CITYFARMA

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : CITYFARMA
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 475.726.602

Publication

30/01/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

MON!TEi

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

._ . .._ +a+.w...+r

lf elEERGELEGD

4 STAA i

S;"3; A '-. 13 :12°111

GRIFFIE RECHTBANK van KOOPHANDEL te MECHELEN

V beh aa Be! Sta

111

23

BELGISC

Ondernemingenr: BE 0475.726.602

Benaming (voluit) : CITYFARMA

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel (volledig adres) : Antwerpsesteenweg 259 2800 Mechelen

Onderwerp(en) akte : statutenwijziging

Er blijkt uit een akte verleden voor Arnout Schotsmans, geassocieerd notaris te Mechelen, op negentien decembertweeduizend dertien, dat er is gehouden de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap CITYFARMA, met zetel te 2800 Mechelen Antwerpsesteenweg 259.

Ondernemingsnummer 0475.726.602

De algemene vergadering heeft als volgt beslist:

Eerste agendapunt: zetelverplaatsing

De buitengewone algemene vergadering besluit de zetel van de vennootschap te verplaatsen van 2800 Mechelen Antwerpsesteenweg 259, naar 2060 Antwerpen, Ellermanstraat 74.

Hiertoe wordt artikel 2 van de statuten aangepast ais volgt:

Artikel 2  Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2060 Antwerpen, Ellermanstraat 74.

Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van de raad van bestuur, mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap mag, bij beslissing van de raad van bestuur, exploitatiezetels, administratieve zetels, filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten.

Tweede agendapunt: omzetting aandelen aan toonder in aandelen op naam

De buitengewone algemene vergadering besluit de aandelen aan toonder om te zetten in aandelen op naam zonder nominale waarde.

Ingevolge dit besluit wordt onmiddellijk overgegaan tot de vernietiging door de perforatie van de aandelen samen met de handtekening van de bestuurders.

Ingevolge deze wijziging worden de aandelen ingeschreven in het register van aandelen op naam als volgt: - de naamloze vennootschap ZORG & FARMA: tweehonderd negenennegentig (299) aandelen

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid APOTEEK JESPERS-CUIJPERS: één (1) aandeel Hiertoe wordt artikel 7 van de statuten aangepast als volgt:

Artikel 7

NATUUR VAN DE AANDELEN

Alle aandelen zijn en blijven op naam,

De eigendom van de aandelen blijkt uitsluitend uit de inschrijving in het register van aandelen op naam. Van die inschrijving worden certificaten afgegeven aan de houders van aandelen op naam. Elke aandelenoverdracht zef slechts effect ressorteren na de inschrijving in het register van aandélen van de verklaring van overdracht, gedateerd en getekend door de overdrager en de overnemer, of hun vertegenwoordigers, of na het vervullen van de formaliteiten door de wet vereist voor de overdracht van schuldvorderingen.

VO STORTING VAN DE AANDELEN

De nog niet volstorte aandelen moeten op de door de raad van bestuur vastgestelde tijdstippen volstort worden in functie van de behoeften van de vennootschap.

De aandeelhouder, die na verloop van een termijn van vijftien dagen te rekenen vanaf de datum van de verzending van het aangetekend schrijven, uitgaande van de raad van bestuur, met betrekking tot hoger bedoelde volstorting van aandelen, in gebreke blijft, zal aan de vennootschap een interest verschuldigd zijn gelijk aan de op dat ogenblik geldende interestvoet van de Nationale Bank van België voor voorschotten en leningen op overheidsfondsen andere dan schatkistcertificaten op de door hem nog te betalen som, te rekenen vanaf de dag van de opeisbaarheid ervan; de raad van bestuur mag bovendien na een tweede zonder gevolg gebleven aanmaning, die ten vroegste één maand na het eerste hoger vermeld aangetekend schrijven mag betekend worden, deze aandeelhouder ais dusdanig van zijn rechten vervallen verklaren, en zijn aandelen op de beurs laten verkopen-evenwel rekening houdend met het voorkeurrecht eventueel in deze statuten voorzien door het ambt van een wisselagent, zonder dat dit afbreuk doet aan het recht van de vennootschap op de verschuldigde som en op hogervermelde nalatigheidsintresten en onverminderd haar recht om schadevergoeding te eisen.

De toewijzing mag slechts plaatshebben mits goedkeuring van de raad van bestuur en ten bate van een koper die eerst aanvaard moet worden door de raad van bestuur.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

De raad van bestuur is gemachtigd de overdracht van de aandelen in het aandelenregister in te schrijven en te ondertekenen.

De raad van bestuur mag de aandeelhouders toelaten hun aandelen vroegtijdig af te lossen mits inachtneming van de door haar vastgestelde voorwaarden.

REC T VAN VOORKOOP

Met aandelenoverdracht wordt naast een eigendomsoverdracht ten bezwarende of ten kosteloze titel ook de vestiging van een zakelijk recht, zoals vruchtgebruik of pand bedoeld.

De aandelenoverdrachten die met miskenning van huidig voorkooprecht tot stand komen zijn volstrekt nietig. De aandeelhouders die zich het recht willen voorbehouden om, in geval van aandelenoverdracht door een andere aandeelhouder van de vennootschap, gebruik te maken van het hiervoor ingevoerde voorkooprecht, melden dat bij aangetekend schrijven aan de raad van bestuur van de vennootschap, Deze melding geldt voor onbepaalde termijn, zolang de betrokkene de hoedanigheid van aandeelhouder behoudt.

De uitoefening van het voorkooprecht wordt als volgt georganiseerd:

1. De aandeelhouder, die alle of een gedeelte van zijn aandelen wenst over te dragen in omstandigheden waarin het hierboven bedongen voorkooprecht geldt, brengt hiervan bij aangetekend schrijven de raad van bestuur op de hoogte.

Dit schrijven geldt gedurende de hierna beschreven procedure als onherroepelijke verbintenis tot verkoop.

De aanbieder deponeert hierbij de aandelen die hij wenst over te dragen op de zetel van de vennootschap ten aanzien van de raad van bestuur.

Tevens formuleert de aanbieder een voorstel van prijs per aandeel.

2. Onmiddellijk na ontvangst van een dergelijk aanbod wordt dit samen met de voorgestelde prijs, door de raad van bestuur bij aangetekend schrijven aangezegd aan alle aandeelhouders die zich geldig het recht hebben voorbehouden tot uitoefening van het voorkeurrecht.

3. De aandeelhouders aan wie het aanbod aldus werd aangezegd beschikken over een termijn van twee maand vanaf de datum van verzending van het aangetekend schrijven vernield onder punt 1°, hierna genoemd "de aanboddatum" , om de raad van bestuur bij aangetekend schrijven mede te delen dat zij hun voorkooprecht wensen uit te oefenen; zij vermelden daarbij of zij het door de aanbieder geformuleerde prijsvoorstel aanvaarden.

De uitoefening van het voorkooprecht dient noodzakelijkerwijze betrekking te hebben op het geheel van de aangeboden aandelen. Evenwel kunnen meerdere aandeelhouders daartoe gezamelijk optreden. Bij gebreke van ontvangst van deze mededeling binnen de gestelde termijn, worden de betrokken aandeelhouders geacht te verzaken aan hun voorkooprecht.

De raad van bestuur brengt, onmiddellijk na het verstrijken van de gestelde termijn, de aanbieder bij aangetekend schrijven op de hoogte van het stilzwijgend of uitdrukkelijk verzaken aan het hierboven beschreven voorkooprecht, waarna de aanbieder de betrokken aandelen vrij kan overdragen gedurende één jaar te rekenen van de aanboddatum.

4, Indien na het verstrijken van de termijn vermeld onder punt 3° blijkt dat meerdere aandeelhouders of groepen van aandeelhouders zich aanmelden als kandidaat-overnemers dan deelt de raad van bestuur dit onverwijld mede bij aangetekend schrijven aan de betrokken partijen met opgave van de identiteit van de kandidaat-ovememers.

De betrokken aandeelhouders of groepen aandeelhouders beschikken over een termijn van veertien dagen vanaf de datum van verzending van deze mededeling om, in onderling overleg, te bepalen in welke verhouding zij de te koop aangeboden aandelen onder elkaar zullen verdelen en om hiervan bij aangetekend schrijven kennis te geven aan de raad van bestuur. Bij gebrek van deze kennisgeving warden aandeelhouders, kandidaat-ovememers, geacht hun voorkooprecht uit te oefenen in verhouding tot hun alsdan bewezen participatie in het kapitaal.

5. Ne het verstrijken van de termijn van veertien dagen vermeld ander punt 4° brengt de raad van bestuur onverwijld de aanbieder bij aangetekend schrijven op de hoogte van de verhouding waarin de kandidaat-overnemers de aandelen verwerven, alsmede van hun al dan niet aanvaarding van de voorgestelde prijs.

6. Indien in de melding voorzien onder punt 5° geen betwisting vermeld is omtrent de prijs van de aandelen dan ontstaat er een verkoopsovereenkomst op datum van de ontvangst door de aanbieder van het aangetekend schrijven. Behoudens andersluidende overeenkomst tussen partijen zal de betaling van de prijs dienen te gebeuren uiterlijk vijf maanden na de aanboddatum.

!s er daarentegen in de hiervoor aangehaalde melding wel nog betwisting omtrent de prijs van de aandelen dan blijven deze aandelen voorlopig eigendom van de aanbieder die alle eraan verbonden rechten kan blijven uitoefenen, doch de aandelen niet mag vervreemden, noch met enig recht mag bezwaren tot vijf maanden na de aanboddatum.

7. Ingeval één of meerdere ovememers bij de uitoefening van hun voorkooprecht het prijsvoorstel van de aanbieder niet hebben aanvaard, beschikken de aanbieder en de betrokken overnemers over een termijn van veertien dagen te rekenen van de ontvangst van het aangetekend schrijven voorzien in punt 5° hiervoor, om onder elkaar de prijs van de aandelenoverdracht te bepalen.

Indien binnen deze periode daaromtrent geen overeenkomst wordt bereikt, wordt deze taak opgedragen aan een deskundige, die daartoe zal worden aangesteld in gezamenlijk overleg tussen partijen of, indien er geen overeenstemming bestaat, op verzoek van de meest gerede partij door de voorzitter van de rechtbank van koophandel die uitspraak doet ais in kortgeding.

De deskundige moet zijn prijsbepaling mededelen bij aangetekend schrijven aan alle belanghebbende partijen uiterlijk veertien dagen vóór het verstrijken van de termijn van vijf maanden te rekenen van de aanboddatum. Deze prijsbepaling is bindend voor alle partijen en de verkoop komt tot stand op datum van verzending door de deskundige van zijn prijsbepaling.

Voorbehouden Luik B - llPrvnln

aan het Belgisch Staatsblad



De kosten van de deskundige met inbegrip van de procedure van zijn aanstelling vallen ten laste van de wanbieder en de overnemers elk voor de helft.

Behoudens andersluidende overeenkomst tussen partijen zal de aldus bepaalde prijs dienen betaald te worden binnen de termijn van vijf maanden te rekenen van de aanboddatum.

8. De raad van bestuur is gemachtigd tot afgifte van de overgedragen aandelen.

9. Indien de verkrijging van de aandelen niet tot stand gekomen is binnen de vijf maand na de aanboddatum, kunnen de betrokken aandelen vrij overgedragen worden gedurende één jaar te rekenen van de aanboddatum. VOLMACHT

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de heer KUYPS Jan, wonende te 2910 Essen, Nieuwstraat 107, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of verklaringen op het ondememingsioket, en/of 13TW- en Registratiekantoor en/of bij alle administratieve autoriteiten.,

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

Voor ontledend uittreksel

Amout Schotsmans, geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd;

-afschrift van de akte

-uittreksel van de akte

lijst met publicaties

-gecoördineerde statuten





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste bb. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

12/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.06.2013, NGL 05.06.2013 13160-0028-033
25/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 04.06.2012, NGL 18.06.2012 12190-0352-031
16/09/2011
ÿþMod2D

7- 6 -09- 2011 GRIFFIE RECHTBANK van KOOPHANDEL te MECHELEN Griffie

na neerlegging ter griffie van de E E F G E L E G C

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te malp.,kppie

Vs

behl

aai

Bel

Staa

" 111.x.41"

IIIII

IL

Ondernemingsnr : 0475726602

Benaming

(voluit) : Cityfarma

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Antwerpsesteenweg 259, 2800 Mechelen

Onderwerp akte : Herbenoeming commissaris

(uittreksel uit het verslag van de statutaire jaarvergadering van 7 juni 2010, gehouden op de zetel van de; vennootschap)

Op voorstel van de gedelegeerd bestuurde gaat de vergadering akkoord met het voorstel tot herbenoeming: van Deloitte Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door Frank Verhaegen, als commissaris. Dit voor een periode: van drie jaar aan onveranderde voorwaarden.

De Lindeboom Apotheek nv,

vast vertegenwoordigd door Jan Kuyps,

Gedelegeerd Bestuurder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

19/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 06.06.2011, NGL 13.07.2011 11296-0364-023
14/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 07.06.2010, NGL 08.06.2010 10162-0146-022
29/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 02.06.2009, NGL 19.06.2009 09282-0009-022
07/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 02.06.2008, NGL 27.06.2008 08329-0347-023
10/10/2007 : AN348674
20/07/2007 : AN348674
31/07/2006 : AN348674
02/08/2005 : AN348674
03/08/2004 : AN348674
12/08/2003 : AN348674
13/06/2003 : AN348674
23/09/2002 : AN348674

Coordonnées
CITYFARMA

Adresse
ANTWERPSESTEENWEG 259 2800 MECHELEN

Code postal : 2800
Localité : MECHELEN
Commune : MECHELEN
Province : Anvers
Région : Région flamande