CKS RETAIL BELGIUM, AFGEKORT : CKS RETAIL

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : CKS RETAIL BELGIUM, AFGEKORT : CKS RETAIL
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 822.594.147

Publication

13/08/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-behoudi aan he Belgisc Staatsbi 1111111!111111111j1111111 Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op

04 AK 2alk

Griffie



Ondernemingsnr : 0822.694.147

Benaming

(voluit) : CKS Retail Belgium

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel Terbekehofdreef 43A - 2610 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte: Neerlegging overeenkomstig art. 656 W. Venn.

Neerlegging van de schriftelijke aandeelhoudersbesluiten d.d. 28 juli 2014 overeenkomstig artikel 556 van het Wetboek van Vennootschappen.

Uittreksel uit de unanieme schriftelijke besluitvorming van aandeelhouders van 28 juli 2014:

Rekening houdend met het voorgaande, besluiten de Aandeelhouders bij eenparigheid op onherroepelijke wijze aan te stellen en stellen de Aandeelhouders hierbij op onherroepelijke wijze aan, Thibaut Willems, Nathalie Van Landuyt, Michaël de Bruyn, Audrey Zegers, Pierre De Pauw, of enige andere advocaat van het advocatenkantoor NautaDutilh, kantoorhoudende te 1000 Brussel, Terhulpsesteenweg 120, als bijzonder gevolmachtigden om te handelen in naam en voor rekening van de Vennootschap teneinde:

(i) aile formaliteiten te vervullen die noodzakelijk, vereist of nuttig zijn onder artikel 556 W. Venn. (hierin begrepen, zonder beperking, het neerleggen van onderhavige notulen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van RPR Antwerpen, het ondertekenen en neerleggen van de aanvraag tot wijziging van de inschrijving van de Vennootschap bij de diensten van de Kruispuntbank voor Ondernemingen en het overgaan tot de nodige formaliteiten voor publicatie van de beslissingen van de Vennootschap in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad,

(ii) alle verklaringen af te leggen en alle aktes, uittreksels of andere documenten (welke dan ook) met betrekking tot het voorgaande goed te keuren en te ondertekenen, en

(iii) in het algemeen alle handelingen te stellen en dingen te doen die complementair, noodzakelijk, vereist of nuttig zijn voor het uitvoeren van onderhavige volmacht;

elk met het recht om afzonderlijk te handelen en om één of meerdere personen aan te stellen als ondergevolmachtigden voor de Vennootschap voor het uitvoeren van één of meer machten toegekend aan de gevolmachtigden krachtens deze volmacht en om een dergelijke aanstelling te beëindigen. De rechten, machten en machtigingen van de gevolmachtigden van de Vennootschap om eender welk recht en macht hierdoor toegekend uit te voeren zullen aanvangen en in werking treden vanaf heden en zullen van kracht blijven gedurende een periode van drie (3) maanden vanaf heden. Deze volmacht is onherroepelijk en is onderworpen aan het Belgische recht

Nathalie Van Land uyt

Lasthebber

Op de laatste biz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

31/07/2014
ÿþMd Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernerningsnr : 0822.594.147

Benaming

(voluit) : CKS Retail Belgium

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel: Terbekehofdreef 43 A

2610 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte: Bevestiging einde mandaat gedelegeerd bestuurder

Uittreksel uit de notulen van de vergadering van de raad van bestuur d.d. 1 juli 2014:

1. Aanpassing inschrijving KBO bevestiging einde mandaat gedelegeerd bestuurder volmacht

De raad van bestuur stelt vast dat de vennootschap Pas de Mots BVBA, met maatschappelijke zetel te Anne Frankstraat 1, 9150 Kruibeke, ingeschreven In het rechtspersonenregister (Dendermonde) onder het nummer 0863.412.143, vast vertegenwoordigd door de heer Patrick Desrumaux, nog ingeschreven is in de Kruispuntbank van Ondernemingen als gedelegeerd bestuurder van de Vennootschap hoewel haar mandaat een einde nam op 3 februari 2011. Teneinde haar mandaat te kunnen schrappen, vereist de Kruispuntbank voor, Ondernemingen dat het einde van haar mandaat wordt gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad.

Aldus verklaart en bevestigt de raad van bestuur dat het mandaat van de vennootschap Pas de Mots BVBA, met maatschappelijke zetel te Anne Frankstraat 1, 9150 Kruibeke, ingeschreven in het rechtspersonenregister (Dendermonde) onder het nummer 0863.412.143, vast vertegenwoordigd door de heer Patrick Desrumaux, als gedelegeerd bestuurder van de Vennootschap een einde heeft genomen op 3 februari 2011.

De registers van de Kruispuntbank van Ondernemingen moeten dan ook in die zin worden aangepast.

De raad van bestuur beslist om volmacht te geven aan Mr. Virginie Ciers, Mr, Karolien Boghe en/of enig ander advocaat van het advocatenkantoor NautaDutilh, kantoorhoudende te 1000 Brussel, Terhulpsesteenweg. 120, ieder alleen handelend en met macht van indeplaatsstelling, teneinde alle normalerwijs noodzakelijke of: nuttige formaliteiten te kunnen vervullen met betrekking tot de beslissingen van de Vennootschap, met inbegrip van het ondertekenen en neerleggen van de aanvraag tot wijziging van de inschrijving van de Vennootschap bij de diensten van de Kruispuntbank voor Ondernemingen, het neerleggen van alle stukken bij de bevoegde griffie en het overgaan tot de nodige formaliteiten voor publicatie van de beslissingen van de Vennootschap in de 13iflagen tot het Belgisch Staatsblad. De lasthebber kan daartoe, in naam van de Vennootschap, aile' verklaringen afleggen, aile documenten en stukken ondertekenen en, meer algemeen, het noodzakelijke doen.

Virginie Ciers

Lasthebber

..._ ....... ' . .

"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

111J1,1.1,111)01j11161111111111

Rechrbank van koophanaei

Antwerpen

2 2 JULI 2014

afdeling Antwerpen

CI áffie

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Il

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

28/10/2014
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

17 OKT. 2014

afdengetwerpen

urane



Ondernemingsnr : 0822.694.147

Benaming

(voluit) : CKS RETA1L BELGIUM

(verkort) :

Rechtsvorm: Naamloze Vennootschap

Zetel: Terbekehofdreef nummer 43A te 2610 VVilrijk

(volledig adres)

Onderwerp akte ; WIJZIGING VAN DE STATUTEN-VOLMACHT

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van der aandeelhouders van de' naamloze vennootschap "CKS Retail Belgium", met maatschappelijke zetel te 2610 Wilrijk, Terbekehofdreef 43, A, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder het nummer 0822.594.147 opgemaakt voor, Meester Gérard INDEKEU, Geassocieerd Notaris met standplaats te Brussel (1050 Brussel), Louizalaan, 126,; behorend tot de Burgerlijke Vennootschap onder vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte: Aansprakelijkheid "Gérard INDEKEU Dimitri CLEENEWERCK de CRAYENCOUR", op twaalf september, ; tweeduizend veertien, geregistreerd op het Eerste Registratiekantoor van BRUSSEL 3 op drieentwintig ; september daaropvolgend, boek 8 bled 26 vak 8, ontvangen vijftig euro (50 EUR), geïnd voor de Adviseur e.i.; Joceline MODAVE, blijkt dat de algemene vergadering de volgende beslissingen met éénparigheid van stemmen genomen heeft:

EERSTE BESLUIT

Wijziging van artikel 9 van de statuten omtrent de overdracht van effecten

De voorzitter zet uiteen dat op 28 juli 2014 een pandovereenkomst werd afgesloten tussen FNG Group NV, FNG International NV en Dieter Pennincloz als Pandgevers ("Pledgors"), ING Belgium NV/SA ais Zekerheidsagent ("Security Agent") en de Financieringspartijen als andere Gewaarborgde Partijen ("Secured' Parties"), waarbij de aandelen in de vennootschap in pand werden gegeven. In dat kader, dient de vrije overdracht van de aandelen bij uitwinning van dat pand aan de Zekerheidsagent, één of meerdere van de andere Gewaarborgde Partijen en/of één of meerdere met de Zekerheidsagent of met een andere' Gewaarborgde Partij verbonden of geassocieerde vennootschappen (in de zin van respectievelijk artikel 11, 10 en artikel 12 van het Wetboek van vennootschappen) te worden voorzien in de statuten van de vennootschap.

De hierboven opgenomen gedefinieerde begrippen hebben de betekenis hieraan gegeven in de pandovereenkomst dd. 28 juli 2014.

De vergadering beslist, na beraadslaging, in artikel 9 van de statuten van de vennootschap een lid in te, voegen, dat luidt ais volgt:

"Verpanding

Niettegenstaande het voorkooprecht in artikel 9 of enige andere statutaire bepaling, kunnen de aandelen die verpand Werden ingevolge de pandovereenkomst die op 28 juli 2014 werd afgesloten tussen FNG Group NV, ENG International NV en Dieter Penninckx als Pandgevers ("Pledgors"), ING E3elgium NV/SA als Zekerheidsagent ("Security Agent") en de Financieringspartijen ais andere Gewaarborgde Partijen rSecured Parties") bij uitwinning van dat pand vrij worden overgedragen aan de Zekerheidsagent, één of meerdere van de andere Gewaarborgde Partijen en/of één of meerdere met de Zekerheidsagent of met een andere Gewaarborgde Partij verbonden of geassocieerde vennootschappen (in de zin van respectievelijk artikel 11, 1° en artikel 12 van het Wetboek van vennootschappen).

Meer in het algemeen en niettegenstaande enige andere statutaire bepaling kunnen verpande aandelen', ingevolge de uitwinning van een pand vrij worden overgedragen aan de persoon of personen die de betreffende, aandelen overnemen ingevolge de uitwinning van het pand op die aandelen."

TWEEDE BESLUIT

Volmacht

De algemene vergadering geeft een volmacht aan de notaris en/of elk van zijn medewerkers, alsook aan Mr.,

Virginie Ciers, Mr. Karolien Boghe en/of enig andere advocaat van het advocatenkantoor NautaDutilh, met zetel

; te 1000 Brussel, Terhulpsesteenweg 120, elk individueel handelend met macht van indeplaatsstelling, en aan

het Ondernemingstoket van de Brusselse Kamer van Handel en Nijverheid teneinde aile nodige formaliteiten te,

........

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de peso(o)n(an) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

11111.1111;1

II

Voorbehouden aan het Belgièch ,Staatsblad

vullen die uit deze vergadering voortvloeien, lm de Kruispuntbank voor Ondernemingen, het rechtspersonenregister, het Ondernemingsloket en de BTW administratie en teneinde alle noodzakelijke documenten op te stellen en neer te leggen, zoals maar daartoe niet beperkt, de gecoördineerde statuten en de uittreksels van deze akte, bij de grille van de rechtbank van koophandel. Hiertoe mag de volmachtdrager in Alain van de vennootschap, alle verklaringen doen, alle documenten en stukken tekenen en in het algemeen, al 7hetgene doen dat noodzakelijk is daartoe.

Voor eensluidend analytisch uittreksel

Dimitri CLEENEWERCK de CRAYENCOUR, Notaris vennoot

Tegelijk hiermee neergelegd: gelijkvormige uitgifte van de akte, volmachten.

L

. ...._. . . .  ..... . . . . ....

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

.

31/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 25.10.2013, NGL 30.10.2013 13642-0595-037
10/08/2012
ÿþmod 11.1

Op de laatste blz. van Lui. B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~

Y iir iuuuri iu 161!=aiaoe

11







Ondernemingsnr : BE0822.594.147

li Benaming (voluit) : CKS Retail Belgium

ii (verkort) : CKS Retail

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Terbekehofdreef 43 A

2610 Antwerpen (Wilrijk)

Onderwerp akte : NV: wijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester Pierre MOULIN, geassocieerd notaris, te Destelbergen, op 11 juli 2412, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "CKS Retail Belgium" volgende beslissingen heeft genomen :

1) De vergadering beslist dat het huidig lopend boekjaar, dat een aanvang heeft genomen op 1 augustus 2011 uitzonderlijk niet zal eindigen op 31 juli 2012, doch verlengd wordt tot 31 maart 2013.

De vergadering beslist bovendien dat in het vervolg het boekjaar zal aanvangen op 1 april van ieder jaar en eindigen op 31 maart van het daaropvolgende jaar.

i~ 2)De vergadering beslist ingevolge de beslissing genomen bij de behandeling van het eerste

punt van de agenda de datum van de jaarvergadering te verplaatsen naar de eerste maandag van de

maand september om vijftien uur. De eerstkomende jaarvergadering op deze nieuwe datum zal aldus li gehouden worden in het jaar 2013.

3)De vergadering beslist de statuten van de vennootschap aan te passen ingevolge de hierboven genomen beslissingen, als volgt :

artikel 26 : de eerste zin van dit artikel wordt geschrapt en vervangen door de volgende nieuwe tekst : "De jaarvergadering wordt gehouden op de eerste maandag van de maand september om vijftien guur

- artikel 39 : de eerste zin van dat artikel wordt vervangen door volgende tekst: "Het boekjaar begint op één april van elkjaar en eindigt op éénendertig maart van het daaropvolgende jaar."

4)De vergadering keurt de gecoördineerde tekst van de statuten goed.

;

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermede neergelegd:

;; - expeditie proces-verbaal

volmacht

coördinatie der statuten. c.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

29/02/2012
ÿþ Mod waal 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

tdQargelegd ter griffie van de pe3fhln>.?k von Kesphardef te Antwerpen, op

1 G FFR, 2012

Griffie

Voor- 11Ilt 11111 lul 11111111111111 llll 1lll 11l 11'

behoud =iao4~3sa*

aan he

Belgise

Staatsbl





J

Ondememingsnr : 0822.594.147

Benaming

(votuít) : CKS RETAIL BELGIUM

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : TERBEKEHOFDREEF 43A 2610 WILRIJK

(volledig adres)

Onderwerp akte ; BENOEMING COMMISSARIS

Uit het verslag van de Algemene Vergadering d.d, 20/12/2011, gehouden op de maatschappelijke zetel, blijkt dat met eenparigheid van stemmen werd beslist om BVBA WF&Co Bedrijfsrevisoren, vast vertegenwoordigd door mevrouw Van Vlaenderen Ann, met maatschappelijke zetel te 9051 Gent, Kortrijksesteenweg 1126 en ondernemingsnummer 0423.109.644 te benoemen tot commissaris voor de boekjaren eindigend op 31/07/2011, 31/07/2012 en 31/07/2013.

De heer Dieter Penninckx

Gedelegeerd bestuurder

Annexes du Moniteur belge

Op de laatste b[z. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

30/01/2012 : ME. - JAARREKENING 31.07.2011, GGK 20.12.2011, NGL 25.01.2012 12014-0415-035
31/03/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

1111

*11048820*

neerge?cgct rar gram van do Redi!f6MR daa Keephandd º%a Antwerpen, op

Griffie 11 1« ~011

Ondernemingsnr : 0822.594.147

Benaming

(voluit) : CKS RETAIL BELGIUM

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : TERBEKEHOFDREEF 43A - 2610 WILRIJK

Onderwerp akte : ONTSLAG/BENOEMING BESTUURDER

Uit het verslag van de Bijzondere Algemene Vergadering d.d. 03/02/2011, gehouden op de maatschappelijke zetel, blijkt dat met eenparigheid van stemmen werd beslist:

- Het ontslag van Pas De Mots BVBA, vast vertegenwoordigd door de heer Patrick Desrumaux als, bestuurder te aanvaarden met onmiddellijke ingang. De beslissing over de kwijting zal worden geagendeerd op de eerstvolgende jaarvergadering.

- De naamloze vennootschap M.R.D. Collections met maatschappelijke zetel te 2820 Bonheiden Zilverberklaan 2B en ondernemingsnummer 0862.015.343, vast vertegenwoordigd door mevrouw Tine De Ryck, met adres te 2820 Bonheiden - Zilverberklaan 2B te benoemen als bestuurder met onmiddellijke ingang.; ' Het mandaat zal een einde nemen na de Algemene Vergadering van het jaar 2017. Zij aanvaardt het mandaat.

De heer Dieter Penninckx

Gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

23/04/2015
ÿþAsad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

e

-

1111190

7F-

RtUlrlljank van koophandel

Antwerpen

13 APR. 2015

afdeling Antwerpen

Gi;me

I

i

Ondernemingsnr : 0822.594.147

Benaming

(voluit) : CKS RETAIL BELGIUM

(va kort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel; TERBEKEHOFDREEF 43A--2610 WILRIJK (volledig adres)

Onderwerp akte :BENOEMING COMMISSARIS

Uit het verslag van de Algemene Vergadering d.d. 25/10/2013, gehouden op de maatschappelijke zetel, blijkt dat met eenparigheid van stemmen werd beslist om BVBA Figurad Bedrijfsrevisoren, vast vertegenwoordigd door mevrouw Van Vlaenderen Ann, met maatschappelijke zetel te 9051 Gent, Kortrijksesteenweg 1126 en ondernemingsnummer 0423.109.644 te benoemen tot commissaris voor de boekjaren eindigend op 31/03/2014, 31/03/2015 en 31/03/2016.

De heer Dieter Penninckx Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste 1:1z. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

19/06/2015
ÿþVo beho

aan

Belg Staat=

M d Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i i





*15086661<

Ondernemingsnr : 0822.594.147

Benaming

(voluit) : CKS RETAIL BELGIUM

(verkort)

Rechtsvorst : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : TERBEKEHOFDREEF 43A  2610 WILRIJK

(volledig adres)

Onderwerp akte : ZETELVERPLAATSING

Uit het verslag van de Raad van Bestuur d.d. 15/05/2015, blijkt dat de bestuurders beslissen de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar Bautersemstraat 68A te 2800 Mechelen met ingang vanaf 05/06/2015.

' . De heer Dieter Penninkcx

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

06/07/2015
ÿþUn\

A j_

#jUll

Mal Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

L`

1111 2 5 -06- 2015

~l~i~

.,.__

i..)

Iw i

111111

-.7tn

Ondernemingsar : 0822.594.147

Benaming

(voluit) : CKS Retail Belgium

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Bautersemstraat 68A - 2800 Mechelen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging overeenkomstig art. 556 W. Venn.

Neerlegging van de schriftelijke aandeelhoudersbesluiten d.d. 17 juni 2015 overeenkomstig artikel 556 van het Wetboek van Vennootschappen.

Uittreksel uit de unanieme schriftelijke besluiten van de aandeelhoude'rs van 17 juni 2015 :

Rekening houdend met het voorgaande, besluiten de Aandeelhouders bij eenparigheid op onherroepelijke wijze aan te stellen en stellen de Aandeelhouders hierbij op onherroepelijke wijze aan, Thibaut Willems, Nathalie Van Landuyt, Michaël de Bruyn, Audrey Zegers, Pierre De Pauw, of enige andere advocaat van het advocatenkantoor NautaDutilh, kantoorhoudende te 1000 Brussel, Terhulpsesteenweg 120, als bijzonder gevolmachtigden om te handelen in naam en voor rekening van de Vennootschap teneinde:

(i) alle formaliteiten te vervullen die noodzakelijk, vereist of nuttig zijn onder artikel 556 W. Venn. (hierin begrepen, zonder beperking, het neerleggen van onderhavige notulen op de griffe van de Rechtbank van Koophandel van RPR Antwerpen, het ondertekenen en neerleggen van de aanvraag tot wijziging van de inschrijving van de Vennootschap bij de diensten van de Kruispuntbank voor Ondernemingen en het overgaan tot de nodige formaliteiten voor publicatie van de beslissingen van de Vennootschap in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad,

(ii) alle verklaringen af te leggen en alle aktes, uittreksels of andere documenten (welke dan ook) met betrekking tot het voorgaande goed te keuren en te ondertekenen, en

(iii) in het algemeen alle handelingen te stellen en dingen te doen die complementair, noodzakelijk, vereist of nuttig zijn voor het uitvoeren van onderhavige volmacht;

elk met het recht om afzonderlijk te handelen en om één of meerdere personen aan te stellen als ondergevotmachtigden voor de Vennootschap voor het uitvoeren van één of meer machten toegekend aan de gevolmachtigden krachtens deze volmacht en om een dergelijke aanstelling te beëindigen. De rechten, machten en machtigingen van de gevolmachtigden van de Vennootschap om eender welk recht en macht hierdoor toegekend uit te voeren zullen aanvangen en in werking treden vanaf heden en zullen van kracht blijven gedurende een periode van drie (3) maanden vanaf heden. Deze volmacht is onherroepelijk en is onderworpen aan het Belgische recht,

Nathalie Van Landuyt

Lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
CKS RETAIL BELGIUM, AFGEKORT : CKS RETAIL

Adresse
BAUTERSEMSTRAAT 68A 2800 MECHELEN

Code postal : 2800
Localité : MECHELEN
Commune : MECHELEN
Province : Anvers
Région : Région flamande