CHRISTOPHER MILLEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CHRISTOPHER MILLEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 840.944.468

Publication

30/05/2014
ÿþ111%110111

mod 11.1



Rechtbank van koophandel

Antwerpen

20 tia 201k

etwiteerget



------------ --------------------------------- ----- 

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernerningsnr 0840.944.468

if Benaming (voluit) :CHRISTOPHER MILLEN

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Rijnkaai 37

2000 Antwerpen

onderwerp akte :Ontbinding en sluiting vereffening

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van 30 april 2014, gehouden voor notaris: Peter Timmermans te Antwerpen, blijkt dat volgende beslissingen werden genomen:

E; 1/ Na kennisneming van het bijzonder verslag opgesteld door de zaakvoerder op 21 maart laatst, waarin he1' ;; voorstel tot ontbinding wordt toegelicht, en. waaraan een staat van activa en passiva is gehecht die werd afgesloten volgens boekhoudkundige toestand van de vennootschap per 21 maart 2014, in uitvoering van artikel 181, § 1 van het Wetboek van vennootschappen, en van het controleverslag opgesteld op zeven aprili !; laatst door de burgerlijke bvba C. Rombaut Bedrijfsrevisoren', vertegenwoordigd door de heer Cari Romhaut,i ;E bedrijfsrevisor, over de voormelde staat van activa en passiva, beslissing om de besloten vennootschap met! !E beperkte aansprakelijkheid "CHRISTOPHER M1LLENn vervroegd te ontbinden, zodat de vennootschap nog: !E slechts bestaat voor haar vereffenino.

iE 2/ Na onderzoek van de voormelde staat van actief en passief afgesloten per 21 maart 2014, welke ais staat: i! van vereffening dienst doet, en vaststelling dat er geen andere schulden aan derden in zijn opgenomen dan de! !! schulden tegenover de revisor, accountant en/of notaris in het kader van onderhavige akte, alsmede een! !E rekening courant schuld ten aanzien van de enige vennoot, goedkeuring van de staat van vereffening, en na: iE vaststelling dat er geen vereffeningsverrichtingen meer moeten worden uitgevoerd, beslissing om geen! vereffenaar te benoemen en bij toepassing van artikel 184, § 5 van het Wetboek van vennootschappen:: !; onmiddellijk over te gaan tot sluiting van de vereffening, zodat de besloten vennootschap met beperkte!! aansprakelijkheid "CHRISTOPHER MILLEN" definitief opgehouden heeft te bestaan; door de enige vennoot!: werd uitdrukkelijk verklaard dat hij het resterend vermogen (actief en passief) overneemt; vaststelling dat geen!! !E maatregelen tot consignatie van gelden of waarden dienen genomen te worden, vermits er geen gelden of!! iE waarden bestaan die aan schuldeisers of aan de vennoot toekomen, en die hen niet konden warden afgegeven. !i l; 3/ Beslissing aangaande de boeken en bescheiden van de vennootschap, dat deze zullen worden neergelegd:i en bewaard gedurende ten minste vijf jaar te rekenen vanaf de publicatie van de afsluiting van de vereffening, in i! :; de woonplaats van de zaakvoerder, thans te Srbska 2, Praha 6, 160-00 (Czech Republic).

i; 4/ vaststelling dat aan het mandaat als statutaire zaakvoerder van de heer MILLEN Christopher, wonende tel; !: Srbska 2, Praha 6, 160-00 (Czech Republic), ingevolge het besluit tot ontbinding en sluiting van de vereffening,;; een einde is gekomen op 30/4/2014, en beslissing om kwijting te verlenen voor de uitoefening van zijn mandaatli .1zonder enig voorbehoud.

51 ondergetekende notaris werd gemachtigd om de formaliteiten van openbaarmaking te vervullen.

:; Als bijzondere mandataris, met recht van substitutie, werd aangesteld: AB Taxand BeIgium, te 2018 Antwerpen, EE Van Putier 1, en haar aangestelden, aan wie de macht wordt gegeven om alle formaliteiten te vervullen en:: EE documenten te ondertekenen met het oog op de schrapping van inschrijving van de vennootschap in heti! rechtspersonenregister en overige administraties.

Voor ontledend uittreksel

iE Notaris Peter Timmermans

Samen hiermee neergelegd: uitgifte akte + bijzonder verslag zaakvoerder + controleverslag

Op de laatste blz. van Luik 13 vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

r.

27/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 14.03.2014, NGL 19.03.2014 14070-0119-008
14/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 26.11.2012, NGL 08.02.2013 13032-0157-008
14/11/2011
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*11306582*

Neergelegd

09-11-2011



Griffie

Ondernemingsnr :

0840944468

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (voluit): CHRISTOPHER MILLEN

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2000 Antwerpen, Rijnkaai 37

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Zoals blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Tristan Sebrechts op acht november tweeduizend en elf, ter registratie neergelegd, werd een vennootschap opgericht.

Vorm - Naam

De vennootschap neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt  CHRISTOPHER MILLEN .

Deze naam zal in beide landstalen gebruikt worden.

Zetel

De zetel van de vennootschap wordt gevestigd te 2000 Antwerpen Rijnkaai 37, Level 7.

Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s), bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad, mag de maatschappelijke zetel naar om het even welke plaats binnen het Nederlands taalgebied of het tweetalig Brussels Hoofdstedelijk Gewest worden overgebracht. Iedere verplaatsing van de zetel van de vennootschap, zal bekendgemaakt worden in de Bijlage bij het Belgisch Staatsblad, door toedoen van de zaakvoerder(s).

De vennootschap mag, bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder(s), bestuurszetels, bijhuizen en agentschappen oprichten, zowel in België als in het buitenland.

Doel

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, zowel in eigen naam en voor eigen rekening als in naam en voor rekening van een derde, zowel alleen als in samenwerking met derden: Alle daden van beheer, bijstand en management van industriële en handelsvennootschappen, zowel door rechtstreekse deelname aan het bestuur als bij wijze van managementovereenkomst, zonder dat deze opsomming beperkend is.

Het verlenen van diensten in de meest ruime zin aan particulieren, bedrijven, ondernemingen en overheidsorganisaties in verband met de organisatie, management en ontwikkeling van hun beroepsactiviteiten.

Holdingmaatschappij: onder eender welke vorm participaties te verwerven en/of aan te houden in bestaande en nog op te richten maatschappijen.

Zij kan deze participaties beheren, te gelde maken en valoriseren, onder meer door deel te nemen aan het bestuur en toezicht van ondernemingen waarin zij participeert en door ze technische, administratieve en financiële bijstand te verlenen.

Het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, huren en verhuren, het doen bouwen of verbouwen van onroerende goederen, evenals welkdanige onroerende transacties en verrichtingen in de meest ruime zin.

De vennootschap kan zich ten gunste van derden borg stellen, hen aval verlenen, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire en andere zekerheden verstrekken.

De vennootschap mag alle roerende goederen en financiële producten verwerven, zelfs als loutere investering.

Daartoe mag de vennootschap alle roerende en onroerende, financiële, industriële en commerciële handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met het doel van de vennootschap verband houden of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken en/of helpen uitbreiden. Hiertoe mag zij onder iedere vorm, zelfs door samensmelting of door het verlenen van borgstellingen, in alle bestaande en/of nog op te richten industriële en handelsondernemingen deelnemen. Zij kan ook functies van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

De activiteiten welke voorafgaandelijk een vergunning en/of erkenning nodig hebben, zullen slechts uitgeoefend worden voor zover die vergunningen of erkenningen behaald worden.

Oprichter

De heer MILLEN, Christopher George, wonende te 2018 Antwerpen, Rooseveltplaats 4 bus 13. Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) en wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal is volledig geplaatst en volstort ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00) het kapitaal dient derhalve nog volstort te worden ten belope van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) door de comparant.

Zaakvoerder - algemeen

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer bezoldigde of onbezoldigde personen, al dan niet vennoten, die zaakvoerders genoemd worden.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere verhinderde of afwezige zaakvoerder kan schriftelijk, telegrafisch, per e-mail, per telex of telefax stemmen of op dergelijke wijze volmacht verlenen aan een andere zaakvoerder om hem op de vergadering te vertegenwoordigen en in zijn plaats rechtsgeldig te stemmen. De opdrachtgever wordt in dit geval geacht aanwezig te zijn.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoerders, zelfs indien die handelingen buiten haar doel vallen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn.

Statutaire zaakvoerder

De heer Christopher Millen voormeld wordt als statutaire zaakvoerder van de vennootschap aangesteld.

De duurtijd van het mandaat van deze zaakvoerder is onbeperkt, en zijn ontslag zal slechts uitgesproken mogen worden, hetzij met eenparigheid van stemmen van alle vennoten, hetzij om ernstige en zwaarwichtige redenen bij besluit van de algemene verandering genomen met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging.

Het behoort tot de bevoegdheid van de algemene vergadering het aantal zaakvoerders te verhogen en de machten van de nieuwe zaakvoerders te bepalen. Hierbij moet zij echter de meerderheid, die de wet voorziet voor het wijzigen van de statuten, in acht nemen.

De zaakvoerder, statutair of niet, kan te allen tijde vrijwillig ontslag nemen door enkele kennisgeving aan de vennootschap, onder verplichting zijn ambt te blijven vervullen totdat redelijkerwijze in zijn opvolging kan worden voorzien.

Jaarvergadering

De jaarvergadering van de vennoten wordt gehouden op de laatste maandag van de maand november, om 19.00 uur op de maatschappelijke zetel, of op elke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping. Indien gezegde dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

Stemmen

Ieder aandeel met stemrecht geeft recht op één stem.

Iedere vennoot brengt zijn stem uit, hetzij persoonlijk, hetzij door een lasthebber. Hij mag zijn stem niet schriftelijk uitbrengen. Niemand mag bij de algemene vergadering een vennoot vertegenwoordigen als lasthebber, zo hij zelf geen stemgerechtigde vennoot is.

Besluiten

De besluiten van de algemene vergadering worden genomen bij meerderheid van de uitgebrachte stemmen, welk ook het aantal aandelen mag wezen dat op de algemene vergadering vertegenwoordigd is, tenzij anders bepaald in de huidige statuten.

Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één juli en eindigt op dertig juni van ieder jaar. Winstverdeling

Van deze winst wordt vijf procent (5%) voorafgenomen voor het vormen van een wettelijk reservefonds. Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer de wettelijke reserve van één tiende van het kapitaal is bereikt.

oor-

Voor

behouden

behouden

aan het

aan het

elisch

Belgisch

taatsblad

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

De algemene vergadering zal bij meerderheid van stemmen besluiten het geheel of een gedeelte van de voor uitkering beschikbare winst, na de toekenning aan de wettelijke reserve, te verdelen of te reserveren.

Nochtans mag geen uitkering geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, gedaald is of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet uitgekeerd mogen worden. Slotverklaringen

Eerste boekjaar  eerste jaarvergadering

Het eerste boekjaar vangt aan op heden, om te eindigen op dertig juni tweeduizend en twaalf.

De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in het jaar tweeduizend twaalf.

Aanstelling zaakvoerder

De vergadering beslist wat volgt :

In de statuten werd de heer MILLEN Christopher benoemd tot statutair zaakvoerder.

Voornoemde zaakvoerder verklaart deze opdracht te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich tegen deze aanstelling verzet.

De opdracht van zaakvoerder is bezoldigd.

Commissarissen.

Op grond van de artikelen 15 en 141 van het Wetboek van vennootschappenwet, acht de vergadering zich vrijgesteld van de benoeming van één of meer commissarissen.

Aanstelling bijzonder gevolmachtigde

Werd aangesteld tot bijzondere volmachtdrager, wordt aangesteld : AB TAXAND BELGIUM, te 2018 Antwerpen, Van Putlei 1, waarvoor kan optreden een van haar organieke vertegenwoordigers of aangestelden en met name de heer Luc Jouk, aan wie de macht wordt verleend, met recht van substitutie, om het nodige te doen voor de inschrijving  met inbegrip van eventuele verbetering, wijziging en/of schrapping van de inschrijving  van de vennootschap via de ondernemingsloketten in het rechtspersonenregister/de Kruispuntbank voor Ondernemingen en voor haar registratie als BTW-plichtige, alsook om het nodige te doen bij alle fiscale, sociaalrechtelijke en andere instanties uit hoofde van onderhavige oprichting.

Voor uittreksel : de notaris, Tristan Sebrechts

Luik B - Vervolg

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
CHRISTOPHER MILLEN

Adresse
RIJNKAAI 37 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande