CHRYSOLIGHT

Association sans but lucratif


Dénomination : CHRYSOLIGHT
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 454.791.725

Publication

03/04/2015
ÿþ MDD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

*15099612*

i

i

" eL. eibanK van koophandel Antwerpen

2 4 ItiAtiff2015

afdeling Antwerpen

Ondernemingsnr : 0454.791.725

Benaming

(voluit) : Chrysolight

(verkort) :

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Poorthoflaan 47 2180 Ekeren

Onderwerp akte : Raad van bestuur - Gemachtigden - Dagelijks bestuur

1. Raad van bestuur

Wegens overlijden maken Volkaerts Fernand, geboren te Antwerpen op 08-03-1930 en overleden te Antwerpen op 31-12-2014 en Coulonval Alfred, geboren te Diepenbeek op 02-02-1928 en overleden te Antwerpen op 13-02-2012 geen deel meer uit van de raad van bestuur.

Tijdens de buitengewone vergadering dd. 03-03-2015 werden Mentzel Jutta, Poorthoflaan 47 2180 Ekeren, geboren te Werdohl (Duitsland) op 26-12-1942 herbenoemd als bestuurder en Van de Steen Muriel, Otterdreef 20 2980 Halle-Zoersel, geboren te Bukavu (Congo) op 31-07-1958 benoemd als nieuwe bestuurder.

De huidige raad van bestuur is samengesteld als volgt:

Mentzel Jutta, Poorthofiaan 47 2180 Ekeren, geboren te Werdohl (Duitsland) op 26-12-1942, secretaris/penningmeester

Van de Steen Muriel, Otterdreef 20 2980 Halle-Zoersel, geboren te Bukavu (Congo) op 31-07-1958, voorzitter.

Bevoegdheden van de bestuurders, conform artikel 15 van de statuten:

De raad van bestuur leidt de zaken van de vereniging en vertegenwoordigt deze in alle gerechtelijke en buitengerechtelijke akten. Hij is bevoegd voor alle aangelegenheden, met uitzondering van die welke uitdrukkelijk door de wet aan de algemene vergadering zijn voorbehouden, op voorwaarde dat zijn beslissingen genomen zijn binnen de begroting die werd goedgekeurd door de algemene vergadering. Hij treedt op als eiser en verweerder, in alle rechtsgedingen en beslist over het al dan niet aanwenden van rechtsmiddelen.

De raad van bestuur benoemt en ontslaat de leden van het personeel en bepaalt hun bezoldigingen.

De raad van bestuur oefent zijn bevoegdheden uit als college maar kan bepaalde bevoegdheden onder haar verantwoordelijkheid overdragen aan een of meer gemachtigden.

De raad van bestuur benoemt zelf elke functie die hij voor de goede werking van de vereniging noodzakelijk acht.

Voor alle administratieve en financiële verplichtingen hebben de voorzitter en de secretaris/penningmeester afzonderlijke en onbeperkte volmachten,

De raad van bestuur kan slechts geldig beslissen indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig is. De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter of de stem van diegene die hem vervangt doorslaggevend.

2, Gemachtigden

De raad van bestuur kan zijn bevoegdheden voor bepaalde handelingen en taken op zijn verantwoordelijkheid overdragen aan één van de bestuurders of aan een andere persoon die al dan niet lid is van de vereniging. De raad van bestuur kan uit zijn bestuurders een voorzitter, een secretaris, een penningmeester en elke functie die voor de goede werking van de vereniging noodzakelijk is, kiezen. Hun benoeming gebeurt door de raad van bestuur bij gewone meerderheid die hieromtrent geldig beslist indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig is.

De ambstbeëindiging van deze gemachtigde personen kan geschieden:

a) op vrijwillige basis door de gemachtigde zelf door schriftelijk ontslag In te dienen bij de raad van bestuur.

b) door afzetting door de raad van bestuur bij gewone meerderheid die hieromtrent geldig beslist indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig is. De beslissing hieromtrent moet evenwel door de raad van bestuur binnen de zeven kalenderdagen bij aangetekend schrijven ter kennis gebracht worden van de betrokkene.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Luik B - Vervolg

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

De akten betreffende de ambtsbeëindiging en de benoeming van de personen gemachtigd om de vereniging' te vertegenwoordigen, moeten neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel en moeten binnen de dertig dagen na de neerlegging bij uittreksel bekend gemaakt worden in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad.

De gevolmachtigden oefenen hun bevoegdheden afzonderlijk of gezamenlijk uit.

3. Dagelijks bestuur.

De raad van bestuur kan een dagelijks bestuur aanstellen.

Hun benoeming gebeurt door de raad van bestuur bij gewone meerderheid, die hieromtrent geldig beslist

indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig is.

De ambtsbeëindiging van het dagelijks bestuur kan geschieden:

a) op vrijwillige basis door een lid van het dagelijks bestuur zelf door schriftelijk ontslag in te dienen bij de raad van bestuur,

b) door afzetting door de raad van bestuur bij gewone meerderheid die hieromtrent geldig beslist indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig is, De beslissing hieromtrent moet evenwel door de raad van bestuur binnen de zeven kalenderdagen bij aangetekend schrijven ter kennis gebracht worden van de betrokkene.

De akten betreffende de ambtsbeëindiging en de benoeming van de personen van het dagelijks bestuur moeten neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel en moeten binnen de dertig dagen na de neerlegging bij uittreksel bekend gemaakt worden in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad.

De beslissingen genomen door het dagelijks bestuur dat als een college vergadert, worden steeds genomen in collegiaal overleg.

Opgemaakt te Ekeren, 05-03-2015

Mentzel Jutta, secretaris/penningmeester

Van de Steen Muriel, voorzitter

Tegelijk hierbij neergelegd:

Akte betreffende de raad van bestuur.

Akte betreffende de gemachtigden

Akte betreffende dagelijks bestuur.

Vor-

weelitfnden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
CHRYSOLIGHT

Adresse
POORTHOFLAAN 47 2180 ANTWERPEN (EKEREN)

Code postal : 2180
Localité : Ekeren
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande