CLUSTER MULTIPROFESSIONELE ARCHITECTENVENNOOTSCHAP

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CLUSTER MULTIPROFESSIONELE ARCHITECTENVENNOOTSCHAP
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 839.892.910

Publication

12/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.06.2013, NGL 07.06.2013 13161-0058-010
06/09/2012
ÿþ1 Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

; `t~r i11111111111 1 P-er ^rtlfln Wl1T et °'.."~1,7;e1

-G11 ,Ias *





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Onder. 0839892910

CLUSTER MULTIPROFESSIONELE ARCHITECTENVENNOOTSCHAP

BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP ONDER VORM VAN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Koolstraat 15a, 2140 Borgerhout

ïvo'1-

Onde.,f.,, " ADRESWlJZIGING

De zaakvoerder heeft besloten dat vanaf 16.08.2012 zowel de maatschappelijke zetel als de uitbatingszetel

verplaatst wordt van Koolstraat 15a, 2140 Borgerhout naar Vrijheidstraat 32 bus 15, 2000 Antwerpen.

Voor eensluidend uittreksel

David Verhoestraete

Zaakvoerder

-este blz. van ro8da¬ l¬ ( Cid Udi" 1~ :C ro'chtcot ,

14/10/2011
ÿþmad 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

r(

11111111111111111 IIII 111111111111111111111111111!

*111552fi~*

Neergelegd ter griffie von deAntwerpenRechtbank von Koophandel te Antwerpen

op - 4 ne 7'11

De Grtfiíaer.

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0839. 892. 9 ? 0

Benaming : CLUSTER MU LTIPROFESSIONELE ARCHITECTENVENNOOTSCHAP

(voluit)

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : Koolstraat 15a

2140 Antwerpen (Borgerhout)

Onderwerp akte :Oprichting



Uit een akte verleden voor ondergetekende september 2011 en welke eerstdaags zal geregistreerd worden jj BLIJKT DAT :

1. VENNOOT

De volgende persoon een burgerlijke vennootschap onder metii

VERIíOESTRAETE, David Beniarnin Georges Beatrice, ongehuwd, wonende te 2600 Antwerpen;;

vorm van een besloten vennootschap met beperkte;; CLUSTER MULTIPROFESSIONELE; ARCHITECTENVENNOOTSCHAP ". Enkel deze naam zal gebruikt worden.

3. ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2140 Antwerpen (Borgerhout), Koolstraat 15 a.

4. DOEL

j 4.1 De vennootschap heeft tot doel:

- het verlenen van diensten die behoren tot de uitoefening van het beroep van architect onder meer door'; rechtstreeks of onrechtstreeks, voor eigen rekening of voor rekening van derden, opdrachten te verwerven en;' uit te voeren op het gebied van architectuurlandschapsarchitectuur, verkeerskunde, veiligheidscoördinatie,j; energieprestatieregefing, akoestiek, EPB-verslaggeving, binnenhuisinrichting, tuin- en landschapsinrichting,j': opmetingen, topografie, expertises evenals het uitvoeren van alle activiteiten en verrichtingen die met de uitoefening van het beroep van architect niet onverenigbaar zijn, het ontwerpen en toepassen van alle aspecten;; van creatieve vormgeving, inbegrepen restauraties, het verrichten van alle handelingen welke rechtstreeks ofi; onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel.

- het uitvoeren van studies en het verlenen van advies in verband met ruimtelijke planning, landschapsarchitectuur - Het verlenen van allerlei diensten op het vlak van grafisch ontwerp, fotografie, lay-out;; en drukvoorbereiding;

- het geven van onderwijs in voornoemde sectoren, het schrijven, de redactie, de lay-out en het publiceren van j: artikels over voornoemde sectoren, het geven van lezingen en seminaries in voornoemde sectoren.

De vennootschap mag haar maatschappelijk doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle:; niet commerciële wijzen die zij het best geschikt acht, volgens het beheer van een goede huisvader en met dien;; P verstande dat de verrichtingen het doel van de vennootschap, zijnde het verlenen van diensten, behorende tot de uitoefening van het beroep van architect, moeten dienen en hieraan ondergeschikt en bijkomstig zijn, en:; hierbij, met die beperkingen alle financiële verhandelingen doen, zowel roerende als onroerende, behoudens; ü wettelijke of reglementaire beperkingen. Het is haar onder dezelfde voorwaarden en beperkingen toegestaan;'

leningen aan te gaan en alle zakelijke en gebruiks- en genotsrechten te verkrijgen. jr

Elke tussenkomst in of deelneming aan een andere vennootschap of bij derden, onder welke vorm en welken wijze dan ook is mogelijk, op voorwaarde dat deze tussenkomst of deelneming van uitsluitend professionele;; aard is en het doel en de activiteiten van deze vennootschap of deze derde niet-onverenigbaar is met de functie;

Meester Louis Dierckx, notaris te Turnhout

op 2$,

de vorm van een besloten vennootschap

beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht :

De heer

(Berchem), Leopold De Vriesstraat 15.

2. RECHTSVORM EN NAAM

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap onder de

aansprakelijkheid en draagt de naam

11

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

mod 2.i

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

a

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

van de architect.Bij de uitoefening van de activiteiten zullen de vennootschap en alle vennoten steeds handelen' in overeenstemming met en met naleving van de Wet van 20 februari 1939, de Wet van 26 juni 1963, het reglement van Beroepsplichten, de aanbevelingen van de Orde van Architecten met betrekking tot de uitoefening van het beroep van architect door een rechtspersoon en de toepasselijke wettelijke en deontologische bepalingen in het algemeen.

De vennootschap zal zich onthouden van alle handelsactiviteiten die haar burgerlijk karakter zouden doen verliezen.

4.2. De activiteiten van de architect-rechtspersoon moeten beperkt zijn tot het verlenen van diensten die behoren tot de uitoefening van het beroep van architect en mogen hiermee niet onverenigbaar zijn. Zij dient erover te waken dat zij alle wettelijke en deontologische voorschriften betreffende de uitoefening van het beroep van architect respecteert.

5. MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (£ 18.550,00) en is verdeeld in honderd (I00) gelijke aandelen op naam zonder aanduiding van de nominale waarde. Het kapitaal werd bij de oprichting volledig volstort in speciën, overeenkomstig de bepalingen van het wetboek van vennootschappen.

6. DUUR

" De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf de datum van de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte.

7. BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer natuurlijke personen, al dan niet bezoldigd en aI dan niet

vennoten.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten. De functie van statutaire zaakvoerder geldt steeds voor

de duur van de vennootschap.

De aanstelling tot die functie moet blijken uit de tekst van de statuten. Zijn opdracht kan slechts om gewichtige

redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen.

De zaakvoerders hebben de meest uitgebreide bevoegdheden wat betreft het beheer van de vennootschap met

mogelijkheid deze bevoegdheid te delegeren.

Enkel die personen kunnen, in naam en voor rekening van de vennootschap, handelingen stellen die behoren tot de uitoefening van het beroep van architect dewelke gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten.

AIle zaakvoerders, leden van het directiecomité zo er één is en alle zelfstandige mandatarissen die optreden in naam en voor rekening van de vennootschap moeten natuurlijke personen zijn die gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten.

Elke zaakvoerder die, om welke reden ook, zijn inschrijving op de tabellen van de Orde van Architecten verliest, wordt geacht te zijn ontslagen uit zijn mandaat met onmiddellijke ingang.

Er zal onverwijld een algemene vergadering worden belegd teneinde dit ontslag te bevestigen en in vervanging te voorzien.

Indien ingevolge het overlijden van een zaakvoerder de vennootschap niet meer geldig kan vertegenwoordigd worden, beschikt de vennootschap over een termijn van zes maanden om zich in regel te stellen. De vennootschap mag in die periode verder het beroep van architect blijven uitoefenen voor zover alle handelingen die behoren tot het beroep van architect worden gesteld door personen die gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten. De regularisatie kan gebeuren door de benoeming van een nieuwe zaakvoerder. Bij gebreke aan regularisatie binnen voormelde termijn van zes (6) maanden, zal de vennootschap het beroep van architect niet verder mogen uitoefenen tot de regularisatie. De vennootschap zal, tot regularisatie; voor alle handelingen die behoren tot het beroep van architect, in overleg met de opdrachtgevers, een derde architect aanwijzen die in eigen naam en voor eigen rekening zal optreden. Deze architect kan zowel een natuurlijke als een rechtspersoon zijn en dient op de tabel opgenomen te zijn.

Indien geen regularisatie mogelijk blijkt moet onverwijld een algemene vergadering worden gehouden alwaar wordt beraadslaagd en beslist tot de ontbinding en de vereffening van de vennootschap of tot wijziging van het maatschappelijk doel van de vennootschap, zodat zij niet langer als een architect-rechtspersoon in de zin van artikel 2 §2 van de Wet van 20 februari 1939 op de bescherming van de titel en van het beroep van architect is te aanzien."lndien de vennootschap niet meer geldig kan vertegenwoordigd worden om een ander reden dan het overlijden van een zaakvoerder, bijvoorbeeld in geval van schrapping of weglating van een zaakvoerder van de tabel van architecten of het ontslag van een zaakvoerder, mag de vennootschap het beroep van architect niet verder uitoefenen tot regularisatie.

De vennootschap zal, tot regularisatie, voor alle handelingen die behoren tot het beroep van architect, in overleg met de opdrachtgevers, een derde architect aanwijzen die in eigen naam en voor rekening zal optreden. Deze architect kan een vennoot of zaakvoerder van de vennootschap zijn, deze architect kan zowel een natuurlijke als een rechtspersoon zijn en dient op de tabel opgenomen te zijn.

De regularisatie kan gebeuren door de benoeming van een nieuwe zaakvoerder. Indien geen regularisatie mogelijk blijkt zal onverwijld een algemene vergadering worden gehouden alwaar wordt beraadslaagd en

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

" Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

beslist tot de ontbinding en de vereffening van de vennootschap of tot wijziging van het maatschappelijk doet van de vennootschap, zodat zij niet langer als een architect-rechtspersoon in de zin van artikel 2 §2 van de Wet van 20 februari 1939 op de bescherming van de titel en van het beroep van architect is te aanzien. Alleen de algemene vergadering is bevoegd voor alle beslissingen inzake het bestuur van de vennootschap.

; De bevoegde Provinciale Raad van de Orde van Architecten zal onmiddellijk op de hoogte worden gebracht van elke wijziging in het bestuur van de vennootschap. Elke benoeming van een nieuwe zaakvoerder/bestuurder wordt gemeld, met opgave van de naam van de kandidaat en de plaats waar hij de hoofdzetel van zijn activiteit gevestigd heeft.

Bevoegdheid

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De statuten kunnen de bevoegdheid van de zaakvoerders beperken. Zodanige beperking kan aan derden niet

worden tegengeworpen, ook niet al is ze openbaar gemaakt.

Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Vertegenwoordiging

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. Indien de vennootschap benoemd wordt tot bestuurder, zaakvoerder of lid van het Directiecomité van een andere vennootschap, dan zal zij onder haar vennoten of werknemers een vaste vertegenwoordiger benoemen die belast wordt met de uitvoering van deze opdrachten. In voorkomend geval zal, in afwijking van de algemene regel inzake externe vertegenwoordiging opgenomen in de vorige alinea, de vennootschap enkel: geldig kunnen vertegenwoordigd worden door de aldus benoemde vaste vertegenwoordiger.

Bovendien wordt de vennootschap ook nog geldig vertegenwoordigd door de bijzondere volmachtdragers binnen de grenzen van hun volmacht.

Indien ingevolge het overlijden van een zaakvoerder de vennootschap niet meer geldig vertegenwoordigd kan worden, beschikt de vennootschap over een termijn van zes maanden om zich in regel te stellen. De vennootschap mag in die periode verder het beroep van architect blijven uitoefenen voor zover alle handelingen die behoren tot het beroep van architect worden gesteld door personen die gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten. De regularisatie kan gebeuren door de benoeming van een nieuwe zaakvoerder. Bij gebreke aan regularisatie binnen voormelde termijn van zes (6) maanden, zal de vennootschap het beroep van architect niet verder mogen uitoefenen tot de regularisatie. De vennootschap zal, tot regularisatie, voor alle handelingen die behoren tot het beroep van architect, in overleg met de opdrachtgevers, een derde architect aanwijzen die in eigen naam en voor eigen rekening zal optreden. Deze architect kan zowel een natuurlijke als een rechtspersoon zijn en dient op de tabel opgenomen te zijn.

Indien ingevolge een andere reden dan het overlijden van een zaakvoerder de vennootschap niet meer geldig vertegenwoordigd kan worden, bv. het ontslag van de zaakvoerder, dan mag de vennootschap het beroep van architect niet verder uitoefenen tot regularisatie.

De regularisatie kan gebeuren door de benoeming van een nieuwe zaakvoerder. De vennootschap zal, tot regularisatie, voor alle handelingen die behoren tot het beroep van architect, in overleg met de opdrachtgevers, een derde architect aanwijzen die in naam en voor rekening van de vennootschap dan we! in eigen naam en voor eigen rekening zal optreden. Deze architect kan zowel een natuurlijke als een rechtspersoon zijn en dient opgenomen te zijn op te tabel.

Indien regularisatie niet mogelijk blijkt te zijn, moet onverwijld een algemene vergadering worden gehouden waar wordt beraadslaagt en beslist tot ontbinding en vereffening van de vennootschap of tot wijziging van het maatschappelijk doel van de vennootschap, zodat zij niet langer als een architect-rechtspersoon in de zin van artikel 2 §2 van de Wet van 20 februari, 1939 op de bescherming van de titel en van het beroep van architect is te aanzien.

Bij de handtekening onder ieder stuk dat de vennootschap verbindt, moeten de naam en de hoedanigheid van degene die ondertekent, worden vermeld.

Benoemingen - Bezoldiging

De heer VEItHOESTRAETE David, architect, oprichter voornoemd, wordt benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur.

Het mandaat van zaakvoerder zal bezoldigd zijn, totdat de algemene vergadering of enige vennoot hierover anders besluit, overeenkomstig de statuten.

De aldus benoemde zaakvoerder verklaart zijn opdracht te aanvaarden en bevestigt op vraag van de notaris niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich tegen deze aanvaarding verzet.

8. PLAATS  DAG EN UUR JAARVERGADERING

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

' Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

De gewone algemene vergadering of jaarvergadering wordt gehouden in de gemeente waar de zetel van de vennootschap is gevestigd op de eerste maandag van de maand juni om 20 uur. Indien deze dag valt op een wettelijke feestdag, zal de gewone algemene vergadering plaatsvinden op de eerstvolgende werkdag.

De eerste jaarvergadering of jaarbeslissing te nemen overeenkomstig artikel 19 van de statuten zal gehouden warden op de eerste maandag van juni tweeduizend dertien om 20.00 uur.

9. BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte tot eenendertig

december tweeduizend en twaalf.

10. a) WINSTVERDELING

Van de te bestemmen winst van het boekjaar wordt minimum vijf procent voorafgenomen voor de vorming van een reservefonds, tot dat dit fonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Over de bestemming van het saldo wordt beslist door de jaarvergadering op voorstel van de zaakvoerders. b) ONTBINDING  VEREFFENING

Het voorstel tot ontbinding wordt onverwijld medegedeeld aan de bevoegde Provinciale Raad van de Orde van Architecten met vermelding van de regeling inzake lopende opdrachten en de tienjarige aansprakelijkheid en wordt toegelicht in een verslag dat door het bestuursorgaan wordt opgemaakt en dat vermeld wordt in de agenda van de algemene vergadering die zich over de ontbinding moet uitspreken.

Bij dat verslag wordt een staat van activa en passiva gevoegd, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld.

De commissaris of, bij zijn ontstentenis, een bedrijfsrevisor of een externe accountant die door het bestuursorgaan wordt aangewezen brengt verslag uit over deze staat; de conclusies van het verslag worden overgenomen in de akte.

Bij ontbinding van de vennootschap zal voor de lopende opdrachten een persoon worden aangesteld die gemachtigd is het beroep van architect uit te oefenen en die ingeschreven is op één van de tabellen van de Orde van Architecten teneinde, voor rekening van de vennootschap in vereffening, deze opdrachten verder uit te voeren. Indien de vereffenaar voldoet aan deze voorwaarden kan hij zelfde opdrachten verder uitvoeren. De vennootschap wordt na ontbinding geacht voort te bestaan voor haar vereffening. De wijze van vereffening en de benoeming van de vereffenaars worden bepaald door de algemene vergadering. Enkel personen die gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen kunnen benoemd worden tot vereffenaar.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk kunnen verdeeld worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

Indien de vennootschap in vereffening, om gelijk welke reden, bijvoorbeeld door schrapping of overlijden van vennoten architecten niet meer voldoet aan de voorwaarden om het beroep van architect uit te oefenen, zal de vereffenaar, in overleg met de opdrachtgevers, een derde architect aanwijzen die in eigen naam en voor eigen rekening zal optreden voor de verdere uitvoering van de lopende opdrachten. Deze architect kan een vennoot of zaakvoerder van de vennootschap zijn, deze architect kan zowel een natuurlijke als een rechtspersoon zijn en dient op de tabel opgenomen te zijn.

De vereffening kan pas worden afgesloten indien er geen lopende opdrachten meer zijn, dan wel indien alle overeenkomsten met betrekking tot de lopende opdrachten werden overgedragen aan een derde architect. Deze architect kan een vennoot of zaakvoerder zijn, deze architect kan zowel een natuurlijke als een rechtspersoon zijn en dient op de tabel opgenomen te zijn.

Tevens dient een regeling te worden getroffen met betrekking tot de tienjarige aansprakelijkheid van de vennootschap.

Er wordt een vereffenaar aangesteld overeenkomstig het wetboek van vennootschappen. Wordt er geen vereffenaar aangesteld, dan is de zaakvoerder die op het tijdstip van de ontbinding in functie is van rechtswege vereffenaar.

De vereffenaar treedt pas in functie nadat de rechtbank van koophandel, gelegen in het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft, is overgegaan tot de bevestiging van ' hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering.

Zolang de vereffenaars niet in functie zijn getreden, word(t)(en) de zaakvoerder(s) ten aanzien van derden als vereffenaars beschouwd.

Zij handelen dan, namens de vennootschap in vereffening, op dezelfde wijze als wanneer zij optraden in hun hoedanigheid van zaakvoerder.

De vereffenaars hebben de verplichting jaarlijks rekenschap te geven en de jaarrekening ter goedkeuring voor te leggen. Het netto provenu van de vereffening wordt verdeeld onder de maatschappelijke aandelen.

11. COMMISSARIS

mod 2.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

De oprichter verklaart dat uit door hem te goeder trouw verrichte schattingen blijkt dat de vennootschap de' drempelcriteria opgelegd door de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen niet zal overschrijden voor het eerste boekjaar, en er bijgevolg geen commissaris benoemd moet worden.

12. OVERNAME VERBINTENISSEN

De comparant verklaart bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen dat de vennootschap alle verbintenissen overneemt aangegaan voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting, te rekenen vanaf 1 februari 2011 onder de opschortende voorwaarde dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid bekomt zoals bepaald in artikel 2 van het Wetboek van Vennootschappen.

Voor zover handelingen worden gesteld na de ondertekening van onderhavige akte doch voor de neerlegging van de oprichtingsakte, worden deze handelingen bij deze bekrachtigd onder de opschortende voorwaarde van het stellen van de betrokken handelingen en onder de opschortende voorwaarde dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid bekomt zoals bepaald in de wet.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(getekend)

Louis Dierckx Not.

Bijgevoegde stukken : een expeditie van de akte van oprichting dd 28 september 2011

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
CLUSTER MULTIPROFESSIONELE ARCHITECTENVENNOO…

Adresse
VRIJHEIDSTRAAT 32, BUS 15 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande