CLUB MINI MINDS

Association sans but lucratif


Dénomination : CLUB MINI MINDS
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 849.702.974

Publication

29/10/2012
ÿþ MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

(LI11V11IN1M111!M

RECHTBANK

KQQPHANDEL

1 S OKT. 2012

ANTWEReeiV

Ondernemingsar : 0849.702.974.

Benaming

(voluit) : Club MINI MInds

(verkort)

Rechtsvorm : VZW

Zetel : Constant Van Goeystraat 79 2070 Zwijndrecht België

Onderwerp akte : Oprichting - Statuten

Ingevolge een bijeenkomst op zes oktober tweeduizend twaalf hebben

1 - Gunther Gerrits, Weidestraat 4 te 3293 Diest,* 26.12:1971 te Diest

2 - Ken Claessens , Constant Van Goeystraat 79 te 2070 Zwijndrecht, °14.01.1973 te Deurne

3 - Ann Van Hout, Constant Van Goeystraat 79 te 2070 Zwijndrecht, 13.11.1970 te Antwerpen

4 - Suzanna Dieltjens, Nieuwstraat 23 te 2200 Herentals, ° 04.06.1968 te Lier

5 - Peter Lenaerts, Tulpenstraat 22 te 9150 Kruibeke, ° 06.03.1973 te Brasschaat

6 - Phanida Thierens, Truweelstraat 102 te 9100 Sint-Niklaas, ° 19.05.1989 te Chon Buri (Thailand)

7 - Matthias De Leeuw, Truweelstraat 102 te 9100 Sint-Niklaas, ° 16.02.1988 te Lokeren

8 - Ilse Huybrechts, Weidestraat 4 te 3293 Diest, ° 14.04.1971 te Kaggevinne

Allen van de Belgische nationaliteit, verklaren door deze handeling een vereniging te vormen zonder winstoogmerk, overeenkomstig de wet van 02 mei 2002, op basis van de volgende statuten

TITEL I Benaming - Zetel - Onderwerp - Duur

Artikel 1.

De vereniging draagt als naam " Club MINI Minds ", vereniging zonder winstoogmerk.

Artikel 2,

De zetel der vereniging is gevestigd te 2070 Zwijndrecht Constant Van Goeystraat 79 en gelegen in het gerechtelijk arrondisement Antwerpen.

De zetel kan door beslissing van de Raad Van Bestuur naar eender welke plaats in België overgebracht worden.

Artikel 3.

De vereniging heeft tot doel, los van elke politieke of filosofische overtuiging, liefhebbers van het automerk MINI bij elkaar te brengen, alsmede de organisatie van evenementen, uitstappen en bijeenkomsten hieromtrent.

De vereniging kan alle handelingen stellen die direct of indirect op haar onderwerp betrekking hebben. Zij kan met name, in verband met de implementatie van haar onderwerp, alle eigendommen en materiële rechten verkrijgen, huren, in huur geven, contracten afsluiten, middelen verzamelen en elke andere activiteit uitvoeren die in verband met haar taak worden gerechtvaardigd.

De vereniging kan toetreden tot internationale, federale, communitaire of regionale bonden en verenigingen en om het even welke andere vereniging, beweging of instelling waarvan het onderwerp niet in strijd is met haar fundamentele doelstellingen.

Op de laatste blz van Luik B vernielden . Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzrl van de perso(o)nien) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2,2

Artikel 3,

De vereniging wordt opgericht voor onbepaalde duur.

TITEL li Leden

Artikel 5.

De vereniging bestaat uit actieve leden en ere-leden. Ere-leden zijn verdienstelijke personen voor de club en het ere-lidmaatschap wordt aangeboden. Het aantal leden is onbeperkt, met een minimum van drie.

Artikel 6.

Ieder kan zich via het adres van de zetel schriftelijk kandidaat stellen. De Raad Van Bestuur keurt de kandidatuur goed. De raad van bestuur kan geen lid uitsluiten. Deze macht is voorbehouden aan de algemene vergadering.

Artikel 7.

Het lidmaatschap impliceert mogelijk de betaling van een jaarlijkse bijdrage bepaald door de raad van bestuur en goedgekeurd door de algemene vergadering. Het bedrag van de jaarlijkse bijdrage mag niet hoger zijn dan 100 Euro (honderd Euro),

Artikel 8.

Elk lid van een vereniging is vrij uit te treden door het indienen van zijn ontslag bij de raad van bestuur. Onverminderd artikel 2, eerste lid, 5°, kan een lid dat zijn bijdrage niet betaalt, worden geacht ontslag te nemen. Bij overlijden wordt het lidmaatschap automatisch beëindigd.

De uitsluiting van een lid kan slechts door de algemene vergadering worden uitgesproken met een meerderheid van twee derde van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden.

Artikel 9.

De uittredende of uitgesloten leden evenals hun erfgenamen, hebben geen deel in het vermogen van de vereniging en kunnen nooit teruggave of vergoeding voor gestorte bedragen en gedane inbreng vorderen, nog rekening van zegels, noch inventaris eisen of vorderen.

Artikel 10.

De leden dienen de huidige statuten en beslissingen genomen tijdens de algemene vergadering te eerbiedigen.

TITEL III De Raad Van Bestuur

Artikel 11.

De vereniging wordt bestuurd door de Raad Van Bestuur bestaande uit ten minste drie leden, benoemd uit de leden van de vereniging. Zij worden door de algemene vergadering benoemd en zijn ten alle tijden herroepbaar.

Het mandaat van bestuurder wordt kosteloos uitgevoerd.

De benoeming, het ontslag of de afzetting van een bestuurder zal binnen de maand gepubliceerd worden in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad.

Artikel 12.

De bestuurders worden tot de ontbinding van de vereniging benoemd. Als door ontslag of afzetting het aantal bestuurders lager is dan het minimum voorzien in de statuten, bepalen de resterende bestuurders voorlopig een vervanger en roepen de algemene vergadering bijeen, die de nieuwe bestuurder definitief zal benoemen of een andere kiezen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Artikel 13.

De raad van bestuur stelt onder zijn leden een voorzitter, een onder-voorzitter, een secretaris een penningmeester een event & catering verantwoordelijke een verantwoordelijke merchandising en een roadbook verantwoordelijke aan.

Het bestuur wordt door de voorzitter of de secretaris bijeengeroepen. De vergaderingen worden door de voorzitter voorgezeten In geval van verhindering van de voorzitter, worden de vergaderingen naar behoren voorgezet door de oudste van de aanwezige bestuurders.

De raad van bestuur kan slechts naar behoren beraadslagen indien minstens de helft van de bestuurders aanwezig is. De beslissingen worden genomen met volstrekte meerderheid van de stemmen. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter of zijn vervanger beslissend.

De beraadslagingen worden onder de vomi van notulen vastgelegd, die door de secretaris worden ondertekend en ingeschreven in een speciaal register. Alle akten worden geldig ondertekend door de voorzitter en door de secretaris en/of penningmeester.

Artikel 14.

De Raad Van Bestuur beheert de zaken van de vereniging en vertegenwoordigt ze in alle gerechtelijke en buitengerechtelijke handelingen, De Raad Van Bestuur heeft de ruimste bevoegdheden, met uitzondering van de handelingen die door de wet aan de Algemene vergadering zijn voorbehouden.

De raad kan met name, en zonder dat deze opsomming beperkt is, alle handelingen stellen en contracten sluiten, met inbegrip van onder meer de vervreemding, zelf om niet, van roerende en onroerende goederen, in hypotheek stellen, lenen en ontleden, uitvoeren van financiële en commerciële verrichtingen.

De vereniging wordt tegenover derden vertegenwoordigd door de gezamelijke handtekening van twee bestuurders. Voor zover de bestuurders handelen binnen de perken van hun mandaat is hun aansprakelijkheid beperkt tot deze van hun mandaat en niet persoonlijk.

De raad van bestuur kan bepaalde handelingen en dagelijks beleid van de vereniging, zijn bevoegdheden of verantwoordelijkheden aan één of meer bestuurders of om het even welke persoon, lid van de vereniging, afvaardigen of niet.

De Raad vaardigt een huishoudelijk reglement uit als hij dit noodzakelijk vindt.

TITEL IV De Algemene Vergadering Artikel 15.

De Algemene Vergadering wordt door alle effectieve leden gevormd. Deze wordt door de voorzitter van de Raad Van Bestuur, of door de oudste aanwezige bestuurder, voorgezeten.

Alle effectieve leden hebben een gelijk stemrecht aan de Algemene Vergadering. Een lid kan zich door een ander lid laten vertegenwoordigen, doch, één lid kan slechts één afwezig lid vertegenwoordigen.

Artikel 16.

De Algemene Vergadering bezit uitsluitend de bevoegdheden die haar uitdrukkelijk door de wet warden gereserveerd. Met name : de wijziging van statuten, de benoeming en het ontslag van bestuurders, goedkeuring van begroting en rekeningen, de vrijwillige ontbinding van de vereniging en de uitsluiting van leden.

Artikel 17.

De Algemene Vergadering wordt door de Raad van Bestuur bijeengeroepen wanneer het doel of de belangen van de vereninging het vereisen. De Algemene Vergadering moet minstens één keer per jaar worden bijeengeroepen voor de goedkeuring van de begroting en de rekeningen van het afgelopen jaar en de begroting van het volgende jaar. Dit gebeurt op een datum vastgelegd door de Raad van Bestuur.

Alle effectieve leden worden opgeroepen tot de algemene vergadering. De bijeenroeping wordt door de voorzitter of secretaris ondertekend. Zij vermeldt de plaats/datum/beginuur van de vergadering. De uitnodiging wordt minsten 15 dagen voor de datum van de Algemene Vergadering verzonden.

Artikel 18.

De besluiten van de Algemene vergadering worden genomen met volstrekte meerderheid van de aanwezige en vertegenwoordigde leden. In geval van gelijkheid is de stem van de voorzitter beslissend,

De uitsluitresoluties van een lid, een statuswijziging of ontbinding van de vereniging zijn aan de procedure onderworpen die door de wet wordt voorgeschreven.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Artikel 19.

De beraadslagingen van de Algemene Vergadering worden in een register van Notulen vastgelegd, dat door de secretaris of een bestuurder mee wordt ondertekend. De leden of belanghebbenden hebben het recht om een kopie van de notulen te vragen of te raadplegen.

TITEL V Begroting en rekeningen

Artikel 20.

Het vermogen van de ' Club MINI Minds vzw ' is samengesteld uit de bijdragen, de intresten en obligatiepremies, de giften en buitengewone ontvangsten.

Artikel 21,

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van hetzelfde jaar, Per uitzondering zal het eerste boekjaar op de dag van de samenstelling beginnen en eindigen op 31 december van hetzelfde jaar. De Raad van Bestuur stelt de rekeningen en begrotingen op en onderwerpt ze aan het oordeel van de Algemene vergadering.

TITEL VI Ontbinding en Liquidatie

Artikel 22.

De Algemene vergadering kan de ontbinding van de vereniging uitspreken, overeenkomstig het hulpmiddel voorzien in de wet van 2 mei 2002.

In geval van een vrijwillige ontbinding van de VZW, zal de Algemene Vergadering, of bij gebrek de rechtbank, een of meerdere vereffenaars samenstellen, die de modaliteiten van de ontbinding zullen bepalen.

Artikel 23.

In geval van ontbinding van de vereniging, zal het netto vermogen, na aanzuivering van de schulden, verdeeld worden onder verenigingen die een gelijkvormig doel nastrefen in België.

Artikel 24.

Alles wat niet in deze statuten is voorzien, blijft bij de wet van 2 mei 2002 toepasselijk.

TITEL VII Slotbepalingen

1 - Benoeming van de eerste Raad Van Bestuur.

Onmiddellijk na de samenstelling van de vereniging zonder winstoogmerk " Club MINI Minds " zijn de stichters in buitengewone Algemene vergadering bijeengekomen en hebben voor de eerste keer ais leden van de Raad van bestuur, ter uitvoering van artikel 11 van de statuten benoemd :

Gunther Gerrits, gedomicilieerd Weidestraat4 te 3293 Diest

Ken Claessens, gedomicilieerd Constant Van Goeystraat 79 te 2070 Zwijndrecht

Ann Van Hout, gedomicilieerd Constant Van Goeystraat 79 te 2070 Zwijndrecht

Suzanna Dieltjens, gedomicilieerd Nieuwstraat 23 te 2200 Herentals

Peter Lenaerts, gedomicilieerd Tuipenstraat 22 te 9150 Kruibeke

Phanida Thierens, gedomicileerd Truweelstraat 102 te 9100 Sint-Niklaas

Matthias De Leeuw, gedomicileerd Truweelstraat 102 te 9100 Sint-Niklaas

Deze hebben allen hun mandaat aanvaardt.

