CLOSE COMPANY MEDIA, AFGEKORT : CCM

Association sans but lucratif


Dénomination : CLOSE COMPANY MEDIA, AFGEKORT : CCM
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 551.831.515

Publication

05/05/2014 : RUBRIEK OPRICHTING (NIEUWE RECHTSPERSOON, OPENING BIJKANTOOR, ENZ...)
behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

0 -Q

M 4304204*

Ondernemingsnr : 0551831515

Benaming

(voluit) : Close Company Media

Neergelegd

Griffie

co 0 X 0

(afgekort)

Rechtsvorm

Zetel

Onderwerp akte

Vereniging zonder winstoogmerk

Lange Brilstraat 10

2000 Antwerpen

België

Oprichting

LO o LO o

_ço

CO CO

■4—'

&> 0

-I—'

_ç0

De vereniging heeft tôt doel de productie, het producen, het schrijven, regisseren, coôrdineren, uitgeven, af- en bewerken, de sonorisatie, het assisteren bij, het in- en uitvoeren, huren- en verhuren, commercialiseren en distribueren in aile stadia van afwerking van allerhande scenario's, radio- en televisieprogramma's en uitzendingen, videoclips en videoproducties, muziekproducties, reclamespots en allerhande industriële, actualiteits-, mode- en artistieke producties en reportages en in het algemeen van aile communicatie- en audiovisuele producten alsmede het distribueren hiervan met aile mogelijke technische middelen.

2. De uitbating van een werkplaats voor fotografie, omvattende de fotografie voor portretten en handelsfotografie, de activiteit van beroepscineast en persfotograaf.

3. Het organiseren, inrichten, assisteren bij, produceren en regisseren van allerhande vertoningen, spektakels, evenementen en schouwspelen zoals ondermeertoneelvoorstellingen, concerten, zangoptredens, ballet- en dansvoorstellingen, cabaret, filmvoorstellingen, vernisages, lezingen, congressen, seminaries, colloquia en (kunst)manifestaties.

4. Het produceren, vervaardigen, ontwikkelen, onderhouden, herstellen, huren en verhuren, kopen en verkopen, in- en uitvoeren, opslaan, archiveren en distribueren van film- en fotografiemateriaal, schouwburgtoestellen en toebehoren, décors, kostuums, verlichtings-, geluids- en technische installâmes, optische- en precisie-artikelen en allerhande technische uitrustingen, onderdelen en toebehoren.

5. Het uitgeven en promoten van gespecialiseerde literatuur, publicaties en informatie inzake aile hogergemelde activiteiten en aile vormen van kunstuitingen.

6. Het delegeren en het ter beschikking stellen van allerhande technisch materiaal, acteurs, figuranten evenals van allerhande gespecialiseerd, al dan niet technisch, personeel alsmede het ter beschikking stellen van allerhande ruimten en zalen waarin aile hogervermelde activiteiten kunnen plaatsgrijpen of uitgeoefend worden. 7. De activiteit van imprésario evenals het stellen van aile makelaarsverrichtingen ter gelegenheid van het innen

van auteurs- en aanverwante rechten.

8. Het verzorgen van merchandising van producties van audiovisuele werken en het exploiteren van die rechten

verbonden aan audiovisuele werken en muziek.

9. Het verlenen van diensten, consultancy, begeleiding met betrekking tôt en effectieve uitvoering van: 1: projecten in de média, elektronische média, internet, intranet, telecommunicatie, e-commerce, interactieve média. 2: knowledge management, communicatie en marketing. 3: organisatie van evenementen in eigen beheer of in opdracht van derden.

Om dit doel te bereiken kan de vereniging aile initiatieven nemen die rechtstreeks of onrechtstreeks dit doel te

kunnen bevorderen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden:
Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
CLOSE COMPANY MEDIA, AFGEKORT : CCM

Adresse
LANGE BRILSTRAAT 10 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande