CLIFF DAWSON CONSULTING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CLIFF DAWSON CONSULTING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 806.889.649

Publication

22/06/2011
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Moe 2.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



111!11.11R10

be a Bi stz

N

Menie$d ter grefle ven de kehmtel te ketwerpee

'9J.üItIL'i~ De Griffier,

Griffie

op

Ondernemingsnr : 0806889649

Benaming

(voluit) : CLIFF DAWSON CONSULTING in vereffening

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Frankrijklei 111 - 2000 Antwerpen

Onderwerp akte : Sluiting vereffening

Uit de besluiten van de vennoten d.d. 30/05/2011 blijkt dat:

De vennoten hebben beslist om, na kennisname van de goedkeuring van het verdelingsplan door de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen op 25/05/2011, de vereffening van de vennootschap te sluiten, zodat CLIFF DAWSON CONSULTING BVBA in vereffening per 30/05/2011 definitief heeft opgehouden te bestaan.

De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden bewaard te Pasteelsstraat 1 - 2640 Mortsel gedurende een termijn van tenminste vijf jaar te rekenen vanaf heden.

De vennoten verlenen décharge aan de vereffenaar voor de uitoefening van zijn mandaat.

De vennoten bevestigen dat er geen maatregelen dienen genomen te worden voor consignatie van gelden en waarden.

De vennoten beslissen bijzondere volmacht toe te kennen aan dhr. Clifford Dawson teneinde de nodige formaliteiten te verrichten in het kader van de sluiting van de vereffening zoals ondermeer het afsluiten van de bankrekening en het ondertekenen en indienen van de fiscale en andere aangiften.

Aan de CVBA Verlaet Consulting, met zetel te 2640 Mortsel, Pasteelsstraat 1, vertegenwoordigd door de heer Jean Verlaet en/of mevrouw Nathalie Hendrickx, met recht van in de plaatsstelling, werd een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingadministraties, bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen (inclusief de formulieren I (publicatie) en Il (wijziging inschrijving) en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen en de ondertekening en publicatie van een uittreksel van deze beslissing in de bijlagen tot het Belgisch Staatblad, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht

Eensluidend verklaard, dhr. Nathalie Hendrickx, volmacht

07/02/2011
ÿþ Med 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-behoude aan het Belgisct Staatsbia II 111111111111111191

'11019981*

Neergelegd ter grltie vae de Rechtba#

van )1,e, ," ~'':~`~~~ op

2 6 JARI, 2011 Griffie

Ondernemingsnr : 0806.889.649

Benaming :

(voluit): CLIFF DAWSON CONSULTING

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2000 Antwerpen, Frankrijklei 111



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Onderwerp akte : ONTBINDING



;HET JAAR TWEEDUIZEND EN ELF. ]Op elf januari

]Om elf uur dertig Voor Ons, Meester Marcel WELLENS, geassocieerd notaris, vennoot van dei burgerlijke vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met] beperkte aansprakelijkheid "Notarisassociatie Wellens" met zetel te 2640 Mortsel, Eggestraat 28, werd gehouden te Mortsel, Eggestraat 28, een] buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte; aansprakelijkheid "CLIFF DAWSON CONSULTING", gevestigd te 2000 Antwerpen,' Frankrijklei 111, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen[ onder het nummer BTW BE 0806.889.649, opgericht bij akte verleden voort geassocieerd notaris Paul Wellens te Mortsel op één oktober tweeduizend en] acht, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van vijftien] oktober tweeduizend en acht onder nummer 08163284, waarvan de statuten niet werden gewijzigd tot heden.

De vergadering neemt eenstemmig de volgende besluiten:

EERSTE BESLUIT.

Kennis wordt genomen van het verslag van de zaakvoerder de dato 15 november tweeduizend en tien, waaraan toegevoegd een staat van activa en passiva, dei (dato 31 oktober tweeduizend en tien, niet ouder dan drie maanden, en het! verslag van mevrouw Marijke Gabriels IAB Accountant, kantoorhoudende te 2801 ]Heffen, Groenenbeemd 13, over voormelde staat.

liet verslag opgemaakt door voornoemde mevrouw Gabriéls, de dato twintig ;december tweeduizend en tien, besluit met betrekking tot de in! vereffeningstelling als volgt:

"Ondergetekende, Accountantskantoor Gabriel bv bvba, gevestigd te 2801 Heffen, Groenenbeemd 13, vertegenwoordigd door Marijke Gabriéls, accountant, werd aangesteld op 15 november 2010 door de zaakvoerders van de bvba Cliff Dawson Consulting, met maatschappelijke zetel te 2000 Antwerpen, Frankrijklei 111, ingeschreven in het rechtspersonenregister met ondernemingsnummer, 0806.889.649, gekend op de Rechtbank te Antwerpen, met als opdracht het] verslag op te stellen, voorgeschreven bij artikel 181 W.Venn., bij het] Ivoorstel tot ontbinding van de vennootschap, verklaart dat in het kader van de procedure van vereffening voorzien door het vennootschapsrecht de zaakvoerders van de bvba Cliff Dawson Consulting een boekhoudkundige staat Ivan activa, afgesloten op 31 oktober 2010, zijnde minder dan drie maanden voordien, opgesteld hebben, die, rekening houdend met de vooruitzichten van] de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 313.422,171

































Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Staatsblad

Luik B - vervolg

euro en een netto-actief van 248.750,31 euro.

Uit de controlewerkzaamheden, die ik heb uitgevoerd overeenkomstig dei toepasselijke professionele normen, blijkt dat de staat de toestand van dei vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre dei vooruitzichten van zaakvoerders met succes gerealiseerd zullen worden door dei vereffenaar.

(get.) Accountantskantoor Gabriels bv bvba, IAB lidnummer: 222431-N-03, Voor wie optreedt:

Marijke Gabriels, IAB lidnummer: 11074-N-69 Accountant-belastingconsulent

Dit verslag werd opgemaakt ingevolge art. 181 W. Venn. en mag niet voor andere doeleinden worden aangewend."

Bij toepassing van artikel 181 § 4 lid 1 van het wetboek van !vennootschappen bevestigt de ondergetekende geassocieerd notaris na onderzoek het bestaan van de externe wettigheid van de rechtshandelingen en: de formaliteiten waartoe de vennootschap gehouden is in verband met deze l' ontbinding. De vergadering verklaart dat zij zich hierbij aansluit en dat zij geen( onregelmatigheden of moeilijkheden heeft vastgesteld.

De aandeelhouders, tegenwoordig of vertegenwoordigd als gezegd, verklaren! dat er zich in onderhavige vennootschap geen onroerende goederen bevinden. Na kennisname van de voormelde verslagen besluit de vergadering de vennootschap te ontbinden en invereffening te stellen vanaf heden. Dientengevolge zal de vennootschap "CLIFF DAWSON CONSULTING" enkel nog bestaan voor haar vereffening.

TWEEDE BESLUIT.

Tot vereffenaar wordt aangesteld: de heer Dawson Cliff, voornoemd, hierna "de Vereffenaar".

Deze benoeming vindt plaats onder de opschortende voorwaarde van (homologatie door de Rechtbank van Doophandel te Antwerpen overeenkomstig !artikel 184 paragraaf 1 van het Wetboek van Vennootschappen.

De vergadering besluit tevens voornoemde heer Dawson Cliff volmacht te igeven teneinde het eenzijdige verzoekschrift, opgesteld overeenkomstig ;artikel 1025 en volgende van het Gerechtelijk Wetboek, neer te leggen op de (griffie van de rechtbank van koophandel voor het homologeren van zijn !aanstelling tot vereffenaar.

Zijn mandaat zal onbezoldigd zijn.

De heer DAWSON Cliff, zal zich hiervoor laten vertegenwoordigen door Meester Kristiaan Caluwaerts, Advocaat, kantoorhoudende te 2600 Antwerpen, Potvlietlaan 4.

DERDE BESLUIT.

De Vereffenaar heeft de meest uitgebreide machten voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

Hij mag handelingen verrichten voorzien in artikel 187 zonder dat hiervoor een nieuwe beslissing door de algemene vergadering nodig is.

Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving; hij mag verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zonder betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen.

De Vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich aan dei !boeken en bescheiden van de vennootschap houden.

Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid voor bijzondere en bepaalde (verrichtingen, een gedeelte van zijn machten die hij zal bepalen, overdragen! laan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt.

Behoudens bijzondere delegatie worden alle akten die de vennootschap in( !vereffening verbinden, zelfs deze waaraan een openbaar of ministerieel! ambtenaar zijn medewerking verleent, geldig ondertekend door de vereffenaar. Indien de Vereffenaar voor een tegenstrijdigheid van belangen geplaatst is, stelt hij de vennoten daarvan in kennis en de beslissing mag slechts worden genomen of de verrichting mag slechts worden gedaan voor rekening van de vennootschap door een lasthebber ad hoc.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het eigisi;h ,$taatsblad

Luik B - vervolg

!VIERDE BESLUIT.

!De vergadering stelt vast dat ingevolge de beslissing tot1 invereffeningstelling van de vennootschap en de benoeming van een! vereffenaar, het mandaat van de zaakvoerders met ingang vanaf heden eindigt, te weten:

1/ de heer DAWSON Clifford voornoemd,

2/ Mevrouw DAWSON (geboren PACE) Christine, voornoemd;

3/ de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Associatie D'Helft, met maatschappelijke zetel te 2220 Heist-op-den-Berg, L. Carréstraat 15, met ondernemingsnummer: 0879.182.759, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder de heer Koenraad D'Helft.

4/ de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ADR Consulting,! met maatschappelijke zetel te 2000 Antwerpen, Goede Hoop straat 2/22, met ondernemingsnummer: 0896.917.725, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder de heer Alex De Ryck.

Na beraadslaging en op basis van voormelde staat van activa en passiva, verleent de vergadering, per afzonderlijke stemming, volledige kwijting, zonder voorbehoud noch beperking, aan de zaakvoerders, voor de uitoefening! van hun mandaat tot op heden.

VIJFDE EN LAATSTE BESLUIT De vergadering besluit de heer Verlaet Jean, mevrouw Hendrickx Nathalie en! ede heer Mens Johan kantoorhoudende te Pasteelsstraat 1 te 2640 Mortsel. aan !te stellen om de vennootschap te vertegenwoordigen bij het! ondernemingsloket en de administratie van de directe belastingen, bij del administratie van de Btw, Registratie en Domeinen, en bij. de sociale! diensten, teneinde alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen en controles! vanl tel tel

Ste vorderen, te antwoorden op vragen om inlichtingen, berichten wijziging, regularisatieopdrachten en bezwaarschriften op te stellen, ondertekenen en in te dienen, besprekingen te voeren en akkoorden ondertekenen.

STEMMING

Alle voorgaande besluiten werden met éénparigheid van stemmen genomen. VERKLARINGEN.

WAARVAN PROCES-VERBAAL.

Verleden op voormelde datum te Mortsel, op ons kantoor.

)Nadat de akte integraal of gedeeltelijk werd voorgelezen zoals gemeld en (werd toegelicht, hebben de partijen getekend met ons, geassocieerd notaris. ;Volgen de handtekeningen.

!Geregistreerd drie bladen, een verzendingen, Registratie MORTSEL, de 13 `JAN. 2011. Boek 140, blad 28, vak 11. Vijfentwintig euro (25 EURO). De e.a. !inspecteur: (get) De Vries Jacques.

IVOORONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd: een afschrift van de akte statuten + verslag accountant en versalg zaakvoerders + gecoordineerde tekst van de statuten

07/10/2010 : ME. - JAARREKENING 31.03.2010, GGK 27.08.2010, NGL 04.10.2010 10570-0010-011

Coordonnées
CLIFF DAWSON CONSULTING

Adresse
FRANKRIJKLEI 111 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande