CLAIRE BATAILLE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CLAIRE BATAILLE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 467.046.783

Publication

28/10/2014
ÿþ1.

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neeriegging ter griffie van de akte

Rechtbank van koophandel Antwerpen

17 OKT. 2014 admentwerpen

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

11111111,1.1,11,11131d1 M.11

Ondernemingsnr: 0467.046.783

Benaming (voluit) : CLAIRE BATAILLE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2014 - Annexes du Moniteur belge (verkort) :

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Prins Albertlei 24

2600 Antwerpen (Berchem)

Onderwerp akte :BVBA: kapitaalverhoging

Er blijkt uit een akte verleden voor Herman VERSCHRAEGEN, geassocieerd notaris te Wuustwezel, op 22 september 2014, dragende volgende melding: "Afgeleverd voor registratie voor de diensten van de rechtbank van koophandel te Antwerpen", dat de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CLAIRE BATAILLE" met zetel te 2600 Berchem, Prins Albertlei 24 gekend onder het ondememingsnummer BE0467.046.783 , besloten heeft,

te KENNISNAME EN GOEDKEURING VERSLAGEN ZAAKVOERDER & BEDRIJFSREVISOR

De alleen-vennoot vat de beraadslagingen aan en neemt volgende besluiten:

Overeenkomstig artikel 181, eerste paragraaf van het Wetboek van Vennootschappen wordt door de zaakvoerder van de vennootschap het bijzonder verslag voorgelegd omtrent de ontbinding van de vennootschap. Bij dit verslag was gevoegd de staat van actief en passief van de vennootschap afgesloten op 15 juli 2014.

Er wordt ontslag gegeven van voorlezing van dit verslag. Ook omtrent de staat van actief en passief van de vennootschap wordt ontslag gegeven van voorlezing.

VERSLAG BEDRIJFSREVISOR

Omtrent de hierboven vermelde staat van actief en passief heeft de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Parmentier Guy", vertegenwoordigd door de heer Parmentier, Guy, kantoor houdende te 2900 Schoten, Valkenlaan 31, een verslag opgesteld bij toepassing van artikel 181 eerste paragraaf van het Wetboek van Vennootschappen.

De alleen-vennoot erkent volledige kennis te hebben van zowel de verslagen alsook de staat van actief en passief daar hij voordien een kopie ervan heeft gekregen.

Er wordt geen voorlezing gegeven van dit verslag.

Het besluit van dit verslag, waarvan het origineel samen met een uitgifte van deze akte zal worden neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel, luidt letterlijk als volgt:



BESLUIT

Tot het besluit van het onderzoek dat ik gevoerd heb in het kader van de mij toegewezen opdracht, in uitvoering van art 181 W Vérin. ter gelegenheid van de vereffening van de BeslOten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CLAIRE BATAILLE" kan ik verklaren dat

" Op grond van de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd in overeenstemming met de toepasselijke professionele normen, en op basis van de opmerkingen aangehaald in onderhavig verslag, wij besluiten, onder voorbehoud van de mogelijke nadelige consequenties van fiscale en sociale controles, van de eventuele latente belastingschulden en niet geboekte claims en/of



Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

mod11.1

voorzieningen, dat deze staat een volledig en getrouw beeld geeft van de toestand van de vennootschap op datum van 15 full 2014.

" De staat van activa en passiva, opgesteld door het bestuursorgaan per 15 juli 2014 van genoemde vennootschap, de gecorrigeerd netto-vermogenstoestand ten bedrage van 71.047,83 EUR volledig en getrouw weergeeft onder voorbehoud van de hierboven vermelde opmerkingen.

De staat van actief en passief werd opgesteld door het bestuursorgaan onder discontinurteit.

Op grond van de informatie die ons door het bestuursorgaan werd overgemaakt en als gevolg van de controles die wij hebben uitgevoerd in toepassing van de beroepsnormen van het instituut der Bedrijfsrevisoren, hebben wij vastgesteld dat alle schulden, zoals medegedeeld door het bestuursorgaan, ten aanzien van derden op datum van dit controleverslag werden terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd.

Bovendien willen wij erop wijzen dat de roerende voorheffing op de liquidatieboni, geraamd op een bedrag van 5.827,54 EUR, die zal ontstaan op het moment van het nemen van de beslissing tot vereffening door de algemene vergadering, niet geconsigneerd werd.

Schoten, 21 augustus 2014 (get.) Burgerlijke Vennootschap o.v.v. een BVBA PARMENTIER GUY Vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger en zaakvoerder Guy Parmentier Bedriffsrevisor.," BEVESTIGING VAN DE EXTERNE WETTIGHEID:

Overeenkomstig artikel 181 eerste paragraaf van het Wetboek van Vennootschappen bevestigt ondergetekende notaris dat alle wettelijke vereisten om tot een geldige beslissing van ontbinding te komen, voor deze vennootschap vervuld zijn.

* ONTBINDING EN INVEREFFENINGSTELLING

De alleen-vennoot beslist de vennootschap te ontbinden en in vereffening te stellen. De besloten vennootschap met beperkte aamprakelijkheid "CLAIRE BATAILLE" bestaat thans enkel nog voor haar vereffening.

* ONTSLAG EN KWIJTING ZAAKVOERDER

De alleen-vennoot, te weten mevrouw Bastaille, Claire Marie Emilienne wonende te 2600 Antwerpen, Prins Albertlei 24 bus 2 beslist zichzelf ontslag te verlenen als zaakvoerder van de vennootschap en zichzelf kwijting te geven over haar beleid en de wijze van uitoefening van haar mandaat.

De alleen-vennoot besluit om geen vereffenanr aan te duiden.

*ASTSTELLING EN SLUITING VAN DE VEREFFENING

TOEPASSING ARTIKEL 184,§5 WETBOEK VENNOOTSCHAPPEN

Gezien de alleen-vennoot op deze vergadering aanwezig is, alle beslissingen met éénparigheid van stemmen genomen werden, er geen vereffenaar wordt aangeduid en er uit voormelde staat van activa en passiva de dato 15 juli 2014 geen passiva blijken, besluit de alleen-vennoot - overeenkomstig artikel 184, §5 van het Wetboek Vennootschappen - in deze akte onmiddellijk over te gaan tot vereffening van de vennootschap.

VERZAKING ARTIKEL 194 WETBOEK VENNOOTSCHAPPEN

Er wordt door de alleen-vennoot verzaakt aan de termijn en de formaliteiten voorzien in artikel 194 van het Wetboek van vennootschappen en de alleen-vennoot bevestigt voldoende kennis te hebben van alle rekeningen, stukken en documenten in verband met de vereffening.

AFSLUITING VAN DE VEREFFENING

De alleen-vennoot verklaart dat de vereffening van CLAIRE BATAILLE in vereffening,

afgesloten is. " 1/4.

De beslissing tot sluiting van de vereffening impliceert noodzakelijkerwijze de goedkeuring van de

vereffeningsrekening.

GOEDKEURING VAN DE VEREFFENINGSREKENING

De alleen-vennoot keurt de eindafrekening die afgesloten is op 15 juli 2014 goed, alsook de bestemming van het vereffeningssaldo en de vereffeningsdivix1enden.

De alleen-vennoot erkent de haar toegekende aandelen iri het vereffeningsresultaat te hebben ontvangen, waarvoor kwijting verleend wordt.

AFSLUITING VAN DE VEREFFENING

De alleen-vennoot stelt vast dat de vereffening afgesloten is en dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid CLAIRE BATAILLE opgehouden heeft te bestaan zelfs voor de noden van haar vereffening; zij bezit vanaf heden geen rechtspersoonlijkheid meer.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod11.1

De boeken en bescheiden van de ontbonden en vereffende vennootschap zullen bewaard worden gedurende een periode van tenminste zeven jaar te 2600 Berchem, Prins Albertlei 24.

* BIJZONDERE VOLMACHT

De algemene vergadering geeft met éénparigheid van, stemmen bijzondere volmacht aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FIKAVER", kantoor houdende te 2960 Brecht, Zandgroefweg 7, met de bevoegdheid iemand in haar plaats te stellen om bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, de diensten van de Vennootschapsbelasting en de Belasting over de Toegevoegde Waarde (BTW) en alle andere administraties en overheden alles te doen wat noodzakelijk en nuttig is teneinde de ontbonden vennootschap in regel te stellen met de nodige formaliteiten.

Het agenda van de vergadering is alsdan afgehandeld en de zitting wordt geheven om 12.00 uur.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Geassocieerd notaris Isis VERMANDER

SAMEN HIERMEDE NEERGELEGD:

" Eensluidend afschrift buitengewone algemene vergadering

* Chronologische lijst der wijzigingen aan de statuten

" Gecoördineerde statuten

" Verslag van revisor, bestuurders

" Verslag van bestuurders

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

e

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

qbehoudien

aan het

Belgisch

Staatsblad

16/05/2013 : AN337021
21/06/2012 : AN337021
25/07/2011 : AN337021
19/06/2009 : AN337021
08/07/2008 : AN337021
18/06/2007 : AN337021
10/06/2005 : AN337021
01/07/2004 : AN337021
07/07/2003 : AN337021
06/06/2001 : AN337021
21/10/1999 : ANA061511

Coordonnées
CLAIRE BATAILLE

Adresse
PRINS ALBERTLEI 24 2600 BERCHEM(ANTW)

Code postal : 2600
Localité : Berchem
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande