CNN BUILDING

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : CNN BUILDING
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 536.261.629

Publication

10/07/2013
ÿþL~ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

u

i

*131058 8*

Ondernemingsnr: p . 2 " ~~ ~

Benaming

(voluit) : (verkort) :

CNN BUILDING

Vo beho aan Belg Staat

Neergelegd ter griffie von de Rectc van Koophandel te Antwerpen, op

01 JUL( 2013

Griffie

Rechtsvorm : Vennootschap onder Firma

Zetel : Fruithoflaan 35 bus 3 - 2600 Berchem

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Hierna genoemde oprichters:

1.De heer Guido Rumes, wonende te 2600 Berchem, Fruithoflaan 35 bus 3 en

2.De heer Jozef Rumes, wonende te 2600 Berchem, Fruithoflaan 35 bus 3 hierna "de oprichters" geheten,

besloten door middel van onderhandse akte een vennootschap op te richten onder de rechtsvorm van een: vennootschap onder firma.

De statuten van de vennootschap luiden als volgt,

Artikel 1: Rechtsvorm en benaming

De vennootschap is een vennootschap onder firma.

De vennootschap zal handelen onder de benaming "CNN BUILDING" en zal voorafgegaan worden of:

gevolgd worden door VOF of Vennootschap onder firma

Artikel 2: Maatschappelijke zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2600 Berchem, Fruithoflaan 35 bus 3.

Artikel 3: Doel

De vennootschap heeft tot doel:

4.Het uitvoeren en laten uitvoeren van algemene verbouwings- en renovatiewerkzaamheden in de onroerend goed sector, in de ruimste zin;

2.Het coördineren van bedrijvigheden die betrekking hebben op de gehele of gedeeltelijke uitvoering van alle bouw- en voltoolingwerken door onderaannemers;

3.Alle activiteiten en handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met het doel vermeld onder 9 en 2 hiervcor.

4.het uitoefenen van de functie van bestuurder of van vereffenaar bij andere vennootschappen.

5.Het eigen onroerend en eigen roerend patrimonium, gevormd door inbreng en verwerving behouden en In de ruimste zin van het woord beheren en oordeelkundig uitbreiden zowel in België als in het buitenland: dit is onder andere het beheren en het uitbaten, het aankopen en verkopen, het ruilen, het valoriseren, verhuren of in huur nemen van eigen onroerend en eigen roerend patrimonium alsmede van alles wat hiermede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

6.het aankopen, uitbaten of afstaan van brevetten, vergunningen of werken die betrekking hebben op haar maatschappelijk doel.

7.Het betrokken zijn door middel van inschrijving, inbreng, fusie, opslorping in ondernemingen of vennootschappen die al of niet hetzelfde of soortgelijk doel hebben of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen.

8.Het zich ten gunste van andere ondernemingen borgstellen of haar aval verlenen, optreden als haar agent of als haar vertegenwoordiger,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Deze opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. De zaakvoerder mag de draagwijdte van het doel interpreteren.

Artikel 4: Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur,

Artikel 5: Kapitaal

Het kapitaal is vastgesteld op ¬ 500,00 verdeeld over 100 aandelen van ¬ 5,00.

Artikel 6: Aandelen

De aandelen zijn op naam overeenkomstig de vennootschapswet. Elk aandeel geeft recht op een stem, In

geval van kapitaalsverhoging wordt het voorkeursrecht verleend aan de bestaande vennoten.

Ingeval van overdracht onder levenden zoals verkoop, schenking, gift, of andere heeft de tweede vennoot

een voorkeurrecht tot aankoop van de betrokken aandelen.

Artikel 7: Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders-vennoten. Zij zijn individueel bevoegd om te besluiten over alle aangelegenheden die de vennootschap betreffen mits ze niet behoren tot de specifieke bevoegdheid van de algemene vergadering.

ledere vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris en heeft het recht op de informatie bepaald in artikel 166 van het Wetboek van Vennootschappen, voor zover de vennootschap wettelijk niet verplicht is één of meerdere commissarissen te benoemen.

Het mandaat als zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering met een gewone meerderheid beslist een vaste vergoeding toe te kennen, waarvan zij het bedrag jaarlijks vaststelt en die ten faste komt van de algemene kosten van de vennootschap.

Artikel 8: Algemene vergadering

De vennoten komen bijeen in een bijzondere algemene vergadering telkens wanneer één der vennoten hierom verzoekt, en minstens eenmaal per jaar in de loop van de maand december om de jaarrekening goed te keuren

Opdat de vergadering rechtsgeldige beslissingen zou kunnen nemen, dient een meerderheid van de vennoten de beslissing goed te keuren. Wijzigingen van het voorliggend vennootschapscontract zijn enkel mogelijk bij éénparig besluit van alle vennoten,

Artikel 9: Winstverdeling

Bij een eventuele verdeling van de winst zal deze steeds worden toegewezen aan de beide vennoten in

verhouding tot hun aandelenbezit.

Artikel 10: Boekjaar

Het boekjaar begint op 1 juli en eindigt op 30 juni van ieder jaar.

Artikel 11: Ontbinding

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden van een vennoot. De erfgenamen in rechte lijn of de echtgeno(o)t(e) van de overleden vennoot aan wie de aandelen van de overledene toekomen, worden van rechtswege vennoot. Andere erfgenamen worden slechts vennoot mits zij ais vennoot worden toegelaten door de algemene vergadering beslissend met eenparigheid van de aanwezige of geldig vertegenwoordigde stemmen. De stemmen van de overleden vennoot zijn geschorst tot wanneer de aandelen definitief zijn toegewezen. Indien de vergadering de toelating weigert hebben de erfgenamen recht op de waarde van de aandelen zoals deze wordt bepaald in onderling akkoord met de overblijvende vennoten of bij gebreke van akkoord door een door de rechtbank van koophandel aangestelde deskundige. De overblijvende vennoten kunnen een persoon aanduiden die de aandelen van de erfgenamen overneemt tegen de hierboven vastgestelde prijs.

Artikel 12: Wettelijke rechtspersoonlijkheid

De vennootschap voldoet aan de wettelijke vereisten opgelegd in art. 1832 van het Burgerlijk Wetboek. De vennootschap is opgericht conform het Wetboek van vennootschappen en heeft rechtspersoonlijkheid volgens art.2 van Titel 1 Boek 1 van het Wetboek van vennootschappen.

Overgangsbepalingen

De heren Guido Rumes en Jozef Rumes beiden voornoemd worden benoemd als niet-statutaire

zaakvoerders.

Zij zullen niet optreden als college doch beide afzonderlijk volle vrijheid van handelen genieten

Voor behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

De heer Guido Rumes zal zijn mandaat als zaakvoerder onbezoldigd uitoefenen tot andersluidende beslissing van de Algemene Vergadering.

De heer Jozef Rumes zal zijn mandaat als zaakvoerder bezoldigd uitoefenen tot andersluidende beslissing van de Algemene Vergadering,

Boekhoudkundig wordt de vennootschap geacht een aanvang te hebben genomen op datum van

neerlegging van deze onderhandse akte.

Het eerste boekjaar zal eindigen op 30 juni 2014.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in december 2014.

Bijzondere volmacht

Bijzondere volmacht wordt verleend aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Accountantkantoor Cools en Partners", ondernemingsnummer 0862.174.305, gevestigd te 2600 Antwerpen (district Berchem), Fruithoflaan 124 bus 12/13, met recht van indeplaatsstelling door haar zaakvoerder de heer Paul Cools en haar medewerkster Carine Thomas, beiden afzonderlijk optredend, teneinde de nodige formaliteiten te vervullen bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen (KBO), de diensten van de BTW, de directe belastingen, de Griffie van de Rechtbank van Koophandel, evenals bij de ondernemingsloketten en een sociaal verzekeringsfonds, en dit zowel voor de inschrijving en aansluiting, als voor elke latere wijziging en/of aanpassing.

Accountantskantoor

Cools en Partners BVBA,

Volmachtdrager,

alhier vertegenwoordigd door

mevrouw Carine Thomas

Tegelijk hiermede neergelegd: oprichtingsakte dd. 18.06.2013

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/07/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
CNN BUILDING

Adresse
FRUITHOFLAAN 35, BUS 3 2600 BERCHEM(ANTW)

Code postal : 2600
Localité : Berchem
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande