CINVOLVE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CINVOLVE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.771.047

Publication

15/12/2011
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



OpOp de de laatselaatse blz.blz. vanvan LuikLuk B Bvermeldenvermelden : : Recto Recto: : NaamNaam en en hoedanigheidhoedanighed vanvan de de instrumenterndeinstrumenterende notaris,notaris, hetzijhetzij vanvan de de perso()n(en)perso(o)n(e bevoegdbevoeg de de rechtspersonrechtspersoon tenten anzienaanzien vanvan derdenderden te e vertegenwordigenvertegenwoordige

Verso Verso: :NaamNaam en en handtekenighandtekenin

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 2000 Antwerpen, Volkstraat 54 bus 423

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Maarten Duytschaever met standplaats te Gent op

dertien december tweeduizend en elf, akte welke eerlang zal geregistreerd worden op het tweede

registratiekantoor te Gent, dat :

1) De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid INVEST4FUN, met zetel te 2000 Antwerpen, Volkstraat 54 bus 423. RPR nummer 0841.736.009, opgericht krachtens akte verleden voor ondergetekende notaris op twaalf december tweeduizend en elf, voor wie optreedt haar zaakvoerder, de heer VAN HECKE Yves Camillo Jenny, (rijksregisternummer: 67.09.20-377.08 - nummer identiteitskaart: 590-9724400-79), geboren te Gent op twintig september negentienhonderdzevenenzestig, thans ongehuwd, wonend te 9140 Temse, Gentstraat 22 A , hiertoe benoemd in de oprichtingsakte.

2) De heer PONNET Dirk, (rijksregisternummer: 64.12.12-463.23 - nummer identiteitskaart: 591-2822755-60), geboren te Herzele op twaalf december negentienhonderdvierenzestig, ongehuwd, wonend te 8793 Waregem (Sint-Eloois-Vijve), Gentseweg 596 .

Een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht met de benaming CINVOLVE en zetel te 2000 Antwerpen, Volkstraat 54 bus 423.

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening :

INVESTERING

¢' de investering, de onderschrijving, de vaste opname, de plaatsing, de koop, de verkoop en de verhandeling van aandelen, obligaties en certificaties en roerende waarden uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen die al dan niet de rechtsvorm hebben van een handelsvennootschap, een instelling of vereniging.

Ondernemingsnr :

Benaming (voluit): CINVOLVE

(verkort):

INTELLECTUELE EIGENDOM

¢' Het verlenen van advies en diensten op technisch, zakelijk en juridisch gebied, voornamelijk maar niet uitsluitend op het gebied van intellectuele eigendom en in het bijzonder in verband met uitvindingsoctrooien;

¢' Het beheer van de investeringen en deelnemingen in dochtervennootschappen, het uitoefenen van beheersmandaten, het verstrekken van advies, management en andere diensten van dezelfde aard. Deze diensten kunnen zowel op contractuele als op statutaire basis worden verstrekt en zowel als extern adviseur als in hoedanigheid van orgaan.

¢' De koop, verkoop en ontwikkeling, het beheer en de verwezenlijking van onroerende goederen, de verwerving en de overdracht van opties of andere roerende rechten.

¢' Het uitvoeren van expertises op technisch, bedrijfsorganisatorisch en octrooimatig vlak, zowel voor privépersonen, wettelijke entiteiten, besturen, overheden als voor gerechtelijke instanties ;

*11307396*

0841771047

Griffie

Neergelegd

13-12-2011

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

¢' Het opbouwen, beheren, exploiteren en verhandelen van merken en intellectuele eigendomsrechten, ontstaan uit de activiteiten van de vennootschap zelf of als eigendom van derden, alsook de bemiddeling hierin.

MANAGEMENT

¢' het verstrekken van gespecialiseerd advies en consulting betreffende de zakelijke uitbouw, bedrijfsstrategieën en beheersbeleid aan bedrijven, welke gespecialiseerd zijn in (doch niet beperkt tot) engineering, engineering software, informatie- en communicatie-technologie

¢' alle mogelijke advies- en/of dienstenfuncties op het vlak van Alle mogelijke advies- en/of dienstenfuncties op het vlak van wereldwijd strategisch leadership en management; vooral maar niet beperkt tot de medische-, pharma-, biotechnologische-, laboratorium- en ziekenhuiswereld, gezondheids- en ziekenhuiszorg

¢' consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand op voornoemde gebieden;

¢' Ontwerpen, verzekeren en opvolgen van opleidingen voor bedrijven en overheidsinstellingen;

¢' Het geven van trainingen, het geven van managementopleidingen (leiding geven, time management, conflicthantering, coaching, teambuilding, projectmanagement, enz...);

¢' Het verlenen van consultancy, het implementeren en begeleiden van veranderingsprocessen in het bedrijfsleven, individuele coaching van kaderleden, bedienden, enz...);

¢' De organisatie van teambuilding-activiteiten;

¢' Het handelen als studiebureau, raadgevend bureau betreffende voormelde handelingen;

¢' Het geven van advies en verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer van bedrijven die op dit domein actief zijn, de vertegenwoordiging en het optreden als commercieel tussenpersoon.

PATRIMONIUM

In België of in het buitenland, uitsluitend voor eigen rekening en in eigen naam:

1) het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

2) Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan-en verkoop, de huur en verhuur, de ruil, in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

3) Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of  ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening, en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

De vennootschap zal op alle wijzen belangen kunnen nemen in alle zaken, ondernemingen of vennootschappen, met eenzelfde, gelijklopend of aanverwant doel en die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen, haar grondstoffen aan te brengen, de verkoop van haar producten te vergemakkelijken of haar klantenbestand uit te breiden.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel, of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur te rekenen vanaf de datum van de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte.

Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR)

Het is verdeeld in 186 aandelen zonder nominale waarde met een breukwaarde van één/honderdzesentachtigste deel van het maatschappelijk kapitaal.

Op de 186 aandelen werd onmiddellijk in geld ingetekend voor de prijs van honderd euro (¬ 100,00) per stuk, als volgt:

- door de BVBA INVEST4FUN, voornoemd, voor negenduizend driehonderd euro (¬ 9.300,00) of voor 93 aandelen ,

- door de heer PONNET Dirk, voornoemd, voor negenduizend driehonderd euro (¬ 9.300,00) of voor 93 aandelen ,

Samen: achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00)

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer bezoldigde of onbezoldigde lasthebbers, al dan niet vennoten, die zaakvoerders genoemd worden.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Worden als zaakvoerders aangesteld :

1) De BVBA INVEST4FUN, voornoemd.

2) De heer PONNET Dirk, voornoemd.

Zij kunnen afzonderlijk optreden.

Het mandaat van de zaakvoerders is kosteloos, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Wordt aangesteld als vaste vertegenwoordiger voor de BVBA INVEST4FUN, in haar hoedanigheid van zaakvoerder van de vennootschap CINVOLVE : de heer Van Hecke Yves, voornoemd.

Ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, de tweede vrijdag van juni. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag dan wordt de algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op een januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Het batig overschot van de resultatenrekening na aftrek van de algemene kosten, lasten en afschrijvingen, zoals blijkt uit goedgekeurde jaarrekeningen, maakt de nettowinst uit.

Op deze winst wordt jaarlijks vijf ten honderd voorafgenomen voor de vorming van een wettelijke reserve. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer de reserve één/tiende heeft bereikt van het kapitaal. Ze wordt opnieuw verplichtend indien om gelijk welke reden, de reserve aangetast is.

Het saldo wordt verdeeld onder alle vennoten overeenkomstig hun aandeel in het maatschappelijk kapitaal, onder voorbehoud dat de algemene vergadering over een andere bestemming beslist, zoals in de statuten voorzien.

OVERGANGSMAATREGELEN

Onmiddellijk na de oprichting werden volgende beslissingen genomen:

1. Eerste boekjaar.

Het eerste boekjaar vangt aan op datum van de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte en eindigt op eenendertig december tweeduizend twaalf.

2. Eerste Jaarvergadering.

De eerste algemene vergadering zal gehouden worden de tweede vrijdag van juni 2013.

3. Herneming van verbintenissen onderschreven namens de vennootschap in oprichting:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

In toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, herneemt de vennootschap die verbintenissen welke namens de vennootschap in oprichting werden aangegaan en dit vanaf 1 oktober 2011.

4. Machtiging tot verrichten van formaliteiten inzake rechtspersonenregister.

De heer Yves VAN HECKE, zaakvoerder van de BVBA INVEST4FUN en de heer Dirk PONNET, handelend in hun voormelde hoedanigheid van zaakvoerder(s), verklaren bij deze volmacht te verlenen, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan Peter Van Maldegem, accountant, wonende te 9750 Ouwegem, Ouwegemstraat 5, om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van haar oprichting, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren in de  Kruispuntbank van Ondernemingen (aanvraag van een ondernemingsnummer en eventueel vestigingseenheidsnummer), alsook bij de diensten van de belasting over de toegevoegde waarde (aangifte van aanvang van activiteit).

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Maarten Duytschaever, notaris

Tegelijk hiermee neergelegd :

-uitgifte van de akte oprichting

08/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 31.07.2015, NGL 31.08.2015 15575-0040-009

Coordonnées
CINVOLVE

Adresse
VOLKSTRAAT 54, BUS 423 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande