CLEAR VANTAGE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CLEAR VANTAGE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 834.140.414

Publication

10/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 04.08.2012, NGL 31.08.2012 12545-0136-011
04/10/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NeLueeked ter eifffe vaft N

Rechtbattk n r.sótverpeif

op

Griffier,

Griffie

11 II11I~IVIIIVIRIVIII~

*169178"

bel

al

BE Sta

II

flndernemingsnr : 0834.140.414

Benaming

(voluit) : CLEAR VANTAGE

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Nieuwstraat 23, 2540 Hove

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerder

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering, bijeengekomen ten maatschappelijke zetel op 2510812011 blijkt dat met éénparigheid van stemmen werd beslist om, met ingang van 01109/2011, het ontslag van mevrouw Christine Van Immerseel als zaakvoerder te aanvaarden.

Kwijting wordt haar verleend voor het uitgeoefend mandaat.

Opgemaakt te Hove, op 25/08/2011.

Van Hamme Johan

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/10/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

11/03/2011
ÿþ Mori 2.1

" In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

»anale ter ele ven da

Reddasi ï.141 Î ~ ~s°r~ti`~rpet!

OP 01 ?MARI 2311

Gritike óriffier,

III III 11111 II1I H I II I I II III II

" 11038838"

Voo

beh ou aan I Belgi:

Staatst

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0 8 3 4. 1 y Benaming

(voluit) : CLEAR VANTAGE

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 2540 Hove, Nieuwstraat 23

Onderwerp akte : Oprichting - statuten - benoemingen

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Marc VERDONCK te Sint-Katelijne-Waver op 22/02/2011, neergelegd vôôr registratie, blijkt dat:

De heer vAN HAMME Johan Ivo, bediende, geboren te Lier op tweeëntwintig februari negentienhonderd zevenenzestig, en zijn echtgenote, mevrouw vAN IMMERSEEL Christine Emilienne Petra, huisvrouw, geboren te Antwerpen (Wilrijk) op elf september negentienhonderd zesenzestig, samen wonende te 2540 Hove, Nieuwstraat 23,

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de naam "CLEAR VANTAGE", met zetel te 2540 Hove, Nieuwstraat 23, en dit als eerste adres. De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur vanaf 22/02/2011.

De vennootschap heeft tot doel:

- aan- en verkoop van juwelen, textiel, lederwaren en alle aanverwante producten, dit zowel via winkelkleinhandel, via home-party en/of via internet;

- het verlenen van consultancy en het adviseren op gebied van management, zowel algemeen, financieel, administratief, economisch, juridisch of anderszins.

Dit alles in de meest brede zin van het woord en voor de meest uiteenlopende sectoren in binnen- en buitenland.

De vennootschap mag alle industriële en financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen, die kunnen bijdragen tot het verwezenlijken van het maatschappelijk doel, met inbegrip van: het deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in nauw verband staat met het hare, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Zij mag alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar maatschappelijk doel en, in het algemeen, alle handelingen verrichten die van aard zouden zijn de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel, geheel of ten dele, te vergemakkelijken, te bevorderen of te begunstigen.

Voormelde opsomming is aanwijzend en niet beperkend.

Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt twintig duizend euro (20.000,00 EUR). Het is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen, met een nominale waarde van tweehonderd euro (200,00 EUR) per aandeel. Het kapitaal is voor méér dan éénlvijfde (1/5-de) volgestort, meer bepaald tot beloop van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR).

a) De heer Johan Ivo van Hamme, voornoemd, verklaart in te schrijven op vijftig (50) aandelen en hierop een (totaal) bedrag van drie duizend honderd euro (3.100,00 EUR) te storten;

b) Mevrouw Christine Emilienne Petra van Immerseel, voornoemd, verklaart in te schrijven op vijftig (50) aandelen en hierop een (totaal) bedrag van drie duizend honderd euro (3.100,00 EUR) te storten..

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Iedere zaakvoerder individueel vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaal de of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

Zolang de vennootschap voor het laatst afgesloten boekjaar de drempelbedragen, vermeld in de wet en KB op de jaarrekening niet overschrijdt is de vennootschap niet verplicht 1 of meer commissarissen te benoemen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris,

hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te uartananwnnrdlinPn

414

Worden deze drempelbedragen wel overschreden, dan worden een of meer commissarissen benoemd, onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen de tweede woensdag van de maand juni om zestien uur (16.00 u.). Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag .gehouden. De algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats in België, aangewezen in de oproeping.

De voorwaarden tot toelating tot de vergadering en de uitoefening van het stemrecht geschieden als wettelijk voorzien.

Het boekjaar van de vennootschap gaat telkens in op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar.

Het aanleggen van reserves en de verdeling van de winst geschieden als wettelijk voorzien.

Het eerste boekjaar loopt van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen en tot éénendertig december tweeduizend en elf.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend en twaalf.

Tot gewone, niet-statutaire zaakvoerders worden benoemd voor onbeperkte duur :

1) De heer vAN HAMME Johan Ivo, bediende, geboren te Lier op tweeëntwintig februari negentienhonderd zevenenzestig, wonende te 2540 Hove, Nieuwstraat 23.

2) Mevrouw vAN IMMERSEEL Christine Emilienne Petra, bediende, geboren te Wilrijk op elf september negentienhonderd zesenzestig, wonende te 2540 Hove, Nieuwstraat 23.

Deze aanvaarden beiden de opdracht, onder de bevestiging dat zij niet werden getroffen door enige maatregel die zich daartegen verzet.

Volgens artikel 15 van de statuten zijn beide zaakvoerders individueel bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen, in en buiten rechte.

Over de al dan niet bezoldiging van de zaakvoerders wordt beslist dat zij geen bezoldiging zullen ontvangen, tot andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Volmacht wordt gegeven aan :

- de Burgerlijke Vennootschap onder vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "D&D Fisc", met zetel te 9700-Oudenaarde, Louise-Mariekaai 16, met als ondernemingsnummer 0421.971.972, evenals aan haar aan-gestelden en lasthebbers;

- de Gewone Commanditaire Vennootschap "LeadService", met zetel te 9870-Zulte, Grote Steenweg 50, met als ondernemingsnummer 0821.029.477, met als zaak-voerder Deprez Stephanie, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers;

elk kunnende telkens afzonderlijk en alleen optreden,

om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administraltieve formaliteiten inzake de KruispuntBank der Ondernemingen, evenals alle forma-liteiten met betrekking tot de BTW en fiscale administraties, alsmede alle verplichtingen inzake het sociaal statuut der zelfstandigen en vergunningen met betrekking tot de uitgeoefende activiteit, te verzekeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL -----

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie oprichtingsakte.

Marc VERDONCK, geassocieerd notaris.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/03/2011 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris,

hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te

n.a n ,., n no-reine.,

Coordonnées
CLEAR VANTAGE

Adresse
NIEUWSTRAAT 23 2540 HOVE

Code postal : 2540
Localité : HOVE
Commune : HOVE
Province : Anvers
Région : Région flamande