CLERAN HORSE BVBA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CLERAN HORSE BVBA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 564.831.691

Publication

22/10/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of buitenland.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders. Zijn er meer zaakvoerders dan oefenen zij het bestuur gezamenlijk uit.

De vennootschap wordt geldig vertegenwoordigd als volgt:

a. door haar zaakvoerder afzonderlijk, indien er slechts één zaakvoerder benoemd is.

b. door de zaakvoerders afzonderlijk, indien er meer zaakvoerders benoemd zijn.

c. door de houder van een volmacht die beperkt is in de tijd en/of bepaald wat betreft het voorwerp. Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd.

Niet-statutaire zaakvoerder is mevrouw NEFKENS Josine, geboren te Rotterdam (Nederland) op 15 mei 1976, wonende te 2970 Schilde, Paviljoendreef 20, aanwezig en die aanvaardt. Het ontslag van deze zaakvoerder is geen wijziging van de statuten en kan door de algemene vergadering met gewone meerderheid beslist worden.

Jaarlijks wordt een algemene vergadering gehouden in de zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, op de derde donderdag van de maand juni om veertien uur.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend zestien.

Het boekjaar loopt van één januari van tot en met éénendertig december van ieder kalenderjaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf heden tot en met éénendertig december tweeduizend vijftien.

Over de bestemming van de winst beslist de algemene vergadering rekening houdend met de wettelijke bepalingen dienaangaande.

Na ontbinding van de vennootschap zijn de zaakvoerders van rechtswege vereffenaars, behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering, beraadslagend bij gewone meerderheid. Zij oefenen hun mandaat uit na homologatie door de rechtbank.

De vereffenaars hebben de ruimste bevoegdheden.

Indien er één vereffenaar is, oefent hij zijn bevoegdheden alleen uit, indien er meer dan één vereffenaar is, oefenen zij hun bevoegdheden afzonderlijk uit. De vennootschap in vereffening kan slechts rechtsgeldig vertegenwoordigd worden door haar enige vereffenaar, indien er slechts één vereffenaar is, door haar vereffenaars afzonderlijk, indien er meerdere vereffenaars zijn, of door de houder van een volmacht die beperkt is in de tijd en bepaald wat betreft het voorwerp.

Mevrouw Josine Nefkens, voornoemd, handelend in haar hoedanigheid van zaakvoerder van voornoemde vennootschap, verklaart volmacht te verlenen, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, om in naam en voor rekening van de vennootschap naar aanleiding van de bij deze vergadering genomen besluiten door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle inschrijvingen, wijzigingen of doorhalingen in de Kruispuntbank van Ondernemingen te bekomen, de formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens één of meer erkende ondernemingsloketten, aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  ADFIBO ACCOUNTANTS , met maatschappelijke zetel te 2170 Antwerpen, Groenendaallaan 136, BTW BE 0452.262.993, RPR Antwerpen.

Voor analytisch uittreksel

Neergelegd samen met afschrift van oprichtingsakte.

(get. Notaris Marc Verhoeven, Antwerpen-Deurne

Coordonnées
CLERAN HORSE BVBA

Adresse
PAVILJOENDREEF 20 2970 SCHILDE

Code postal : 2970
Localité : SCHILDE
Commune : SCHILDE
Province : Anvers
Région : Région flamande