CKT

Société en commandite simple


Dénomination : CKT
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 550.790.447

Publication

05/05/2014 : OPRICHTING - BENOEMING
Heden 25 maart tweeduizend veertien

Dhr. Patipê Noumbissie Stéphano wonende te Kiliaanstraat 50,2570 Duffel, optredende als beherende vennoot;

Mevr. De Beuckeleer Christel wonende te Kiliaanstraat 50,2570 Duffel, optredende als stille vennoot;

Met de bedoeling een vennootschap op te richten onder de vorm van een gewone commanditarie vennootschap.

De vennootschap wordt opgericht onder de naam : "CKT"

met maatschappelijke en uitbatingszetel te 2018 Antwerpen - Anneessensstraat 11, waarvan het kapitaal is vastgesteld op vijfhonderd euro (€ 500,00), vertegenwoordigd door honderd gelijke aandelen van elk vijf euro (€ 5) De verdeling is als volgt bepaald:

Dhr. Patipê Noumbissie Stéphano 70 aandelen. Hij treedtop als beherende

vennoot.

Mevr. De Beuckeleer Christel 30 aandelen. Zij treedt op als stille vennoot.

De inschrijvers verklaren dat ieder aandeel, waarop zij ingeschreven hebben, volstort is. De vennootschap beschikt uit dien hoofde van heden af over een bedrag van vijfhonderd euro. De gelden werden gestort in de kas van de vennootschap.

De vennootschap heeft tôt doel:

-Het uitbaten van aile mogelijke horeca-exploitaties, dans- en ontspanningsgelegenheden, bars, dancings

en aile hiermee verbandhoudende activiteiten in de ruimste zin;

-Het organiseren en coôrdlneren van aile mogelijke evenementen en incentives;

-Het organiseren van aile mogelijke bedrijfsfeesten, recepties, openingen en persconferenties; -Het ter beschikkïngstellen van materieel, uitrusting en installâmes voor deze evenementen;

-Het inhuren en ter beschikkïngstellen van aile mogelijke personeel, met inbegrip van bestuurders voor

personenvervoer;

-Adviesverlening op externe basîs zowel op commercieel aïs op organisatorisch vlak;

-Aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende en onroerende goederen en roerende en onroerende

rechten;

-Het bouwen, verbouwen en renoveren van aile onroerende goederen; -Dit zowel in binnen- als buitenland;

-in het algemeen de handel in het groot en het klein, în binnen- en buitenland in aile goederen die rechtstreeks of onrechtstreeks verbonden zijn aan de in het doel van de vennootschap opgenomen doelen; -het leveren van aile diensten die rechtstreeks of onrechtstreeks verbonden zijn aan de în het doel van de

vennootschap opgenomen doelen;

-dit ailes voor eigen rekening als voor rekening van derden, bij wijze van deelneming of in het algemeen onder welke samenwerkingsvorm ook.

Zij.kajnopk functies van bestuurder of yereffen aar y an andere vennootschappen, ujtoefenen.

Op de laatste blz. van LuikB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.


-*-ï

Voor¬

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

�y

•m

ES -a

09 eu

£3 £3

•M

cm es

Activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf over de vereiste activiteitsattesten zou beschikken, zuJiën iti

onderaanneming worden uitgegeven.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondememingen van allerlei aard, aile verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borgstellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Kortom, zij mag ailes doen wat verband houdt met bovengenoemd doel, of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen. Deze opsomming is aanwijzend en niet beperkend.

Om dit doel te bereiken zal zij aile industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen steilen, onder meer kopen, verkopen, huren, verhuren, bouwen of ruilen van aile onroerende en roerende goederen, toetreden tôt vennootschappen, en dit door inbreng, versmelting, borgstelling of hoe dan ook in één woord, ailes doen wat van aard is om haar doel te bereiken of de verwezenlijking ervan te bevorderen of te vergemakkelijken

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

De jaarvergadering wordt gehouden op de laatste vrijdag van de maand september te 20.00 uur, op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats in België door de zaakvoerders vast te steilen en in de oproepingsbrieven aangeduid. Indien deze dag een feestdag is, zal de vergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

De bijeenroepîngsbrieven voor elke algemene vergadering bevatten de agenda. Zij worden aangetekend verzcnden ten minste veertien dagen voor de datum van de vergadering. De algemene vergadering mag verder worden bijeengeroepen door de zaakvoerders telkens het belang van de vennootschap dit vereist. Elke vennoot mag zich laten vertegenwoordigen door een volmachtdrager, die zelf vennoot is. Elke vennoot

heeft één stem.

Welke ook het op de algemene vergadering vertegenwoordigde kapitaal weze, worden de besluiten genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

Bij staking van stemmen is de stem van de beherende vennoot doorslaggevend.

De algemene vergadering zal verder beraadslagen en besluiten volgens de regels voorzien in het wetboek vennootschapsrecht.

De notulen van de algemene vergadering zulien worden ondertekend door aile aanwezige vennoten. De regelmatîg genomen besluiten van de algemene vergadering zijn bindend voor aile vennoten, ook voor de onbekwame, de afwezigen en degenen die tegenstemden.

Het maatschappelijk boekjaar begint op één april en eindigt op eenendertig maart van ieder jaar. De eerste jaarvergadering zal worden gehouden op de laatste vrijdag van de maand september 2015. Het eerste maatschappelijk boekjaar loopt vanaf heden tct 31 maart 2015.

Nadat de vennootschap aldus werd opgericht hebben de aandeelhouders, in hun hoedanigheid van de

algemene vergadering besloten tôt zaakvoerders, voor onbepaalde duur, aan te steilen, Dhr, Patipê Noumbissie Stéphano voomoemd, die verklaard heeft deze functie te

aanvaarden.

Dhr. Patipê Noumbissie Stéphano

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van LuikB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
CKT

Adresse
ANNEESSENSSTRAAT11 2018 ANTWERPEN

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande