CN CONSULTANTS

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : CN CONSULTANTS
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 845.449.822

Publication

21/08/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ill

" iaiaaics*

Neergelegda ter griffie van de rde te Antwerpen, Rechtbankp

van Koopti

U 9 AUG 2012

Griffie

Ondernemingsnr : 0845.449.822

Benaming

(voluit) : CN Consultants

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap Onder Firma

Zetel : Kalmthoutsesteenweg 83 - 2950 Kapellen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerder

Uit de Bijzondere Algemene Vergadering van 30 juli 2012 blijkt het volgende:

Met éénparigheid van stemmen wordt beslist:

De Heer Ney Maluf Corsino wonende te Kalmthoutsesteenweg 83, 2950 Kapellen te benoemen als

zaakvoerder met ingang vanaf 01/04/2012. Het mandaat is onbezoldigd.

Claudia Cristina Leite Corsino,

Zaakvoerder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto . Naani en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

04/05/2012
ÿþ Moi Wax' 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111

*iaoeaa3a*

rglegd ier grid. van de tir

Koopt iadel te Aewerpeo, op

Gri2.3 APR. 2012

Onderneming5nr : O átir. 4ç9. 8 2 ?-

Benaming

(voluut : CN Consultants

(verkort)

Rechtsvorm : Vennootschap Onder Firma

Zetel : Kalmthoutsesteenweg 83 - 2950 Kapellen (volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Uit de onderhandse oprichtingsakte dd. 1/04/2012 blijkt dat Dhr. Ney Maluf CORSINO, wonende te Kalmthoutsesteenweg 83, 2950 Kapellen, met NN 65.09.20-547-87 en Mevr. Claudia Cristina LEITE CORSINO, wonende te Kalmthoutsesteenweg 83, 2950 Kapellen, met NN 68.09.01-448.43 zijn samengekomen om een: Vennootschap Onder Firma op te richten met volgende kenmerken:

FIRMANAAM - ZETEL

De naam van de vennootschap luidt: "ON Consultants'. De maatschappelijke zetel is gevestigd te,

Kalmthoutsesteenweg 83, 2950 Kapellen.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel, alleen of in samenwerking met derden, zowel in België als in het buitenland:

-Het verlenen van advies en dienstprestaties van administratieve, bestuurlijke, technische, operationele, financiële, verkoopslechnische, publicitaire en bedrijfseconomische aard in de meest uitgebreide betekenis, zowel in eigen beheer als in deelname met derden,

-Het verlenen van advies, begeleiding, opvang en dienstprestaties aan personen die zich herlokaliseren vanuit België naar het buitenland en vanuit het buitenland naar België, in de meest ruime zin.

-Het besturen van vennootschappen en verenigingen, met name de deelname aan en de bijstand bij het beheer, bestuur, en management van vennootschappen, ongeacht hun doel en activiteit, via de uitoefening van= de functie van zaakvoerder, bestuurder, gedelegeerd bestuurder, directeur, directeur-generaal, manager, en van alle andere topfuncties die door de vennootschap op grond van een overeenkomst aan een zelfstandige; manager kunnen worden uitbesteed.

-Het geven en organiseren van opleidingen en lezingen in allerlei vakgebieden.

-Het organiseren of begeleiden van en het geven van lezingen op congressen, beurzen en andere.' evenementen.

-Het huren en verhuren en het ter beschikking stellen in gelijk welke vorm aan de ondernemingen en verenigingen van materialen, materieel en van installaties.

-Tussenpersoon in de handel in de meest ruime zin.

-Het laten optrekken, beheren, het in stand houden, het valoriseren en het verhandelen van onroerende goederen, alsook het stellen van alle handelingen van burgerlijke, commerciële, industriële of financiële aard die, daar rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking op hebben zoals  ten exemplatieve titel  het aankopen, het bouwen, het oprichten, het verkavelen, het ruilen, het uitrusten, het opschikken, het verbouwen, het huren, het verhuren, het vervreemden en het vestigen van alle zakelijke rechten.

-Het beleggen van beschikbare middelen in roerende goederen en waarden en het beheer van beleggingen. en vermogens, zonder evenwel die handelingen van vermogensbeheer te stellen waarvoor krachtens. bijzondere wetgeving bijkomende voorwaarden worden gesteld, en waarvoor onder meer de vorm van een! Naamloze Vennootschap en een hoger kapitaal vereist is.

-Het verwerven, te gelde maken, inbrengen, afstaan en verhandelen door uitgiften of andere middelen van, alle soorten marktwaarden, aandelen of obligaties, van participaties of belangen onder gelijk welke vorm in Belgische of buitenlandse vennootschappen, bestaande of op te richten, waarvoor in de wetgeving geen bijkomende bijzondere eisen zijn opgelegd,

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto.: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzil van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

1l...«» . nt..,.., .,., M,.,..inr

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Yi Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Deze opsommingen dienen allen in de ruimste zin beschouwd te worden en -Zijn-niet beperkend, doch enkel van aanwijzende aard.

De vennootschap mag alle handelingen stellen van industriële, commerciële of financiële, roerende of onroerende aard, zowel in België als in het buitenland, die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking, de

" bevordering of de uitbreiding van haar maatschappelijk doel. Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in innige samenhang met het hare staat.

BESTUUR

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meerdere zaakvoerders, welke of derden, of vennoten kunnen zijn. De zaakvoerder wordt benoemd door de vennoten, samen handelend, welke

" hem/haar, eveneens samen handelend, ten allen tijde, zonder hun beslissing te moeten verrechtvaardigen, kunnen ontslaan. De zaakvoerder, en ingeval er meerdere zijn elk van hen, is bevoegd om alles te doen wat nodig is of nuttig kan zijn om het doel van de vennootschap te realiseren, met uitzondering van die verrichtingen of besluiten waarvoor krachtens de wet of de statuten alleen de algemene vergadering van vennoten bevoegd is.

DUUR

De vennootschap wordt opgericht met ingang" van heden. De duur van de vennootschap is onbepaald.

BOEKJAAR - ALGEMENE VERGADERING

Het boekjaar gaat in op één januari en wordt afgesloten op eenendertig december van het zelfde jaar.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/05/2012 - Annexes du Moniteur belge De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden binnen de zes maanden na het einde van elk boekjaar op uitnodiging van de zaakvoerder of het collega van zaakvoerders, indien er meer dan één zaakvoerder is, op de maatschappelijke zetel. De bijzondere of buitengewone vergaderingen wordt gehouden op de dag, uur en plaats aangewezen in de uitnodiging tot de vergadering.

KAPITAAL

Het kapitaal van de vennootschap, dat geheel geplaatst is, bedraagt 2.000 (tweeduizend) EURO en is

verdeeld in 20 (twintig) aandelen zonder nominale waarde.

De toegekende aandelen naar aanleiding van de inbreng komen als volgt aan de comparanten toe:

- Ney Maluf CORSINO 10 aandelen

- Claudia Cristina LEITE CORSINO 10 aandelen

- Samen: 20 aandelen

BESTEMMING VAN HET RESULTAAT

De zuivere winst zoals deze uit de balans en de resultatenrekening blijkt, mag door de algemene

vergadering vrij worden besteed. Het eenparig akkoord van de vennoten wordt vereist.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

1.Het eerste boekjaar begint uitzonderlijk op datum van neerlegging van de oprichtingsakte ter griffie en eindigt op eenendertig december tweeduizend en twaalf.

2.De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend en dertien.

3.De voornoemde gecommanditeerde vennoten verklaren allen hun mandaat te aanvaarden. Hun mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

&Wordt met éénparigheid van stemmen benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur met een aanvang op 1 april 2012 en met volledige externe vertegenwoordigingsbevoegdheid overeenkomstig artikel 8 van de statuten, mevrouw Claudia Cristina LEITE CORSINO, voornoemd, die hierbij tussenkomt en dit mandaat aanvaardt. Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Claudia Cristina LETTE CORSINO - ZAAKVOERDER



















Op de Iaatstt. blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

varcr, " r..innm en hanrilekeninn

14/08/2015
ÿþ

R " ~



Bijlagen b j Tiet Relgisch Staatsblad -14/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I 4G d9

~R

~II(IIIIIIfI~~lllllllllllllll[lilllllll[llllif~ll n,

Set,Z~ 206T,Se~

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

Ut AIR 2015

afdeling rpen

D

Ondernemingsnr : 0845.449.822

Benaming

(votuit) : CN Consultants

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder Firma

Zetel : Kalmthoutsesteenweg 83 - 2950 Kapellen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Uit het verslag van de Bijzondere Algemene Vergadering van 30 juni 2015 blijkt dat zijn samengekomen:

1. De heer Jeffrey De Wispefaere, wonende te Voorstraat 49, 9970 Kaprijke ; eigenaar van 6 van de 20 aandelen van de vennootschap, hierna "Vennoot 1";

2. Hayley & McBeal BV/BVBA, met maatschappelijke zetel Doornaardstraat 63, 2160 Wommelgem, met ondememingsnummer RPR Antwerpen 0819.668.014, hier vertegenwoordigd door haar zaakvoerder Dirk Van Deynze; eigenaar van 9 van de 20 aandelen van de vennootschap, hierna "Vennoot 2";

3. De heer Dirk Van Deynze, wonende te Oude Bleken 15, 2400 Mol; eigenaar van 5 van de 20 aandelen van de vennootschap, hierna "Vennoot 3"

Om onder het voorzitterschap van Jeffrey De Wispelaere een bijzondere algemene vergadering der

vennoten te houden met volgende agenda:

1. vaststelling van overdracht van aandelen

2, kapitaalsverhoging door inbreng in speciën

3, wijziging maatschappelijke zetel

4. wijziging naam van de vennootschap

5. wijziging einddatum boekjaar

6. statutenwijziging: omvorming van de vennootschap naar een gewone commanditaire vennootschap met integrale aanpassing van de artikelen van de statuten

7. aanduiden van gecommanditeerde en stille vennoten

8. ontslag en benoeming zaakvoerders

9. verlenen bijzondere volmacht

De voorzitter stelt vast dat alle vennoten aanwezig zijn, zodat geldig kan gestemd worden over de punten op de agenda:

1, vaststelling van overdracht van aandelen

De algemene vergadering stelt vast dat op 29 juni 2015 volgende overdrachten van aandelen hebben plaatsgevonden:

A. De heer Ney Maluf CORSINO, wonende te Kalmthoutsesteenweg 83, 2950 Kapellen, heeft 5 aandelen overgedragen aan Hayley & McBeal BV/BVBA, met maatschappelijke zetel Doomaardstraat 63, 2160 Wommelgem, met ondernemingsnummer RPR Antwerpen 0819.668.014 en 5 aandelen overgedragen aan Dirk Van Deynze, wonende te Oude Bleken 15, 2400 Mol

B. Mevrouw Claudia Cristina LEITE CORSINO, wonende te Kalmthoutsesteenweg 83, 2950 Kapellen, heeft 10 aandelen overgedragen aan Hayley & McBeal BV/BVBA, met maatschappelijke zetel Doornaardstraat 63, 2160 Wommelgem, met ondernemingsnummer RPR Antwerpen 0819.668.014,

Zowel de heer Ney Maluf CORSINO ais mevrouw Claudia Cristina LEITE CORSINO zijn niet langer vennoten van de vennootschap.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

De algemene vergadering stelt vast dat op 30 juni 2015 volgende overdracht van aandelen heeft plaatsgevonden:

Hayley & McBeal BV/BVBA, met maatschappelijke zetel Doomaardstraat 63, 2160 Wommelgem, met ondernemingsnummer RPR Antwerpen 0819.668.014 heeft 6 aandelen overgedragen aan Jeffrey De Wispelaere, wonende te Voorstraat 49, 9970 Kaprijke.

De algemene vergadering stelt vast dat op 30 juni 2015 volgende vennoten aandelen bezitten van de vennootschap:

Vennoot 1 : Jeffrey De Wispelaere 6 aandelen

Vennoot 2 : Hayley & McBeal BV/BVBA 9 aandelen

Vennoot 3 : Dirk Van Deynze 5 aandelen

Totaal 20 aandelen

2. kapitaalsverhoging door inbreng in speciën

De Algemene Vergadering beslist unaniem het kapitaal van de vennootschap te verhogen met 18.000 ¬ door inbreng in speciën om het te brengen van 2.000 ¬ naar 20.000 ¬ door creatie van 180 nieuwe aandelen zonder nominale waarde, waarop volgende vennoten intekenen:

Vennoot 1 : Jeffrey De Wispelaere 54 aandelen

Vennoot 2 : Hayley & McBeal BV/BVBA 81 aandelen

Vennoot 31 Dirk Van Deynze 45 aandelen

Totaal 180 aandelen

De volstorting dient te gebeuren door storting op de bankrekening van de vennootschap ten laatste op 31

augustus 2015.

De algemene vergadering stelt vast dat op 30 juni 2015 na de kapitaalsverhoging volgende vennoten

aandelen bezitten van de vennootschap:

Vennoot 1 : Jeffrey De Wispelaere 60 aandelen

Vennoot 2 : Hayley & McBeal BV/BVBA 90 aandelen

Vennoot 3 : Dirk Van Deynze 50 aandelen

Totaal 200 aandelen

3. wijziging maatschappelijke zetel

De algemene vergadering beslist unaniem de maatschappelijke zetel en de uitbatingszetel van de

vennootschap te wijzigen vanaf heden naar:

Doornaardstraat 63, 2160 Wommelgem

4. wijziging naam van de vennootschap

De algemene vergadering beslist unaniem de naam van de vennootschap te wijzigen in "Cool2Cure".

5. wijziging einddatum boekjaar

De algemene vergadering beslist unaniem de einddatum van het boekjaar te wijzigen naar 30 juni van elk jaar. Het huidige boekjaar wordt verkort zodat het een einde neemt op vandaag, en het eerstvolgende boekjaar loopt van 01 juli 2015 tot en met 30 juni 2016.

6. statutenwijziging: omvorming van de vennootschap naar een gewone commanditaire vennootschap met integrale aanpassing van de artikelen van de statuten

De algemene vergadering beslist unaniem vorm van de vennootschap te wijzigen naar een gewone commanditaire vennootschap en de statuten integraal te vervangen door de hierna volgende statuten :

Artikel 1. Rechtsvorm  Naam

De vennootschap is een handelsvennootschap die de vorm van een gewone commanditaire vennootschap

(Comm.V.) heeft aangenomen.

De naam van de vennootschap luidt: "Cool2Cure".

Artikel 2. Zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te Doornaardstraat 63, 2160 Wommelgem, De zaakvoerder of zo er meer zijn, samen beraadslagend, kunnen hem overal elders in Vlaanderen of het Brussels Hoofdstedelijk Gewest verplaatsen bij eenvoudige beslissing.

r

a

r

L

R Artikel 3. Doet

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/08/2015 - Annexes du Moniteur belge De vennootschap heeft tot doel, alleen of in samenwerking met derden, zowel in België ais in het buitenland: -Het ontwikkelen, produceren en verkopen van machines, toestellen en materieel in de meest ruime zin van de bewoordingen.

-De groot- en kleinhandel, aan- en verkoop, import en expert voor, zowel voor eigen rekening ais voor rekening van derden of als commissionair, van alle machines, materieel, benodigdheden, gereedschappen, testapparaten, in de meest uitgebreide zin van de bewoordingen,

-De diensten, onderzoeken en studies, de installatie en het onderhoud, de vervaardiging en de verbetering van deze machines, toestellen en materieel.

-Het huren en verhuren en het ter beschikking stellen aan derden onder welke vorm ook van benodigdheden, materiaal, instrumenten, hard- en software.

-Het verlenen van advies en dienstprestaties van administratieve, bestuurlijke, technische, operationele, financiële, verkoopstechnische, publicitaire en bedrijfseconomische aard in de meest uitgebreide betekenis, zowel in eigen beheer als in deelname met derden.

-Het geven en organiseren van opleidingen en lezingen in allerlei vakgebieden.

-Het organiseren of begeleiden van en het geven van lezingen op congressen, beurzen en andere evenementen.

-Tussenpersoon in de handel in de meest ruime zin.

-Het besturen van vennootschappen en verenigingen, met name de deelname aan en de bijstand bij het beheer, bestuur, en management van vennootschappen, ongeacht hun doet en activiteit, via de uitoefening van de functie van zaakvoerder, bestuurder, gedelegeerd bestuurder, directeur, directeur-generaal, manager, en van alle andere topfuncties die door de vennootschap op grond van een overeenkomst aan een zelfstandige manager kunnen worden uitbesteed.

-Het laten optrekken, beheren, het in stand houden, het valoriseren en het verhandelen van onroerende goederen, alsook het stellen van alle handelingen van burgerlijke, commerciële, industriële of financiële aard die daar rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking op hebben zoals  ten exemplatieve titel  het aankopen, het bouwen, het oprichten, het verkavelen, het ruilen, het uitrusten, het opschikken, het verbouwen, het huren, het verhuren, het vervreemden en het vestigen van alle zakelijke rechten.

-Het beleggen van beschikbare middelen in roerende goederen en waarden en het beheer van beleggingen en vermogens, zonder evenwel die handelingen van vermogensbeheer te stellen waarvoor krachtens bijzondere wetgeving bijkomende voorwaarden worden gesteld, en waarvoor onder meer de vorm van een Naamloze Vennootschap en een hoger kapitaal vereist is.

-Het verwerven, te gelde maken, inbrengen, afstaan en verhandelen door uitgiften of andere middelen van alle soorten marktwaarden, aandelen of obligaties, van participaties of belangen onder gelijk welke vorm in Belgische of buitenlandse vennootschappen, bestaande of op te richten, waarvoor in de wetgeving geen bijkomende bijzondere eisen zijn opgelegd.

Deze opsommingen dienen allen in de ruimste zin beschouwd te worden en zijn niet beperkend, doch enkel van aanwijzende aard.

De vennootschap mag alle handelingen stellen van industriële, commerciële of financiële, roerende of onroerende aard, zowel in België ais in het buitenland, die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking, de bevordering of de uitbreiding van haar maatschappelijk doel, Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in innige samenhang met het hare staat.

Artikel 4. Duur

De duur van de vennootschap is onbepaald.

Artikel 5, Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap, dat geheel geplaatst en volledig volstort is, bedraagt 20.00D

(twintigduizend) EURO en is verdeeld in 200 (tweehonderd) aandelen zonder nominale waarde.

Artikel 6. Aandelen

§ 1.Overgang van de aandelen onder de levenden

Een vennoot kan zijn aandelen in de vennootschap overdragen onder de levenden aan een medevennoot, aan een 100% gecontroleerde vennootschap zo lang deze vennootschap 100% gecontroleerd blijft door de overdrager, zonder voorafgaande toestemming van de andere vennoten.

Een vennoot kan zijn aandelen in de vennootschap slechts overdragen onder de levenden aan een derde, na vooraf aan alle andere vennoten de mogelijkheid te hebben geboden zijn aandeel in de vennootschap

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

over te nemen tegen een prijs te bepalen in onderling akkoord, of bij gebreke hiervan door een deskundige, aangewezen door de voorzitter van de rechtbank van koophandel van de rechtbank van eerste aanleg van het arrondissement waar de maatschappelijke zetel van de vennootschap gevestigd is.

Indien verscheidene vennoten de overname wensen, zullen zij het inkooprecht kunnen uitoefenen, ieder naar evenredigheid van het aandeel dat zij op dat ogenblik in de vennootschap bezitten.

De vennoten beschikken over een periode van twee maanden, te rekenen vanaf de dag waarop zij schriftelijk In kennis gesteld werden van de overeenkomstig het eerste lid van dit artikel vastgestelde bedrag van de overdrachtsprijs per aandeel, om hun voorkooprecht uit te oefenen.

Na afloop van de in het vorige lid bepaalde termijn kan de vennoot, in het geval geen van de vennoten geheel of gedeeltelijk gebruik wenst te maken van zijn inkooprecht, zijn aandelen overdragen aan een derde,

§ 2. Publiciteit van overdracht

De overdracht van de aandelen, welke toebehoren aan de gecommanditeerde vennoot, zullen het voorwerp uitmaken van een publicatie in het Belgisch Staatsblad overeenkomstig artikel 67 ev. van het Wetboek van Vennootschappen.

§ 3. Overgang van de aandelen in geval van overlijden

De aandelen van een overleden vennoot gaan over op zijn erfgenamen of rechtverkrijgenden.

Artikel 7, Vennoten

De gecommanditeerde vennoten zijn hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor alle verbintenissen van de vennootschap.

De stille vennoten staan slechts in voor de schulden en verliezen van de vennootschap tot beloop van hun inbreng, op voorwaarde dat zij geen enkele daad van bestuur verrichten, zelfs niet krachtens een volmacht.

Artikel 8, Bestuur

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meerdere zaakvoerders, welke of derden, of gecommanditeerde vennoten kunnen zijn, De zaakvoerder wordt benoemd en ontslagen door de algemene vergadering der vennoten, beslissend bij gewone meerderheid van aanwezige stemmen, op voorwaarde dat minstens 50% van de vennoten aanwezig of vertegenwoordigd is. De algemene vergadering beslist jaarlijks over de bezoldiging van de zaakvoerder.

De zaakvoerder, en ingeval er meerdere zijn, ieder van hen, is bevoegd om alles te doen wat nodig is of nuttig kan zijn om het doel van de vennootschap te realiseren, met uitzondering van die verrichtingen of besluiten waarvoor krachtens de wet of de statuten alleen de algemene vergadering van vennoten bevoegd is.

In geval van overlijden, wettelijke onbekwaam verklaring of verhindering van de zaakvoerder, zal de algemene vergadering op verzoek van één of meerdere vennoten een commanditaire vennoot of enig ander persoon als bewindvoerder aanstellen om de dringende daden van louter beheer te stellen gedurende de door de algemene vergadering vast te stellen tijd, zonder dat deze een maand te boven mag gaan, De voorlopige bewindvoerder is niet verder aansprakelijk dan voor de uitvoering van zijn opdracht.

Artikel 9. Algemene vergadering van vennoten

§1. Jaarvergadering  Bijzondere of buitengewone algemene vergadering

De jaarlijkse algemene vergadering der vennoten wordt gehouden op de tweede donderdag van december om 21 uur op de maatschappelijke zetel of enig ander adres vermeld in de uitnodiging tot de algemene vergadering, op voorwaarde dat dit adres binnen een straal ligt van 30 km rond de maatschappelijke zetel. De bijzondere of buitengewone vergaderingen wordt gehouden op de dag, uur en plaats aangewezen in de uitnodiging tot de vergadering,

§ 2. Stemrecht

Elk aandeel geeft recht op één stem. Elke vennoot kan zich laten vertegenwoordigen door een ander

persoon, op voorlegging van een schriftelijke volmacht.

§ 3. Besluitvorming

De besluiten van de algemene vergadering worden in regel genomen bij gewone meerderheid en dit ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde aandelen, tenzij de wet of de statuten strengere eisen stellen, Bij staking van stemmen is het voorstel verworpen.

De besluiten van de algemene vergadering waarbij de statuten worden gewijzigd, evenals de beslissingen over de winstverdeling en de reservevorming, en deze omtrent de vroegtijdige ontbinding van de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

vennootschap vereisen steeds een aanwezigheid of vertegenwoordiging van minstens de helft van de aandelen.

Artikel 10. Boekjaar  Bestemming van het resultaat

§ 1. Boekjaar

Het boekjaar gaat in op één juli en wordt afgesloten op dertig juni van ieder volgend jaar.

§ 2. Bestemming van het resultaat

De zuivere winst na belastingen, zoals deze uit de balans en de resultatenrekening blijkt, mag door de algemene vergadering vrij worden besteed. Een aanwezigheid of vertegenwoordiging van minstens de helft van de aandelen wordt vereist.

Artikel 11. Ontbinding  Vereffening

§ 1. Ontbinding

De vennootschap kan slechts worden ontbonden door een rechterlijke beslissing die kracht van gewijsde heeft verkregen of ten gevolge van een besluit van de algemene vergadering dat genomen werd met gewone meerderheid van stemmen, mits een aanwezigheid of vertegenwoordiging van minstens de helft van de aandelen,

Het overlijden van een vennoot is geen aanleiding tot ontbinding van de vennootschap. De aandelen van de overleden vennoot gaan over op zijn erfgenamen. De erfgenamen mogen in geen geval de zegels laten leggen of een gerechtelijke inventaris laten opmaken, noch de normale gang van zaken van de vennootschap belemmeren.

§ 2. Aanstelling van vereffenaars

Met het oog op de vereffeningactiviteiten benoemt de algemene vergadering één of meer vereffenaars, bepaalt hun bevoegdheden en vergoedingen, stelt de wijze vast waarop zij de vennootschap kunnen vertegenwoordigen en verbinden en geeft aan hoe zij de vereffening tot een goed einde moeten brengen. Worden er geen vereffenaars aangesteld, dan zijn de zaakvoerders, die ingevolge de ontbinding

automatisch uittredend zijn, van rechtswege vereffenaars.

Zij handelen alsdan namens de vennootschap in vereffening op dezelfde wijze als wanneer zij optraden in hun hoedanigheid van zaakvoerder, en hebben de bevoegdheden om de verrichtingen te stellen opgesomd in het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat zij daartoe voorafgaandelijk door de algemene vergadering moeten toe worden gemachtigd. Hun aanstelling geldt, behoudens ontslag door de algemene vergadering of door hen aangeboden voor onbepaalde duur tot de beëindiging van hun opdracht. Zijn er meerdere vereffenaars, dan vormen zij een college dat beraadslaagt en besluiten neemt volgens de gewone regels van de vertegenwoordigende raden.

§ 3. Verdeling van het vereffeningresultaat

De nettowinst van de vereffening, na aanzuivering van alle schulden van de vennootschap, of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, wordt door de vereffenaars onder de vennoten verdeeld naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten, nadat, indien nodig, de aandelen op een gelijke voet worden gesteld, ofwel door aanrekening van de nog openstaande bedragen op de aandelen waarop in minder mate is gestort, ofwel door vooruitbetaling ten bate van de aandelen waarop in hoger mate is gestort, tot beloop van het verschil.

§4. In afwijking van voorgaande paragrafen kan een ontbinding en vereffening in één akte plaatsvinden indien voldaan is aan de wettelijke voorwaarden daartoe. In dat geval worden geen vereffenaars aangesteld, noch worden de zaakvoerders dan van rechtswege vereffenaars.

7. aanduiden van gecommanditeerde en stille vennoten

De algemene vergadering bepaalt dat worden beschouwd ais gecommanditeerde vennoot :

Vennoot 1 : Jeffrey De Wispelaere

De algemene vergadering bepaalt dat worden beschouwd als stille vennoten :

Vennoot 2 : Hayley & McBeal BV/BVBA

Vennoot 3 : Dirk Van Deynze

8. ontslag en benoeming zaakvoerders

Het eervol ontslag van de heer Ney Maluf CORSINO en mevrouw Claudia Cristina LEITE CORSINO ais zaakvoerders wordt door de algemene vergadering unaniem aanvaard vanaf heden. Hun mandaat loopt af op 30 juni 2015 om middernacht.

Wordt met eenparigheid van stemmen benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur met een aanvang op 01 juli 2015 en met volledige externe vertegenwoordigingsbevoegdheid overeenkomstig artikel 8 van de statuten, de heer Jeffrey De Wispelaere, voornoemd, die zijn mandaat aanvaardt.

9. verlenen bijzondere volmacht

De algemene vergadering verleent volmacht aan Iris Cornelis kantoorhoudende te 2160 Wommelgem, Doomaardstraat 63, alleen handelend en met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde al het nodige te doen om de beslissingen van de algemene vergadering te publiceren in de bijlage bij het Belgisch Staatsblad, om de inschrijving van de Vennootschap te wijzigen bis het rechtspersonenregister, om in het licht daarvan aile administratieve formaliteiten te vervullen en, onder andere, de Vennootschap te vertegenwoordigen bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, een ondernemingsloket naar keuze en de griffie van de rechtbank van koophandel en ten dien einde alles te doen wat noodzakelijk is,

Aldus opgemaakt te Wommelgem op 1 juli 2015 in evenveel exemplaren als er partijen zijn, te vermeerderen met één exemplaar, aan te bieden ter registratie.

Jeffrey De Wispelaere,

Zaakvoerder

Tegelijkertijd neergelegd ter griffie: de statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-,,behouden .aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
CN CONSULTANTS

Adresse
KALMTHOUTSESTEENWEG 83 2950 KAPELLEN(ANTW)

Code postal : 2950
Localité : KAPELLEN
Commune : KAPELLEN
Province : Anvers
Région : Région flamande