CLEVR

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CLEVR
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 600.968.547

Publication

17/03/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

13-03-2015

Griffie

*15304627*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0600968547

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

CLEVR

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Het blijkt uit de akte verleden voor notaris Philippe COLSON, te Geel, op 12 maart 2015, nog te registreren, dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, onder de naam "CLEVR", met zetel te 2480 Dessel, Goormansdijk 12, bus 1, werd opgericht als volgt:

Oprichters. 

1. De heer VANGEEL Jan, wonende te 2440 Geel, Zavelstraat 11.

2. De heer HELSEN Frank, wonende te 2430 Laakdal, Schoolstraat 23.

3. De heer VERACHTERT Jan, wonende te 2440 Geel, Galven 6.

4. De heer VAN DAM Patrick, wonende te 2440 Geel, Bel 61.

Naam. - CLEVR

Rechtsvorm. - Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel.  2480 Dessel, Goormansdijk 12, bus 1

Doel. - De vennootschap heeft tot doel, in België of in het buitenland, hetzij rechtstreeks, hetzij als

tussen-persoon, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, tenzij hierna anders

vermeld:

" de aan- en verkoop, import, export, groot- en kleinhandel, huur en verhuur, plaatsing en installatie van alle mogelijke HVAC installaties, elektrische en elektrotechnische installaties;

" leggen van alle soorten kabels, leidingen, pijpleidingen en kanalisaties;

" plaatsen van centrale verwarming, thermische installaties, ventilatie, luchtverwarming, koeling en airconditioning;

" plaatsen van sanitair, waterleiding, lood-en zinkwerk en bijbehorende (staal) constructies;

" het plaatsen van speciale installaties zoals het plaatsen van fabrieken, werkplaatsen, pompinstallatie, koelinstallatie enzovoort;

" onderneming voor het verhuur van alle roerende materialen en alle aanverwante activiteiten. De vennootschap heeft ook tot doel, in België of in het buitenland, hetzij rechtstreeks, hetzij als tussenpersoon, uitsluitend voor eigen rekening, tenzij hierna anders vermeld:

" het verlenen van management- en consultancyadviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; het deelnemen aan het management, het voeren van supervisie of beheer, het verlenen van bijstand en het leveren van diensten aan ondernemingen, instellingen, overheidsinstellingen en vennootschappen op het vlak van administratie, financiën, verkoop, productie en het algemeen bestuur, evenals het doorvoeren van reorganisatie in bedrijven en instellingen van welke aard ook;

" het promoten van het ondernemingschap en de investeringscultuur;

" het uitbouwen van een netwerk van contacten;

" alle mandaten van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar aanvaarden in om het even welke vennoot-schap, vereniging of onderneming, de vennootschap kan om het even welke management-, organisatie-, consultancy- of bestuursopdracht aanvaarden, en in het raam van de uitvoering ervan alle activiteiten stellen die hiervoor noodzakelijk zijn;

" het beheer van vermogens (met dien verstande evenwel dat de werking van de vennootschap

Onderwerp akte :

Goormansdijk 12 Bus 1 2480 Dessel

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

buiten de toepassing van de wet van over de financiële verrichtingen en de financiële markten blijft), zo roerende als onroerende goederen, daaronder verstaan: het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, ordenen, huren en verhuren, onderhoud en herstellen, de renovatie en de restauratie van gebouwen, het promoten, het doen bouwen of verbouwen van onroerende goederen, evenals alle welkdanige transacties en verrichtingen;

" alle verrichtingen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag alle handels-, industriële en financiële activiteiten en alle onroerend en roerend goed activiteiten verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel of die kunnen bijdragen tot haar ontwikkeling, met uitzondering van de verrichtingen op roerende en onroerende waarden door de wet voorbehouden aan de banken en de beursvennootschappen.

De vennootschap kan alle opdrachten waarnemen met betrekking tot het bestuur, de directie en de vereffening van alle vennootschappen en ondernemingen en deze adviezen verschaffen.

De vennootschap mag, bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het doel verwant of analoog is met het hare of van aard is haar doel te bevorderen.

Zij mag ook alle leningen toestaan of leningen waarborgen die door derden zijn toegestaan, met dien verstande dat de vennootschap geen enkele activiteit zal uitoefenen die onderworpen is aan wettelijke of gereglementeerde bepalingen toepasselijk op de krediet- en/of financiële instellingen. Kapitaal. - Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt twintigduizend euro (¬ 20.000,00), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde. Het moet volledig en onvoorwaardelijk geplaatst zijn. Deze aandelen zijn genummerd van 1 tot 100.

Het maatschappelijk kapitaal ten belope van twintigduizend euro (¬ 20.000,00) werd volledig in geld volstort op rekening BE68 0689 0209 1034 bij Belfius Bank.

Duur.- De vennootschap heeft een onbepaalde duur.

Bestuur - De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders (in de statuten "het bestuur"), al dan niet vennoten.

De zaakvoerder wordt benoemd door de algemene vergadering, voor een periode te bepalen door de algemene vergadering en is steeds door haar afzetbaar.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoer-ders, bestuurders of werknemers een "vaste vertegenwoordiger" die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon, dit alles conform het Wetboek van vennootschappen.

Een zaakvoerder mag op elk ogenblik aftreden. Nochtans is hij verplicht zijn opdracht verder te vervullen, totdat redelijker wijze in zijn vervanging kan worden voorzien.

Tenzij anders bepaald door de algemene vergadering, wordt de opdracht van de zaakvoerder kosteloos uitgeoefend.

De zaakvoerder(s) kan(kunnen) alleen alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen (of deze statuten) alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan derden niet worden tegengeworpen.

De enige zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zullen zij afzonderlijk optreden.

Bijzondere volmachten . - Het bestuur kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoor-loofd.

De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onvermin-derd de verantwoordelijkheid van het bestuur in geval van overdreven volmacht. Boekjaar. - Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar. Het eerste boekjaar vangt aan de dag waarop de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt en zal worden afgesloten op 31 december 2016.

Jaarvergadering.  Ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering gehouden - ook jaarvergadering ge-noemd - op de tweede maandag van de maand juni, om twintig uur (20u.00). Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering de eerstvolgende werkdag plaats, behalve op zaterdag, op hetzelfde uur.

De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in 2017.

De algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel of op een andere plaats in België zoals

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

aangeduid in de oproepingen.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

a) Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

b) Wanneer de vennootschap meerdere vennoten telt, kan elke vennoot zijn stem uitbrengen, hetzij per-soonlijk, hetzij door een lasthebber, al dan niet vennoot en drager van een schriftelijk volmacht. De volmachten moeten worden voorgelegd aan de algemene vergadering, om aangehecht te worden aan de notulen van de vergadering.

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden vastgesteld.

Iedere vennoot kan per brief stemmen, door middel van een formulier dat de volgende vermeldingen dient te bevatten :

- de naam, voornamen en woonplaats (indien natuurlijke persoon) / naam, vorm en zetel (indien rechts-persoon) van de vennoot;

- het aantal aandelen waarmee deze aan de stemming deelneemt;

- de uitdrukkelijke wens om per brief te stemmen;

- de naam en de zetel van de vennootschap;

- de datum, uur en plaats van de algemene vergadering;

- de agenda van de vergadering;

- de vermelding na elk punt van de agenda van een van de volgende bepalingen: "goedgekeurd" / "ver-worpen" / "onthouding";

- de plaats en datum van ondertekening van het formulier;

- de handtekening.

De formulieren waarin één van bovenstaande vermeldingen ontbreekt zijn nietig.

Voor het berekenen van het quorum wordt slechts rekening gehouden met de formulieren die door de vennoot-schap werden ontvangen ten minste 8 dagen voor de voorziene datum van de vergadering.

Winstverdeling.  Jaarlijks wordt van de nettowinst, zoals die blijkt uit de jaarrekening, ten minste vijf procent (5 %) voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer deze reserve tien procent (10 %) van het maatschappelijk kapitaal bereikt. Het overschot wordt ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voorstel van het bestuur, de bestemming ervan bepaalt, mits naleving van de wettelijke bepalingen ter zake.

De uitbetaling van de dividenden heeft plaats op het tijdstip en op de plaats vastgesteld door het bestuur.

Behoudens andersluidende bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, worden de dividenden die niet worden opgevraagd binnen de vijf jaar vanaf hun eisbaarheid eigendom van de vennootschap.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens het Wetboek van vennootschappen of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Elke uitkering die in strijd is met deze bepaling moet door degenen aan wie de uitkering is verricht, worden terugbetaald indien de vennootschap bewijst dat zij wisten dat de uitkering te hunnen gunste in strijd met de voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden, niet onkundig konden zijn. Benoeming Zaakvoerder. - Het aantal zaakvoerders wordt bepaald op één (1). Wordt tot zaakvoerder benoemd, zonder beperking van duur:

- de heer Jan VANGEEL, voornoemd, die verklaard heeft zijn opdracht te aanvaarden onder de bevestiging niet getroffen te zijn door een wettelijke of reglementaire maatregel die zich hiertegen verzet.

Zijn opdracht wordt niet vergoed.

Buiten deze benoeming worden geen andere zaakvoerders aangesteld.

Administratieve Formaliteiten - Volmacht. De heer Jan VANGEEL, voornoemd, handelend in zijn voormelde hoedanigheid van zaakvoerder (onder voorbehoud van de neerlegging van het uittreksel van deze akte op de griffie van de bevoegde handelsrechtbank en de daaruit voortvloeiende verkrijging van rechtspersoonlijkheid voor de bij deze opgerichte vennootschap), verklaart bij deze volmacht te verlenen, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan de heer VAN DAM Patrick, wonende te 2440 Geel, Bel 61, en zijn aangestelden en gemachtigden, die afzonderlijk mogen optreden, om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van haar oprichting, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren in de 'Kruispuntbank van Ondernemingen' (activering van het ondernemingsnummer als handelsonderneming en eventueel aanvraag van een vestigingseenheidsnummer), alsook bij de diensten van de belasting over de toegevoegde waarde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

Voorbehouden

Mod PDF 11.1

aan het Belgisch

(aangifte van aanvang van activiteit).

Staatsblad

Voor ontledend uittreksel.

Philippe Colson,

Notaris.

Tegelijk hiermede neergelegd: - expeditie van de akte.

Coordonnées
CLEVR

Adresse
GOORMANSDIJK 12, BUS 1 2480 DESSEL

Code postal : 2480
Localité : DESSEL
Commune : DESSEL
Province : Anvers
Région : Région flamande