CLM

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : CLM
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 880.212.543

Publication

31/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 21.06.2012, NGL 27.08.2012 12471-0478-009
08/08/2012
ÿþ,r

=1 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Re.^e.c, - Naam en hoedF. " ighpld :ran d= insrrumenierende no'.+ri: hei-Li; van ne pers3(oir ierar

pEn.,aepd ce rechwnersoQr darden t: :erfwperwo;dig?.,

1,jersc Nsarrr en .smn,9

11 ~~1ou~ ter ,~;r'~~o von d,

I ,. *12139049* op~ondo1 to Antwerpen, op

p

.2 11 Jlll.{ 2012



Or,:i::rrrusnin<z. 0880.212.543

ic :.ÎLari4iriw : Immo Philco Invest

tvos?~ori_} : R,~~.,ChtJS=orill naamloze vennootschap

2.etel Santvoortbeeklaan 23B

(volledig adres) 2100 Antwerpen (Deerne)

Onderwarp(er) aFrte : WIJZIGING NAAM - ZETELVERPLAATSING

Uittreksel afgeleverd védr registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen.

Uit een akte van een buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders verleden voor Frank Liesse, geassocieerd notaris te Antwerpen, op 26 juli 2012, blijkt het volgende:

1. De naam vare de vennootschap werd gewijzigd en luidt voortaan "CLM".

Artikel 1 der statuten werd gewijzigd en luidt voortaan als volgt:

"Artikel 1: naam

De vennootschap is een handelsvennootschap die de rechtsvoren van een naamloze vennootschap heeft

met als naam: "CLM"."

2. De maatschappelijke zetel werd met ingang op 26 juli 2012 overgebracht naar 2980 Zoersel,

Koekoekdreef 19.

De eerste alinea van artikel 2 van de statuten werd gewijzigd en luidt voortaan als volgt:

"De zetel is gevestigd te Zoersel, Koekoekdreef 19."

3. Er werd aan de heer VAN DOOREN Jean, geboren te Antwerpen op 29 april 1941, wonende te 46006

Liberec (Tsjechië), Na Jezirku 321/12, met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen bij aile belastingadministraties, waaronder de "B.T.W.", alsook te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar aile verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

VOOR UITTREKSEL (Ondertekend)

Frank Liesse

Een Geassocieerd Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte, gecoördineerde statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

22/06/2012
ÿþp

mari 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

E 111 IJ

31



Neergelegd ter griffie van de

op Funk

van Koophandel te Antwerpen, r1 3 IN 201x

Griffie

N

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Onderns:mingsnr : 0880212.543

E enamino (voluit) : Immo Philco Invest

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Santvoortbeeklaan 23B

(volledig adres) 2100 Antwerpen (Deurne)

Onderwerr,(en) akte : UITBREIDING DOEL - OMZETTING AANDELEN OP NAAM - AANPASSING STATUTEN AAN VIGERENDE WETGEVING - HERBENOEMING BESTUURDERS - VASTSTELLING NIEUWE TEKST DER STATUTEN

' Uittreksel afgeleverd váôr registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen.

Uit een akte van een buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders verleden voor Frank Liesse, geassocieerd notaris te Antwerpen, op 5 juni 2012, blijkt onder meer het volgende:

1. Na kennisname van het verslag van de raad van bestuur met staat van activa en passiva per 30 april

2012, werd het doel van de vennootschap gewijzigd en luidt in de nieuwe tekst der statuten als volgt:

"Artikel 3: doel

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen

rekening:

1. Het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen.

2. Het beheer van een onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, alsmede aile handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen.

3. De groot- en kleinhandel in, de handelsbemiddeling in, de in- en uitvoer van aile rollend materieel en motorvoertuigen, zowel nieuwe als tweedehandse, en meer bepaald van elektrische auto's, quads, mini-quads en motorrijwielen, evenals van al hun onderdelen, accessoires, benodigdheden en toebehoren en in het algemeen van alle producten, benodigdheden en grondstoffen welke verband houden met voormelde ' activiteiten alsook het vervoeren van alle hiermede verband houdende producten en materialen en materieel,

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of '

" onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag de functie van bestuurder, zaakvoerdeç, directeur of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen."

2. Er werd vastgesteld dat aile bestaande aandelen op naam zijn Ingeschreven in een register van aandelen en dit reeds voor 1 januari 2012, met name op 11 februari 2009, en dat er geen aandelen aan toonder uitgegeven door de vennootschap meer bestaan.

De aandelen/effecten uitgegeven door de vennootschap kunnen en zullen voortaan enkel nog op naam en/of gedematerialiseerd luiden.

De statuten werden dienovereenkomstig aangepast ais volgt:

bi: '"St" ' .?riYlClo4! '.C:LC iuácrrl en rioed:^.iOr1e1C 1" áll QE I:iNtrUrYlelii~rt"IQt. noter.: r1á,Zl; '. _'f CIE owrSUl',1i,£r7 `

aer'38C'c+ rc._r13oor.`JC" 1 ''?rteÇvri''.'?" fijÇ''r

t ~y~'

L Voor~

+

, } beimuderi

( :1an hei

! %4icisch

} *.-t32f3i31Z.C'+

mod 11.1

a) De regeling inzake de statutaire aard van de aandelen werd gewijzigd en artikel 7 van de statuten luidt in de nieuwe tekst der statuten als volgt:

"Artikel 7: aard aandelen

De aandelen en ook de eventuele andere door de vennootschap uitgegeven effecten zijn, naar keuze van de aandeelhouder of effectenhouder, op naam of gedematerialiseerd. Zij zijn voorzien van een volgnummer,

Elke houder van aandelen en/of andere effecten kan, te allen tijde en op zijn kosten, de omzetting van zijn aandelen en/of andere effecten op naam in gedematerialiseerde aandelen of gedematerialiseerde effecten vorderen, of omgekeerd.

De eigendom van de effecten op naam wordt bewezen door de inschrijving in het desbetreffende register van effecten op naam dat volgens artikel 463 van het Wetboek van Vennootschappen moet worden gehouden,

Het gedematerialiseerde effect wordt vertegenwoordigd door een boeking op rekening, op naam van de titularis van het effect, bij een erkende rekeninghouder of bij een vereffeningsinstelling. Het aantal van de op elk ogenblik in omloop zijnde gedematerialiseerde effecten, wordt, per categorie van effecten ingeschreven op naam van de vereffeninginstelling of in voorkomend geval van de erkende rekeninghouder, in het desbetreffende register van effecten op naam gehouden overeenkomstig artikel 463 van het Wetboek van Vennootschappen."

b) De regeling inzake toelatingsvoorwaarden algemene vergadering werd gewijzigd en de eerste alinea van artikel 18 luidt in de nieuwe tekst der statuten als volgt,

"Om de algemene vergaderingen bij te wonen en om hun eventuele stemrecht uit te oefenen, dienen de houders van effecten op naam, indien dat in de oproeping wordt vereist, vijf dagen véér de vergadering hun wil om deel te nemen aan de vergadering schriftelijk te kennen te geven aan de raad van bestuur op de zetel of op iedere andere daartoe in de bijeenroeping aangeduide plaats. De houders van gedematerialiseerde effecten worden, indien dat in de oproeping wordt vereist, slechts tot de algemene vergadering toegelaten op vertoon van het bewijsschrift van neerlegging van een attest opgesteld door de erkende rekeninghouder of door de vereffeningsinstelling die de onbeschikbaarheid van de gedematerialiseerde efecten tot op de datum van de algemene vergadering vaststelt. De neerlegging van dat attest dient te gebeuren vijf dagen véér de vergadering, op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats daartoe aangeduid in de oproeping."

3. De vervallen machtiging van de raad van bestuur inzake inkoop eigen aandelen werd geschrapt uit de statuten.

4. De regeling inzake het dagelijks bestuur werd gewijzigd en artikel 12 van de nieuwe tekst der statuten luidt eis volgt:

"Artikel 12: dageiiiks bestuur

Het dagelijks bestuur van de vennootschap mag worden opgedragen aan één of meer personen, al dan niet aandeelhouders, die alleen of gezamenlijk optreden. De raad van bestuur beslist omtrent hun benoeming, ontslag en bevoegdheid.

Iedere bestuurder die wordt aangesteld tot afgevaardigde bestuurder met alleen vertegenwoordigingsbevoegdheid, zal krachtens deze statuten ook bevoegd zijn om zelfstandig alle besluiten te nemen in het kader van het dagelijks bestuur."

5. De regeling inzake het directiecomité werd geschrapt uit de statuten.

6. De regeling inzake de externe vertegenwoordiging werd gewijzigd en artikel 13 van de nieuwe tekst der statuten luidt als volgt:

"Artikel 13: vertegenwoordiging

De raad van bestuur vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Onverminderd deze algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, handelend bij meerderheid van zijn leden, zal zowel voor alle handelingen van dagelijks bestuur als deze die er buiten vallen, de vennootschap tegenover derden en in rechte als eiser of ais verweerder geldig vertegenwoordigd en verbonden zijn door hetzij één afgevaardigde bestuurder alleen hetzij twee bestuurders samen.

Binnen het dagelijks bestuur kan de vennootschap bovendien worden vertegenwoordigd door de hiertoe aangestelde(n), die alleen of gezamenlijk optreden zoals bepaald bij hun aanstelling.

De organen die overeenkomstig het voorgaande de vennootschap vertegenwoordigen, kunnen gevolmachtigden aanstellen,

Alleen bijzondere volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd, De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de volmachtgever in geval van overdreven volmacht."

7. Een nieuwe tekst der statuten werd vastgesteld welke voortaan ais enige vigerende tekst van de statuten zal gelden,

8. De enige aandeelhouder stelde met unanimiteit het aantal bestuurders vast op twee en herbenoemde met unanimiteit tot bestuurder:

1. De heer COEN Philip Bob, geboren te Antwerpen (Deurre) op 23 april 1970, wonende te 2980 Zoersel, Koekoekdreef 19;

2. Mevrouw VAN LOO Ines, geboren te Antwerpen op 1 november 1973, wonende te 2980 Zoersel,

Koekoekdreef 19,

Deze functies zullen eindigen na de jaarvergadering in het jaar 2017,

9. Er werd aan de heer VAN DOOREN Jean, geboren te Antwerpen op 29 april '1941, wonende te 46006 Liberec (Tsjechië), Na Jezirku 321/12, met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingadministraties, waaronder de "B.T.W.", alsook te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende

" J: 'c i&61stE , --nit':oei- ac.L,:: ' i1;ae^1 en rl£3F.a`31110Y1e10 '.81^ OlE 1tiSirl'<rl'c'11iereilCkE riels" V'3'1 9E r>FsîSDl,71r+{er~

a - _ r - :rsac.: +" _+-1 c=rr,~r gasas,

OOC-

' behouden

aan het

Seigisch

Staatsblad

r

mod 11.1

ondememingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te

ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de

vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te

doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

VOOR UITTREKSEL (Ondertekend)

Frank Liesse

Een Geassocieerd Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte, staat van activa en passiva, verslag raad van bestuur.

OC: C;í3c,'Sf'~ IJ~: ~~ii ~_}aSi~ _' t'2rUcç.10el', 1X82EYi rr' YlOECsrIICi}7ilC V211 de if1li.`uRIcflSBreTSJE- IID.?+'15 h2e va" ', a= (en,

Cr lí'

-

-

09/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 03.08.2011, NGL 29.08.2011 11531-0316-009
23/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 28.07.2010, NGL 13.08.2010 10418-0140-008
09/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 28.07.2009, NGL 31.08.2009 09678-0054-008
28/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 19.06.2008, NGL 18.07.2008 08416-0341-008
22/10/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 30.06.2007, NGL 12.10.2007 07773-0347-012
17/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 18.06.2015, NGL 11.08.2015 15416-0584-007

Coordonnées
CLM

Adresse
KOEKOEKDREEF 19 2980 ZOERSEL

Code postal : 2980
Localité : ZOERSEL
Commune : ZOERSEL
Province : Anvers
Région : Région flamande