M0D2.2

Luik B Vervolg

2 - Aanduiding van de functies binnen de Raad van Bestuur

Overeenkomstig artikel 12 van de statuten hebben de leden van de Raad van Bestuur, in vergadering

volgende functies aan de benoemden toegekend

Gunther Gerrits, benoemd tot voorzitter, heeft zijn functie aanvaardt

Ken Claessens, benoemd tot onder-voorzitter, heeft zijn functie aanvaardt

Suzanna Dieltjens, benoemd tot secretaris, heeft haar functie aanvaardt

Ann Van Hout, benoemd tot penningmeester, heeft haar functie aanvaardt

Phanida Thierens, benoemd tot event & catering verantwoordelijke, heeft haar functie aanvaardt

Matthias De Leeuw, benoemd tot verantwoordelijke merchandising, heeft zijn functie aanvaardt

Peter Lenaerts, benoemd tot roadbook verantwoordelijke , heeft zijn functie aanvaardt

De bestuursleden worden verkozen voor onbepaalde duur.

Gedaan te 2070 Zwijndrecht op 6 oktober 2012

Gerrits Gunther

Claessens Ken

Ann Van Hout

Suzanna Dieltjens

Peter Lenaerts

Phanida Thierens

Matthias De Leeuw

Op de laa ste biz van Luik B vermelden " Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzi; van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch StaatSbiad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

07/04/2015
ÿþ(verkort) :

Rechtsvorm : V 2.tJ

Zetel : C V~R~ Q i~~W' ~ 901Q ~, ,~ y, Onderwerp akte : Wijzigen statuten, raad van bestuur en gemachtigden'!

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2015 - Annexes du Moniteur belge Beslissingen van algemene vergadering van 1 maart 2015

De algemene vergadering van 1 maart 2015, geldig bijeengeroepen en beschikkend over de nodige aantallen inzake aanwezigheid en meerderheid, heeft in haar zitting besloten de statuten te wijzigen als volgt

Artikel 5.

De vereniging bestaat uit actieve leden en ere-leden. Ere-leden zijn verdienstelijke personen voor de club en,

het ere-lidmaatschap wordt aangeboden. Het aantal leden is onbeperkt, met een minimum van drie.

WORDT

Artikel 5.

De vereniging bestaat uit actieve leden. Het aantal leden is onbeperkt, met een minimum van drie.

Artikel 7.

Het lidmaatschap impliceert mogelijk de betaling van een jaarlijkse bijdrage bepaald door de Raad van Bestuur en goedgekeurd door de algemene vergadering. Het bedrag van de jaarlijkse bijdrage mag niet hcger zijn dan 100 Euro (honderd Euro).

WORDT

Artikel 7.

Het lidmaatschap impliceert de betaling van een jaarlijkse bijdrage bepaald door de Raad van Bestuur en, goedgekeurd door de algemene vergadering. Het bedrag van de jaarlijkse bijdrage mag niet hoger zijn dan 100 Euro (honderd Euro),

Artikel 13.

De raad van bestuur stelt onder zijn leden een voorzitter, een onder-voorzitter, een secretaris, een penningmeester, een event&catering verantwoordelijke, een verantwoordelijke merchandising en een roadbook verantwoordelijke aan.

Het bestuur wordt door de voorzitter of de secretaris bijeengeroepen. De vergaderingen worden door de. voorzitter voorgezeten. In geval van verhindering van de voorzitter, worden de vergaderingen naar behoren voorgezeten door de oudste van de aanwezige bestuurders.

De raad van bestuur kan slechts naar behoren beraadslagen indien minstens de helft van de bestuurders aanwezig is. De beslissingen worden genomen met volstrekte meerderheid van de stemmen. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter of zijn vervanger beslissend.

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

lanarrn " Alnnm ..n knn,IiMennin.r

MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging van de akte ter gri --Q

---------- ---- - (C)(24-49 Ondernemingsar : ~QZ g-34

Benaming

(voiuit) : CLUB ~i i" -)t ~~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

MCM 22

De beraadslagingen worden onder de vorm van notulen vastgelegd, die door de secretaris worden ondertekend en ingeschreven in een speciaal register, Alle akten worden geldig ondertekend door de voorzitter en door de secretaris en/of penningmeester.

WORDT

Artikel 13.

De raad van bestuur stelt onder zijn leden een voorzitter, een secretaris, een penningmeester, een event&catering verantwoordelijke, een verantwoordelijke merchandising en een roadbook verantwoordelijke aan.

Het bestuur wordt door de voorzitter of de secretaris bijeengeroepen. De vergaderingen worden door de voorzitter voorgezeten. In geval van verhindering van de voorzitter, worden de vergaderingen naar behoren voorgezeten door de oudste van de aanwezige bestuurders.

De raad van bestuur kan slechts naar behoren beraadslagen indien minstens de helft van de bestuurders aanwezig is. De beslissingen worden genomen met volstrekte meerderheid van de stemmen. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter of zijn vervanger beslissend.

De beraadslagingen worden onder de vorm van notulen vastgelegd, die door de secretaris worden ondertekend en ingeschreven in een speciaal register. Alle akten warden geldig ondertekend door de voorzitter en door de secretaris en/of penningmeester.

Artikel 23.

In geval van ontbinding van de vereniging, zal het netto vermogen, na aanzuivering van de schulden, worden

verdeeld onder verenigingen die een gelijkvormig doel nastreven in België.

WORDT

In geval van ontbinding van de vereniging, zal het netto vermogen, na aanzuivering van de schulden, warden verdeeld onder verenigingen die een gelijkvormig doel nastreven in België met uitzondering van MINIACS vzw.

Tijdens de buitengewone algemene vergadering vans maart 2015, geldig bijeengeroepen en beschikkend over de nodige aantallen inzake aanwezigheid en meerderheid, werd de raad van bestuur als volgt gewijzigd:

Ontslagnemende bestuurder

Gunther Gerrits, gedomicilieerd Weidestraat 4 te 3293 Diest

Herbenoemde bestuurders:

Ken Claessens, gedomicilieerd Constant Van Gceystraat 79 te 2070 Zwijndrecht

Suzanna Dieltjens, gedomicilieerd Nieuwstraat 23 te 2200 Herentals

Ann Van Hout, gedomicilieerd Constant Van Goeystraat 79 te 2070 Zwijndrecht

Peter Lenaerts, gedomicilieerd Leie 281a te 9140 Temse

Phanida Thierens, gedomicilieerd Truweelstraat 102 te 9100 Sint-Niklaas

Matthias De Leeuw, gedomicilieerd Truweelstraat 102 te 9100 Sint-Niklaas

De samenstelling en functieverdeling van de Raad van Bestuur is sinds 22 februari 2015 is hierdoor als volgt :

Ken Claessens, gedomicilieerd Constant Van Goeystraat 79 te 2070 Zwijndrecht, voorzitter

Suzanna Dieltjens, gedomicilieerd Nieuwstraat 23 te 2200 Herentals, secretaris

Ann Van Hout, gedomicilieerd Constant Van Goeystraat 79 te 2070 Zwijndrecht, penningmeester

Peter Lenaerts, gedomicilieerd Leie 28/a te 9140 Temse, road-bookverantwoordelijke

Phanida Thierens, gedomicilieerd Truweelstraat 102 te 9100 Sint-Niklaas, event&cateringverantwoordelijke

Matthias De Leeuw, gedomicilieerd Truweelstraat 102 te 9100 Sint-Niklaas, merchandising-verantwoordelijke

Akte gemachtigden:

Ken Ciaessens, gedomicillieerd Constant Van Goeystraat 79 te 2070 Zwijndrecht, voorzitter

Suzanna Dieltjens, gedomicillieerd Nieuwstraat 23 te 2200 Herentals, secretaris

Ann Van Hout, gedomicillieerd Constant Van Goeystraat 79 te 2070 Zwijndrecht, penningmeester

Peter Lenaerts, gedomicillieerd Leie 28/a te 9140 Temse, road-bookverantwoordelijke

Phanida Thierens, gedomicilieerd Truweelstraat 102 te 9100 Sint-Niklaas, event&cateringverantwoordelijke

MOD 2.2

Luik B - Vervolg

, Matthias De Leeuw, gedomicilleerd Truweelstraat 102 te 9100 Sint-Niklaas, merchandising-verantwoordelijke Te Beveren, op 1 maart 2015,

Vodr-'

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Ken Claessens

Ann Van Hout

Suzanna Dieltjens

Peter Lenaerts

Phanida Thierens

Matthias De Leeuw

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
CLUB MINI MINDS

Adresse
CONSTANT VAN GOEYSTRAAT 79 2070 ZWIJNDRECHT

Code postal : 2070
Localité : ZWIJNDRECHT
Commune : ZWIJNDRECHT
Province : Anvers
Région : Région flamande