CN-INVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CN-INVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 849.059.311

Publication

30/01/2013
ÿþei " " " (''

mad 11.1

In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~

i 11111 II IIIl~IIVI~II~!Y II~

*]3017225

tic,egQlogri tcr r'& na c'e ilschlbani

K ,

tf~í~ r2~~3~(~ 3+.rulii~+.J Aihuâ j7lJtle op

16 JAN. 7013

Ondern~." rniae..or 0849.059.311

Senaniin tvelo t:: CN - Invest

ivcrkcr )

Rechtsvorm BVBA

Zetel Gemeentestraat 39

(volledig adres) 2060 Antwerpen

Onderwerp(en) akte : Rechtzetting

In de publicatie van het ui>:treksel van de akte van oprichting, verleden voor René Van den Kieboom, notaris te Antwerpen, op 14 september 2012, bekendgemaakt in de Bijiagen bij het Belgisch Staatsblad van 8 oktober daarna, met nummer 20121008-165711, staat wegens een materiële vergissing vermeld:

Onder punt 12 Doel: "De vennootschap heeft tot doel.

De oprichting, het aankopen en verkopen, de uitbating van en de participatie in horecca-zaken in de meest ruime zin van het woord, en het voeren van aile mogelijke activiteiten in verband met de horeca-sector en de ontspanningswereld, zoals onder neer de verhuring en de uitbating van feestzalen, café's, tavernes, tearooms, snack-bars, verbruikssalons, restaurants, dancings, discotheken, private clubs, cabarets, hotels en logementshuizen, ontspanningscentra en sportcentra, en alle andere etablissementen ressorterend onder de horeca-sector, het organiseren van eetmalen, feesten en vermakelijkheden, de uitbating van gezelschapsspelen, het organiseren van vertoningen, con-certen, tentoonstellingen, sport- en culturele manifesta-lies, de verhuring en de uitbating van galerijen en eta-Pages. De uitbating van een catering service. De aan- en verkoop van aile daarmee verband houdende producten en diensten. Voorgaande lijst van activiteiten mag niet beperkend geinterpreteerd worden en is dus louter exemplatief. De vennootschap mag zowel in België als in het buitenland alle industriële, handels-, roerende-, onroerende en financiële verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks dienstig zijn om haar activiteiten uit te breiden. Zij mag haar doel zowel rechtstreeks als door bemiddeling van derden verwezenlijken De vennootschap kan door middel van inbreng, inschrijving, fusie of gelijk welke andere manier, belangen ver-werven in elke onderneming, vereniging, bestaande of op te richten vennootschap, waarvan het doel gelijkaardig, analoog, aansluitend of gewoon nuttig is tot de verwezen-!ijking van het geheel of een deel van haar maatschappe-lijk doel.

De vennootschap mag de functies van bestuurder of vereffenaar waarnemen in alle rechtspersonen. Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investeringen verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden net het doel van de vennootschap. De vennootschap mag zekerheden stellen voor alle rechtspersonen waarbij zij rechtstreeks of onrechtstreeks belangen heeft.

Dit alles in de meest ruime zin.

Zij mag deelnemen in aile ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken.

In de algemene regel mag de vennootschap aile daden stellen van burgerlijke als commerciële aard, roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het maatschappelijk doel', terwijl dit dient te zijn en dient gelezen te worden als

"De vennootschap heeft tot doel:

De oprichting, het aankopen en verkopen, de uitbating van en de participatie in horeca zaken in de meest ruime zin van het woord, en het voeren van aile mogelijke activiteiten in verband met de horeca-sector en de ontspanningswereld, zoals onder meer de verhuring en de uitbating van feestzalen, café's, tavernes, tea-rooms, snack-bars, verbruikssalons, restaurants, dancings, discotheken, private clubs, cabarets, hotels en logementshuizen, ontspannings-centra en sportcentra, en aile andere etablissementen ressorterend onder de horeca-sector, het organiseren van eetmalen, feesten en vermakelijkheden, de uitbating van gezelschapsspelen, het organiseren van vertoningen, concerten, tentoonstellingen, sport- en culturele manifestaties, de verhuring en de uitbating van galerijen en etalages. De uitbating van een catering service. De aan- en verkoop van alle daarmee verband houdende producten en diensten. Het tolken en vertalen. Administratieve dienstverlening. Het kopen en verkopen van onroerende goederen.

Voorgaande lijst van activiteiten mag niet beperkend geïnterpreteerd worden en is dus louter exemplatief,

nlT. van Link B 18rn1C'hr -, Re In i`.`.".fl.n rler," danlgrreei rï''.:i c. Î"it,i; ; van de raersOrr)lrlienl

omn£gCi 4£. leChtsaCrstKsn SC" . va'1 dr,rfCr te rtrgC" itiV:oorCtlg£t7

Vgisu t,`aarnt en i.andtekeruta

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De vennootschap mag zowel in België als in het buitenland alle industriële, handels-, roerende-, onroerende en financiële verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks dienstig zijn om haar activiteiten uit te breiden. Zij mag haar doel zowel rechtstreeks als door bemiddeling van derden verwezenlijken. De vennootschap kan door middel van inbreng, inschrijving, fusie of gelijk welke andere manier, belangen verwerven in elke onderneming, vereniging, bestaande of op te richten vennootschap, waarvan het doel gelijkaardig, analoog, aansluitend of gewoon nuttig is tot de verwezenlijking van het geheel of een deel van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag de functies van bestuurder of vereffenaar waarnemen in alle rechtspersonen. Zij mag aile roerende en onroerende goederen als investeringen verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden net het doel van de vennootschap. De vennootschap mag zekerheden stellen voor alle rechtspersonen waarbij zij rechtstreeks of onrechtstreeks belangen heeft.

Dit alles in de meest ruime zin.

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken.

ln de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke als commerciële aard, roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het maatschappelijk doel."

Voor uittreksel (ondertekend)

René Van den Kieboorn, notaris.

û; Clet o Naam en haeci:.le ilélQ ara^r, rrêry-_,}P CCet~.¬ ,s iiEli .s:n

bealocgFd ril", retritspereGGm 1c ^ dcrar.n iL' icTlCe,.+`YusrO';'i" ii

Verso Naam en r.arrdfeF.emng

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

08/10/2012
ÿþ,Y " ~

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

van Koophandel te Antwerpen, op

2 7 SEP, 2012

Ondernemingsnr O e1L j y ü . r' ~ f~

Benaming

(volent) CN - Invest

verk,), t3

Rechtsr" arn; besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zeis:! 2060 Antwerpen, Gemeentestraat 39

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERSCHIJNING VAN PARTIJEN, OPRICHTING EN INBRENGEN

ER BLIJKT uit een akte verleden voor René Van den Kieboom, notaris met standplaats te Antwerpen, op veertien september tweeduizend en twaalf, dat werd opgericht:

1.de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid CN - Invest;

2.zetel te 2000 Antwerpen , Gemeentestraat 39;

3. de vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur. De vennootschap heeft rechtspersoonlijkheid vanaf neerlegging uittreksel ter griffie van de rechtbank van koophandel.

4. door:

1) de heer CHENG Wu [I.K. B00.07136551 [R.R. 83020147390], geboren te China (Mongolië) op een februari negentien-honderd drieëntachtig, wonende te 2060 Antwerpen, Van Stratenstraat 6, ongehuwd.

2) mevrouw LU Xiaodan [R.R. 89061554840 ], geboren te Fuijan (China) op vijftien juni negentienhonderd negenentachtig, wonende te 2620 Hemiksem, Antwerpse steenweg 3, ongehuwd.

5.bedrag van het maatschappelijk kapitaal: ACHTTIEN-DUI-ZEND VIJF'HON-DERD-VIJF-'TIG EURO (18.550,00 EUR) Het werd volstort ten belope van zesduizend tweehonderd euro. Het gestorte kapitaal werd gedeponeerd bij de ING bank te Antwerpen, op bijzondere rekening nummer 363.1100251.20.

6.het kapitaal werd samengesteld uit inbreng in geld;

7.het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december ;

8.Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste eenitwintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze een/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. De algemene vergadering beslist over de bestemming van het saldo.

9.Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de aandeelhouders de gelden of waarden die gelijk kunnen worden verdeeld; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

IO.De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot. Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder benoemt deze rechtspersoon onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechtelijk aansprakelijk en strafrechtelijk verantwoordelijk alsof hij zelfde betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. ledere zaakvoerder vertegenwoordigt individueel de vennootschap in en buiten rechte. De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

11.Commissarissen: geen.

12.Doel: De vennootschap heeft tot doel:

De oprichting, het aankopen en verkopen, de uitbating van en de participatie in horecca-zaken in de meest ruime zin van het woord, en het voeren van alle mogelijke activiteiten in verband met de horeca-sector en de ontspanningswereld, zoals onder neer de verhuring en de uitbating van feestzalen, café's, tavernes, tea-rooms, snack-bars, verbruikssalons, restaurants, dancings, discotheken, private clubs, cabarets, hotels en logementshuizen, ontspanningscentra en sportcentra, en alle andere etablissementen ressorterend onder de horeca-sector, het organiseren van eetmalen, feesten en vermakelijkheden, de uitbating van gezelschapsspelen, het organiseren van vertoningen, concerten, tentoonstellingen, sporten culturele manifesta ties, de verhuring en de uitbating van galerijen en etalages. De uitbating van een catering service. De aan- en verkoop van alle daarmee verband houdende producten en diensten. Voorgaande lijst van activiteiten mag niet beperkend geïnterpreteerd worden en is dus louter exemplatief De vennootschap mag zowel in België als in het buitenland alle industriële, handels-, roerende-, onroerende en financiële verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks dienstig zijn om haar activiteiten uit te breiden. Zij mag haar doel zowel rechtstreeks als door bemiddeling van derden verwezenlijken. De vennootschap kan door middel van inbreng, inschrijving, fusie of gelijk welke andere manier, belangen ver werven in elke onderneming, vereniging, bestaande of op te richten vennootschap, waarvan het doel gelijkaardig, analoog, aansluitend of gewoon nuttig is tot de verwezenlijking van het geheel of een deel van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag de functies van bestuurder of vereffenaar waarnemen in alle rechtspersonen. Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investeringen verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden net het doel van de vennootschap. De vennootschap mag zekerheden stellen voor alle rechtspersonen waarbij zij rechtstreeks of onrechtstreeks belangen heeft.

Dit alles in de meest ruime zin.

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken.

In de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke als commerciële aard, roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het maatschappelijk doel.

13.De gewone algemene vergadering van de aandeelhouders, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste maandag van de maand juni om veertien uur. Indien die dag een zondag of een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Zaakvoerder: wordt benoemd tot zaakvoerder:

I) de heer CHENG Wu [I.K, B00.0713655.] [R.R. 83020147390], geboren te China (Mongolië) op een februari negentienhonderd drieëntachtig, wonende te 2060 Antwerpen, Van Stralenstraat 6, ongehuwd.

2) mevrouw LU Xiaodan [R.R. 89061554840 ], geboren te Fuijan (China) op vijftien juni negentienhonderd negenentachtig, wonende te 2620 Hemiksem, Antwerpse steenweg 3, ongehuwd. Het mandaat is niet bezoldigd, De zaakvoerder wordt benoemd voor onbepaalde duur.

Overgangsbepalingen:

* eerste boekjaar: vanaf datum neerlegging uittreksel akte oprichting tot eenendertig december tweeduizend dertien;

* eerste jaarvergadering: in het jaar tweeduizend dertien.

VOLMACHT:

De zaakvoerder verklaart bij deze alle nodige en nuttige volmacht te verlenen aan de heer LINSSEN Ivan Paul Marie Nestor [R.R. 690606 205-39], wonende te 3680 Maaseik, Vullerstraat 36;

1. ter aanvraag van een btw-nummer;

2. voor het verrichten van alle vereiste handelingen bij een erkend ondernemingsloket.

Verder wordt er volmacht gegeven teneinde de zaakvoerder te vertegenwoordigen en haar bij te staan bij alle diensten en het vervullen van alle formaliteiten, ondermeer en zonder dat deze lijst beperkend is bij de administratie van de directe belastingen, rsz, sociale kas, het sociaal secretariaat, het registratiekantoor, het postkantoor, het ministerie van Middenstand en Landbouw en Ministerie van sociale zaken, volksgezondheid en leefmiilieu, Stad Antwerpen - dienst financiën, sociale arbeidsinspectie, ministerie van de Vlaamse gemeenschap - administratie van Economie.

-- VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL ---

René Van den Kieboom, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte,

29/05/2015
ÿþte Mad Warel 11.1

klit : In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Rechtbank van koophandel

Antwerpen

19 MEi 2015

afdeling Antweefffe

fl11 lU 11 1 UI ItlIIIIN ICI

*15075973

Vol behoc aan Belg Staat

II

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0849059311

Benaming

(voluit) : Cn-Invest

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Gemeentestraat 39, 2060 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerder

Tijdens de bijzondere algemene vergadering gehouden op de maatschappelijke zetel op datum van 31 december 2013 werd met eenparigheid van stemmen beslist om het ontslag te aanvaarden van mevrouw Xiaodan Lu als zaakvoerder. Zij krijgt kwijting van het door haar uitgeoefende bestuur als zaakvoerder.

Alle genomen beslissingen gaan in op datum van 31 december 2013

Cheng Wu, zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
CN-INVEST

Adresse
GEMEENTESTRAAT 39 2060 ANTWERPEN 6

Code postal : 2060
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande