CLANDO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CLANDO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 550.395.321

Publication

17/04/2014
ÿþ Vlad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behoudt aan he Belgisc

Staatsbli

----,--,...........................___,. NEERGELEGD

07 ,-04. 20111

FiEciefiffte van KOOPHANDEL ANTWERPEN. 2,fri. MECHELEN

*14083675*

Ondernemingsnr : 5 S-0 5 bu

Benaming

(voluit) : GLAND°

(verkort):

Rechtsvorm: BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel: 2800 MECHELEN, ONDER DEN TOREN 7

(volledig adres)

Onderwerp akte OPRICHTING BENOEMINGEN

Het blijkt uit de oprichtingsakte verleden voor notaris Yves Mallentjer te Antwerpen-Hoboken op één april tweeduizend veertien, dat door 1) de heer ANAHNAH Abdelfattah, wonende te 2570 Duffel, Berkhoevelaan 10 bus 7 en 2) de heer ANAHNAH Kemal, wonende te 2570 Duffel, Arkelstraat 24, als volgt volstortend: comparant sub 1) voor honderd zesendertig (136) aandelen, hetzij dertienduizend zeshonderd euro (¬ 13.600,-) en comparant sub 2) voor vijftig aandelen, hetzij vijfduizend euro (¬ 5.000,-), een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de naam

"CLANDO", met maatschappelijke zetel te 2800 Mechelen, Onder Den Toren 7. De zetel kan zonder

statutenwijziging bij besluit van de zaakvoerders verplaatst worden in het Vlaamse gedeelte van België en in het tweetalig gebied Brussel Hoofdstad. De vennootschap kan bij eenvoudig besluit van de zaakvoerders in België of in het buitenland bijkomende administratieve zetels en bedrijfszetels vestigen, alsmede kantoren en bijkantoren oprichten.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur en begint te werken op datum van oprichting. Behoudens door de rechter, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen:

o Het uitbaten van drankgelegenheden, hotels, logements- en spijshuizen, restaurants, cafés, fast

food-zaken, snackbars, frituren, tearooms, ijssalons, alsmede de organisatie van aile aanverwante horeca-activiteiten, zoals ondermeer het organiseren van feesten, vertoningen, optredens en happenings, dit alles zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden.

0 De aan- en verkoop, de groot- en kleinhandel, de import en export van tweedehands auto's, hun

onderdelen en accessoires.

Zij heeft in het algemeen de voile rechtsbekwaamheid om aile handelingen en verrichtingen te voltrekken, beheers-, commerciële, productieve, financiële, industriële, roerende of onroerende verrichtingen, die een rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij de verwezenlijking van dit doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken. Zij kan belangen nemen door associatie, inbreng, fusie, financiële tussenkomst of op gelijk welke andere wijze, in aile vennootschappen, verenigingen of ondernemingen met een identiek, gelijklopend o samenhangend doel met het hare, of die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen of een bron van afzetten te vormen. In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken.

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,-), en is verdeeld in honderd zesentachtig (186) gelijke aandelen zonder nominale waarde. Het gehele kapitaal is geplaatst en aile aandelen zijn volledig in geld volstort.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

De zaakvoerder is bevoegd om aile handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van de handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Indien er meer dan een zaakvoerder is kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling kan aan of door derden niet worden tegengeworpen. Elke zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

De jaarvergadering moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de derde woensdag van de maand juni om negentien uur, indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Voor-

lehouderi aan het Belgisch

Staatsblad



e" _ Elk aandeel geeft recht op een stem. Indien de vennootschap slechts een vennoot telt en deze komt te overlijden, zijn de artikelen 237 en 344 van het Wetboek Vennootschap van toepassing voor wat betreft de uitoefening van de aan de aandelen verbonden rechten.

Het boekjaar, van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt met éénendertig december van ieder



jaar.

Het batig saldo, dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt tenminste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Het saldo zal worden aangewend volgens de beslissing van de algemene vergadering.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de zaakvoerders die op het tijdstip van de ,ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaars. De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan ten allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen een of meerdere vereffenaars benoemen of ontslaan« De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen, vermeld in artikelen 186, 187 en 188 van het Wetboek Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

Wordt benoemd als zaakvoerder: comparant-oprichter sub 1). De opdracht van de zaakvoerder is onbezoldigd.

Overeenkomstig de vrijstellingscriteria zijn de oprichters de oprichter vrijgesteld van de verplichting een commissaris te benoemen«

Het eerste boekjaar loopt tot en met éénenciertig december tweeduizend vijftien.

De eerste iamernaciering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend zestien.

Bijzondere volmacht wordt verleend aan SR ACCOUNTING, te 2020 Antwerpen, Abdijstraat 158 bus 2, teneinde de vennootschap te vertegenwoordigen bij de inschrijving en alle latere wijzigingen in het handelsregister en ten aanzien van de BTW- en andere administraties.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, voorafgaandelijk registratie van de minuut, uitsluitend dienstig voor de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel,

Notaris Yves Mallentjer,

Tegelijk mede neergelegd: uitgifte der akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/04/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste biz, van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

02/02/2015
ÿþ Mod Word 11.1

l In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte







BEL

Ondernemingsnr : 0550.395.321

Benaming

(voluit) : ClandO

(verkort) :

lIiIl11ui111uuuuuAiuiuu

MONITEUR BELGE `i

2 6 -01- 2)15 3 Q -12- 201k

ISCH STAATSsAr {7 ~. ii'HANDEL

ANI WEH(~Ei~~beECHELEN

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Onder Den Toren 7 - 2800 Mechelen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Overdracht aandelen-ontataglbenoeming.

Verslag van de bijzondere algemene vergadering van 19/12/2014 te 14:00 uur op de hoofdzetel.

De zaakvoerder stelt vast dat het kapitaal volledig is vertegenwoordigd zodat er geldig beslist kan worden. Alle vennoten verzaken aan elke andere vorm van oproeping.

Beslissingen die unaniém werden genomen:

1- Anahnah Abdelfatah , Anahnah Kemal en Anahnah Aadnan dragen hun aandelen (186 totaal) volledig:

over aart de volgende personen:

El Khattabi Kemal, goed voor 62 aandelen

El Mokadem Zakaria goed voor 62 aandelen

El Fassi Mohamed goed voor 62 aandelen

De overdracht van aandelen zal genotuteérd`worden in het register der aandelen.

2- De heer Anahnah Abdelfatah biedt zijn ontslag aan ais zaakvoerder welke unaniem wordt aanvaard. Hef ontslag gaat in op 31/12/2014. tem wordt kwijting verleend voor de duur van het mandaat.

3-Worden unaniem benoemd tot zaakvoerder:

El Khattabi Kamai, wonende in de Oscar Van Kesbeeckstraat 114 te 2800 Mechelen. Deze aanvaard het mandaat dat ingaat op 0110112015. Het rnandaatis bezoldigd.

El Mokadem Zakaria, wonende in de Nekkerspoelstraat 244 te 2800 Mechelen. Deze aanvaard het mandaat dat ingaat op 01/01/2015: Het mandaat is bezoldigd.

El Fassi Mohamed, wonende in dé Krëèïfstraat 76 te 2500 Lier. Deze aanvaard het mandaat dat ingaat op_ 0110112015. Het mandaat is bezoldigd.

Aangezien er verder geen agendapunten meér zijn word de vèrgaderïng gesloten. Gedean te Mechelen op 1911212014.'

Anahnah El Khattabi

Alidelfatah . Kemal "

Uittredend zaakvoerder Nieuwe zaakvoerder

El Mokkadeur El Fassi

`'Zakária' Mohamed

Nieuwe zaakvoerder' Nieuwe zaakvoerder

Anahnah Kama', Uittredend,vennoot Anahnah Aadnan

Uittredend vennoát

Op de laatste blz, van turk B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

" bevoegd de rechtspersoon ten aanzie van derden te vertegenwoordigen. Verso : Naam en handtekening.

29/04/2015
ÿþOndernemingsnr : 0550.395.321

Benaming

(voluit) : Clando

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Onder-den-Toren 7, 2800 Mechelen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Overdracht aandelen - Ontslag en benoeming zaakvoerder

Uittreksel uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering van 01/04/2015 gehouden op de hoofdzetel

Het kapitaal is volledig vertegenwoordigd zodat de vergadering bijgevolg rechtsgeldig kan beslissen over de volgende agendapunten:

-Goedkeuring overdracht aandelen.

-Ontslag zaakvoerder

-Benoeming zaakvoerder.

Beslissingen die unaniem werden genomen

1.Na goedkeuring van de overdracht van de aandelen, zijn de aandelen als volgt verdeeld:

- El Mokadem Zakaria 62 aandelen

- El Fassi Mohamed 62 aandelen

- El Khattabi Kamal 32 aandelen

- El Khattabi Fouad 15 aandelen

- Benrkia Mustapha 15 aandelen

Totaal 186 aandelen

2.0e heer El Khattabi Kemal biedt zijn ontslag aan als zaakvoerder welke unaniem wordt aanvaard. Het ontslag gaat in op 01/04/2015. Hem wcrdt kwijting verleend voor de duur van het mandaat,

3.Wordt unaniem benoemd tot zaakvoerder:

-Abdoulakil Abdaijabar (Rijksregisternummer: 82.09.06-179.68), wonende te 2800 Mechelen, Korenmarkt 51/204. Deze aanvaard het mandaat dat ingaat op 01/04/2015. Het mandaat is bezoldigd.

Gedaan te Mechelen op 1/04/2015

El Mokadem Zakaria

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mad word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGE~ P

I7 APR, 2015

RECHTBANK van KO

,-afd:-MECHELEN

I

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
CLANDO

Adresse
ONDER DEN TOREN 7 2800 MECHELEN

Code postal : 2800
Localité : MECHELEN
Commune : MECHELEN
Province : Anvers
Région : Région flamande