CJ-WORKS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CJ-WORKS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 828.125.226

Publication

28/10/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- NIMI111111

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

---

ry

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op 17 OKT. 2014 Griffie

Ondernemingsnr : 0828.125.226

Benaming

vetum " NIHON SPORT BELGIUM

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Partizanenstraat 80 te 2950 Kapellen

(volledig adres)

Onderwerp akte: NAAM - DOEL - STATUTENWIJZIGINGEN.-

Uit akte verleden voor Notaris Jan JANSSENS te Stabroek op dertien oktober tweeduizend veertien, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "NIHON SPORT BELGIUM", gevestigd te 2950 Kapellen Partizanenstraat 80, met ondernemingsnummer 0828.125.226, onder meer volgende besluiten heeft genomen:

- De naam van de vennootschap wordt gewijzigd in "CJ-WORKS" en het artikel één (1) van de statuten wordt gewijzigd als volgt:

"De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en haar naam luidt 'CJ-WORKS-.

- Het doel van de vennootschap wordt gewijzigd als volgt;

"De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, of ais tussenpersoon, zowel in België als in het buitenland:

1. De in- en uitvoer, de opslag, de distributie, de promotie, de handelsbemiddeling en de groot- en kleinhandel van aile goederen die in de handel zijn zoals onder meer sportartikelen. sportkledij, machines, inrichtingen en uitrustingen, voeding en vitaminesupplementen, dit alles, maar niet beperkend, met specifieke focus op Oosterse en andere vechtsporten en krijgskunsten als sport beoefend.

2. Het geven van onderricht, opleidingen en semina-ries, het verlenen van advies en het uitbaten van centra met betrekking tot Oosterse en andere vechtsporten.

3. Het aanbieden en uitvoeren van marktonderzoek, sponsoring, advertenties via websites, product- en druk-werk, teksten, slogans via verschillende media, onlinemarketingcommunicatie en verrichtingen van publicitaire- en media aard met betrekking tot Oosterse en andere vechtsporten.

4. In de ruimste zin, medewerking aan en ondersteuning van initiatieven van publiek-private samenwerking met betrekking tot Oosterse en andere vechtsporten,

5, Het aanbieden en handelen als tussenpersoon van marktonderzoek, sponsoring, advertenties via websites, product- en drukwerk, teksten, slogans via verschillende media en verrichtingen van publicitaire- en media aard gerelateerd aan Oosterse en andere vechtsporten.

6. Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrecht-streeks betrekking hebben op dienstverlening aan paramedici en sportlui, evenals het zoeken, het aanwerven, het selecteren, het vormen, het trainen, het coachen, het outsourcen van paramedici en sportlui.

7, Aannemer van schilderwerken.

8.Behanger, plaatser van wandbekleding.

9. Montage van buiten- en binnenschrijnwerk in me-taal: deuren, vensters, kozijnen, trappen, muurkasten, inbouwkeukens, winkelinrichtingen, enzovoort.

10. Overige gespecialiseerde bouwwerkzaamheden.

11. Aile mogelijke wandbekleding.

12. Alle uitvoeringen met gipsplaatwanden.

13. Aan- en verkoop, in- en uitvoer van verfproducten, vernis, onderhoudsproducten, reinigingsmiddelen, woninginrichting, enzovoort.

14. Alle verrichtingen als tussenpersoon en/of commissionair en al wat daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

15. Schilderen van metalen constructies, binnen- en buiten schilderwerk, plaatsen van gyproc, plaatsen van isolatie binnen- en buiten, plamuur- en bezetwerken, energetisch consulent.

16. Plaatsen van behang en vloerbedekking en wandbe-kleding van andere materialen.

17. Schilderen van schepen en boten door niet-gespecialiseerde eenheden.

Op de laatste blz. van Luik B vernielden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notans, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

18. Handelsbemiddeling in hout en bouwmaterialen.

19. Handeleemiddeling in meubelen, huishoudelijke artikelen en ijzerwaren.

20. Groothandel in bouwmaterialen, algemeen assorti-ment.

21. Bouwmarkten en andere doe-het-zelfzaken in bouwmaterialen, algemeen assortiment.

22. Ontwerpen van tuinen en parken, enzovoort.

23. Het onthaal, de omkadering, de begeleiding en het verstrekken van informatie aan personen en instellingen, het bevorderen van public relations en contracten, het opstellen van programma's en de evaluatie en realisatie ervan, het verstrekken van diensten en adviezen terzake,

24. Pistoolschilder in ruimste zin (carrosserie, keukens, enzovoort).

25. Carrosseriewerken.

Deze opsomming is niet limiterend, enkel voorbeeldend.

De vennootschap mag alle handels-, industriële en financiële activiteiten en aile onroerend en roerend goed verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of activiteiten die zullen bijdragen tot haar ontwikkeling.

De vennootschap zal de leiding en de controle, in haar hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of anderszins, kunnen uitoefenen over, en advies verschaffen aan aanverwante ondernemingen en dochtervennootschappen.

De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, ln België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel verwant of analoog is met het hare of van aard haar maatschappelijk doel te bevorderen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak."

En het artikel vier (4) van de statuten wordt dienovereenkomstig gewijzigd.

VOOR ONTLEDEND UlTIREKSEL

Tegelijk hiermede nedergelegd : expeditie der akte statutenwijziging, coördinatie der statuten, lijst ,

publicatiedata en verslag zaakvoerder.

Notaris Jan Janssens

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoMn(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Nam en handtekening

28/10/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 31.08.2013, NGL 23.10.2013 13637-0051-009
06/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 28.08.2012, NGL 30.01.2013 13023-0011-009
11/01/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 30.09.2015, NGL 31.12.2015 15712-0293-008

Coordonnées
CJ-WORKS

Adresse
PARTIZANENSTRAAT 80 2950 KAPELLEN(ANTW)

Code postal : 2950
Localité : KAPELLEN
Commune : KAPELLEN
Province : Anvers
Région : Région flamande