CHRISTEL KUPPENS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CHRISTEL KUPPENS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 834.987.381

Publication

17/12/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 25.11.2013, NGL 11.12.2013 13682-0569-010
04/12/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 26.11.2012, NGL 28.11.2012 12651-0216-010
11/04/2011
ÿþ Mal 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neei~,,,3,13d fer gri~ie ye~ de

Redite* e.,~~~~ det te léiwetperl

0p ~

G riee *Mer.

Igilim1.111111111,1

bet

aa

Be Sta

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

0834.987.381

Benaming

(voluit) : CHRISTEL KUPPENS

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : (2390) Malle, Hallebaan 147

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor notaris Dirk COUTURIER ter standplaats Antwerpen-Wilrijk, op 29 maart 2011, blijkt dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'CHRISTEL KUPPENS" opgericht werd tussen 1. De Heer LEFEVER Guy Maurice Annie, geboren te Oudenaarde op vijf juni negentienhonderd zestig, wonende te (2390) Malle, Hallebaan 147, en 2. Mevrouw KUPPENS Christel Louisa Juliana, geboren te Lommel op veertien november negentienhonderd zestig, wonende te (2390) Malle, Hallebaan 147.

Naam : "CHRISTEL KUPPENS"

Zetel : (2390) Malle, Hallebaan 147

Doel : 1. Het verlenen van diensten in de meest ruime zin van het woord aan bedrijven en ondernemingen van alle aard, onder meer op het vlak van de administratie, het management, de, bedrijfsorganisatie en de informatica. Zijn evenwel uitgesloten, de activiteiten wettelijk voorbehouden aan'. vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies.

2. Het vervullen van de functie van zaakvoerder, (gedelegeerd) bestuurder of vereffenaar van rechtspersonen en vennootschappen naar Belgisch en buitenlands recht.

3. Het beheer in de ruimste zin van het woord, van onroerende goederen, daaronder begrepen de huur, de verhuur en de onderverhuur, de herstelling, de verbetering en de verbouwing, alsmede te gelegener tijd de aankoop, de oprichting en elke andere toevallige verwerving van onroerende goederen om ze ter uitoefening van en ter uitbreiding van genoemde beheersactiviteit verder blijvend te gebruiken. Vanzelfsprekend mag de vennootschap ook onroerende goederen vervreemden indien zulke vervreemding past in het normale beheer van haar vermogen.

4. De deelname, onder welke vorm ook, aan de oprichting, de uitbreiding en omvorming van ondernemingen en vennootschappen allerhande. Het verwerven in allerhande ondernemingen van aandelen of rechten in de meest ruime zin, onder meer bij wijze van inbreng, onderschrijving, aankoop of op welke wijze ook.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, voor derden, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger, zowel in als buiten België. Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen, zowel voor haarzelf als voor alle derden.

Daartoe mag de vennootschap alle roerende en onroerende, financiële, industriële en commerciële handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met het doel van de vennootschap verband houden of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken en/of helpen uitbreiden.

De vennootschap mag deelnemen door inbreng, fusie, inschrijving of anderszins in alle bestaande of nog op'. te richten vennootschappen of ondernemingen met een gelijkaardig of aanverwant voorwerp.

Kapitaal - bedrag en samenstelling - : ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600 EUR), vertegenwoordigd door 186 aandelen op naam zonder nominale waarde, onderschreven door de Heer LEFEVER Guy voornoemd, op 93 aandelen en Mevrouw Christel KUPPENS voornoemd, op 93 aandelen.

Het kapitaal is volgestort ten belope van in totaal ZESDUIZEND TWEEHONDERD EURO (6.200 EUR). Tijdstip van aanvang - Duur : onbeperkt, te rekenen vanaf onderhavige neerlegging op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Zaakvoerder: tot statutair zaakvoerder werd benoemd Mevrouw Christel KUPPENS voornoemd. Duur: van haar opdracht: onbeperkt. De opdracht van de zaakvoerder is kosteloos, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist. Haar afzetting zal slechts uitgesproken worden met eenparigheid van stemmen van aile vennoten en tevens alleen om gewichtige redenen. De zaakvoerder(s) heeft/hebben de meest uitgebreide bevoegdheid om ieder afzonderlijk alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is. De zaakvoerders vertegenwoordigen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder. De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschappelijk doel vallen, tenzij zij aantoont dat

Ondernemingsnr :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/04/2011 - Annexes du Moniteur belg

de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed, of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn, bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

Boekjaar : van één juli tot dertig juni, het eerste boekjaar ingaande op datum der onderhavige neerlegging en eindigende op dertig juni tweeduizend en twaalf (30/06/2012).

Jaarvergadering : de laatste maandag van de maand november te 20 u. op de zetel van de vennootschap of op een andere plaats in de uitnodiging vermeld. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en twaalf (2012).

Overname verbintenissen: voor zoveel als nodig werden alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane verbintenissen, onder de opschortende voorwaarde van het bekomen van de rechtspersoonlijkheid ingevolge onderhavige neerlegging, door de vennootschap vanaf de akte uitdrukkelijk overgenomen en bekrachtigd.

Volmacht: volmacht werd gegeven, met recht van indeplaatsstelling, aan Mevrouw Maria VAN OLMEN ' optredende voor accountantskantoor Werner VERELST, om in naam en voor rekening van de vennootschap de nodige formaliteiten te vervullen en te dien einde alle akten en stukken te tekenen tot:

- inschrijvingen en alle latere wijzigingen en schrappingen van deze vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen en bij het Ondernemingsloket;

- neerlegging bij de Griffie van de Rechtbank van Koophandel van alle bekendmakingen in het Belgisch Staatsblad;

- inschrijvingen, en alle latere wijzigingen en schrappingen van deze vennootschap als belastingplichtige bij de administratie van de Belastingen op de Toegevoegde Waarde en bij de administratie van de Directe Belastingen;

- aansluiting bij het sociaal secretariaat, de sociale dienst voor zelfstandigen en de Rijksdienst voor Sociale

Zekerheid.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

DE NOTARIS.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- afschrift

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

NI Voor-

b1.oiden

dan hei

Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
CHRISTEL KUPPENS

Adresse
HALLEBAAN 147 2390 MALLE

Code postal : 2390
Localité : MALLE
Commune : MALLE
Province : Anvers
Région : Région flamande