CLOUDAR

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CLOUDAR
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 564.763.890

Publication

20/10/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

mandaat van bestuurder, vereffenaar of enige andere functie; door het deelnemen in de organisatie, herstructurering of leiding; door het verwerven, beheren of valoriseren van octrooien, merken en licenties of andere intellectuele rechten.

c) Het verlenen van diensten of prestaties op technisch, commercieel, juridisch en financieel gebied; onder meer het verstrekken van advies inzake bedrijfsbeheer, management en in het algemeen consultancy, dit alles in de breedste zin.

d) Het op productieve wijze verwerven, beheren, verkopen van roerende en onroerende, materiële of immateriële goederen, zonder dat de vennootschap hierbij aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doet en wat de verrichtingen met onroerende goederen betreft met uitsluiting van de handelingen van vastgoedhandelaar.

e) Het bemiddelen, in opdracht van derden, van overeenkomsten of diensten; het aanbrengen van zaken, cliënten, financiers of anderen in de breedste zin. Hieronder kunnen worden begrepen alle transacties of handelingen die kaderen in een commissie-, agentuur-, distributie-, concessie- of lastgevingovereenkomst of enige andere overeenkomst waarbij de vennootschap als tussenpersoon, aanbrenger of distributeur optreedt.

f) Het verstrekken van leningen en kredieten in de breedste zin aan vennootschappen, verenigingen of andere entiteiten of personen met of zonder rechtspersoonlijkheid en aan particulieren, alsook het stellen van alle commerciële en financiële verrichtingen, met uitzondering van die transacties die wettelijk zijn voorbehouden aan banken en andere financiële instellingen; het stellen van persoonlijke en zakelijke zekerheden ten behoeve van derden, steeds rekening houdende met de bepalingen van het vennootschapsrecht.

De vennootschap mag alle burgerlijke, commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende of andere verrichtingen of handelingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar doel of die eenvoudig nuttig zijn of de verwezenlijking van dit doel vergemakkelijken.

De vennootschap mag al deze verrichtingen uitvoeren in België of in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, in de meest uitgebreide zin.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

5. DUUR VAN DE VENNOOTSCHAP (artikel 4)

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd.

6. KAPITAAL EN AANDELEN (artikel 5)

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttien duizend zeshonderd euro (¬ .18.600,00).

Het is verdeeld in duizend achthonderdzestig (1.860) gelijke aandelen zonder vermelding van

nominale waarde.

Het kapitaal is volledig en onvoorwaardelijk geplaatst en volgestort.

7. OVERDRACHT VAN AANDELEN (artikel 13 en 14)

In de statuten werd een regeling voor overdracht van aandelen bepaald.

8. PERSONEN GEMACHTIGD OM DE VENNOOTSCHAP TE BESTUREN EN TE VERBINDEN

a) Algemeen (artikel 15)

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke - of rechtspersonen, al

dan niet vennoten.

b) Intern bestuur (artikel 18)

Wanneer er maar één (1) zaakvoerder is benoemd, dan is deze zaakvoerder bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Wanneer er meerdere zaakvoerders zijn benoemd, dan zijn de zaakvoerders als college bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

c) Externe vertegenwoordigingsmacht (artikel 19)

Wanneer er maar één (1) zaakvoerder is benoemd, dan vertegenwoordigt de enige zaakvoerder,

alleen handelend, de vennootschap geldig in en buiten rechte.

Wanneer er meerdere zaakvoerders zijn benoemd, dan wordt de vennootschap in en buiten rechte

geldig vertegenwoordigd door twee (2) gezamenlijk handelende zaakvoerders.

d) Tot niet-statutaire zaakvoerders werden benoemd:

1. de naamloze vennootschap  De Cronos Groep , gevestigd te 2550 Kontich, Veldkant 33 A, in het gerechtelijk arrondissement Antwerpen, ingeschreven in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het ondernemingsnummer 0467.132.994 en geregistreerd als B.T.W.-plichtige, die voor de uitvoering van deze opdracht vast wordt vertegenwoordigd door de heer DEROOST Dirk Jules Clement, geboren te Wilrijk op 18 augustus 1960, wonend te 2000

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Antwerpen, Goedehoopstraat 2, met rijksregisternummer 60.08.18/265-26, dit overeenkomstig artikel 61, §2 van het Wetboek van vennootschappen;

2. de heer DE WIT Josephus Louisa, geboren te Merksem op 2 juni 1957, wonend te 2170 Merksem (Antwerpen), Nieuwdreef 117/3, met rijksregisternummer 57.06.02/573-24;

De opdracht van elk van de zaakvoerders is onbezoldigd.

Krachtens artikel 19 van de statuten wordt de vennootschap, wanneer er meerdere zaakvoerders zijn benoemd, in en buiten rechte geldig vertegenwoordigd door twee (2) gezamenlijk handelende zaakvoerders.

9. TOEZICHT

De comparanten verklaren het aantal commissarissen vast te stellen op één (1) en in de hoedanigheid van commissaris aan te stellen: de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  Ernst & Young Bedrijfsrevisoren , kantoor houdend te 2140 Borgerhout (Antwerpen), Joe Englishstraat 52, vertegenwoordigd door de heer TURNA Ömer, bedrijfsrevisor.

De opdracht van de commissaris neemt een einde bij de sluiting van de gewone algemene vergadering van het jaar tweeduizend achttien (2018).

De bezoldiging van de commissaris wordt vastgesteld en genotuleerd buiten de aanwezigheid van de geassocieerd Notaris om.

10. ALGEMENE VERGADERINGEN

a) Datum : (artikel 22)

3e woensdag van de maand mei, om 17:30u

b) Vertegenwoordiging van de vennoten : (artikel 24)

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een persoon, al dan niet vennoot, aan wie een schriftelijke volmacht werd verleend.

Rechtspersonen worden vertegenwoordigd door het krachtens hun statuten met de vertegenwoordiging belaste orgaan, of door een persoon al dan niet vennoot, aan wie een schriftelijke volmacht is gegeven.

c) Stemrecht : (artikel 26)

Elk aandeel geeft recht op één stem.

11. BOEKJAAR (artikel 29)

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december.

12. BESTEMMING VAN DE WINST - RESERVE (artikel 30)

Van het te bestemmen winstsaldo wordt tenminste vijf ten honderd voorafgenomen om de wettelijke

reserve te vormen totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Over het saldo beslist de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen op voorstel

van de zaakvoerders.

13. WIJZE VAN VEREFFENING (artikel 35)

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto actief, in geld of in effecten, onder de vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

BIJZONDERE VOLMACHT

Voor zover als nodig, wordt bijzondere volmacht verleend, met recht van indeplaatsstelling, aan mevrouw DOCKX Lieve Kathleen, geboren te Mortsel op 25 januari 1972, wonend te 2547 Lint, Torfsstraat 27, teneinde de nodige formaliteiten te vervullen tot

a) inschrijving van deze vennootschap in het rechtspersonenregister (RPR) van de Kruispuntbank van Ondernemingen (KBO);

b) inschrijving van deze vennootschap als belastingplichtige bij het bestuur van de Belasting over

de Toegevoegde Waarde.

- Voor ontledend uittreksel -

- Johan Kiebooms, geassocieerd notaris -

Hiermede tegelijk neergelegd : Afschrift van de oprichtingsakte dd. 14 oktober 2014, met in bijlage :

twee (2) volmachten, en uittreksel.

Uittreksel zonder registratierelaas uitgereikt met het enige doel te worden neergelegd ter griffie van

de rechtbank van koophandel.

Coordonnées
CLOUDAR

Adresse
VELDKANT 33A 2550 KONTICH

Code postal : 2550
Localité : KONTICH
Commune : KONTICH
Province : Anvers
Région : Région flamande