CLICKSUPPLY TRAVEL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CLICKSUPPLY TRAVEL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 628.712.428

Publication

22/04/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

20-04-2015

Griffie

*15306859*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0628712428

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

Clicksupply Travel

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Uit een akte verleden voor Ellen Verhaert, geassocieerd notaris te Antwerpen op veertien april tweeduizend vijftien, neergelegd ter registratie op het eerste registratiekantoor te Antwerpen 1; BLIJKT dat

1. De sub 4. nagemelde personen een handelsvennootschap hebben opgericht in de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met de naam:  Clicksupply Travel .

2. De vennootschap is gevestigd te 2000 Antwerpen, Oude Leeuwenrui 7-11, bus 11.

3. Zij is opgericht voor onbepaalde duur, met dien verstande dat de vennootschap alle verrichtingen sedert één april tweeduizend vijftien namens haar aangegaan door de oprichters, bekrachtigt en voor haar rekening neemt.

4. De vennoten/oprichters zijn:

* de heer HELDER, Jung Hoon, wonende te Barcelonaplein 63, 1019LX Amsterdam, Nederland; * de heer vAN LUIPEN, Anton Daniël, wonende te Spoorzichtlaan 12, 2106AV Heemstede, Nederland;

* de besloten vennootschap naar Nederlands recht  Clicksupply Travel B.V. , met statutaire zetel te Halfweg (Nederland) en adres te Suikersilo-Oost 28, 1165MS Halfweg (Nederland), ingeschreven in het register van de Kamer van Koophandel onder nummer 59055375, ondernemingsnummer 0628.687.682.

5. Het geplaatste kapitaal van de vennootschap achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00)

bedraagt. Het is tot beloop van zesduizend tweehonderd euro gestort.

De vennoten die hun inbreng niet hebben volgestort hebben zich verbonden de volgende bedragen

bij te storten:

- de heer Helder Jung, voornoemd, honderd vierentwintig euro;

- de heer van Luipen Anton, honderd vierentwintig euro;

- de vennootschap Clicksupply Travel B.V., voornoemd, twaalfduizend honderd tweeënvijftig euro.

6. Het kapitaal is gevormd door stortingen in geld.

7. Het boekjaar samenvalt met het kalenderjaar.

Het eerste boekjaar loopt uitzonderlijk van de dag dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid

verwerft tot eenendertig december tweeduizend zestien.

8. - Als zaakvoerders van de vennootschap zijn aangesteld:

* de heer vAN LUIPEN, voornoemd;

* de heer HELDER, Jung Hoon, voornoemd.

De mandaten gelden voor onbepaalde duur en nemen een aanvang op de dag dat de vennootschap

rechtspersoonlijkheid verwerft.

Krachtens artikel 7.2 der statuten is aan elk van hen volledige individuele

vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend om alleen handelend namens de vennootschap op te

treden in en buiten rechte.

- als bijzondere mandatarissen, met recht van substitutie, en elk met macht afzonderlijk te handelen,

aangesteld werden: de burgerlijke vennootschap in de vorm van een gewone commanditaire

Onderwerp akte :

Oudeleeuwenrui 7-11 Bus 11 2000 Antwerpen

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

vennootschap  FM PARTNERS , met zetel te 3960 Bree, Bruglaan 49, alsook haar aangestelden en/of werknemers, aan wie de macht verleend wordt, met recht van substitutie, om het nodige te doen voor de inschrijving met inbegrip van eventuele verbetering, wijziging en/of schrapping van de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen en voor haar registratie als BTWbelastingplichtige.

9. De vergadering besloten heeft geen commissaris te benoemen.

10. Het doel van de vennootschap als volgt in de oprichtingsakte nauwkeurig is omschreven:  De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland :

Het uitoefenen van het bedrijf van reisorganisator, het bemiddelen bij de verkoop van vliegtickets, autoverhuur, hotelkamers, transfers, excursies en alle handelingen en of diensten in de ruimste zin van het woord die met reizen te maken hebben.

De activiteiten van reisbureau, waaronder doch niet beperkt tot het verkopen aan de hand van brochures en catalogi van door reisorganisatoren georganiseerde reizen alsook het voorzien van onderdak en vervoer voor reizigers en toeristen.

De activiteiten van reisorganisator, waaronder doch niet beperkt tot organiseren van reizen en het regelen van reizen  op maat , die verkocht worden door de reisbureaus of rechtstreeks door de reisorganisatoren; de georganiseerde reizen kunnen samengesteld zijn uit één of meerdere van volgende elementen : vervoer, logies, restauratie, bezoeken aan musea, historische of culturele bezienswaardigheden, voorstellingen, muzikale of sportieve evenementen en dergelijke meer. De activiteiten van reserveringsbureau en aanverwante activiteiten, waaronder doch niet beperkt tot het verstrekken van informatie op het gebied van toerisme en activiteiten met betrekking tot het promoten van het toerisme, overige reserveringsactiviteiten in verband met reizen zoals reserveren van transport, hotels en restaurants, het huren van voertuigen, de verkoop van tickets voor spektakels, manifestaties en alle overige ontspanningsevenementen.

De organisatie van congressen en beurzen.

Dienstverlening in de meest ruime zin aangaande de voormelde activiteiten.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig aanleggen, uitbouwen en beheren van een roerend en onroerend

patrimonium. Zij mag ondermeer onroerende goederen verwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, huren en verhuren, verkavelen, renoveren, en dergelijke meer, met het oog op het beheer en de opbrengst. Zij mag roerende en onroerende goederen vervreemden met het oog op de wederbelegging en opbrengst. Zij mag beschikbare middelen beleggen in roerende en onroerende goederen en waarden. Kortom zij mag alle verrichtingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of het productief maken van roerende en onroerende goederen, alsook roerende en onroerende zakelijke rechten, zonder dat voormelde verrichtingen een activiteit als vastgoedhandelaar mogen uitmaken.

Het waarnemen van alle bestuursopdrachten in andere, al dan niet verbonden, rechtspersonen, al dan niet door middel van de uitoefening van een mandaat als bestuurder, volmachtdrager, lid van een directiecomité of vereffenaar.

De vennootschap mag, rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen door inbreng, afstand, fusie, inschrijving of aankoop van effecten, financiële tussenkomst of op welke andere wijze ook, in zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een zelfde, gelijkaardig of samenhangend doel nastreven of eenvoudig nuttig zouden zijn tot de verwezenlijking van haar doel.

Zij mag alle roerende en onroerende goederen die nodig of nuttig zijn tot het verwezenlijken van haar doel kopen, in huur nemen, verpachten, oprichten, opschikken, uitrusten, ombouwen, verkopen of ruilen; alle fabrieksmerken, patenten en vergunningen nemen, bekomen, aankopen en afstaan en in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks bij het maatschappelijk doel aansluiten of van die aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

11. Jaarlijks op de eerste maandag van de maand mei om elf uur wordt de gewone algemene vergadering gehouden op de zetel van de vennootschap, of in de plaats aangeduid in de oproeping. Is deze dag een wettelijke feestdag dan wordt de vergadering op hetzelfde uur gehouden op de eerstvolgende werkdag.

Omtrent de voorwaarden voor de toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het stemrecht de statuten geen bijzondere bepalingen bevatten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

ANTON VAN BAEL  GEASSOCIËERD NOTARIS.-

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

Voorbehouden

Mod PDF 11.1

aan het Belgisch

Staatsblad

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD : expeditie van de akte

Coordonnées
CLICKSUPPLY TRAVEL

Adresse
OUDELEEUWENRUI 7-11, BUS 11 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande