CIS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CIS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 832.837.248

Publication

11/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 20.06.2013, NGL 05.10.2013 13622-0338-010
30/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 20.06.2012, NGL 29.08.2012 12466-0486-011
27/01/2011
ÿþmod 2.1

e

Y~J" q" {~~;/`~.,v3 _I;.

4

~-Cf ~

~

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

keemelegd fer griffie von de Rechtbank

YOn Koophandel te Antwerpen.

~9 Mil, 2011

Griffie

" 11016395

11

V

beh

aa

Bel Staa

Ondernemingsnr : t'34. 9-4 '8

Benaming : CiS

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Withoeflei 3

2920 Kalmthout

Onderwerp akte : OPRICHTING - AANSTELLING ZAAKVOERDERS

Uit een akte verleden voor Anton Van Bael, geassocieerd notaris te Antwerpen op dertig december; tweeduizend en tien, "geregistreerd zes bladen twee renvooien te Antwerpen, negende kantoor der registratie; op vijf januari tweeduizend en elf, boek 223 blad 07 vak 08, ontvangen: vijfentwintig euro, getekend de; eerstaanwezend inspecteur ai. C. Van Elsen.";

BLIJKT dat

I. De sub 4. nagemelde personen een handelsvennootschap hebben opgericht in de vorm van een besloten: vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met de naam: "cis".

2. De vennootschap is gevestigd te 2920 Kalmthout, Withoeflei 3.

3. Zij is opgericht voor onbepaalde duur, met dien verstande dat de vennootschap alle verrichtingen sedert; één december tweeduizend en tien namens haar aangegaan door de oprichters, bekrachtigt en voor haar; rekening neemt.

4. De vennoten/oprichters zijn :

` de heer CANT, Cesar Maria, wonende te 2950 Kapellen, Oude Galgenstraat 149;

`mevrouw FIMMERS, Lutgarde Maria Clementina, wonende te 2950 Kapellen, Oude Galgenstraat 149 .

5. Het geplaatste kapitaal van de vennootschap één miljoen tweehonderd zesenveertigduizend driehonderd;

negenentwintig euro bedraagt.

Het is volledig gestort.

6. Het kapitaal is gevormd door inbrengen in natura, beschreven in het verslag van mevrouw Vicky Van: Dale, bedrijfsrevisor, gevestigd te 2500 Lier, Lintsesteenweg 106B, dat besluit met volgende conclusies :

"Besluit

Ondergetekende Vicky Van Dale, kantoorhoudende Lintsesteenweg 106B, 2500 Lier, aangesteld door de' oprichters van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid CiS te Kalmthout om een verslag op; te stellen zoals voorzien in artikel 219 van het wetboek van vennootschappen, kan tot besluit van haar: onderzoek, verricht in overeenstemming met de toepasselijke professionele controlenormen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren, verklaren dat:

1. de inbreng in nature bestaat uit 657 aandelen DESIGN KEUKENS NV voor een totale waarde van ¬ 1.246.329;

12. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het instituut der; Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de oprichter van de vennootschap verantwoordelijk is voor; de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap;

uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

3,

de beschrijving van de inbreng in natura van aandelen beantwoordt aan de normale vereisten van:

nauwkeurigheid en duidelijkheid;

4. de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering van de aandelen; bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden leiden tenminste: overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde, en bijgevolg niet leidt tot een overwaardering van de: ingebrachte activa.

Wij willen er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen faimess, opinion" is.

Opgemaakt te Lier, 27 december 2010

Vicky Van Dale Bedrijfsrevisor°.

7. Het boekjaar samenvalt met het kalenderjaar.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2011- Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

Het eerste boekjaar loopt uitzonderlijk van de dag dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft toto eenendertig december tweeduizend en elf.

8. - Als statutaire zaakvoerders van de vennootschap zijn aangesteld:

- de heer CANT, Cesar, voormeld;

- mevrouw FIMMERS, Lutgarde, voormeld.

De mandaten gelden voor onbepaalde duur en nemen een aanvang op de dag dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft.

Krachtens artikel 7.2 der statuten is aan elk van hen volledige individuele vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend om alleen handelend namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte.

- Als bijzondere mandataris, met recht van substitutie, aangesteld werd: de heer MAES, Marc, wonende te 2480 Dessel, Kastelsedijk 11, aan wie de macht verleend wordt, met recht van substitutie, om het nodige te doen voor de inschrijving -met inbegrip van eventuele verbetering, wijziging en/of schrapping van de inschrijving- van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen en voor haar registratie als BTW-belastingplichtige.

9. De vergadering besloten heeft geen commissaris te benoemen.

10. Het doel van de vennootschap als volgt in de oprichtingsakte nauwkeurig is omschreven :

"De vennootschap heeft tot doel en dit alles in de meest ruime zin:

1. Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

2, Administratie, consultancy en managementactiviteiten, omvattende onder meer:

- het tussenkomen in het dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van

bedrijven door onder meer het uitoefenen van mandaten van bestuurder,

zaakvoerder, directeur of vereffenaar;

- studie , organisatie en raadgevend bureau inzake juridische, financiële, handels, bedrijfseconomische of sociale aangelegenheden met inbegrip van alle handelingen die verband houden met advies, documentatie en publicatie over juridische, sociale, economische en financiële problemen;

- het begeleiden van bedrijven op het gebied van handel, nijverheid en administratie, het verrichten van secretariaatswerkzaamheden, het domiciliëren van bedrijven, het ter beschikking stellen van kantoren, magazijnen en fabricageruimten, het verrichten van voorbereidende studies en adviezen op gebied van management, bedrijfsvoering, economische wetgeving, marketing, export en import, het drukken en uitgeven van studies, rapporten en het verlenen van hulp aan bedrijven in oprichting of bij overname van bestaande bedrijven, zenden en ontvangen van post en meer in het algemeen alles te doen wat de oprichting, de uitbating en het beheer van de bedrijven van nut kan zijn.

- het voeren van activiteiten zoals opleiding, onderzoek, advies, dienstverlening, assistentie en training inzake hogervermelde aangelegenheden evenals op het vlak van management, consulting en opleiding, personeelspolitiek, aanwerving en selectie van personeel, coaching, bedrijfsorganisatie en algemeen bedrijfsbeleid evenals financieel beheer.

3. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen. Behoudens uitdrukkelijke machtiging door de Commissie voor het Bank- en Financiewezen zal de vennootschap geen activiteiten mogen uitoefenen welke voorbehouden zijn voor ondernemingen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies.

4. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en

ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij alle handels- en financiële operaties verrichten behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

Aangaande al het voorgaande handelt de vennootschap voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en a_ l haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich

borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

5. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, gratis ter beschikking stellen aan de zaakvoerder, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende

goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen.

6. De agentuur, het optreden als tussenpersoon in de handel, het bevorderen van het internationaal handelsverkeer in het algemeen en het indekken van latente risico's in het bijzonder als daar zijn het wisselrisico, het debiteurenrisico, het kredietrisico, het transportrisico enz.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

7. Het behartigen van commerciële belangen en financiële belangen van derden op de internationale en Belgische markten. Dit alles voor zover de wet het toelaat en voor zover voor betreffende operaties machtigingen werden bekomen waar nodig.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger. Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties zowel in binnen als in buitenland.

De vennootschap mag alle financiële, commerciële of industriële, roerende en onroerende verrichtingen doen welke rechtstreeks of onrechtstreeks kunnen bijdragen tot het verwezenlijken van haar maatschappelijk doel of van aard zijn haar handel en nijverheid te bevorderen.

Zij mag ook deelnemen in andere vennootschappen en ondernemingen zowel in België als in het buitenland,"

11. Jaarlijks op twintig juni om twintig uur wordt de gewone algemene vergadering gehouden op de zetel van de vennootschap, of in de plaats aangeduid in de oproeping.

Is deze dag een zaterdag, een zondag of een wettelijke feestdag dan wordt de vergadering op hetzelfde uur gehouden op de eerstvolgende werkdag.

Omtrent de voorwaarden voor de toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het stemrecht de statuten geen bijzondere bepalingen bevatten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

ANTON VAN BAEL  GEASSOCIEERD NOTARIS.-

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD :

- expeditie van de akte

- verslag van de bedrijfsrevisor

- verslag van de oprichters

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

~.. 9



Voor-

behouóen

aan het

Belgisch

Staatsblad







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2011- Annexes du Moniteur belge



mal 2.1

05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 20.06.2016, NGL 29.08.2016 16516-0495-011

Coordonnées
CIS

Adresse
WITHOEFLEI 3 2920 KALMTHOUT

Code postal : 2920
Localité : KALMTHOUT
Commune : KALMTHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande