CHRISTIAN FELLOWSHIP CHURCH THE DOOR ANTWERP

Association sans but lucratif


Dénomination : CHRISTIAN FELLOWSHIP CHURCH THE DOOR ANTWERP
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 600.992.501

Publication

26/03/2015
ÿþ ~ Mofl 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Vooi ~.

behou aan t Beigi!

Staats





Rechtbank van koophandel

Antwerpen

1 r MAART 2015

afdeling Antwerpen

f.'riffip

Ondernemingsnr :6 V O.. 992.501

Benaming

(voluit) : Christian Fellowship Church «The Door » Antwerp VZW

(verkort) :

Rechtsvorm : VZW

Zetel : Korte Altaarstraat 19, 2018 Antwerpen

Onderwerp akte : Oprichting

Datum oprichtingsakte: 01/03/2015

Statuten

CHRISTIAN FELLOWSHIP CHURCH "THE DOOR" ANTWERP VZW

Oprichters:

Zoker, James, arbeider, Sliksteenvest 17, 3300 Tienen, Belg (paspoort nr: EJ 521206), Geboortedatum: 18/04/1979 te Fairo Village (Sierra Leone).

Hamelink, Renske, bediende, Sliksteenvest 17, 3300 Tienen, Nederlandse (Belgische Identiteitskaart nr: B 1898856 81), Geboortedatum: 05/11/1978 te Vlissingen (Nederland).

Kamara, Osman Tala, arbeider, Julius Vuylstekelaan 12, 2050 Antwerpen, Sierra Leonean (Belgische Identiteitskaart nr: 84062749516), Geboortedatum: 27/06/1984 te Freetown (Sierra Leone).

Artikel 1: Naam, zetel en duur.

1.

Het kerkgenootschap / de kerkelijke rechtspersoon is genaamd: Christian Fellowship Church "The Door" Antwerp vzw,

2.

Zij is gevestigd te Antwerpen, Korte Altaarstraat 19, 2018 Antwerpen (België) , gelegen in het

gerechtelijk arrondissement Antwerpen, afdeling Antwerpen. De vestiging kan veranderd worden door een eenvoudige beslissing van de raad van bestuur.

3.

De duur van het kerkgenootschap is onbeperkt.

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Artikel 2: Groter Verband.

1.

Het kerkgenoodschap ziet het als taak over de hele wereld zusterkerkgenoodschappen mee te helpen oprichten en met zusterkerkgenoodschappen samen te werken.

2.

De taak en bevoegdheden van de raad van oudsten is geregeld in artikel 7. De samenstelling en de wijze van benoeming van de raad van oudsten, zomede de wijze waarop het lidmaatschap van die raad beëindigd wordt, is beschreven in ditzelfde artikel.

Artikel 3: Doel en middelen.

Het kerkgenoodschap heeft ten doel: het evangelie te verbreiden in de ruimste zin van het woord en belangstellenden, aanhangers en werkers bijeen te brengen in plaatselijke kerken voor effectieve bevordering van het Koninkrijk van God.

Ter uitvoering van deze doelstelling kunnen de volgende activiteiten plaatsvinden:

a.

Het ontwikkelen en onderhouden van (een) plaatselijke kerkgenoodschap(pen) en hun gelovigen in overeenstemming met de Bijbei;

b.

Het trainen in discipelschap en het toerusten van gelovigen tot volwassenheid teneinde hen hun plaats te laten vinden in het Lichaam van Christus;

c.

Het verschaffen van de noodzakelijke hulp, bemoediging, instructie, richting en correctie aan de gelovigen die aan het kerkgenoodschap verbonden zijn;

d.

Het verlenen van bescherming, erkenning en ondersteuning aan samenwerkende kerkgenoodschappen en gelovigen;

e.

Het opleiden, kwalificeren en aanstellen van gelovigen en het uitzenden in het nationale en internationale zendingsveld;

f.

Het publiceren of verspreiden van boeken, folders, het maken van films, cassettes, radio- en / of televisie-uitzendingen en het gebruik van overige effectieve middelen ter verspreiding van het evangelie;

g.

Het onderricht / de lering van de gelovigen en hun kinderen en het verschaffen van de nodige faciliteiten om dit te kunnen doen;

h.

Het inzamelen en beheren van financiële bijdragen, zoals tienden, giften, collectes, erfenissen en legaten;

1

i

MOA 22

, I.

Het geven van donaties, giften of andere hulp en ondersteuningen aan liefdadigheidsinstellingen en organisaties die eveneens zonder winstoogmerk het evangelie verspreiden;

j"

Het oprichten, vestigen, inwijden en onderhouden van andere liefdadige instituties, die gericht zijn op het vervullen van de doelstellingen en functies van het kerkgenoodschap;

Artikel 4: Kerkenraad.

1.

Het kerkgenoodschap wordt bestuurd door een kerkenraad. De kerkenraad draagt de verantwoordelijkheid voor het goed functioneren van het kerkgenoodschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2015 - Annexes du Moniteur belge De pastor benoemt de eerste leden van de kerkenraad uit de mannelijke gemeenteleden. Nieuwe leden van de kerkenraad worden op voorstel van de pastor door de kerkenraad benoemd.

De benoeming vindt plaats voor een periode van vijf jaren. Na afloop van vorenbedoelde periode is verlenging van de periode mogelijk indien het betreffende kerkenraadslid daartoe bereid is.

2,

Het aantal leden van de kerkenraad wordt door de raad bepaald met een minimum van twee personen.

3.

Als voorzitter van de kerkenraad zal de pastor fungeren.

4.

Door de kerkenraad wordt uit haar midden een secretaris en een penningmeester benoemd. De functies van secretaris en penningmeester kunnen ook door één persoon worden vervuld.

5.

Het kerkgenoodschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd door de voorzitter tezamen met de secretaris of de penningmeester of bij ontstentenis van één van hen door de aanwezige met de door de kerkenraad aangewezen plaatsvervanger.

6.

Het lidmaatschap van de kerkenraad eindigt indien:

" een lid van de kerkenraad zelf zijn functie neerlegt;

" de betreffende persoon niet langer meer lid is van het kerkgenoodschap;

" er sprake is van ongevraagd ontslag; dit kan gebeuren indien een lid van de kerkenraad niet meer voldoet aan de eisen die de Bijbel en het kerkgenoodschap stellen aan een lid van de kerkenraad, of als vruchtbare samenwerking om welke reden dan ook niet meer mogelijk blijkt. ongevraagd ontslag wordt gegeven door de overige leden van de kerkenraad; ongevraagd ontslag van de voorzitter geschiedt conform artikel 6 lid 5;

" een lid van de kerkenraad overlijdt.

Artikel 5: Vergaderingen van de kerkenraad.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

1.

De kerkenraad vergadert zo vaak als de kerkenraadsleden dit nodig achten

2.

In de kerkenraad worden besluiten zoveel mogelijk met instemming van alle aanwezigen genomen. Als niet met éénstemmigheid besloten kan warden, wordt de besluitvorming uitgesteld. Na gebed wordt de zaak opnieuw behandeld, waarbij een besluit kan worden genomen met een meerderheid van stemmen van de aanwezige leden van de kerkenraad.

3.

Ieder kerkenraadslid kan in een vergadering van de kerkenraad één stem uitbrengen. Het stemmen bij volmacht is niet toegestaan.

4.

Bij staking van stemmen over zaken wordt het voorstel geacht te zijn verworpen.

Bij staking van stemmen over personen beslist de stem van de voorzitter.

Artikel 6: Pastor.

1.

Door de raad van oudsten wordt  na overleg met de kerkenraad  een pastor aangesteld voor het kerkgenoodschap.

Door de pastor van de kerkgenoodschap wordt een pastor aangesteld voor de nieuw op te richten zusterkerkgenoodschap.

De benoeming van een pastor voor een bestaande zusterkerkgenoodschap geschiedt - indien van toepassing na overleg met de kerkenraad van de zusterkerkgenoodschap - door de pastor van de moederkerkgenoodschap.

2.

De pastor is belast met de geestelijke leiding van de gemeente en de evangelieverkondiging, zulks onder toezicht van de raad van oudsten.

3.

Voor bestuurlijke en financiële zaken binnen de gemeente is de kerkenraad verantwoordelijk. De pastor heeft daarin de dagelijkse leiding.

4.

De pastor kan voor het kerkgenoodschapwerk uit de kerkleden personen belasten met bepaalde taken.

5.

Indien de pastor van de kerkgenoodschap niet meer voldoet aan de eisen die de Bijbel en de kerkgenoodschap aan hem stellen, dan wordt deze pastor door de raad van oudsten  na overleg met de kerkenraad- ontslagen.

Indien de pastor van een bestaande zusterkerkgenoodschap niet meer voldoet aan de eisen die de Bijbel en het kerkgenoodschap aan hem stellen, dan wordt deze pastor indien van toepassing na overleg met de kerkenraad van de zusterkerkgenoodschap -- door de pastor van de moederkerkgenoodschap ontslagen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

MOD22

Artikel 7: Reglement raad van oudsten Christian Fellowship Church "The Door" België vzw

Positie en taak.

Artikel 7.1.

1.

De gezamenlijke zusterkerkgenoodschappen in België van het kerkgenootschap: Christian Fellowship Church "The Door" vzw staan onder toezicht van een raad van oudsten (hierna ook te noemen: "de raad").

2.

De raad heeft tot taak om geschillen te beslechten die rijzen binnen een kerkgenoodschap of tussen de kerkgenoodschappen onderling en die niet in onderling overleg of via bemiddeling door (een) door partijen aangewezen perso(o)n(en) opgelost kunnen worden.

3.

De raad dient vooraf goedkeuring te verlenen aan de statuten van de te stichten zusterkerkgenoodschappen. De raad dient eveneens vooraf goedkeuring te verlenen aan statutenwijziging van bestaande zusterkerkgenoodschappen.

4.

De raad is bevoegd om - na overleg met de kerkenraad van Christian Fellowship Church "The Door" vzw een pastor voor die kerkgenoodschap te benoemen, te schorsen of te ontslaan.

5.

De raad dient vooraf goedkeuring te verlenen aan een besluit van een kerkenraad tot opheffing van de moederkerkgenoodschap of een zusterkerkgenoodschap.

Samenstelling,

Artikel 7.2.

1.

De raad van oudsten bestaat uit tenminste vier leden. Het aantal leden wordt- met inachtneming van het in de vorige zin bepaalde - door de raad met algemene stemmen vastgesteld.

2.

De raadsleden worden door de raad benoemd.

3.

Een raadslid wordt benoemd voor een periode van vijf jaar. Na afloop van vorenbedoelde periode is verlenging van de periode ?(telkenmale) voor vijf jaar/?voor onbepaalde tijd mogelijk indien het betreffende raadslid daartoe bereid is.

4.

Als voorzitter van de raad zal de pastor van de moederkerkgenoodschap fungeren. De raad wijst uit zijn midden een secretaris aan.

5.

Na het ontstaan van een vacature, zal de raad daarin zo spoedig mogelijk voorzien.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

MOp2.2

6.

Mocht(en) in de raad om welke reden dan ook één of meer leden ontbreken, dan vormen de overblijvende raadsleden, of vormt het enige overblijvende raadslid niettemin een geldige raad.

Einde raadslidmaatschap, schorsing.

Artikel 7.3.

1.

Het lidmaatschap van de raad eindigt indien:

a. een lid van de raad van oudsten zelf zijn functie neerlegt;

b. de betreffende persoon niet langer meer lid is van de moederkerkgenoodschap of één van de zusterkerkgenoodschappen die zijn gesticht;

c. tengevolge van (ongevraagd) ontslag: dit kan gebeuren indien een lid van de raad niet meer voldoet aan de eisen die de Bijbel en de moederkerkgenoodschap en/of zusterkerkgenoodschap(pen) stellen aan een lid van de raad van oudsten, of als vruchtbare samenwerking om welke reden dan ook niet meer mogelijk blijkt.

Ongevraagd ontslag wordt verleend ingevolge een besluit met algemene stemmen genomen door de overige aanwezige of rechtsgeldig vertegenwoordigde leden van de raad van oudsten;

d. een lid van de raad van oudsten overlijdt.

2.

Een raadslid kan worden geschorst bij besluit van de raad van oudsten. Het besluit kan slechts warden genomen in een vergadering waarin alle overige raadsleden aanwezig of vertegenwoordigd zijn. De schorsing die niet binnen drie maanden is gevolgd door ontslag vervalt na verloop van die termijn.

Raadsvergaderingen en raadsbesluiten.

Artikel 7.4.

1.

De raadsvergaderingen worden gehouden in de gemeente Antwerpen. Met instemming van aile raadsleden kan een vergadering ook elders worden gehouden.

2.

Vergaderingen worden gehouden wanneer de voorzitter dit wenselijk acht, of indien twee van de overige raadsleden daartoe onder opgave van de te behandelen punten aan de voorzitter het verzoek richten.

Indien de voorzitter aan een dergelijk verzoek geen gevolg geeft, zijn de verzoekers zelf bevoegd een vergadering bijeen te roepen.

Aan een verzoek als in de vorige zin omschreven wordt geacht geen gevolg te zijn gegeven indien de vergadering niet binnen drie weken na het verzoek wordt gehouden.

3.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Maa 2.2

De vergaderingen warden geleid door de voorzitter; bij diens afwezigheid wijst de vergadering zelf haar voorzitter aan.

4.

De raad van oudsten kan ter vergadering slechts besluiten nemen indien de meerderheid van de in functie zijnde raadsleden ter vergadering aanwezig of vertegenwoordigd is.

5.

Besluiten kunnen slechts worden genomen met betrekking tot geagendeerde onderwerpen.

Indien echter ter vergadering alle in functie zijnde raadsleden aanwezig zijn, kunnen besluiten warden genomen over alle aan de orde komende onderwerpen (derhalve ook over niet geagendeerde onderwerpen), mits met algemene stemmen.

6.

Een raadslid kan zich ter vergadering door een schriftelijk daartoe gevolmachtigd mede-raadslid laten vertegenwoordigen. Een raadslid kan slechts voor één mede-raadslid als gevolmachtigde optreden.

7.

De raad van oudsten kan ook buiten vergadering besluiten nemen, mits alle raadsleden hun stem schriftelijk voor het voorstel hebben uitgebracht. Een dergelijke voorstel dient schriftelijk te worden gedaan. Van de aldus genomen besluiten wordt onder bijvoeging van de ingekomen antwoorden, door de secretaris een relaas opgemaakt, dat na mede-ondertekening door de voorzitter, wordt bewaard door de secretaris.

8.

Ieder raadslid heeft recht tot het uitbrengen van één stem. Voorzover het reglement geen grotere meerderheid voorschrijft, warden alle raadsbesluiten genomen met volstrekte meerderheid van uitgebrachte stemmen. Een raadslid mist stemrecht over zaken die dat raadslid persoonlijk betreffen en wordt ter zake van een desbetreffend voorstel niet meegeteld ter vaststelling of aan het quorum is voldaan.

9.

Alle stemmingen ter vergadering over zaken geschieden mondeling, tenzij de voorzitter een schriftelijke stemming gewenst acht of één der stemgerechtigde raadsleden dit vóór de stemming verlangt. Alle stemmingen ter vergadering over personen geschieden schriftelijk. Schriftelijke stemming geschiedt bij ongetekende, gesloten briefjes.

10.

Blanco en ongeldige uitgebrachte stemmen worden beschouwd ais niet te zijn uitgebracht. Blanco of ongeldig uitgebrachte stemmen tellen mee ter vaststelling of aan het quorum is voldaan.

11.

Een ter vergadering door de voorzitter uitgesproken oordeel omtrent de uitslag der stemming is beslissend. Wordt onmiddellijk na het uitspreken van dit oordeel de juistheid daarvan betwist, dan vindt een nieuwe stemming plaats wanneer de meerderheid der vergadering of, indien de oorspronkelijke stemming niet hoofdelijk of schriftelijk is geschied, één aanwezig stemgerechtigd raadslid dit verlangt. Door de nieuwe stemming vervallen de rechtsgevolgen van de oorspronkelijke stemming.

Bindend advies in geschillen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

MOD2.2

Artikel 7.5.

1.

Indien een geschil binnen een kerkgenoodschap of tussen de kerkgenoodschappen onderling niet in onderling overleg of via bemiddeling door (een) door partijen aangewezen perso(o)n(en) opgelost kan worden, kunnen partijen de raad van oudsten verzoeken het geschil te beslechten.

2.

Partijen verstrekken de secretaris van de raad van oudsten zo spoedig mogelijk een schriftelijk stuk, waarin hun respectievelijke standpunten met betrekking tot de zaak worden verwoord en waarbij alle relevante stukken worden meegezonden.

3.

De raad van oudsten stelt partijen in de gelegenheid eenmaal op elkaars schriftelijke toelichting te reageren.

4.

Vervolgens zal de raad van oudsten partijen, indien zij de wens daartoe te kennen geven, uitnodigen om een mondelinge toelichting te komen geven en zo nodig getuigen te doen horen.

5.

De raad van oudsten kan zo nodig een nader onderzoek terzake (doen) instellen.

6.

De raad van oudsten besluit terzake de voorgelegde geschillen met volstrekte meerderheid van stemmen en doet uitspraak aan partijen middels een (schriftelijk) bindend advies.

Wijziging van het reglement.

Artikel 7.6.

1.

De raad van oudsten is te allen tijde bevoegd te besluiten om het reglement te wijzigen of in te trekken.

2.

Voor besluiten tot vaststelling, wijziging of intrekking van het reglement is een meerderheid van twee/derde gedeelte van de uitgebrachte stemmen van alle raadsleden (aanwezig of vertegenwoordigd) vereist.

Opheffing raad.

Artikel 7.7.

De raad van oudsten is bevoegd te besluiten de raad op te heffen. Op het besluit tot opheffing van de raad is het bepaalde in artikel 6 lid 2 van dit reglement van overeenkomstige toepassing.

e

MOD2.2

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 8: Leden en lidmaatschap.

1.

Leden van het kerkgenoodschap zijn personen van tenminste achttien jaar die zich alszodanig hebben aangesloten en die door de kerkenraad alszodanig zijn toegelaten op basis van het bepaalde in lid 2 van dit artikel.

2.

Om als kerklid aangemerkt te worden, dient men tenminste gedurende zes maanden aan de volgende voorwaarden te voldoen:

" Bewijs geven van oprechte bekering (Johannes 1:12; Johannes 3:3-8; 1 Petrus 1: 1825);

" Bewijs geven van een consistent leven als christen (Romeinen 6:4; Romeinen 13: 13, 14; Efeziërs 4:17-32; Efeziërs 5: 1 en 2; 1 Johannes 1: 6, 7);

" Volledig onderschrijven van de geloofsbelijdenis van het kerkgenoodschap om zodoende de christen-eenheid te bevorderen (Efeziërs 4:3; Efeziërs 4:13);

" Bereidheid om regelmatig bij te dragen in de financiële ondersteuning van het kerkgenoodschap door betaling van tienden en het geven van giften (Maleachi 3:8-10; Hebreeën 7:1-10);

" Consistente en getrouwe aanwezigheid bij de reguliere en speciale kerkdiensten en andere activiteiten (Hebreeën 10:25; Handelingen 2:42);

3.

Gewillig zich te onderwerpen aan de autoriteit en de discipline van de kerkenraad en de raad van oudsten terzake elke gedraging die naar het oordeel van de kerkenraad en de raad van oudsten betrekking heeft op het christelijke getuigenis van de kerkleden.

4.

De kerkleden vormen tezamen de kerkgenoodschapvergadering.

5.

Het is niet noodzakelijk om een bijdrage te betalen om een lid te worden van de kerk, ook niet als men de kerk wilt verlaten.

Artikel 9: Beëindiging lidmaatschap.

1.

Het lidmaatschap van het kerkgenoodschap eindigt door:

" Overlijden;

" Opzegging (bedanken) door het betreffende lid;

" Ontzegging van het lidmaatschap aan een lid op grond van het bepaalde in lid 2 van dit artikel;

" Onttrekking als lid. De kerkenraad is bevoegd te constateren dat een lid zich aan het kerkgenoodschap heeft onttrokken.

2.

Indien een kerklid in strijd met Gods woord handelt, of dit nu is op het gebied van zedelijkheid, financiële getrouwheid of geloofsbelijdenis, kan de kerkenraad de status van het kerklid gedurende een door de raad te bepalen proeftijd opschorten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Moo2s

Tevens kan definitieve ontzegging van het lidmaatschap van het kerkgenoodschap volgen en uitzetting uit het kerkgenoodschap als hij zich niet vrijwillig wil terugtrekken.

Artikel 10: Kerkgenoodschap vergaderingen.

1.

Tenminste éénmaas per jaar, doch uiterlijk in de maand april wordt de kerkleden door de kerkenraad uitgenodigd voor een kerkgenoodschap vergadering.

In die vergadering komen onder meer aan de orde:

" de jaarrekening (bevattende een balans, zomede een staat van inkomsten en uitgaven van het afgelopen jaar);

" visie en beleid van het kerkgenoodschap;

" verslag van de kascommissie;

2.

Andere kerkgenoodschap vergaderingen worden gehouden zo dikwijls de kerkenraad dit wenselijk acht.

3.

De kerkgenoodschap vergaderingen wordt aangekondigd in de kerk tijdens de wekelijkse mededelingen, hierbij wordt de specifieke datum, uur en plaats aangekondigd.

4.

Na de kerkgenoodschap vergadering worden de besluiten aangekondigd in de volgende wekelijkse bijeenkomst en deze worden tevens gemaild naar de leden van de kerkgenoodschap.

Artikel 11: Geldmiddelen, rekening en verantwoording.

1.

De geldmiddelen van het kerkgenoodschap bestaan uit:

" Tienden en offergaven;

" Giften;

" Collectes;

" Erfenissen en legaten;

" Alle overige wettig verkregen baten.

2.

Het boekjaar van het kerkgenoodschap loopt van één januari tot en met éénendertig december daaropvolgend.

3.

In een vergadering, welke uiterlijk in de vierde maand na afloop van het boekjaar wordt gehouden, legt de penningmeester een jaarrekening (zijnde een balans en een staat van baten en lasten) over aan de kerkenraad.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

M0D 2.2

4.

Vaststelling van de jaarrekening door de kerkenraad strekt de penningmeester tot décharge over het door hem gevoerde financieel beheer in het afgelopen boekjaar, voor zover dit uit de boeken blijkt.

5.

Jaarlijks wordt er door de kerkenraad vanuit het kerkgenoodschap een commissie (kascommissie) benoemd van tenminste twee leden die geen deel mogen uitmaken van de kerkenraad, zulks teneinde de jaarrekening te onderzoeken. De benoeming van de kascommissieleden geschiedt zodanig dat tenminste één commissielid van het voorafgaande jaar deel uitmaakt van de kascommissie. Een commissielid wordt benoemd voor een periode van één jaar.

6.

De kerkenraad dient ervoor zorg te dragen dat de stukken welke door de kascommissie zullen worden onderzocht tenminste twee weken v66r de dag waarop de kerkgenoodschap vergadering waarin deze zullen worden behandeld, toekomen aan de kascommissie danwel aan de kascommissie ter inzage worden gegeven. De kascommissie onderzoekt deze stukken en brengt aan het kerkgenoodschap vergadering verslag van haar bevindingen uit. Ten bewijze van goedkeuring door de kascommissie worden de stukken ondertekend door de leden van de kascommissie.

7.

De kerkenraad casu quo de penningmeester is verplicht aan de kascommissie ten behoeve van haar onderzoek alle door haar gevraagde inlichtingen te verschaffen, haar desgewenst de kas en de waarden te tonen, en inzage in de boeken en bescheiden van het kerkgenoodschap te geven.

Artikel 12. Wijziging van de statuten.

1.

De statuten kunnen slechts gewijzigd worden krachtens een besluit van de kerkenraad, genomen met een meerderheid van tenminste twee/derde gedeelte der stemmen van de voltallige kerkenraad. Een statutenwijziging is slechts mogelijk na vooraf verkregen goedkeuring van de raad van oudsten.

2.

Een statutenwijziging treedt niet eerder in werking dan nadat daarvan een notariële akte is opgemaakt.

Artikel 13. Opheffing.

1.

Krachtens een besluit van de kerkenraad kan worden besloten het kerkgenoodschap op te heffen, mits dit de instemming heeft van de raad van oudsten.

2.

Terzake de besluitvorming met betrekking tot opheffing is het bepaalde in artikel 11 leden 1 en 2 van overeenkomstige toepassing.

3.

De vereffening geschiedt door de kerkenraad, tenzij de kerkenraad één of meer personen (al dan niet uit haar midden) als vereffenaars benoemt.

Moo 2,2

Luik B - Vervolg

4.

De kerkenraad bepaalt in de vergadering waarin tot ontbinding wordt besloten, welke bestemming aan een batig saldo na vereffening zal worden gegeven.

Artikel 14. Geschillen

1.

Indien zich binnen de kerkenraad of elders binnen de gemeente een diepgaand geschil voordoet, dat niet kan worden opgelost, zal daarin bemiddeld worden door een door de betrokken partijen samen aan te wijzen persoon.

2.

Indien de betrokken partijen niet tot overeenstemming komen over de aanwijzing van een bemiddelaar danwel indien één der partijen zich met de voorgestelde oplossing van de bemiddelaar niet kan verenigen, danwel indien de bemiddeling als in lid 1 bedoeld niet leidt tot een oplossing van het conflict, dan zal het geschil worden voorgelegd aan de raad van oudsten. Het oordeel van deze raad is bindend.

Artikel 15. Slotbepaling

In alle gevallen waarin de wet of deze statuten niet voorzien, beslist de kerkenraad.

Akte raad van bestuur

Op de vergadering is beslist de volgende personen te benoemen als bestuurder:

Zoker, James, arbeider, Sliksteenvest 17, 3300 Tienen, Belg (paspoort nr: EJ 521206), Geboortedatum: 18/04/1979 te Fairo Village (Sierra Leone).

Hamelink, Renske, bediende, Sliksteenvest 17, 3300 Tienen, Nederlandse (Belgische Identiteitskaart nr: B 1898856 81), Geboortedatum: 05/11/1978 te Vlissingen (Nederland).

- Kamara, Osman Tolo, arbeider, Julius Vuylstekelaan 12, 2050 Antwerpen, Sierra Leonean (Belgische Identiteitskaart nr: 84062749516), Geboortedatum: 27/06/1984 te Freetown (Sierra Leone).

Benoemen: functie

- Voorzitter: Zoker, James

- Secretaris: Kamara, Osman Tolo

- Penningmeester: Hamelink, Renske

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende netarts, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Vor r-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
CHRISTIAN FELLOWSHIP CHURCH THE DOOR ANTWERP

Adresse
KORTE ALTAARSTRAAT 19 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande