CLIVIA 41

Divers


Dénomination : CLIVIA 41
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 432.859.827

Publication

26/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 10.06.2014, NGL 25.08.2014 14445-0211-011
12/02/2014
ÿþVoor-

behoude aan het Belgiscl

Staatsbh

ll~ ~~1)FZ1

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

van Koophandel Ie ` ti r en' op

fl 3 FEta.

Ondernemingsnr : 0432.859.827

Benaming (voluit) : CLIVIA 41

(verkort)

Rechtsvorm : commanditaire vennootschap op aandelen

Zetel : Cliviastraat 41

2610 Wilrijk

Onderwerp akte :BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING: KENNISNAME VAN DE BESLISSING TOT TOEKENNING VAN EEN TUSSENTIJDS DIVIDEND - KAPITAALSVERHOGING IN HET KADER VAN ARTIKEL 537WIB 1992 DOOR INBRENG VAN EEN SCHULDVORDERING- AANPASSING STATUTEN

Uit een akte verleden voor Wouter NOUWKENS, notaris te Malle (Oostmalie), Antwerpsesteenweg 93, op 20 december 2013, geregistreerd op het registratiekantoor van Zandhoven op 23/12/2013, boek 130, blad 34, vak 11. Ontvangen: ¬ 50,00. Getekend: de E.a. inspecteur W. LAUREYS; blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de commanditaire vennootschap op aandelen "CLIVIA' 41", met éénparigheid de volgende beslissing heeft genomen:

1.Kennisname van de beslissing tot het toekennen van een tussentijds dividend

Bij beslissing van de algemene vergadering de dato 13 december 2013 werd er beslist tot uitkering' van tussentijds dividend uit te keren onder de voorwaarden van artikel 537 WIB 1992 voor een bruto bedrag van tweehonderd duizend euro (200.000,00 ¬ ) voortkomend uit de belastbare; reserves zoal ten laatste zijn goedgekeurd op 31 maart 2013, Uit voornoemd verslag blijkt dat dei aandeelhouders elk individueel de intentie hebben om het tussentijds dividend na uitkering; onmiddellijk in te brengen in het kapitaal van de vennootschap om te kunnen genieten van de in de programmawet van 28 juni 2013 voorziene 10 % roerende voorheffing door het vastklikken van dej belaste reserves. Rekening houdend met de bestaande aandeelhoudersstructuur betekent dit een; netto dividend ten belope van honderd tachtig duizend euro (180.000,00 ¬ ).

Dividenden die uitgekeerd zijn uit reserves komen toe aan de blote eigenaar, waarbij het quasi vruchtgebruik op deze uitkering toekomt aan de vruchtgebruiker.

(...)

De aandeelhouders verklaren eveneens in kennis te zijn van de antimisbruikbepalingen bepaald in artikel 537, 3e lid WIB 1992 op de hoogte te zijn van deze sperperiode van 4 jaar voor latere kapitaalvermindering.

2.Kapitaalverhoging <i

Verslagen

,

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van de verslagen opgemaakt door de zaakvoerder en door de bedrijfsrevisor over de voorgestelde inbreng in natura, over de toegepaste;!

schattingswijzen en over de als tegenprestatie verstrekte vergoeding. is

De aandeelhouders verklaren voorafgaandelijk dezer In kennis gesteld te zijn van deze verslagen en

er geen opmerkingen op te formuleren. _:

Het besluit van het verslag opgesteld door de heer Johan Van Mieghem, bedrijfsrevisor bijij

Verschelden, Walkiers & C, Bedrijfsrevisoren BV CVBA, , luidt als volgt: .

"Ondergetekende, Verscheiden - Walkiers & Co, Bedrijfsrevisoren BV CVBA, kantoorhoudend te 2000;1 _______ Antwer_peo,_Schaliënstr_aat-.3__(RPR,.0453.925.059J,__vertegenwoordigd__door..,de_heer_Johan__Vans=

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

7... Voorbehouden

40 yj aan het Belgisch Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/02/2014 - Annexes du Moniteur belge



Mieghem, bedrijfsrevisor, werd aangesteld op 16 september 2013 door de zaakvoerder van de Comm. VA Clivia 41, met maatschappelijke zetel te 2610 Wilrijk, Cliviastraat 41, ingeschreven in het rechtspersonenregister met ondernemingsnummer 0432.859.827, gekend op de Rechtbank te Antwerpen, met als opdracht, overeenkomstig artikel 602 §1 W. Venn., het verslag op te maken over de beschrijving van de inbreng in natura, de toegepaste methoden van waardering en de als tegenprestatie verstrekte vergoeding, bij de kapitaalverhoging in voornoemde vennootschap.

De inbreng in natura omvat vorderingen op de vennootschap ontstaan naar aanleiding van een beslissing van de algemene vergadering tot uitkering van een dividend met het oog op haar onmiddellijke inbreng in het kapitaal in het kader van de tijdelijke (overgangs)maatregel ingevoerd door de Programmawet van 28 juni 2013.

Het bestuursorgaan van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de in te brengen bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen die als vergoeding van de inbreng in natura worden gegeven.

De inbreng wordt vergoed door uitgifte van 354 nieuwe aandelen van Clivia 41 Comm. VA, die dezelfde rechten en voordelen zullen genieten als de bestaande aandelen.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij van oordeel dat:

- de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake de inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de in te brengen bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

- de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

- de voor de inbreng in natura door partijen toegepaste waarderingsmethode bedrijfseconomisch verantwoord is, leidt tot een inbrengwaarde die tenminste overeenstemt met het aantal en de fractiewaarde van de als tegen de inbreng in natura uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Onze opdracht bestaat er niet in uitspraak te doen over de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Dit verslag werd opgemaakt ingevolge artikel 602 §1 W. Venn. en mag niet voor andere doeleinden worden aangewend.

Antwerpen, 16 december 2013.

Verscheiden - Waikiers & Co, Bedrijfsrevisoren BV CVBA,

vertegenwoordigd door:

Johan Van Mieghem,

bedrijfsrevisor."

De verslagen van de raad van zaakvoerder en van de bedrijfsrevisor warden samen met een uitgifte van de akte neergelegd op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Kapitaalverhoging door niet-geldelijke inbreng

De algemene vergadering besluit met eenparigheid van stemmen om het kapitaal van de vennootschap te verhogen met honderd tachtig duizend euro (180.000,00 ¬ ) om het kapitaal van éénenzestig duizend vijfhonderd euro (61.500,00 ¬ ) te verhogen tot tweehonderd eenenveertig duizend vijfhonderd euro (241.500,00 ¬ ) door creatie van driehonderd vierenvijftig (354) nieuwe aandelen zonder vermelding van nominale waarde, zijnde het bedrag van het hiervoor vermelde onder de voorwaarden van artikel 537 W.1.B1992 netto uitgekeerde dividend, waarop zal ingeschreven worden door een niet-geldelijke inbreng van een schuldvordering.

De nieuwe aandelen zijn van dezelfde aard en hebben dezelfde rechten als de bestaande aandelen en zullen in de winst van de vennootschap delen vanaf de realisatie van de kapitaalverhoging. Zij verklaren dat zij deze kapitaalverhoging onderschrijven en volstorten in verhouding tot hun huidig aandelenbezit, zodat de onderlinge verhouding tussen de aandeelhouders en het gewicht van hun respectievelijke aandelen ongewijzigd blijft en geen enkele vennoot benadeeld of bevoordeeld wordt.

Inschrijving en verwezenlijking van de inbreng

(... )

3.Vaststelling van de kapitaalverhoging vaststelling verwezenlijking kapitaalverhoging.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

mod 11.1

" !por-behouden aan het Belgisch Staatsblad

De algemene vergadering stelt met eenparigheid van stemmen vast dat de kapitaalverhoging verwezenlijkt werd zodat het kapitaal tweehonderd eenenveertig duizend vijfhonderd euro (241.500,00 ¬ ) bedraagt, en verdeeld wordt in duizend honderd en vier (1.104) aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde, die ieder een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

4. Aanpassing van de statuten aan de genomen beslissing

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de genomen beslissing die voorafgaat, beslist de algemene vergadering de statuten aan te passen als volgt:

Artikel 5 van de statuten zal voortaan luiden als volgt:

"Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op tweehonderd eenenveertig duizend vijfhonderd euro (241300,00 E) en is verdeeld in duizend honderd en vier (1.104) kapitaalsaandelen zonder nominale waarde, die elk één/duizend honderd en vierde deel (1/1.104e) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen."

5. Coördinatie van de statuten

De algemene vergadering verleent aan notaris Nouwkens alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zaken.

Voor beknopt uittreksel, Wouter Nouwkens, notaris te Malle (Oostmalle).

Samen hiermee neergelegd:

-afschrift van de akte

-verslag van de zaakvoerder

-verslag van de bedrijfsrevisor

-lijst publicatiedata

-coördinatie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/09/2013
ÿþ MotlWord 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd fer griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

30 AIR 2013

Griffie

Voorbehouden aan het aeigisch Staatsblad

A *131 621< I III!

Ondernemingsnr : 0432.859.827

Benaming

(voluit) : CLIVIA 41

(verkort) :

Rechtsvorm : Commanditaire vennootschap op aandelen

Zetel : Cliviastraat, 41 2610 ANTWERPEN-WILRIJK

(volledig adres)

Onderwerp akte : ongezoldigd mandaat

BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING van CLIVIA 41,

0432.859.827 van 2610712013.

Unanieme beslissing door alle aandeelhouders :"zaakvoerders die gepensioneerd zijn voeren hun mandaat

ONE3EZOLDIGD uit; aldus wordt de bezoldiging van dhr. Michel LAMBIN stopgezet vanaf 1/10/2013"

zaalvoerder

Michel LAMBIN

Op de laatste blz. van WIK13,vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

15/04/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 02.04.2013, NGL 04.04.2013 13086-0053-012
20/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 12.06.2012, NGL 12.08.2012 12409-0204-012
18/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 14.06.2011, NGL 15.08.2011 11398-0352-011
20/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 08.06.2010, NGL 14.07.2010 10310-0587-011
16/04/2010 : AN260731
29/07/2009 : AN260731
30/06/2008 : AN260731
23/07/2007 : AN260731
03/07/2006 : AN260731
03/08/2005 : AN260731
23/09/2004 : AN260731
25/11/2003 : AN260731
30/06/2003 : AN260731
01/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 09.06.2015, NGL 24.08.2015 15480-0307-011
05/07/2002 : AN260731
17/07/1999 : AN260731
07/01/1989 : AN260731
02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 14.06.2016, NGL 24.08.2016 16483-0394-011

Coordonnées
CLIVIA 41

Adresse
CLIVIASTRAAT 41 2610 WILRIJK

Code postal : 2610
Localité : Wilrijk
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande