CHRISTOPH VAN DER PLANKEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CHRISTOPH VAN DER PLANKEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 543.607.202

Publication

05/09/2014
ÿþ411

(M\ ;LA Md Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



il

bi

E St

*14165677*

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op

Griffie

27 AUG. 2014

Ondernemingsnr 0543.607.202

Benaming

(vocuitY Christoph Van der Planken

(verkort)

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: Grotesteenweg 32 bus 32, 2600 Berchem

(volledig adres)

Onderwerp akte Zetelverpiaatsing

Bij besluit van de zaakvoerder wordt volgende beslissing genomen:

De zetel van de vennootschap te verplaatsen van Grotesteenweg 32,bus 32, 2600 Berchem naar Jagersdreef 34, 2970 Schilde met ingang van 23 augustus 2014.

Een bijzondere volmacht toe te kennen aan AB Taxand Belgium, Van Putlei 1, 2018 Antwerpen, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder Luc Jouk of door een van haar werknemers, zoals onder meer, maar niet beperkt tot, de heer Jesse Huysmans, om haar te vertegenwoordigen, of bij indeplaatsstelling, voor de vervulling van de formaliteiten betreffende de Kruispuntbank voor Ondernemingen, BTW en andere officiële instanties om er alle wijzigingen en doorhalingen te doen aanbrengen..

Aangezien geen verdere punten op de agenda staan, wordt de vergadering om 10.15 uur opgeheven.

Christoph Van der Planken

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik 13 vermelden Recto: Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

07/01/2014
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Mod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : "Christoph Van der Planken"

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Grotesteenweg 32 bus 32, 2600 Berchem

(volledig adres)

~iwu~~i~~,wiuMrn

ui

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

26 DEC 20$

Griffie

x-13 Cao ~ eI 02,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte neergelegd voor registratie opgesteld door Meester Stijn JOYE, geassocieerde Notaris te Brussel op negentien december tweeduizend dertien, dat

De heer VAN dER PLANKEN Christoph Jacqueline Tanguy Herbert Jacques, geboren te Wilrijk op 26 maart 1979, echtgenoot van mevrouw VAN dE CALSEIJDE Silvie, geboren te Breda (Nederland) op 12 maart 1981, van Nederlandse nationaliteit, wonende te 2600 Antwerpen (Berchem), Grotesteenweg 32 bus 32, (,,,)

Welke verschijner ondergetekende Notaris het door artikel 215 van het Wetboek van Vennootschappen voorziene document heeft overgemaakt, en hem verzocht heeft de statuten van een handelsvennootschap die: hij ais volgt opricht authentiek vast te stellen, gepreciseerd zijnde dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid zal; verkrijgen op het ogenblik van de neerlegging ter griffie van de Rechtbank van Koophandel overeenkomstig artikel 2 § 4 van het Wetboek van Vennootschappen:

ARTIKEL EEN : BENAMING

De vennootschap heeft de vorm aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte

" aansprakelijkheid. Zij wordt "Christoph Van der Planken" genoemd.

ARTIKEL TWEE : MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2600 Berchem, Grotesteenweg 32 bus 32,

De maatschappelijke zetel mag overgebracht worden naar elke andere plaats in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest of het Vlaams Gewest bij eenvoudige beslissing van de zaakvoering die alle machten heeft om de statutenwijziging die eruit voortvloeit authentiek te laten vaststellen.

De vennootschap mag, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoering, administratieve zetels, bijhuizen, agentschappen, opslagplaatsen en kantoren vestigen in België en in het buitenland,

ARTIKEL DRIE : DOEL

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden of in deelneming met derden:

1. Het verlenen aan de ondernemingen waarin zij deelneemt en aan derden, al dan niet bezoldigd, van bijstand, management, advies en leiding en dit zowel op vlak van strategisch beleid als op vlak van het technisch, industrieel, commercieel, administratief, financieel of operationeel management en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis.

2.. De dienstverlening in het algemeen: het verlenen van technische en administratieve dienstprestaties voor handel, nijverheid, fabricage, vervoer en distributie.

1 Het optreden als agent of makelaar met het oog op de verkoop, aankoop, ruil, verhuring, erfpacht, vruchtgebruik, financiële en operationele leasing of enig ander recht met betrekking tot onroerende goederen. Het aanbieden van advies of enige andere dienst verbonden aan onroerende goederen en rechten, met inbegrip maar niet beperkt tot het optreden als beheerder en de waardering van dergelijke zaken,

4. Het optreden als bemiddelaar bij het afsluiten van verzekeringen, optreden als agent bij de verhandeling van hypotheken, financieringen, spaarkassen of en andere financiële instellingen, als makelaar bij de verkoop van ondernemingen of gelijk welke andere activa behorend tot deze laatste,

5. Het promoveren, coördineren, concipiëren, realiseren, renoveren, valoriseren, uitbaten en beheren van onroerende goederen, zowel gebouwde als onbebouwde, met inbegrip van de handel onder al zijn vormen in onroerende goederen, het aankopen, verkopen, ruilen, huren en verhuren van onroerende goederen en het. . verhandelen van alle producten en materialen die iets met het bouwvak te maken hebben,

" 6. Het beheer, het verwerven, de instandhouding en valorisatie van een onroerend vermogen en de;

huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, alsmede alle handelingen die rechtstreeks ofj < onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van die aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen; :_.te _bevorderen, zoals het. pnderhoud . de ~ontwikkeling, de verfraaiing, en _de _verhuring _van_ deze personen,; blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

alsmede zich borgstellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

7. Het beleggen in alle mogelijke effecten en het bezitten van liquide middelen.

8. De groot- en kleinhandel, al dan niet als tussenpersoon, import en export, in alle mogelijke goederen en diensten.

9. Het ontwikkelen, kopen, verkopen, beheren, valoriseren van vergunningen, brevetten, licenties, merken, octrooien en andere intellectuele rechten.

10. Het creëren, uitbouwen, promoveren, steunen en uitbaten van allerhande activiteiten in de antiek-, kunst-, sport-, horeca-, dienstensector (zoals hotel, restaurant, brasserie, seniorie  bejaardenhome), en in de vrijetijdsbesteding en dit alles in de breedste zin genomen,

11. De aankoop, verkoop en het beheer, met inbegrip van de exploitatie, van jachtterreinen.

12. De aankoop, verkoop en het beheer, met inbegrip van de verhuring, van kunstvoorwerpen.

Deze opsomming is niet limitatief en in de ruimste zin te beschouwen, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag overgaan tot alle financiële, commerciële, industriële, roerende en onroerende verrichtingen, zo in eigen rekening ais voor rekening van derden, welke rechtstreeks of onrechtstreeks geheel of te dele kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel of van dien aard zijn haar handel of nijverheid te bevorderen en dit zowel in België als in het buitenland.

De vennootschap kan aan alle ondernemingen of natuurlijke personen leningen en kredietopeningen verstrekken onder om het even welk vorm en kan gelijk welke zekerheid ten behoeven van een derde verlenen.

De vennootschap kan zich zowel tot waarborg van eigen verbintenissen ais tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven.

De vennootschap mag ook deelnemen in andere vennootschappen of ondernemingen, zowel in België als in het buitenland, in alle sectoren van de industrie, handel en diensten. De vennootschap kan tevens dergelijke ondernemingen oprichten.

De vennootschap mag optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris, of vereffenaar van andere bestaande of nog op te richten vennootschappen.

Deze opsomming van de doelstellingen van de vennootschap wordt uitsluitend beperkt door de exclusieve bevoegdheden die de wet aan andere personen voorbehoudt.

De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunning/attest nodig is of aan nog andere voorschriften moet voldaan zijn zullen bijgevolg slechts mogen uitgeoefend worden nadat de vereiste vergunning/attest ter beschikking zal zijn of aan de desbetreffende voorschriften zal zijn voldaan.

ARTIKEL VIER : DUUR

De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur. (...)

ARTIKEL VIJF : KAPITAAL

Het kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (g 18.600,00).

Het is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, genummerd van 1 tot 100, die elk één/honderdste (1/100ste) van het maatschappelijk bezit vertegenwoordigen. (..)

ARTIKEL ZEVENTIEN : BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering en steeds door haar afzetbaar.

De algemene vergadering der vennoten bepaalt het aantal zaakvoerders en, in voorkomend geval, hun statutaire hoedanigheid, stelt de duur van hun mandaat en de uitgebreidheid van hun machten vast, daarin begrepen de delegatiemacht

Indien er ten minste twee zijn, vormen de zaakvoerders een college; het beraadslaagt geldig wanneer de meerderheid der zaakvoerders aanwezig is; de beslissingen worden genomen bij meerderheid van stemmen. ARTIKEL ACHTTIEN : VACATURE

In geval van vacature van één of meerdere plaatsen van zaakvoerders als gevolg van overlijden, ontslag of andere oorzaak, hebben de overblijvende zaakvoerders het recht er voorlopig in te voorzien.

In dat geval, gaat de algemene vergadering, in haar eerstvolgende bijeenkomst, tot de definitieve benoeming over.

De zaakvoerder in de hierboven vermelde voorwaarden aangeduid, wordt benoemd voor de tijd nodig om de opdracht van de zaakvoerder die hij vervangt, te beëindigen.

ARTIKEL NEGENTIEN ; MACHTEN VAN DE ZAAKVOERING

Cie zaakvoerder of zaakvoerders mogen alle handelingen verrichten die noodzakelijk of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel van de vennootschap.

Tot hun bevoegdheid behoren alle verrichtingen die door de wet of door de statuten niet voorbehouden zijn aan de algemene vergadering.

Iedere zaakvoerder is belast met het dagelijks bestuur van de vennootschap en met de vertegenwoordiging van de vennootschap voor wat dit bestuur betreft; hij mag het dagelijks bestuur delegeren.

De zaakvoerder of de zaakvoerders mogen bijzondere machten aan elke mandataris overdragen.

ARTIKEL TWINTIG ; VERTEGENWOORDIGING - AKTEN EN RECHTSHANDELINGEN

De vennootschap wordt in alle akten, daarin begrepen deze waarin een openbaar of ministerieel ambtenaar tussenkomt, en in rechte, vertegenwoordigd

- hetzij door een zaakvoerder,

tt

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

- hetzij, binnen de perken van het dagelijks bestuur, door de afgevaardigde of afgevaardigden tot dit

bestuur, samen of afzonderlijk handelend.

Zij is bovendien geldig verbonden door bijzondere lasthebbers, binnen de perken van hun mandaten. (...)

ARTIKEL VIJFENTWINTIG : CONTROLE

De controle op de financiële toestand, de jaarrekening en de regelmatigheid van de verrichtingen weer te

geven in de jaarrekening, moet worden toevertrouwd aan één of meerdere commissarissen, leden van het

Instituut van Bedrijfsrevisoren.

Ze worden benoemd door de algemene vergadering voor een hernieuwbare termijn van drie jaar, en kunnen

niet ontslagen worden dan om wettige redenen, eventueel op straf van schadevergoeding.

De algemene vergadering bepaalt het aantal commissarissen evenals hun vergoedingen.

Evenwel, bij afwijking van hetgeen voorafgaat, wanneer de vennootschap beantwoordt aan de criteria

voorzien door artikel 141 2° van het Wetboek van Vennootschappen, is de benoeming van één of meerdere

commissarissen facultatief.

ARTIKEL ZESENTWINTIG : BIJEENKOMST

Ieder jaar op de eerste vrijdag van de maand juni om 18 uur wordt er een gewone algemene vergadering

der vennoten gehouden.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering uitgesteld worden tot de eerstvolgende

werkdag.

De bijzondere of buitengewone algemene vergadering komt samen telkens het belang van de vennootschap

het vereist of op aanvraag van vennoten die één/vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen.

De gewone algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op de plaats

aangeduid in de oproepingen.

De bijzondere of buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in België op de plaats

aangeduid in de oproepingen. (.,.)

ARTIKEL ACHTENTWINTIG : TOELATING - VERTEGENWOORDIGING

Om tot de vergadering toegelaten te worden, moet elke vennoot ten laatste drie dagen voor de vastgestelde

datum van de vergadering, schriftelijk (brief of volmacht of elk communicatiemiddel dat in een geschrift kan

worden vastgesteld), de zaakvoering op de hoogte brengen van zijn inzicht aan de vergadering deel te nemen,

en het aantal stemmen waarvoor hij aan de stemming zal deelnemen.

Elke vennoot mag zich op de vergadering laten vertegenwoordigen door een mandataris die vennoot moet

zijn. De volmacht moet met een handtekening bekleed zijn (met daarin begrepen een digitale handtekening

zoals voorzien door artikel 1322 tweede lid van het Burgerlijk Wetboek) en moet afgegeven of betekend worden

aan het bureau van de vergadering per brief, faxbericht, e-mail of elk ander middel voorzien door artikel 2281

van het Burgerlijk Wetboek.

De mede-eigenaars, de pandhoudende schuldeisers en pandgevende schuldenaars moeten zich laten

vertegenwoordigen door een en dezelfde persoon.

De zaakvoering mag de formulieren der volmachten vastleggen en eisen dat deze zouden worden

neergelegd op de haar aangeduide plaats ten laatste drie dagen vóár de vergadering. (...)

ARTIKEL TWEEËNDERTIG : BERAADSLAGINGEN

Behalve in de gevallen bij de wet of de statuten voorzien, worden de beslissingen genomen bij eenvoudige

meerderheid der stemmen ongeacht het aantal vertegenwoordigde aandelen.

De aandeelhouders kunnen eenparig en schriftelijk alle beslissingen nemen die tot de bevoegdheid van de

algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

ARTIKEL DRIEËNDERTIG : NOTULEN

De afschriften of uittreksels in rechte of elders voor te leggen, worden ondertekend door een

zaakvoerder.

ARTIKEL VIERENDERTIG : MAATSCHAPPELIJK JAAR

Het maatschappelijk boekjaar vangt aan op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar. (...)

ARTIKEL ZESENDERTIG : VERDELING VAN DE WINST

De jaarlijkse nettowinst wordt overeenkomstig de wettelijke beschikkingen bepaald.

Op deze winst, wordt tenminste vijf procent voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen. Deze

voorafneming houdt op verplichtend te zijn zodra de reserve één/tiende van het kapitaal bereikt.

Het saldo wordt evenredig onder aile aandelen verdeeld.

De algemene vergadering mag echter beslissen het geheel of een deel van dit saldo aan te wenden tot

provisiefondsen of tot een buitengewone reserve, tot overdracht naar een volgend boekjaar of voor eventuele

tantièmes aan de zaakvoering.

De betaling der dividenden gebeurt op de tijdstippen en op de plaatsen door de zaakvoering aangeduid. De

dividenden en de tantièmes die niet opgevraagd worden binnen de vijf jaar, zijn verjaard. (...)

ARTIKEL TWEEËNVEERTIG : VERDELING

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of consignatie van de sommen daartoe

nodig, dient het netto-actief vooreerst tot terugbetaling, in speciën of in effecten, van het afbetaalde en niet

afgeschreven bedrag van de aandelen, Indien alle aandelen niet in dezelfde mate afbetaald zijn, herstellen

de vereffenaars, vooraleer over te gaan tot de verdeling, het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende opvragingen van fondsen ten laste van de onvoldoende afbetaalde aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen in speciën ten voordele van aandelen die in een grotere mate afbetaald zijn.

Het saldo wordt in gelijke delen verdeeld tussen al de aandelen. (...)

I. ALGEMENE VERGADERING

Voor-

behouden

oor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

n onmiddellijk, de Vennootschap opgericht zijnde, verklaren de vennoten bijeen-teR komen in algemene

vergadering ten einde de eerste algemene vergadering en het eerste maatschappelijk boekjaar vast te stellen,

het aantal niet-statutaire zaakvoerders en commissarissen te bepalen en hen te benoemen.

Zij beslist eenparig :

1. Eerste gewone algemene vergadering

De eerste gewone algemene vergadering zal vastgesteld worden op de eerste vrijdag van de maand juni

tweeduizend en zestien om 18 uur,

2. Maatschappelijk boekjaar

Het eerste maatschappelijk boekjaar, zal aanvangen op twee januari tweeduizend en veertien, en zal

eindigen op éénendertig december tweeduizend en vijftien.

3. Zaakvoering

De vergadering beslist het aantal niet-statutaire zaakvoerders te bepalen op één (1) en tot deze functie te

benoemen:

De heer Christoph Van der Planken, voornoemd.

Het mandaat van de aldus benoemde niet-statutaire zaakvoerder(s) heeft een onbepaalde duur,

aanvangende op heden.

Overeenkomstig artikel 20 van de statuten wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd door

- hetzij door een zaakvoerder,

- hetzij, binnen de perken van het dagelijks bestuur, door de afgevaardigde of afgevaardigden tot dit

bestuur, samen of afzonderlijk handelend,

Zij is bovendien geldig verbonden door bijzondere lasthebbers, binnen de perken van hun mandaten.

4. Commissaris

De vergadering beslist geen commissaris te benoemen, de vennootschap voldoende aan de criteria vermeld

in artikel 141, 2° van het Wetboek van Vennootschappen. (...)

11. ZAAKVOERING

1. Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen verklaart de zaakvoering alle sedert één september tweeduizend en dertien gestelde handelingen in naam van de vennootschap in oprichting op te nemen in het eerste boekjaar van onderhavige vennootschap.

2. De zaakvoering verleent alle machten aan: de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap AB TAXAND BELGIUM, met zetel te Antwerpen, Van Putlei 1 (BTW BE 0539.889.924 RPR Antwerpen); samen of afzonderlijk handelend en met macht van indeplaatsstelling, voor het stelten van alle nodige handelingen en het vervullen van alle nodige formaliteiten met betrekking tot de inschrijving van de hierbij opgerichte vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen, het Rechtspersonenregister van Brussel, en eventueel de B.T.W.-administratie en alle andere administraties,. In dit verband heeft/hebben de lasthebber(s) alle machten alle akten, stukken, formulieren en documenten te ondertekenen, (...)

Voor eensluidend uittreksel

Stijn JOYE - geassocieerde Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd : 1 uitgifte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

12/03/2015
ÿþOndernemingsnr : 0543.607.202

Benaming

(voluit) : Christoph Van der Planken

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Jagersdreef 34, 2970 Schilde

(volledig adres)

Onderwerp akte : Zetelverplaatsing

" Bij besluit van de zaakvoerder wordt volgende beslissing genomen;

De zetel van de vennootschap te verplaatsen van Jagersdreef 34, 2970 Schilde naar De Zevenster 44, 2970 Schilde met ingang van 24 februari 2015.

Aangezien geen verdere punten op de agenda staan, wordt de vergadering opgeheven.

Christoph Van der Planken Zaakvoerder

F6od wofd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

he~l~ltUnlc'ile " nana rcLl~ Antuvernen

o 2 Mg 2015

afdeling Antmierr.,n

te

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notarrs, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Coordonnées
CHRISTOPH VAN DER PLANKEN

Adresse
JAGERSDREEF 34 2970 SCHILDE

Code postal : 2970
Localité : SCHILDE
Commune : SCHILDE
Province : Anvers
Région : Région flamande