, Christel, geboren te Brecht(district 2) op 14 maart 1970, (Rijksregister nummer : 70.03.14-276.19), wonende te 2980 Zoersel, Handelslei 172.

Identiteitskaart nummer: 591-7609887-48.

Rechts orm en Naam.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de naam " Chrisona ". Zetel.

De vennootschap is gevestigd te 2980 Zoersel, Handelslei 172.

Doel.

De vennootschap heeft als doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden:

L Specifieke activiteiten

ta - Fokken van paarden en andere paardachtigen.

- Groothandel in levende dieren, met inbegrip van levend vee

- Alle bouwactiviteiten in de ruimste zin van het woord en ondermeer het oprichten van nieuwbouw. De;; vennootschap mag tevens als algemene bouwonderneming de bedrijvigheden coördineren die betrekking!; hebben op de gehele of gedeeltelijke voltooiingswerken door onderaannemers, - Het optreden ais preventie-, veiligheids-, energiedeskundige, bouwcoördinator, het uitvoeren van opdrachten van engineering,

- Projectontwikkeling, met inbegrip van de uitvoering van haalbaarheidsstudies en audits, het beheer en de exploitatie van, de verhuur van en de handel in onroerend goed, voor eigen rekening en voor rekening van;; derden. De studie, het ontwerp, de bouw, de promotie, de verbouwing, de renovatie en restauratie, de aan- en;' verkoop, de financiering en de uitbating, van alle bouwwerken, projecten, wegeniswerken, zowel private ais',: openbare, in de breedste zin van het woord.

- Groot en kleinhandel van bouwmaterialen en materieel

- Handelaar in onroerende goederen: De uitbating van een onderneming van onroerende goederen, meer bepaald het beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, ordenen, huren en verhuren, het doen en zelf bouwen of verbouwen, promotie in onroerende goederen, evenals welk danige onroerende verhandelingen in de meest,' brede zin, met inbegrip van de onroerende leasing, renting en het toestaan van leningen,

Het beheer van een patrimonium, samengesteld uit onroerende en roerende goederen, het valoriseren enï !I instandhouden van dit patrimonium vooral door beheersdaden. De vennootschap mag onder meer onroerende°, goederen verwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, met het oog op de!£ wederbelegging en de opbrengst. De vennootschap mag onroerende goederen zowel in volle eigendom,; vruchtgebruik als blote eigendom, verkrijgen, vervreemden, beheren en exploiteren,

- Management en consulting; het deelnemen in en het voeren van het bestuur over allerlei vennootschappen en ondernemingen; het verlenen van aile diensten en adviezen, van algemeen bestuurlijke, financiële, juridische, administratieve en commerciële aard, in de ruimste zin van het woord, die verband houden met het:: ondernemen, alsook met het bestuur, het beleid en het management van ondernemingen en vennootschappen.

Het optreden als commissionaris-tussenpersoon in de handel;

Il. Alge ene activiteiten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mad 11.1

a

Voor-beháuden

aan het -' Belgisch Staatsblad

Al Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt,

B/ Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm. Zowel tot waarborg van eigen verbintenissen ais tot waarborg van verbintenissen van derden zich borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. ln de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

Cl Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

DI Het optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

EI Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa,

FI Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices,

G1 De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel.

HI Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

l[I. Beheer van een eipen roerend en onroerend vermogen.

N Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede aile handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen,

B/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

IV, Biizondere bepalingen.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of , financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doe! verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

' De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend = doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk = doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten,

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Duur.

De vennootschap is opgericht op zeventien november tweeduizend veertien voor onbepaalde duur.

Kapitaal.

Het geplaatst kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) en is voor twee/derde i volstort.

Het is vertegenwoordigd door 186 gelijke aandelen zonder nominale waarde.

Ondergetekende notaris bevestigt dat een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00) voorafgaandelijk aan de oprichting overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd werd bij Axa Bank op rekeningnummer BE65 7512 0723 6496, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 14 oktober 2014 afgeleverd attest, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens " dossier bewaard zal blijven.

Winst.

Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de nettowinst van de vennootschap, waarop jaarlijks vijf ten honderd wordt voorafgenomen voor het wettelijk reservefonds.

Deze voorafneming is niet meer verplichtend wanneer het reservefonds éénitiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt en behouden.

In verband met het overschot zal de jaarvergadering soeverein besluiten onder voorbehoud van hetgeen is -bepaald-in-arfikel.320.van. bet Wetboek van. vennootschappen.-.------- - --------- --------- --- -- -- ----_--- --- -_- ___ ..

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

~~.

e *

Voór-behcuden

aan het ' Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

, leder batigsaldo der vereffening wordt tussen de aandeelhouders verdeeld, per aandeel berekend. .. Bestuur en vertegenwoordiging.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om in alle omstandigheden namens de vennootschap op te treden en alle daden van beheer en beschikking te stellen die betrekking hebben op het doel, behoudens die ' waarvoor, volgens de wet, alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Hij vertegenwoordigt de vennootschap tegenover derden als in rechte.

Is een zaakvoerder, zijn de zaakvoerders of is een lid van het college van zaakvoerders bij het stellen van een verrichting of het nemen van een beslissing geplaatst voor een belang bedoeld in artikel 259 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, dan dient hij of dienen zij overeenkomstig dit artikel te handelen.

Indien er verschillende zaakvoerders zouden worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor alle handelingen, tenzij bij hun aanstelling anders wordt besloten.

Ieder zaakvoerder heeft het vermogen om onder zijn verantwoordelijkheid bepaalde bevoegdheden of machten tijdelijk over te dragen aan derden bij bijzondere volmachten.

Het ontslag en de benoeming van elke zaakvoerder moet worden bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad en neergelegd in het vennootschapsdossier,

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd tenzij de algemene vergadering er anders over besluit.

Boekjaar.

Het boekjaar begint op één januari om te eindigen op éénendertig december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar begint op heden en eindigt op 31 december2015;

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in 2016.

Algemene vergadering.

De jaarvergadering komt jaarlijks bijeen op één juni om achttien uur of op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur, indien gemelde dag een wettelijke feestdag zou zijn.

BEKRACHTIGING VERBINTENISSEN OVEREENKOMSTIG ARTIKEL 60 :

Overeenkomstig artikel 60 Wetboek van Vennootschappen, verklaart de comparant, ter gelegenheid van de oprichting van de vennootschap, dat deze de rechten en verbintenissen, die voortvloeien uit de rechtshandelingen die voor haar rekening vôôr haar oprichting werden gesteld door voornoemde oprichter, overneemt onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van koophandel van het gerechtelijk arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel gevestigd heeft,

Bovendien verklaart voornoemde comparant zich sterk te maken dat de vennootschap tevens die rechtshandelingen zal overnemen en bekrachtigen die door de voornoemde oprichter gesteld zullen wdrden in naam en voor rekening van de vennootschap, vooraleer zij de rechtspersoonlijkheid zal hebben verkregen. BENOEMING ZAAKVOERDER

De oprichter bepaalt het aantal zaakvoerders op één en benoemt in deze functie ; de heer Sanders, Bart Paul, geboren te Asse op 27 december 1967, (Rijksregister nummer ; 67.12.27-185.11) wonende te 2980 Zoersel, Handelslei 172, die verklaart te aanvaarden onder de bevestiging dat hij niet werd getroffen door een maatregel die zich hiertegen verzet.

BIJZONDERE VO MACHT.

Wordt aangesteld als bijzondere lasthebber, met recht van indeplaatsstelling : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Kantoor Peeters Walter" met zetel te 2980 Zoersel, Achterstraat 105, ondernemingsnummer 0426.318.859 en haar aangestelden, tot het doorvoeren van alle wijzigingen, schrappingen en inschrijvingen van deze vennootschap bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, alle ondernemingsloketten en bij de diensten van de Belastingen op de Toegevoegde Waarde.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

' De Notaris

Eric Laenens

Tegelijk hiermee neergelegd:

Afschrift van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 01.06.2016, NGL 11.08.2016 16418-0114-011

Coordonnées
CHRISONA

Adresse
HANDELSLEI 172 2980 ZOERSEL

Code postal : 2980
Localité : ZOERSEL
Commune : ZOERSEL
Province : Anvers
Région : Région flamande