CLAEDIMO

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : CLAEDIMO
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 841.456.885

Publication

24/01/2013
ÿþ) Mod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van _uk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

i 1111111110 111101 II

*13014301*

Neergelegd ter griffie van d- Re ` nd; valk iùzilti<ind I te AnI crp ,11 1a 2.013

Griffie

Ondernerningsnr : 0841456885

Benaming

(voluit) : CLAEDIMO

(verkort)

Rechtsvorm : vennootschap onder firma

Zetel : 2520 EDEGBM, Baron De Celleslaan 8

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Beslissing van de zaakvoerder

De zaakvoerder heeft beslist om de maatschappelijke zetel van de vennootschap vanaf 17 december 2012 te verplaatsen naar volgend adres:

Pauwhoevestraat 15

2550 KONTICH

Gunter CLAEYS

zaakvoerder

13/12/2011
ÿþ4 ~

Mod Wand 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I II 111M 11 II1flI flI1 11 n

*11186898*

<~." g." iifie van de Rechtbank te Antwerpen, op

Griffie 01 DEC. 2011

Ondernemingsnr ; 0 8 4 1 . 4 5 6

885

"

Benaming

(voluit) : CLAEDIMO (verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : 2650 Edegem, Baron de Celleslaan 8

(volledig adres)

Onderwerp akte : oprichting

1° De vennootschap is opgericht als handelsvennootschap onder de vorm van een vennootschap onder firma (afgekort V.O.F.) onder de naam "CLAEDIMO".

2° De vennootschap is gevestigd te 2650 EDEGEM, Baron de Celleslaan 8. De zetel kan bij besluit van de algemene vergadering van vennoten verplaatst worden.

3° De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur te rekenen van 01 oktober 2011. 4° Zijn vennoten van de vennootschap .

1. De Heer CLAEYS Gunter, geboren te Halle op 21/06/1981

wonende te 2650 Edegem, Baron de Celleslaan 8

Wettelijk samenwonend

2. Mevrouw DIETVORST Tine, geboren te Antwerpen op 29/04/1981

wonende te 2650 Edegem, Baron de Celleslaan 8

Wettelijk samenwonend

evenals de andere natuurlijke of rechtspersonen die als vennoten worden toegelaten overeenkomstig de bepalingen in artikel 8 en 9 van de oprichtingsakte.

Elk der vennoten is ten allen tijde, automatisch en zonder dat hieraan beperkingen kunnen worden opgelegd, hoofdelijk aansprakelijk voor alle verbintenissen van de vennootschap.

5° De partijen verklaren en erkennen dat een vermogen van 2.500,00 EUR (tweeduizend vijfhonderd euro) is ingebracht en volgestort.

De volstorting gebeurde door middel van een som geld van 2.500,00 EUR (twee duizend vijfhnoderd euro) in speciën, die ter beschikking van de vennootschap zijn op het bankrekeningnummer BE 63 6451 0193 4608.

6° Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 2.500,00 EUR, en is volledig onderschreven en volstort. Het wordt vertegenwoordigd door 2.500 aandelen op naam, zonder nominale waarde.

De inschrijving in het register der vennoten van de vennootschap vormt het enige bewijs van eigendom van aandelen.

7° Het boekjaar neemt een aanvang op 1 juli om te eindigen op 30 juni van elk jaar. Het eerste boekjaar zal een einde nemen op 30 juni 2013.

8° De nettowinst wordt gevormd overeenkomstig de wet. Deze wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld. De Algemene Vergadering der Aandeelhouders mag echter beslissen dit bedrag geheel of gedeeltelijk te reserveren, over te dragen naar het volgend boekjaar of eventueel te besteden aan tantièmes voor de zaakvoerders.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor-1itehouden r aan hel

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

Na aanzuivering van de schulden van de vennootschap en uitvoering van haar verplichtingen, verdelen de vereffenaars de overblijvende gelden en goederen, naar verhouding van het aantal aandelen dat elk der vennoten bezit.

9° Het dagelijks bestuur van de vennootschap wordt door één of meerdere vennoten als zaakvoerder waargenomen. De algemene vergadering der vennoten heeft de bevoegdheid om de zaakvoerders te benoemen en te ontslaan, en hun salaris vast te stellen.

De zaakvoerder oefent zijn mandaat uit totdat dit wordt herroepen door de algemene vergadering.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor alleen de vergadering van vennoten bevoegd is.

De vennootschap wordt jegens derden geldig vertegenwoordigd ofwel, door één zaakvoerder alleen handelend, die niet verplicht is het bewijs te leveren van een voorafgaandelijke machtiging van de algemene vergadering ofwel door elke persoon die voor de te stellen handelingen een bijzondere volmacht van de algemene vergadering heeft ontvangen.

100 De algemene vergadering der vennoten kan een commissaris aanduiden voor een duur van drie jaar. Deze commissaris zal een verslag aan de jaarlijkse algemene vergadering der vennoten voorleggen.

Wordt geen commissaris benoemd, dan heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

OVERGANGSBEPALINGEN

MANDATARIS

Als mandataris wordt aangeduid de CVBA ICS, vertegenwoordigd door de heer ivo CLAEYS  met maatschappelijke zetel te Burgemeester Etienne Demunterlaan 3, 1090 Jette  met de macht om in de plaats te stellen, om alle administratieve formaliteiten te vervullen ten gevolge van de oprichting van de vennootschap en daartoe de vennootschap te vertegenwoordigen bij het ondememingsloket naar keuze van de lasthebber, bij de Administratie der Belasting op de Toegevoegde Waarde, bij de griffie van de rechtbank van koophandel en bij alle andere federale, regionale, provinciale, gemeentelijke en andere administraties.

ZAAKVOERDERS

Als zaakvoerders worden benoemd Gunter CLAEYS en Tine DIETVORST en dit voor onbepaalde tijd tot heropening door de algemene vergadering der vennoten en dit conform de besluitvorming zoals gestipueerd in artikel 15 van de statuten.

Er wordt tevens met eenparigheid van stemmen beslist dat het mandaat van zaakvoerder bezoldigd zal uitgeoefend worden, tenzij andere beslissing van de algemene vergadering.

CLAEYS Gunter

Zaakvoerder

DIETVORST Tine

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nten) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
CLAEDIMO

Adresse
BARON DE CELLESLAAN 8 2650 EDEGEM

Code postal : 2650
Localité : EDEGEM
Commune : EDEGEM
Province : Anvers
Région : Région flamande