CIRET BENELUX

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : CIRET BENELUX
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 453.044.438

Publication

10/01/2013
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

R BEL cNEERGELEGD

41,

2 4 M12- 2012

&F11; Hrefti~ANK van

KOOPHANDEL te MPCHEI FN

MONITEI.

0 2 -C

BELGISCH

1- 2013

STAAT

rt ~r r'

I ll1 UI 1l11III HI NII

*13006826*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsar : 0453.044.438.

Benaming

(voluit) : COLOR EXPERT BELGIUM

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 2220 Heist-op-den-Berg, Lerrekensstraat 32 B

(volledig adres)

Onderwerp akte : NAAMSWIJZIGING - ONTSLAG EN BENOEMING BESTUURDERS COORDINATIE STATUTEN

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris Clerens te Mechelen op 14 december 2012 dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "COLOR EXPERT BELGIUM", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 2220 Heist-op-den-Berg, Lerrekensstraat 32B, RPR Mechelen 0453.044.438., de volgende beslissingen heeft genomen, in bijzijn van alle aandeelhouders en met eenparigheid van stemmen:

BESLISSING EEN

De algemene vergadering beslist de naam van de vennootschap te wijzigen in "Ciret Benelux".

BESLISSING TWEE

De algemene vergadering geeft ontslag van hun bestuursopdracht aan:

1) De heer Luc SCHROEYENS, wonende te 2610 Wilrijk, Sorbenlaan 37,

2) De heer SKIBBE Roland, wonende te D-48291 Telgte, Bettina-von-Amin-Strasse 8,

en verleent hen ontheffing van hun verantwoordelijkheid voor het door hem gevoerde beleid.

Worden in hun plaats benoemd, voor een periode van zes jaar:

1) De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Luxbross Consulting" (ex-"L&S Schroeyens" na naamswijziging van heden, voor onderhavige akte), met zetel te 2610 Wilrijk, Sorbenlaan 37, RPR Antwerpen 0828.843.818., met ais vaste vertegenwoordiger de heer Luc SCHROEYENS, voornoemd,

2) De Gesellschaft mit beschrénkter Haftung, namelijk de vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar het Duitse recht "Ciret GmbH", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te Wuppertal (D), Platz der Republik, 6-8, met als vaste vertegenwoordiger de heer Roland SK1BBE, voornoemd,

die verklaren deze opdracht te aanvaarden, onder de bevestiging dat ze niet getroffen werden door enige verbodsbepaling die zich daartegen verzet.

BESLISSING DRIE

De vergadering beslist volgende wijzigingen aan te brengen aan de statuten om ze in overeenstemming te

brengen met voorgaande beslissing, te weten:

Artikel 1 wordt: "De vennootschap heeft de vorm van een naamloze vennootschap en draagt de naam "Ciret

Benelux".

BESLISSING VIER

Bijzondere volmacht wordt verleend aan de heer Werner Borré te Mechelen, Brusselsesteenweg 5641A, met recht van in de plaatsstelling, om alle noodzakelijke formaliteiten te vervullen bij de diensten der Rechtbank van Koophandel  Vennootschappen en de Kruispuntbank voor Ondernemingen, alle fiscale, sociale en andere administraties en ter zake aile verklaringen af te Leggen en stukken te tekenen met betrekking tot de voorstaande beslissingen.

- VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Gauthier Clerens

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie van de buitengewone algemene vergadering  verslagen - uittreksel

- formulier I, A en B - formulier Il  gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso : Naam en handtekening.

28/01/2015
ÿþ M,d Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0453.044.438.

Benaming

(voluit) : Ciret Benelux

(verkort) :

Rechtsvorm : nv

MONITEUR BELG

~..:

2 0 - a1- 2015

BELGISCH STAATSB 2 0 DEC, 2en

RECHTBA van KOOPHAnín~r

` ANTLVET~r~n1 -lu#EG-HEf_f~.~t_d.._...,

r

1111E11118011111

526



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2015 - Annexes du Moniteur belge Zetel : 2220 Heist-op-den-Berg, Lerrekensstraat 32B

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING - EENMALIGE AFWIJKING STATUTEN - STATUTENWIJZIGING - COORDINATIE STATUTEN

Er blijkt uit akten verleden voor Notaris Gauthier Clerens te Mechelen dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "Ciret Benelux", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 2220 Heist-op-den-Berg, Lerrekensstraat 32B, RPR Mechelen 0453.044.438., de volgende beslissingen heeft genomen, in bijzijn of vertegenwoordiging van al haar aandeelhouders en met eenparigheid van stemmen:

* op 4 december 2014, "Geregistreerd op het 1ste registratiekantoor Mechelen op 12 december 2014 Bladen: zes Verzendingen: geen Register (OBA)5 Boek: 324 Blad: 87 Vak: 05 Ontvangen registratierechten: vijftig euro (R¬ 50,00). De ontvanger (getekend) M-R Van Vlasselaer":

BESLISSING EEN

* Kapitaalverhoging

De vergadering beslist het maatschappelijke kapitaal te verhogen met achtentachtig duizend vijfhonderd euro (¬ 88.500,00,-) om het van driehonderd eenenzestig duizend vijfhonderd euro (¬ 361,500,00;) op vierhonderd vijftig duizend euro (¬ 450.000,00,-) te brengen, door het creëren van driehonderd drieënzestig nieuwe aandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen vanaf heden.

Deze nieuwe aandelen zullen tegen pari worden inge-schreven in geld en volledig worden afbetaald.

* Voorkeurrecht

Al de aandeelhouders verklaren te verzaken aan het voorkeurrecht tot inschrijving op de kapitaalverhoging.

* inschrijving en afbetaling

Is hier tussengekomen:

De Geseilschaft mit beschrënkter Haftung, namelijk de vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar het Duitse recht "STORCH-C1RET Holding GmbH", die, na voorlezing te hebben aanhoord van al het bovenstaande, verklaart volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de vennoot-'schap, en verklaart op alle deze nieuwe aandelen in te schrijven hetzij achtentachtig duizend vijfhonderd euro (¬ 88.500,00,-), door storting in speciën, volledig volstort.

Een attest van deze deponering in datum van heden afgeleverd door BNP Forfis Paribas blijft hier aangehecht.

* Bepaling en vaststelling van de aandelen

De vergadering bepaalt en stelt vast dat de nieuwe aandelen A-aandelen zullen zijn.

* Vaststelling van de verwezenlijking van de kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en verzocht Ons, notaris, bij akte vast te leggen dat de kapitaalvermeerdering volledig werd ingeschreven, dat ieder nieuw aandeel volledig afbetaald is en dat het kapitaal werd verhoogd tot vierhonderd vijftig duizend euro (¬ 450.000,00,-).



BESLISSING 11NEE

De vergadering beslist een eenmalige uitzondering toe te staan op artikel 10bis van de statuten, en dit alleen en uitzonderlijk in het kader van de overdracht door Luxbross nv, voomoemd, van al haar aandelen aan Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

aor-Jouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Luxbross Consulting", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 2220 Heist-op-den-Berg, Schaliehoevestraat 14 A, RPR Mechelen 0828.843.818., en meer bepaald in die zin dat beide partijen verzaken aan de termijnen die door artikel 10bis van de statuten bepaald worden in het kader van de overdracht van B-aandelen.

"STORCH CIRET Holding GmbH", voornoemd, verklaart hierbij uitdrukkelijk akkoord te gaan met voormelde eenmalige uitzondering en met de overdracht van alle aandelen van Luxbross nv aan Luxbross Consulting.

BESLISSING DRIE

De vergadering beslist de volgende wijzigingen aan te brengen aan de statuten om ze in overeenstemming te brengen met voorgaande beslissingen, te weten:

Artikel 5 wordt: "Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt VIERHONDERD VIJFTIG DUIZEND EURO (¬ 450.000,00,-) en is volledig volgestort. Het is verdeeld in duizend achthonderd drieënveertig aandelen op naam, genummerd van 1 tot 1843, zonder aanduiding van nominale waarde, ieder vertegenwoordigend een gelijke fractiewaarde van het kapitaal.

Er zijn twee categorieën van aandelen. De aandelen genummerd van 1 tot 1118 zijn de A-aandelen. De aandelen genummerd van 1119 tot 1843 zijn de B-aandelen.

BESLISSING VIER

Bijzondere volmacht wordt verleend aan de heer Werner Borré te Mechelen, Brusselsesteenweg 564/A, met recht van in de plaatsstelling, om alle noodzakelijke formaliteiten te vervullen bij de diensten der Rechtbank van Koophandel  Vennootschappen en de Kruispuntbank voor Ondernemingen, alle fiscale, sociale en andere administraties en ter zake alle verklaringen af te leggen en stukken te tekenen met betrekking tot de voorstaande beslissingen.

* op 8 december 2014, "Geregistreerd op het 1 ste registratiekantoor Mechelen op 12 december 2014 Bladen: vijf Verzendingen: geen Register (OBA)5 Boek: 324 Blad: 87 Vak: 07 Ontvangen registratierechten: vijftig euro (R¬ 50,00). De ontvanger (getekend) M-R Van Vlasselaer":

BESLISSING EEN

De algemene vergadering beslist dat de driehonderd zesenvijftig B-aandelen van de Gesellschaft mit beschrënkter Haftung, namelijk de vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar het Duitse recht "STORCH-CIRET Holding GmbH", worden omgezet in A-aandelen, met de volgende statutenwijziging als gevolg:

Artikel 5 wordt: "Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt VIERHONDERD VIJFTIG DUIZEND EURO (¬ 450.000,00,-) en is volledig volgestort. Het is verdeeld in duizend achthonderd drieënveertig aandelen op naam, genummerd van 1 tot 1843, zonder aanduiding van nominale waarde, ieder vertegenwoordigend een gelijke fractiewaarde van het kapitaal,

Er zijn twee categorieën van aandelen, De aandelen genummerd van 1 tot 1.474 zijn de A-aandelen. De aandelen genummerd van 1.475 tot 1.843 zijn de B-aandelen.

BESLISSING TWEE

Bijzondere volmacht wordt verleend aan de heer Werner Borré te Mechelen, Brusselsesteenweg 564/A, met recht van in de plaatsstelling, om alle noodzakelijke formaliteiten te vervullen bij de diensten der Rechtbank van Koophandel  Vennootschappen en de Kruispuntbank voor Ondernemingen, alle fiscale, sociale en andere administraties en ter zake alle verklaringen af te leggen en stukken te tekenen met betrekking tot de voorstaande beslissingen.

De algemene vergadering geeft bijzondere volmacht aan ondergetekende notaris om onderhavige statutenwijziging samen en in een uittreksel met de voormelde statutenwijziging van vier december laatst in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad te laten bekendmaken in de mate van het mogelijke.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Gauthier Clerens

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie - uittreksel - formulier I A en B en formulier II - gecoördineerde statuten

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/10/2012
ÿþ~ a Motl Worcf ii.i

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

III

*121763Q2*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

NEERGELEGD ~

16 -10- 2012

Gri#i

GRIFFIE RFC:1-4Tf<14:

-KOOPHANDEL te-MECHELEN

Ondernemingsnr : BE0453.044.438 Benaming

(voluit) : COLOR EXPERT BELGIUM

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : Lerrekensstraat 32B te 2220 Heist o!d Berg (volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging zetel

Bij beslissing van de raad van bestuur wordt de zetel van de vennootschap verplaatst naar: Schaliehoevestraat 14/A bus B te 2220 Heist-op-den-Berg en dit met ingang van 01/01/2013.

Luc Schroeyens

Gedelegeerd Bestuurder

06/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 01.06.2012, NGL 31.08.2012 12529-0344-011
01/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 03.06.2011, NGL 27.07.2011 11344-0083-011
03/01/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



tl I J11111111,111,1j11191]1 111

NEERGELEGD

23 -12- 2010

GRIFFIE RECHTBANK van

KOOPHANgetfin MECHELEN

Ondernemingsnr : 0453.044.438.

Benaming

(voluit) : COLOR EXPERT BELGIUM

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 2220 Heist-op-den-Berg, Lerrekensstraat 32B

Onderwerp akte ; KAPITAALVERHOGING - COORDINATIE STATUTEN

Er blijkt uit de akte verleden voor notaris Gauthier Clerens te Mechelen op 8 december 2010 dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "COLOR EXPERT BELGIUM", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 2220 Heist-op-den-Berg, Lerrekensstraat 32B, RPR Mechelen 0453.044.438., de volgende beslissingen heeft genomen, in bijzijn of vertegenwoordiging van alle aandeelhouders en met eenparigheid van stemmen:

BESLISSING EEN

* Kapitaalverhoging

De vergadering beslist het maatschappelijke kapitaal te verhogen met driehonderd duizend euro (¬ 300.000,00,-) om het van eenenzestig duizend vijfhonderd euro op driehonderd eenenzestig duizend vijfhonderd euro (¬ 361.500,00,-) te brengen, door inbreng in geld zonder creatie van nieuwe aandelen.

De algemene vergadering, bij aanwezigheid van alle aandeelhouders, en bij eenparigheid van stemmen, stelt immers vast dat de aandelen zonder nominale waarde zijn, en dat de aandeelhouders, zoals het hieruit blijkt, in verhouding tot hun aandelenbezit op het nieuwe kapitaal intekenen, zodat de creatie van nieuwe aandelen niet nodig is en niet gewenst is door de aandeelhouders.

* Voorkeurrecht

Al de aandeelhouders verklaren te verzaken aan het voorkeurrecht tot inschrijving op de kapitaalverhoging.

* Inschrijving en afbetaling

Zijn hier tussengekomen:

De vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar het Duitse recht STORCH Holding GmbH, voornoemd, die, na voorlezing te hebben aanhoord van al het bovenstaande, verklaart volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de vennootschap, en verklaart aan deze kapitaalverhoging deel te nemen door storting in speciën van honderd drieënvijftig duizend euro, volledig volstort.

De naamloze LUXBROSS, voornoemd, die, na voorlezing te hebben aanhoord van al het bovenstaande, verklaart volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de vennootschap, en verklaart aan deze kapitaalverhoging deel te nemen door storting in speciën van honderd zevenenveertig duizend euro, volledig volstort.

Een attest van deze deponeringen in datum van zeven december laatst afgeleverd door de KBC Bank blijft: hier aangehecht.

* Vaststelling van de verwezenlijking van de kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en verzocht Ons, notaris, bij akte vast te leggen dat de kapitaalverhoging volledig werd ingeschreven, en dat het kapitaal werd verhoogd tot DRIEHONDERD EENENZESTIG DUIZEND VIJFHONDERD EURO.

BESLISSING TWEE

De vergadering beslist volgende wijzigingen aan te brengen aan de statuten om ze in overeenstemming te

brengen met voorgaande beslissing, te weten:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nien)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Voer.

houden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Artikel 5 wordt: "Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt DRIEHONDERD EENENZESTIG DUIZEND VIJFHONDERD EURO (¬ 361.500,00,-) en is volledig volgestort. Het is verdeeld in duizend vierhonderd tachtig aandelen op naam, genummerd van 1 tot 1480, zonder aanduiding van nominale waarde, ieder vertegenwoordigend een gelijke fractiewaarde van het kapitaal_

Er zijn twee categorieën van aandelen. De aandelen genummerd van 1 tot 755 zijn de A-aandelen. De aandelen genummerd van 756 tot 1480 zijn de B-aandelen.".

BESLISSING DRIE

Bijzondere volmacht wordt verleend aan de heer Werner Borré te Mechelen, Brusselsesteenweg 564/A, met recht van in de plaatsstelling, om alle noodzakelijke formaliteiten te vervullen bij de diensten der Rechtbank van Koophandel  Vennootschappen en de Kruispuntbank voor Ondernemingen, alle fiscale, sociale en andere administraties en ter zake aile verklaringen af te leggen en stukken te tekenen mei betrekking tot de voorstaande beslissingen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL------------------ ------------- -_----

Gauthier Clerens, Notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd: exepditie met verslagen - formulier I A en B - formulier Il A en C - gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 04.06.2010, NGL 15.07.2010 10322-0069-010
03/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 05.06.2009, NGL 28.07.2009 09490-0397-010
08/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 06.06.2008, NGL 31.07.2008 08525-0112-010
02/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 01.06.2007, NGL 27.07.2007 07494-0261-010
07/09/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 02.06.2006, NGL 31.08.2006 06748-4724-011
10/06/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 03.06.2005, NGL 07.06.2005 05228-2227-012
21/02/2005 : AN304446
21/09/2004 : AN304446
30/09/2003 : AN304446
07/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 05.06.2015, NGL 28.08.2015 15564-0519-015
17/10/2002 : AN304446
29/10/1999 : AN304446

Coordonnées
CIRET BENELUX

Adresse
SCHALIEHOEVESTRAAT 14 A, BUS B 2220 HEIST-OP-DEN-BERG

Code postal : 2220
Localité : HEIST-OP-DEN-BERG
Commune : HEIST-OP-DEN-BERG
Province : Anvers
Région : Région flamande