CIHOLD

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CIHOLD
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 838.752.070

Publication

02/05/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 30.03.2013, NGL 29.04.2013 13100-0028-015
19/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 05.10.2012, NGL 12.10.2012 12609-0159-012
19/06/2012
ÿþ9 P.M17 Mod Word 11.1

Dil In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

i VI

ber

aa

Be Sta;



*12108490*

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL 0 8 JUNI 2012

TURNHOUT GRfiiariffIer,

Ondernemingsnr : 0838.752.070

Benaming

(voluit) : CIHOLD

(verkort) :

Rechtsvorm : bvba

Zetel : 2400 Mol, Volmolenbaan 176

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING - ONTSLAG/BENOEMING ZAAKVOERDER

1. Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Katrien EERENS te Geel op 11 mei 2012, geregistreerd op 16 mei volgend, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennootschap de volgende beslissingen heeft genomen.

Eerste besluit  verkorting lopende boekjaar  wijziging boekjaar.

De vergadering beslist het lopende boekjaar, aangevat op 1 januari 2012 (om te eindigen op 31 december 2012), te verkorten tot 30 september 2012.

Voortaan zal het boekjaar aanvangen op 1 oktober op te eindigen op 30 september van het daaropvolgende jaar.

Tweede besluit  wijziging datum jaarvergadering.

De vergadering beslist de datum van de jaarvergadering te verplaatsen naar de tweede woensdag van februari om 21 uur.

De eerstvolgende jaarvergadering zal bijgevolg gehouden worden op de tweede woensdag van februari 2013.

Derde besluit : Aanpassing van de statuten aan de genomen besluiten.

De vergadering beslist de statuten aan te passen aan de genomen besluiten als volgt

ARTIKEL 12: om in de derde alinea de woorden "de derde vrijdag van de maand mei om 18 uur" te vervangen door de woorden "de tweede woensdag van februari om 21 uur.

ARTIKEL 13: om de eerste zin volledig te vervangen door de volgende tekst :

"Het maatschappelijk boekjaar begint op 1 oktober en eindigt op 30 september van het daaropvolgende jaar."

Vierde besluit : machtiging zaakvoerder.

De vergadering verleent aan de zaakvoerder de bevoegdheid om de voorgaande besluiten uit te voeren.

2. Er blijkt uit een proces-verbaal van bijzonder algemene vergadering gehouden op 15 mei 2012 dat volgende besluiten genomen werden:

-De vergadering heeft kennis genomen van het ontslag van de beer Patrick Peeters, wonende te 2400 Mol, Volmolenbaan 176, met ingang vanaf 15 mei 2012.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

,

Vo[ar~c bQéiiouden aan het Belgisch Staatsblad

-De vergadering heeft benoemd tot zaakvoerder, met ingang vanaf 15 mei 2012 en dit voor onbepaalde duur: de bvba BVBA CIPP MANAGEMENT, met zetel te 2400 MoI, Volmolenbaan 176, RPR Turnhout 0845.923.736, vertegenwoordigd door de vaste vertegenwoordiger; de heer Patrick Peeters wonende te 2400 Mol, Volmolenbaan 176..

Uit de beslissing van de zaakvoerder van de BVBA CIPP MANAGEMENT d.d. 15 mei 2012 blijkt dat de heer Patrick Peeters, voornoemd, werd aangesteld als vaste vertegenwoordiger van de BVBA CIPP MANAGEMENT voor de uitoefening van het mandaat als zaakvoerder van de BVBA CIPP MANAGEMENT in de BVBA CIHOLD.

Vertegenwoordigingsbevoegdheid (Artikel 10)

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/06/2012 - Annexes du Moniteur belge Voor gelijkvormig ontledend uittreksel

(get) Katrien Eerens, geassocieerd notaris te Geel

Tegelijk neergelegd:

-afschrift akte statutenwijziging

-gecoördineerde statuten.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/09/2011
ÿþna neerlegging ter gri

Mod 2.1

me var, (Le a

NEERGELEGD

GRIFFIE RECHTBANK VAN

25AU6.2011

KOOPHANDEL TURNHOUT

GriffieDe griffier

Ilfl II II HI I I II IIYI

*11135180"

Voc behou aan 1 Belgi Staats

fl

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

Ondernem ingsnr : cr 8 3 8. 75,2 . 0 YQ

Benaming

(voluit) : CIHOLD

Rechtsvorm : bvba

Zetel : 2400 Mol, Volmolenbaan 176

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden op 10 augustus 2011 voor geassocieerd notaris Katrien Eerens te Geel, ter registratie neergelegd, dat de bvba opgericht werd, met volgende kenmerken:

1. naam-rechtsvorm: bvba "CIHOLD"

2. zetel: 2400 Mol, Volmolenbaan 176

3. oprichter(s): 1/ Mevrouw CLAES Benedicte Agnes Petronella Maria, geboren te Waregem op vierentwintig januari negentienhonderd éénenzeventig, wonende te 1190 Vorst, Laroussesquare 12.21 De heer PEETERS Patrick Karel Rosa, geboren te Mol op negenentwintig augustus negentienhonderd zestig, wonende te 2400 Mol, Volmolenbaan 176. 3/ De heer PEETERS Jozef Lodewijk Maria, geboren te Mol op tweeëntwintig februari negentienhonderd tweeënvijftig, wonende te 2400 Mol, Paviljoenweg 64.

4. doel: De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland:

' I. VOOR EIGEN REKENING

1.Het beleggen in liquiditeiten, roerende waarden en onroerende goederen, het stellen van alle financiële en beheersverrichtingen met betrekking tot eigen roerend en onroerend vermogen, onder meer, krediet en financiering, beleggen van eigen roerend en onroerend vermogen, het nemen van participaties in nieuwe en bestaande al dan niet beursgenoteerde vennootschappen, beheren van eigen roerend en onroerend vermogen, hypothecaire en andere borgstelling, commissie- en delcredereverrichtingen, voor zover dit alles wettelijk is toegelaten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de wetten en koninklijke besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies, noch enige handelingen stellen waardoor zij onder het toepassingsgebied van voormelde wetgeving zou kunnen vallen.

" 2. Het nemen van participaties onder welke vorm ook, in alle bestaande en op te richten vennootschappen en ondernemingen, het beheren en valoriseren van eigen roerende waarden en participaties, het verlenen van financiële en andere bijstand aan de vennootschappen en ondernemingen waarin ze belangen heeft.

3. Een patrimonium bestaande uit eigen roerende en onroerende goederen te verwerven, te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden.

4. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht, ...), zoals de huurfinanciering van onroerend goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan-

" _ _..en verkoop,. huur en verhuur_van-roerende.goederen. betreffende de.inrichting.en.uitrusting

Op de laatste blz. van Luik S vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(a)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het BelgischStaatsbtad = 06f09f21)ti - Annexe -du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/09/2011- Annexes du Moniteur belge

van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende en roerende goederen te bevorderen.

5. Zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

6. Alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

7. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; aile handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

Il. VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN

1. Het verlenen van bijstand en hulp onder hun meest verschillende vormen aan derden, bijvoorbeeld andere vennootschappen, overheidslichamen en/of eenmanszaken op het vlak van het beheer, de controle, het toezicht, de organisatie;

2. Het verlenen van adviezen en intellectuele en administratieve hulp; Het beheer en bestuur van en de adviesverlening aan bedrijven en vennootschappen. Het verfenen van diensten en adviezen aan derden van financiële, technische, commerciële of administratieve aard in de ruimste zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie, financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

3. Het ter beschikking stellen van derden onder welke vorm ook van benodigdheden, materiaal, instrumenten, hard- en software; Het huren en verhuren en het ter beschikking stellen in gelijk welke vorm aan ondernemingen en verenigingen van materialen, materieel en van installaties.

4. Het voorbereiden en uitvoeren in verband met hetgeen voorafgaat aan concrete projecten;

5. Het dienstbetoon inzake organisatie en toepassing van de meest verschillende wetgevingen;

6. Het ter beschikking stellen van management;

7. Het uitoefenen van bedrijfsleiding en het organiseren ervan, alsook het waarnemen van het bestuur op alle niveaus, zowel voor eigen rekening als voor rekening van of in deelneming met derden, van handels-, nijverheids- of andere ondernemingen, bestaande onder om het even welke vorm, en dit zonder enige beperking;

7. Het waarnemen van bestuursopdrachten en  mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies, het optreden als vereffenaar.

8. Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coördineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen.

9. Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten en technologieën en hun toepassingen; het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële vaste activa;

10. De aan- en verkoop, evenals de in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen.

11.De organisatie van en deelname aan manifestaties, tentoonstellingen, evenementen en beurzen allerhande. III. BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

,..

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/09/2011- Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Alle opsommingen zijn in de ruimste zin te interpreteren, zonder dat deze op enigerlei wijze beperkend wezen.

5. kapitaal: 4.233.100 ¬ , verdeeld in 42.331 aandelen zonder aanduiding nominale waarde. Inbreng in natura, volledig volstort door de oprichters (elk in verhouding tot hun aandelenbezit),

INHOUD INBRENG. De inbreng in natura bestaat uit:

-249 aandelen (waarvan 199 aandelen categorie A en 50 aandelen categorie B) van de vennootschap CIBOR, met zetel te 2440 Geel, Molseweg 164, ingeschreven in het rechtspersonenregister Turnhout onder het nummer 0451.884.594

-224 aandelen (waarvan 174 aandelen categorie A en 50 aandelen categorie B) van de vennootschap CIBOR BETONBORINGEN, met zetel te 2440 Geel, Molseweg 164, ingeschreven in het rechtspersonenregister Turnhout onder het nummer 0478.152.590

-249 aandelen van de vennootschap ELMAT, met zetel te 2440 Geel, Molseweg 164, ingeschreven in het rechtspersonenregister Turnhout onder het nummer 0462.208.859

-185 aandelen van de vennootschap CIPATH, met zetel te 2440 Geel, Molseweg 164, ingeschreven in het rechtspersonenregister Turnhout onder het nummer 0830.802.624.

VERSLAG BEDRIJFSREVISOR. De inbreng in natura is nader beschreven in het revisoraal verslag van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VANDELANOTTE BEDRIJFSREVISOREN,", met maatschappelijke zetel te 8500 Kortrijk, President Kennedypark la vertegenwoordigd door de heer Nikolas Vandelanotte, bedrijfsrevisor.

De besluiten van dit verslag luiden letterlijk als volgt: "Onderliggend verslag werd opgemaakt met het oog op de inbreng in natura in de BVBA Cihold welke beantwoordt aan de criteria voorzien in artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen. Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij, ondergetekende, CVBA Vandelanotte Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer Nikolas Vandelanotte, bedrijfsrevisor, van oordeel dat: 1. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura; 2. de beschrijving van de gedane inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van duidelijkheid en nauwkeurigheid; 3. de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden waarderingsmethode bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt ten minste overeenkomt met het aantal (42.331) en de fractiewaarde (100,00 EUR) van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng niet overgewaardeerd is. De vergoeding van de inbreng bestaat uit 42.331 volledig volgestorte aandelen van de BVBA Cihold, zonder vermelding van nominale waarde, die elk 1142.331 ste van het kapitaal

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/09/2011- Annexes du Moniteur belge

vertegenwoordigen. Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen "faimess opinion" is. Kortrijk, 8 augustus 2011. CVBA "Vandelanotte Bedrijfsrevisoren" vertegenwoordigd door Nikolas Vandelanotte bedrijfsrevisor".

Overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen hebben de oprichters eveneens een bijzonder verslag opgesteld, op 19 juli 2011, waarin zij uiteen hebben gezet waarom de inbreng in natura van belang is voor de vennootschap.

Zowel het verslag van de bedrijfsrevisor als het bijzonder verslag van de oprichters zullen neergelegd worden ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

6. bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering. De vergadering die ze aanstelt bepaalt hun aantal, de duur van hun mandaat, hun bezoldiging en hun machten wanneer er verschillende zijn. Wanneer er slechts één zaakvoerder is worden alle aan de zaakvoerders verleende machten aan deze laatste toevertrouwd.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten in naam van de vennootschap; hij kan in zijn naam alle bestuurs- en beschikkingshandelingen verrichten. Al hetgeen niet uitdrukkelijk is voorbehouden door de wet of door de huidige statuten aan de algemene vergadering behoort tot zijn bevoegdheid. Hij kan onder zijn eigen verantwoordelijkheid bijzondere lasthebbers aanstellen voor bepaalde handelingen.

7. Vertegenwoordiging: Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in recht als eiser of als verweerder. De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

8. Boekjaar: 01/01 tot 31/12. Het eerste boekjaar zal eindigen op 31/12/2011.

9. Jaarvergadering: derde vrijdag van mei om 18uur.

10. Stemrecht- Toelating tot algemene vergadering: Elke vennoot mag zich laten vertegenwoordigen door een andere vennoot, drager van een bijzondere volmacht; De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het burgerlijk wetboek). De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het burgerlijk wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering.

De stemming per brief is in geen enkel geval toegelaten

Uitgenomen in de gevallen waarin de wet er anders over beschikt, geeft elk aandeel recht op één stem. De vergadering beslist geldig ongeacht het gedeelte van het vertegenwoordigd kapitaal en de beslissingen worden genomen bij eenvoudige meerderheid van de stemmen.

Verdaging (Niet toepasselijk wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt die tevens zaakvoerder is.). Ongeacht de op de agenda gebrachte punten, heeft de zaakvoering het recht alle gewone algemene vergaderingen, bijzondere algemene vergaderingen of buitengewone algemene vergaderingen te verdagen. Zij mag gebruik maken van dit recht op gelijk welk ogenblik na het openen der vergadering. Haar beslissing moet bekend gemaakt worden voor het sluiten der zitting en vermeld worden in de notulen. Deze bekendmaking veroorzaakt de vernietiging van rechtswege van al de beslissingen genomen door de vergadering. De vennoten moeten opnieuw opgeroepen worden op drie weken, met dezelfde agenda, vervolledigd, indien nodig, en de nieuwe vergadering mag niet meer verdaagd worden.

Met uitzondering van de besluiten die bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren. Samen met het rondschrijven dat de agenda en de voorstellen van besluit bevat, worden de stukken die krachtens het Wetboek van vennootschappen ter beschikking van de vennoten moeten worden gesteld, hen toegezonden. De algemene vergadering wordt gedateerd op de dag waarop de vennoot, die als laatste zijn handtekening heeft geplaatst, de notulen heeft ondertekend. indien niet alle vennoten de notulen willen ondertekenen, worden alle voorgestelde besluiten geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien blijkt dat bepaalde voorstellen van besluit wel doch andere niet de eenparige goedkeuring van de vennoten hebben gekregen.

11. Bestemming winstfvereffeningssaldo: conform de wet.

12. Zaakvoerder(s): Er wordt één zaakvoerder benoemd voor onbepaalde duur: de heer PEETERS Patrick, voomoemde oprichter sub 2., hier aanwezig, die aanvaardt, onder de bevestiging niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich hiertegen verzet. Zijn opdracht wordt bezoldigd uitgeoefend, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

13. Overname van verbintenissen: De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf 1 januari 2011. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

14. Volmacht: De verschijners verklaren aan te stellen als bijzonder mandataris van de vennootschap Vandelanotte Accountancy BVBA, met zetel te 8500 Kortrijk, President Kennedypark 1A, alsook haar bedienden, lasthebbers en aangestelden, ten einde alle nodige formaliteiten te verrichten voor de oprichting van de vennootschap betreffende de inschrijving, wijziging, stopzetting van de vennootschap bij de diensten van het ondernemingsloket. Te dien einde mag de mandataris, in naam van de vennootschap, alle verklaringen afleggen, alle documenten en stukken ondertekenen en, in het algemeen, het nodige ondernemen.

" Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad















Bijingen lsij het Be1gtselr St









Voor gelijkvormig ontledend uittreksel,

Katrien EERENS, Geassocieerd Notaris te Geel.

Tegelijk neergelegd:

-afschrift oprichtingsakte.

-verslag oprichters en verslag bedrijfsrevisor inzake inbreng in natura

Op de laatste blz. v n Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ton aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
CIHOLD

Adresse
VOLMOLENBAAN 176 2400 MOL

Code postal : 2400
Localité : MOL
Commune : MOL
Province : Anvers
Région : Région flamande