CMS INFRA

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : CMS INFRA
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 505.986.840

Publication

09/12/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

zetten), evenals de bekisting en het ijzervlechtwerk, de bedrijvigheden die betrekking hebben op de gehele of gedeeltelijke uitvoering van voltooiingswerken of op de coördinatie van deze laatste wanneer zij door onderaannemers worden uitgevoerd evenals het optrekken van geprefabriceerde gebouwen; onderneming voor het restaureren van gebouwen; onderneming voor het bouwen van stellingen, alsook voor het invoegen en reinigen van gevels; onderneming voor grondwerken, infrastructuur- en omgevingswerken;

- het verlenen van project management;

- bouwcoördinatie en organisatie van alle onderaannemingen alsook veiligheidscoördinaties;

- het verlenen van advies in verband met onroerende goederen, zoals technisch, architectonisch, financieel en beheeradvies;

- het optreden als ontwikkelaar en/of promotor of het adviseren van derde partijen inzake promotieprojecten, bij het bouwen van woningen of andere goederen, als verkavelaar van gronden, als orgaan van gemeenschappelijke bestelling en aankoop;

- de expertise, agentuur en leasing inzake onroerende goederen;

- advies, schattingen en vastgoedexpertises, syndicus, rentmeesterschap;

- de dienstverlening op het gebied van management, consulting, logistiek, bestuur, beheer en onderhoud voor andere firma s evenals het ter beschikking stellen van personeel aan andere firma s en al wat daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt;

- het beheren van vermogens voor eigen rekening, ondermeer door het verwerven en valoriseren van patrimoniumbestanddelen, zo roerende als onroerende, materiële en immateriële; het nemen van participaties in ondernemingen en bezittingen, dit alles in de breedste zin, zodat alles kan gedaan worden dat het veilig beheer, de opbrengst en de groei van een patrimonium ten goede kan komen; - de vennootschap mag zelf of door tussenkomst van derden, alle mogelijke handels-, nijverheids-, - financiële, roerende of onroerende handelingen en verrichtingen doen, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met het maatschappelijk doel, of welke dit doel op welke wijze ook kunnen bevorderen; zij zal zich mogen interesseren door middel van inbreng, opslorping, fusie of deelneming op elke andere wijze in ondernemingen, vennootschappen of instellingen, die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven of wiens doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen;

- het verstrekken van leningen aan derden of voor hen waarborgen stellen;

- de vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen;

- het verwerven, vervreemden, ruilen, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, ordenen, huren, verhuren, doen bouwen of doen verbouwen van onroerende goederen, evenals alle welkdanige onroerende transacties en verrichtingen in de breedste zin.

In het algemeen zal zij alles mogen doen dat bijdraagt tot vrijwaring van haar rechten en zal zij alle welkdanige verrichtingen ook doen die rechtstreeks of onrechtstreeks haar doel kunnen bevorderen, zowel in België als in het buitenland.

Deze opsomming is verklarend en niet beperkend en dient verstaan te worden in de ruimste zin.

5. Maatschappelijk kapitaal :

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt VIJFENZESTIGDUIZEND EURO (¬ 65.000,00) vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, waarbij elk aandeel één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigt en waarop volledig is ingeschreven en welke volledig volstort zijn.

6. Samenstelling :

Inbreng in speciën

Alle aandelen zijn door de oprichters ingeschreven a pari in speciën. De honderd (100) aandelen

werden als volgt onderschreven:

1. door de heer Chris Rombaut voornoemd, voor zesduizend vijfhonderd (6.500,00) euro, waarvoor hem tien (10) aandelen worden toegekend; hij verklaart op de door hem beloofde inbreng het volgende bedrag te hebben volstort in speciën : zesduizend vijfhonderd euro (¬ 6.500,00).

2. door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid JESMACO voornoemd, voor negenentwintigduizend tweehonderd vijftig (29.250,00) euro, waarvoor haar vijfenveertig (45) aandelen worden toegekend; zij verklaart op de door hem beloofde inbreng het volgende bedrag te hebben volstort in speciën : negenentwintigduizend tweehonderd vijftig euro (¬ 29.250,00).

3. door de gewone commanditaire vennootschap AlMaTiCo voornoemd, voor negenentwintigduizend tweehonderd vijftig (29.250,00) euro, waarvoor haar vijfenveertig (45) aandelen worden toegekend; zij verklaart op de door hem beloofde inbreng het volgende bedrag te hebben volstort in speciën : negenentwintigduizend tweehonderd vijftig euro (¬ 29.250,00).

Totaal : honderd (100) aandelen.

De oprichters verklaren en erkennen dat elk der aandelen volgestort zijn ten belope van vijfenzestigduizend euro (¬ 65.000,00).

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van VIJFENZESTIGDUIZEND EURO (¬ 65.000,00) .

Het geheel van de inbreng in speciën werd gedeponeerd op een bijzondere rekening met nummer BE68 9731 2447 0434 geopend namens de vennootschap in oprichting bij Argenta.

Een bankattest, gedateerd op achtentwintig november tweeduizend veertien, werd als bewijs van de storting aan de instrumenterende notaris, overhandigd en zal bewaard blijven in het dossier van de werkende notaris.

7. Duur :

De vennootschap wordt opgericht voor onbeperkte duur, vanaf het verkrijgen van de

rechtspersoonlijkheid

8. Bestuur en bevoegdheid

De vennootschap wordt bestuurd door een raad samengesteld uit drie leden, door de algemene vergadering van de aandeelhouders benoemd voor ten hoogste zes jaar. Zolang de vennootschap slechts twee aandeelhouders telt, mag de raad van bestuur bestaan uit twee bestuurders. . De bestuurders zijn al dan niet aandeelhouders, welke benoemd worden door de algemene vergadering voor een termijn van ten hoogste zes jaar.

De bestuurders zijn ten allen tijde afzetbaar door de algemene vergadering.

De uittredende leden zijn herkiesbaar.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. De raad van bestuur is bevoegd om een reglement van inwendige orde op te stellen, waarin:

(a) hij alle modaliteiten van de werking van de raad vaststelt, met inbegrip van de uitoefening van het stemrecht van de bestuurders en de quorums en meerderheden vereist voor de beraadslagingen en besluiten van de raad;

(b) hij de samenstelling en de bevoegdheden bepaalt van elk comité dat wordt opgericht in zijn schoot;

(c) hij alle modaliteiten voor de werking van deze comités vaststelt, met inbegrip van de uitoefening van het stemrecht van hun leden en de quorums en meerderheden vereist voor de beraadslagingen en beslissing van de comités.

Een uittreksel uit het reglement van inwendige orde waarin de modaliteiten van de werking van de raad zijn opgenomen kan door elke aandeelhouder worden geraadpleegd op de maatschappelijke zetel.

Bedoeld reglement kan door de raad van bestuur worden gewijzigd, met inachtneming van hetgeen daarin omtrent wijziging is bepaald.

De raad van bestuur beraadslaagt en besluit overeenkomstig de regels vastgesteld in het reglement van inwendige orde en bij gebreke daaraan overeenkomstig de bepalingen van het wetboek van vennootschappen.

De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide machten inzake het beheer, bestuur en de zaakvoering van de vennootschap.

Hij heeft onder meer het recht zonder raadpleging van de alge¬mene vergadering alle contracten te sluiten, dadingen en compromissen aan te gaan, roerende en onroerende goederen te kopen, te verkopen, te huren en te verhuren, toe te stemmen in hypothecaire inschrijvingen, opheffingen te verlenen met of zonder betaling, alle leningen en kredieto¬peningen aan te gaan, gedwongen tenuitvoerlegging te bedingen en te vervolgen, te ruilen, in rechte op te treden, te eisen en zich te verwe¬ren, dit alles zonder dat deze opsomming beperkend zou zijn.

Alle akten en alle verrichtingen die de vennootschap verbinden zullen geldig ondertekend zijn door één gedelegeerd-bestuurder of bij diens ontstentenis door twee bestuurders ongeacht het aantal benoemde bestuurders, welke gedele¬geerd-bestuurder of twee bestuurders aldus handelend namens de vennoot¬schap, noch tegenover derden, noch tegenover de hypo¬theekbewaarder het bewijs moeten leveren van hun bevoegdheden.

9. Benoemingen

Het aantal bestuurders van de vennootschap wordt voorlopig vastge¬steld op drie

In deze functie worden door de oprichters éénparig benoemd voor een periode van zes jaar, hun mandaat een aanvang nemende vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid, zijnde vanaf de dag van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel :

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid JESMACO, voornoemd, voor wie als vaste vertegenwoordiger voor de uitoefening van dit mandaat zal optreden, de heer D hondt Johan Alfons Constant, geboren te Sint-Niklaas op tien november negentienhonderd zevenenzestig, nationaal nummer 67.11.10-307.04, wonende te 9150 Kruibeke, Pastoor Pungsstraat 16;

- de gewone commanditaire vennootschap AlMaTiCo, voornoemd, voor wie als vaste vertegenwoordiger voor de uitoefening van dit mandaat zal optreden, de heer Oreglia Alain François Maria, geboren te Beveren op zesentwintig december negentienhonderd twee en zeventig, nationaal nummer 72.12.26-403.25, wonende te 9120 Beveren (Melsele), Kalishoekstraat 142;

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Ro-C., met zetel te 9120 Beveren (Melsele), Kruisbessenlaan 49, ingeschreven in het gerechtelijk arrondissement Gent, afdeling Dendermonde, ondernemingsnummer 0890.690.424, BTW BE 0890.690.424, opgericht bij akte verleden voor notaris Nicolas van Raemdonck te Beveren op negenentwintig juni tweeduizend en zeven, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van achttien juli daarna onder nummer 2007-07-18/0105982, waarvan de statuten voor het overige niet gewijzigd werden, voor wie als vaste vertegenwoordiger voor de uitoefening van dit mandaat zal optreden, de heer Rombaut Chris, voornoemd,

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Ro-C, vertegenwoordigd door de heer Chris Rombaut, verklaart bij onderhandse volmacht dit mandaat te aanvaarden.

De bestuurders, vertegenwoordigd zoals voormeld, verklaren hun mandaat te aanvaarden, en dit koste¬loos uit te oefenen.

10. Jaarvergadering

De jaarvergadering welke jaarlijks wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in België in de oproepingsbrief aangeduid, komt elk jaar bijeen op jaar, op de LAATSTE MAANDAG VAN DE MAAND JUNI OM TIEN UUR.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden op de laatste maandag van de maand juni tweeduizend en zestien om tien uur, overeenkomstig de statuten.

11. Boekjaar :

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december daarna.

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid

verkrijgt, en eindigt het op eenendertig december tweeduizend en vijftien.

12. Verdeling

Het saldo van de resultaatrekening, na aftrek van alle kosten, nodige provisies en afschrijvingen, vormt het resultaat van het boekjaar van de vennootschap.

Van het positief resultaat van het boekjaar, na aanrekening van de overgedragen verliezen, zal jaarlijks tenminste vijf ten honderd voorafgenomen worden, voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer dit reserve¬fonds een tiende van het kapitaal bereikt.

Het overschot wordt in beginsel onder de aandeelhouders ver¬deeld, tenzij de algemene vergadering, op voorstel van de raad van bestuur, beslist dat dit saldo voor het geheel of voor een gedeelte een andere bestemming zal krijgen en onder meer voor het vormen van een buitengewoon reservefonds of het overbren¬gen naar het volgend boekjaar.

Geen uitkering zal mogen geschieden indien op datum van de afsluiting van het boekjaar, het netto-actief is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen, beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

De raad van bestuur kan beslissen tot het uitkeren van een interim-dividend, mits naleving van de desbetreffende voorwaarden van het Wetboek van Vennootschappen.

13. Vennootschap in oprichting

Overeenkomstig artikel 60 van het wetboek van vennootschappen verklaren de verschijners ter gelegenheid van de oprichting van de vennootschap, dat deze de rechten en verplichtingen overneemt die voortvloeien uit de overeenkomsten door hen aangegaan vanaf één november tweeduizend en veertien ten name van de vennootschap in oprichting en voor rekening van deze laatste. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen van artikel 60 van het wetboek van vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

14. Er wordt beslist volmacht te geven aan Accountantskantoor VPS bvba met zetel te 9120 Beveren (Melsele), Grote Baan 62A, vertegenwoordigd door mevrouw Ann Smet, aldaar kantoorhoudend, als bijzondere gevolmachtigde met macht van indeplaatsstelling aan te stellen, tot vervulling van alle formaliteiten bij het ondernemingsloket, en van alle andere administratieve formaliteiten die voortvloeien uit de oprichting van deze vennootschap en voor alle verdere formaliteiten voortvloeiend uit het beheer van de vennootschap of latere wijzigingen.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

Voorbehouden

Mod PDF 11.1

aan het Belgisch

Neergelegd ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Gent, afdeling Dendermonde via e-depot: uittreksel akte oprichting en volmacht.

Staatsblad

04/02/2015
ÿþ Mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouder aan het Belgisch

Staatsbic

111111111111111t1,111.1.11

Rechtbank van kcophanuû; Antwerpen

2 3 1ALL, 2015

afd lin i " n¬ werpen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2015 - A#nexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr :0505.986.840

Benaming (voluit)

(verkort): CMS Infra

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

IZetel :2050 Antwerpen-Linkeroever, Blancefloerlean 163 bus 5

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte : RECHTZETTING

Bij akte oprichting, verleden voor het ambt van notaris Vicky Duymelinck te Beveren-Waas, op vijf december tweeduizend veertien, gebeurde bij de publicatie van het uittreksel een materiële vergissing met betrekking tot de maatschappelijke zetel van de vennootschap. De zetel is gevestigd te 2050 Antwerpen-Linkeroever, Blancefloerlaan 163 bus 25.

Vicky Duymelinck

Notaris.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

06/02/2015
ÿþOndernemingsar : 0505.986.840

Benaming

(voluit) : CMS Infra

(verkort) :

Rechtsvoren : Naamloze Vennootschap

Zetel : Blancefloerlaan 163 bus 25 te 2050 Antwerpen - Linkeroever (volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming vaste vertegenwoordiger

Met algemeenheid van stemmen werd door de zaakvoerder van Bvba Jesmaco beslist op 16 januari 2015 de heer Johan D'hondt te benoemen als vaste vertegenwoordiger van Bvba Jesmaco met terugwerkende kracht vanaf 20 oktober 2014.

Bvba Jesmaco, G.C.V AIMaTiCo,

vertegenwoordigd door haar vertegenwoordigd door haar

vaste vertegenwoordiger vaste vertegenwoordiger

dhr, J. D'hondt. dhr, A. Oreglia





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

ortige

Mal Wart! 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouder aan het Belgiscl

staatsbh

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

20/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 20.05.2016, NGL 17.06.2016 16182-0563-014

Coordonnées
CMS INFRA

Adresse
BLANCEFLOERLAAN 163, BUS 25 2050 ANTWERPEN 5

Code postal : 2050
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande