CLAESSEN MARIA

Société en commandite simple


Dénomination : CLAESSEN MARIA
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 822.047.086

Publication

10/12/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0822.047.086

Benaming

(voluit) : CLAESSEN MARIA

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Arendonksesteenweg 23 - 2380 Ravels

(volledig adres)

Onderwerp akte : Naamswijziging - Ontslag - Benoeming - herformulering statuten

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 6 september 2013 :

EERSTE BESLUIT: De vergadering stelt vast dat mevrouw CLAESSEN Maria voornoemd, op zes september tweeduizend en dertien, tweehonderd tachtig (280) aandelen van de vennootschap, waarvan zij eigenaar was, heeft overgedragen aan de heer DAEMS Danny, voornoemd;

De heer DAEMS Franciscus, voornoemd, heeft op zes september tweeduizend en dertien, negen (9) aandelen van de vennootschap, waarvan hij eigenaar was, overgedragen aan de heer DAEMS Danny, voornoemd, Na deze overdracht is de toestand van het aandelenbezit in de vennootschap de volgende:

-De heer DAEMS Danny, voornoemd, houder van tweehonderd negenennegentig (299) aandelen;

-De heer DAEMS Franciscus, voornoemd, houder van één (1) aandeel. Totaal: driehonderd aandelen.

TWEEDE BESLUIT: De vergadering beslist om met ingang van heden, zes september tweeduizend en dertien de naam van de vennootschap te wijzigen in "DAEMS DANNY" Gewone commanditaire vennootschap.

DERDE BESLUIT: De vergadering beslist om met ingang van heden, zes september tweeduizend en dertien, het ontslag als vennoot en zaakvoerder te aanvaarden van mevrouw CLAESSEN Maria, voornoemd. Haar wordt kwijting verleent voor de uitoefening van haar mandaat tot op heden.

VIERDE BESLUIT: De vergadering beslist om met ingang van heden, zes september tweeduizend en dertien tot nieuwe niet-statutaire zaakvoerder te benoemen, de heer DAEMS Danny, voornoemd, die aanvaardt.

Aan de uitoefening van het mandaat als zaakvoerder kan een bezoldiging worden toegekend die ten faste is van de vennootschap en waarvan het bedrag bepaald wordt door de algemene vergadering.

VIJFDE BESLUIT: Artikel 1 van de statuten wordt aangepast en luidt voortaan : De vennootschap heeft de vorm van een gewone commanditaire vennootschap en draagt de firmanaam "DAEMS DANNY".

Artikel 2 van de statuten wordt aangepast en luidt voortaan: De heer DAEMS Danny is alleen beherende vennoot. Hij is hoofdelijk en onbeperkt verantwoordelijk voor de verbintenissen van de vennootschap. De andere deelgenoot is stille vennoot die slechts aansprakelijk is ten belope van zijn inbreng.

Artikel 8 van de statuten wordt aangepast en luidt voortaan: De beherende vennoot treedt op als zaakvoerder en heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te stellen die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel.

Tot niet-statutaire zaakvoerder wordt voor de duur van de vennootschap benoemd, de heer DAEMS Danny, voomoemd. Hij verklaart zijn opdracht te aanvaarden, onder de bevestiging dat hij niet werd getroffen door enige maatregel die zich hiertegen verzet. De stille vennoot kan geen daden van beheer stellen, zelfs niet krachtens een volmacht.

ZESDE BESLUIT:

Verlenen volmacht Bijzondere volmacht voor het vervullen van de noodzakelijke administratieve

formaliteiten (o.a. ondernemingsloket, rechtspersonenregister, BTW-nummer), zowel voor de inschrijving als voor elke latere wijziging daarvan, wordt verleend aan ACS accountants en belastingconsulenten, burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap, met zetel te 2380 Ravels, Grote Baan 201, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, in casu de heer Jos Porto Carrero, de heer Jaimie Wilms en mevrouw May Vlaminckx.

ZEVENDE BESLUIT;

Herformulering statuten

[FFIE

NEERGELEGD

RECHTBANK VAN

>:rNi{fs7=r

2.8 NOV. 2013

KOOPHRtiJÏEL TURNHOUT

Voor-

behouder aan het Belgisch

Staatsbia

1

Claessen Maria

ontslagnemend zaakvoerder

Daems Danny

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
CLAESSEN MARIA

Adresse
ARENDONKSESTEENWEG 23 2380 RAVELS

Code postal : 2380
Localité : RAVELS
Commune : RAVELS
Province : Anvers
Région : Région flamande