CLUBXS EUROPE LTD

Divers


Dénomination : CLUBXS EUROPE LTD
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 834.223.358

Publication

15/03/2011
ÿþOndernemingsrtr : 0e 3 ~~~ 3,U

Benaming

pal*: CLUBXS EUROPE Ltd

Rechtsvorm : Vennootschap naar Engels recht (Limited)

Zetes : Dept 253, Owston road 43, Carcroft Doncaster DN6 8DA

Zetel van het Belgisch filiaal: Brusselstraat 5 bus 2 te 2321 Meer.

. Onderwerp akte : Neerlegging historiek en beslissing oprichting Belgisch filiaal.

Historiek limited:

De vennootschap werd opgericht op 25 februari 2010 voor Notaris Hesham Sharkawi met standplaats te London en de onderneming is geregistreerd onder het nummer 7169606 in het Ondernemershuis.

Het maatschappelijk kapitaal van CLUBXS EUROPE Ltd bedraagt 1.000 £ en is vertegenwoordigd door 1000 aandelen met een nominale waarde van elk 1£ elk .

Het kapitaal werd volledig volstort ten bedrage van 1.000 £ .

De maatschappelijke zetel van CLUBXS EUROPE Ltd is gevestigd in Dept. 253, Owston Road 43, Carcroft - Doncaster, DN6 8DA Verenigd Koninkrijk.

De vennootschap heeft tot doel:

* Handel te drijven ais een Algemene Handelsmaatschappij.

* Om het even welke andere handel te drijven die naar mening van de bestuurders van de vennootschap passend uitgevoerd kan worden in connectie met of aanvullend op om het even welke van de voornoemde zaken of waarvan men schat dat deze rechtstreeks of onrechtstreeks de waarde van eender welk bezit van de vennootschap kan verhogen of dit rendabel kan maken, of de om het even welke van haar doelstellingen kan bevorderen.

* Het bouwen, construeren, onderhouden, wijzigen, vergroten, slopen, verwijderen of vervangen van gebouwen, werkplaatsen, fabrieken, en machinerie, noodzakelijk of passend voor de zaken van de vennootschap, of samenwerken met om het even welke persoon, firma of vennootschap bij het uitvoeren van om het even welke van de voornoemde activiteiten.

* Geld te lenen of in te zamelen op de voorwaarden en onder de waarborgen die gepast geacht zouden worden en in het bijzonder door het uitgeven of storten van obligaties of obligatiekapitaal (al dan niet permanent) de terugbetaling te verzekeren van om het even welk geleend, ingezameld of verschuldigd geld door middel van een hypotheek of retentierecht op het geheel of om het even welk deel van de garante eigendommen en bedrijfsmiddelen van de vennootschap, zowel huidig als toekomstig, inclusief haar niet gestort kapitaal.

* Het aanvragen, kopen of anderszins verwerven van om het even welk patent, licentie en soortgelijke, die een exclusief of niet-exclusief of beperkt gebruiksrecht verlenen, of enige geheime of andere informatie betreffende om het even welke uitvinding die geschikt lijkt om gebruikt te worden voor om het even welke van de doelstellingen van de vennootschap of de verwerving waarvan geacht wordt van direct of indirect nut te zijn voor de vennootschap, en het gebruik, de toepassing, ontwikkeling, toekenning van licenties met betrekking tot, of anderszins te gelde maken van om het even welke rechten en informatie" die op dergelijke wijze verworven werd.

Op de laatste hlz eer* LM> c Niaect va' de irrs"_r.:r^ antererde =tets, !^.at+fj ate;re." zz o]it(e.r)

e^'ar.e*szz+r. te, aznziert'ar: dele: Fts tie `e e:-g::za ci ..

.

frkM\

Vo. beho aan Belg Staat

Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte ^ S~

GRIFFIE RECHTBANK VAN J

/ 3 KM 2011

KOOPHANDEL TURN:iOUT

Clifreiffier

*11040610"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

* Het kopen, intekenen op of anderzijds verwerven en houden en verhandelen van om het even welke

aandelen, effecten of obligaties van om het even welke andere onderneming die volledig of gedeeltelijk dezelfde doelstellingen heeft als de doelstellingen van de vennootschap of het voortzetten van om het even welke handel die gevoerd kan worden om de vennootschap rechtstreeks of onrechtstreeks ten goede te komen.

* Het uitgeven, verkopen, onderschrijven of garanderen van de intekening op, of het instemmen met of assisteren bij het uitgeven of verkopen, onderschrijven of garanderen van de intekening op aandelen, preferente obligaties, obligatiekapitaal, obligaties, effecten, en waarden van om het even welke onderneming, met beperkte of onbeperkte aansprakelijkheid of opgericht bij parlementaire wet of anderzijds, op het overeengekomen moment en aan de overeengekomen voorwaarden betreffende vergoeding en dergelijke.

' Het investeren van en handelen met de gelden van de vennootschap die niet onmiddellijk nodig zijn voor haar zakelijke doelstellingen in de investeringen en effecten en op de wijze die van tijd tot tijd als aangewezen wordt beschouwd, en het van de hand doen of variëren van dergelijke investeringen of effecten.

" Het tenen van geld of verlenen van krediet aan die personen, ondernemingen of vennootschappen en aan die voorwaarden die als aangewezen worden beschouwd en het in deposito of te leen ontvangen van geld van, en het verlenen van garanties of borgstellen voor om het even welke personen, ondernemingen of vennootschappen, en het in rekening brengen van om het even welke bezittingen of onroerende goederen van de vennootschap ter ondersteuning van garanties of om de schulden of verplichtingen, contracten of verbintenissen van om het even welke andere vennootschap of persoon te garanderen.

" Het afsluiten van om het even welke overeenkomst met om het even welke overheid of andere instantie, hoger, gemeentelijk, lokaal of anderzijds, en het verwerven van eender welke dergelijke overheid of instantie van alle rechten, concessies en privileges die bevorderlijk lijken voor de doelstellingen van de vennootschap of eender welke daarvan, of het verkrijgen of pogen te verkrijgen van om het even welke beslissing van de het Ministerie van Handel, of om het even welke wet of parlementaire wet voor de doelstellingen van de vennootschap of enige andere vennootschap.

* Het aangaan van een associatie of om het even welke afspraak voor het delen van voordelen of het samengaan met om het even welke persoon, onderneming of vennootschap die een soort handel drijft of voorstelt een soort handel te drijven waartoe de vennootschap gemachtigd is, of om het even welke zaak of transactie die uitgevoerd kan worden om de vennootschap rechtstreeks of onrechtstreeks tot voordeel te strekken.

" Het oprichten van, of ondersteunen van of helpen bij het oprichten van, en ondersteunen van verenigingen, instituten, clubs, fondsen, trusts, en schema's ten voordele van de directeurs, ex-directeurs, werknemers of ex-werknemers van de vennootschap of om het even welke dochtermaatschappij, verbonden of geassocieerde vennootschap, of de families, personen ten laste of connecties van deze personen, en voor het uitkeren van pensioenen, gratificaties en vergoedingen en voor het doen van betalingen met betrekking tot verzekering, en fondsen te onderschrijven of garanderen voor liefdadige of caritatieve doelen of voor om het even welke tentoonstelling of voor om het even welke publieke, algemene of nuttige doelen.

* Het verkopen, ruilen, leasen, van de hand doen, in winst omzetten of anderzijds handelen met het geheel of eender welk deel van de onderneming van de vennootschap tegen de betaling die passend geacht wordt, en in het bijzonder voor aandelen, waarden of effecten van om het even welke opgerichte of op te richten vennootschap.

* Het promoten, financieren of assisteren van om het even welke andere vennootschap met het doel volledig of gedeeltelijk de eigendomsrechten en passiva van de vennootschap te verwerven of voor om het even welk ander doel waar de vennootschap rechtstreeks of onrechtstreeks voordeel uit zou verwerven.

* Het betalen van alle of een deel van de oprichtingskosten van de vennootschap en van om het even welke vennootschap opgericht of gepromoot door de vennootschap.

* Het betalen van om het even welke persoon, onderneming of vennootschap die diensten verleent aan de vennootschap, op de wijze die het meest geschikt geacht wordt.

Het trekken, aanvaarden, endosseren, verhandelen, uitvoeren en uitgeven van promesses, wisselbrieven, scrips, machtigingen en andere overdraagbare of negotieerbare instrumenten.

" .0)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

" Het verdelen onder de vennoten in speciën van om het even welke eigendommen van de vennootschap, of om het even welke opbrengsten van de verkoop of het van de hand doen van eigendommen van de vennootschap, en met het doel kapitaal te onderscheiden en te scheiden van de winsten, maar zodanig dat er geen verdeling gebeurt die leidt tot een verlaging van het kapitaal, tenzij met goedkeuring, (indien van toepassing) die op dat moment door de wet wordt vereist.

* Het kopen of anderzijds verwerven van de volledige of een gedeelte van de zakelijke activa van om het even welke persoon, onderneming of vennootschap, die om het even welke handel drijft of met dit doel werd opgericht, en cash te betalen, of aandelen, effecten, obligaties of obligatiekapitaal van deze vennootschap uit te geven als betaling voor een dergelijke aankoop of verwerving en in te staan voor om het even welke aanspraketijkheden of verplichtingen, met betrekking tot de zo gekochte of verworven zaak of eigendom.

" Alles of een gedeelte van de voornoemde zaken te doen eender waar ter wereld hetzij alleen of samen met anderen en hetzij als opdrachtgevers, agenten, aannemers, beheerders of anderzins en hetzij door of via tussenpersonen, onderaannemers, beheerders of anderszins.

* Alle andere dingen te doen die geacht worden verbonden te zijn met of die leiden tot het bereiken van de bovenstaande doelstellingen of een deel ervan.

Om alle zulke dingen te doen als begeleidend of bevorderlijk naar de bovenstaande voorwerpen of bevorderlijk naar de bovenstaande voorwerpen of hen zijn.

En het wordt hierdoor aangekondigd dat in de bouw van deze clausule het woord 'Bedrijf" waarbehalve in de referentie naar het bedrijf gebruikte te omvatten persoon van partnerschap of ander lichaam van personen zal worden geacht, of verenigde of niet verenigd en of in Groot-Brittannië of eiders vestigde en dat de voorwerpen in de verschillende paragrafen van deze clausule specificeerden zal, behalve waar Anders uitgedrukte daarin, wees in geenszins beperkte door referentie naar andere paragrapph of de naam van het Bedrijf, bu kan worden uitgevoerd in even volledige en overvloedige een manier en zal worden ontleed in als wijd een zin alsof elk van de gezegde paragrafen het voorwerp van een afzonderlijk, onderscheiden en onafhankelijk Bedrijf definieerde

De vennootschap wordt bestuurd door minimum één bestuurder en in deze functie werd voor onbepaalde tijd benoemd: mevr. Telli Serife, wonende Vierde Dreef 2 te 2950 Kapellen.

Op een bijzonder Algemene Vergadering der aandeelhouders van 15 maart 2010 te Doncaster DN6 8DA, Dept. 253, 43 Owston Raad, Carcroft werd de beslissing genomen in het kader van de verdere ontwikkeling van de bedrijfsactiviteiten van de moedermaatschappij om een Belgisch filiaal te openen vanaf 15 maart 2010.

" Aanwezig: - Telli Serife, bestuurder van de moedermaatschappij.

" De naam van het Belgisch filiaal is CLUBXS EUROPE Limited.

" De zetel van het filiaal is gevestigd te Brusselstraat 5 bus 2  2321 Meer.

" Als wettelijk vertegenwoordigers van het Belgisch filiaal wordt benoemd:

- Telli Serife, wonende te Vierde Dreef 2  2950 Kapellen.

De wettelijke vertegenwoordigers hebben de meest uitgebreide bevoegdheden om het Belgisch filiaal te vertegenwoordigen en te verbinden in rechte en feite. De vertegenwoordigers zijn gemachtigd om het adres van het filiaal te verplaatsen tenallen tijde. Het mandaat van vertegenwoordiger is in eerste instantie onbezoldigd.

" Het eerste boekjaar loopt vanaf 15-03-2010 tot 31-03-2011. Elk boekjaar loopt vervolgens van 1 april tot en met 31 maart. De Algemene Vergadering zal gehouden worden de derde vrijdag van de maand september om 15.00 uur.

" Het filiaal heeft als doel in navolging van de moedermaatschappij:

- Handeldrijven als een algemene handelsvennootschap en alles te doen wat gepaard gaat met de uitoefening van die handel of bedrijfsactiviteiten en meer in het bijzonder voor het Belgisch filiaal: EROTISCHE TELEFOONLIJNEN.

- alle activiteiten die verband houden met alarmsystemen, domotica en computers.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

- het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding,

- Het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, enz.

- Managements activiteiten van holdings: het tussenkomen in het dagelijks bestuur, het vertegenwoordigen van bedrijven op grond van het bezit op controle over het maatschappelijk kapitaal en andere.

- Overige activiteiten i.v.m. administratie;

- Vervaardigen van chocolade en chocoladeproducten;

- Overige vormen van onderwijs, opleiding, training; Overige zakelijke dienstverlening.

- Bouwpromotor en zelf bouwen van onroerende goederen;

- Algemene bouwwerkzaamheden, omvattende het optrekken van de gebouwen evenals de bekisting en het ijzervlechtwerk, de gehele of gedeeltelijke voltooiingwerken of de coordinatie hiervan wanneer zij door onderaannemers warden uitgevoerd, het optrekken van gefabriceerde gebouwen, voegwerken, chapewerken dakbedekking in alle materialen, isolatiewerken tegen vochtigheid, thermische-, en geluidsisolatie, vloer-, en muurbedekking, stukadoorswerken, arduin-, en marmerwerken, timmer-, en schrijnwerk, glaswerk, schilder, en behangwerk, centrale verwarming, lood-, en zinkwerk, elektrische installatie, metaalbewerking en metalen kunstwerken, restauratiewerken, alle grondwerken, leggen van kabels en diverse leidingen, spoorlijnwerken, wegenwerken en bouw van niet metalen kunstwerken, aanleg en onderhoud van diverse terreinen;

- De aanleg van waterdistributienetten en rioleringen, pijpleidingen voor het vervoer van gas, petroleumproducten, enzovoort; leidingen voor het vervoer en de distributie van elektrische energie;

- De aanleg van telecommunicatielijnen en  netten;

Aanleg en onderhoud van diverse terreinen;

- Verkoop van rolrend materieel en opleggers. Fabricage van opleggers;

- Schoonmaakwerkzaamheden zowel in de privé als ondernemerssector;

- Verhuur van rollend materieel en machines, aannemers materiaal en landbouwmateriaal;

- Import- export , groothandel en kleinhandel van bouwmaterialen en klein gereedschap en alle andere groot  en kleinhandel, en import en export van:

- Koerierdienst, wegtransport zowel binnen  als buitenland;

- Textiel, kleding, electro - apparaten en tombola artikelen;

- Keukens, meubelen, geschenkartikelen en huishoudelijke apparaten;

- Garage, herstelling en onderhoud van motorvoertuigen;

- Werkplaats voor het herstellen van koetswerk;

- Plaatsen van LPG installaties in rollend materieel;

- Plaatsen van banden, uitlaten, trekhaken bij rollend materieel;

- Nieuwe en occasiewagens;

- Kruidenierswaren, met verkoop van groenten, fruit, dranken, huishoudartikelen;

- Algemene voeding zuivelhandel, brood en pasteibakkerij;

Voorbehouden

" aan liet Belgisch Ctaatsblad

- Glas en kristal;

- Uitbaten zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden van restaurants, snackbars, sandwichbars, tearooms, verbruiksalons, herbergen, cafés, tavernes, bars, hotels, logementhuizen, motels en alle vormen van logement, eet  en ontspanningsinstellingen, de verkoop en het leveren van maaltijden en bereide schotels , het inrichten van banketten en het verzorgen en opdienen van maaltijden zelfs buiten haar instellingen.

- Verhuur van ceremonie wagens.

- Al wat daarmee rechtstreeks en onrechtstreeks verband houdt; materialen.

Getekend door:

Telli Serife,

Wettelijk vertegenwoordiger.

tegelijk hiermee neergelegd:

- engelstalige statuten.

- beëdigde nederlandse vertaling.

- verslag opening Belgisch filiaal.

- Breigoed, huishoudlinnen, merceriewaren, borduurwerk, garens en kledingstoffen, heren, dames, en kinderkleding, heren-, dames-, en kinderkleding, babyartikelen;

- Vervaardigen of laten vervaardigen en het vervoeren van alle producten, materialen en materieel;

- Aankoop en verkoop, verhuring van onroerende goederen. De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
CLUBXS EUROPE LTD

Adresse
BRUSSELSTRAAT 5, BUS 2 2321 MEER

Code postal : 2321
Localité : Meer
Commune : HOOGSTRATEN
Province : Anvers
Région : Région flamande