CO WORKS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CO WORKS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 538.887.755

Publication

26/09/2013
ÿþMod PDF 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (voluit): Co Works

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2970 Schilde, Kerkelei 6

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Ondernemingsnr :

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Marnix De Sadeleer te Brecht op drieëntwintig september

tweeduizend dertien. Ter registratie neergelegd op het bevoegde registratiekantoor Brasschaat II.

Dat nagemelde personen :

1/ Mevrouw VAN DE WIEL Catharina Maria G., geboren op negenentwintig april duizend negenhonderdzesenzeventig te Mortsel, wonende te 2980 Zoersel, Driehoeksdreef 25, met als

rijksregisternummer 760429-328-38.

2/ De Heer VERHELST Koenraad Renaat H., geboren op tien december duizend negenhonderdvijfenzestig te Sint-Niklaas, wonende te 2980 Zoersel, Driehoeksdreef 25, met als rijksregisternummer 651210-105-74. een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de volgende naam: Co Works.

De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur vanaf de datum van haar oprichting.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2970 Schilde, Kerkelei 6.

Het doel van de vennootschap staat in de oprichtingsakte letterlijk omschreven als volgt:

De vennootschap heeft tot doel:

- Algemene onderneming van bouwwerken, met andere woorden alle werkzaamheden aan gebouwen, omvattende onder meer het bouwen, verbouwen, onderhouden, herstellen, renoveren en slopen van huizen, appartementen en alle andere soorten gebouwen.

- Alle aannemingen van bouwwerken, grondwerken, metsel- en betonwerken, betonbouw, isolatie- en voegwerken, alle aannemingen van afbraak en/of veranderingswerken aan gebouwen alsmede alle herstellingen en renovaties van gebouwen.

- Studiebureau voor alle berekeningen, attesteringen, rapporteringen, kwaliteitscontroles in verband met bouw, meer bepaald, maar niet beperkt tot alle studies aangaande het ontwerpen, laten ontwerpen, bouwen, laten bouwen en opvolgen van allerhande bouwwerken met het oog op het beperken van het energieverbruik op welke wijze dan ook, en dit zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden;

- Ingenieursbureau voor allerlei technische studies;

- Aannemer voor schrijnwerk allerhande in de bouw, inbegrepen het plaatsen van scheidingswanden,

binnenafwerking van schuine en platte daken en wanden, inbegrepen houtskeletbouw en houtmassiefbouw;

- Aannemer voor algemene residentiële en ander bouwwerken;

- Het aan- en verkopen, plaatsen, verhuren, in- en uitvoeren van gespecialiseerde beeld-, verlichtings- en

geluidstechnieken;

- De aan- en verkoop, in- en uitvoer, zowel in het klein als in het groot, van alle bouwmaterialen;

- De aan- en verkoop, in- en uitvoer, huur en verhuur, zowel in het klein als in het groot, van alle machines en gereedschappen voor de bouw;

- De aan- en verkoop, huur, verhuur en optrekken van gebouwen;

- Het uitvoeren en laten uitvoeren van alle isolatiewerkzaamheden met om het even welke materialen en

technieken;

- Het uitvoeren en laten uitvoeren van luchtdichtingswerken, inbegrepen het uitvoeren van

luchtdichtingstesten en luchtdichtheidstesten met rapportering;

- De deelname onder welke vorm ook aan oprichting, uitbereiding, omvorming en kartels van ondernemingen en vennootschappen allerhande, alsmede het verwerven in allerhande ondernemingen van aandelen of rechten in de meest ruime zin, onder meer bij wijze van inbreng, onderschrijving, aankoop of op welke wijze ook;

- Het beheer van een patrimonium, samengesteld uit onroerende en roerende goederen, het valoriseren en in stand houden van dit patrimonium, vooral door beheersdaden. Dit alles uitgezonderd de activiteiten wettelijk voorbehouden aan spaar- en depositobanken en aan vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies. Beheer wordt in deze zin verstaan dat aankoop en vervreemding toegelaten zijn in zoverre zij nuttig of noodzakelijk zijn of bijdragen tot een meer gunstige samenstelling van het patrimonium van de

Luik B

*13305479*

0538887755

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Griffie

Neergelegd

24-09-2013

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

vennootschap. Daartoe mag zij alle onroerende, roerende en financiële handelingen verrichten, zoals onder meer aankopen en verkopen van roerende en onroerende goederen, onroerende goederen uitrusten, opschikken, verbouwen, verhuren en alle mogelijke onroerende handelingen in de meest brede zin, alsmede aankopen, tegelde maken en beleggen in effecten en alle waarde-elementen, behoudens hetgeen wettelijk voorbehouden is.

- Het organiseren, exploiteren, managen, creëren en doen functioneren van vennootschappen op financieel, commercieel, administratief, technisch, bedrijfseconomisch, verkoops- en marketingvlak.

- Het voeren van het management inzake marketing, commerciële uitbating, technische begeleiding en werkzaamheden, administratief en financieel besturen van andere vennootschappen, al dan niet behorende tot éénzelfde groep.

- Het voeren van commerciële onderzoeken en marktanalyses, het beheren van technische onderhoudscontracten, het verwerven van cliënteel, het updaten van klantenbestanden; het opvolgen en adviseren inzake demarchering, het verwerken van gegevens in verband met beleidsvoering op commerciële, administratieve, financiële, verkoops- en andere terreinen.

- Het voeren van personeelsbeleid, advertenties terzake, aanwervingen, ontslagen en in dienst houden van personeel;

- Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies in andere vennootschappen of ondernemingen, het optreden als vereffenaar.

- De handel in onroerende goederen voor eigen beheer: de aankoop, verkoop en verhuur van onroerende goederen. Het verhuren van terreinen, gronden, garageboxen en staanplaatsen voor auto  s en andere voertuigen, woonhuizen, appartementen, zowel gemeubelde als niet-gemeubelde residentiële en niet-residentiële gebouwen zoals er zijn kantoorgebouwen, handelspand, tentoonstellingsruimten en sociale woningen. Deze opsomming is slechts aanwijzend en geenszins beperkend.

Dit alles met de uitdrukkelijke uitzondering voor die activiteiten die wettelijk voorbehouden zijn. De vennootschap zal haar optreden, wat betreft de verrichting van deze activiteiten, ondergeschikt maken aan de vervulling van de wettelijke voorwaarden.

De vennootschap is gerechtigd alle industriële, handels-, financiële, roerende en onroerende handelingen te verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks bij het maatschappelijk doel aansluiten of er de verwezenlijking van kunnen bevorderen.

De vennootschap mag door middel van inbreng, samensmelting, inschrijving of om het even op welke wijze, deelnemen aan alle ondernemingen en vennootschappen die een gelijkaardig of verwant doel nastreven. De vennootschap mag tevens licenties en andere gelijkaardige rechten in binnen- en buitenland toestaan.

Zij kan ook de functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen in de meest ruime zin.

Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde en met een fractiewaarde van één/honderdster per aandeel. Het kapitaal werd volgestort in geld ten belope van twee/derde. Tot niet-statutair zaakvoerder van de vennootschap, en dit voor onbepaalde duur werd aangesteld:

Mevrouw VAN DE WIEL Catharina, voornoemd.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alleen de vennootschap te vertegenwoordigen jegens derden en in rechte, als eiser of verweerder.

Het mandaat van de zaakvoerder zal onbezoldigd zijn, zolang de algemene vergadering hierover niet anders beslist.

De jaarvergadering wordt jaarlijks gehouden op de tiende van de maand december om 19.00uur.

Indien die dag een zondag of een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2015.

Omtrent de voorwaarden voor de toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het stemrecht bevatten de statuten geen bijzondere bepalingen.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één april en eindigt op eenendertig maart van ieder jaar. Ten uitzonderlijke titel neemt het eerste boekjaar een aanvang op datum van de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel. Het eerste boekjaar zal worden afgesloten op 31 maart 2015.

De handelsverrichtingen van de vennootschap nemen een aanvang van zodra zij over een ondernemingsnummer beschikt.

Omtrent het aanleggen van reserves, de verdeling van de winst en van het saldo na vereffening bevatten de statuten volgende bepaling: Over de bestemming van het saldo wordt door de algemene vergadering op voorstel van de zaakvoerders beslist.

Er werd geen commissaris benoemd.

Bijzondere volmacht.

De comparanten stellen aan als bijzonder gevolmachtigde, besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Boekhoudkantoor Verhelst, met zetel te Puivelde, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, mevrouw Verhelst Krista, wonende te Puivelde, Marktstraat 35, alsook de aangestelden of lasthebbers van voormelde vennootschap, aan wie de macht verleend wordt, met recht van indeplaatsstelling en met macht voor ieder van hen om afzonderlijk te handelen, om alle verrichtingen te doen teneinde: de vennootschap te vertegenwoordigen bij de ondernemingsloketten, de kruispuntbank van ondernemingen, alle andere administratieve overheden, en alle belastingadministraties en aldaar alle formaliteiten te vervullen inzake inschrijvingen, wijzigingen (huidige, voorgaande, toekomstige) en schrappingen; alle formaliteiten te vervullen bij de rechtbank van koophandel, met name de neerlegging en ondertekening van alle documenten en formulieren; de formaliteiten te vervullen inzake registratie BTW, met name de aanvraag van het BTW-nummer, de aangifte tot wijziging van registratie en de aangifte tot stopzetting van werkzaamheid.

Luik B - Vervolg

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL MARNIX DE SADELEER  NOTARIS

Tegelijk hiermede neergelegd: afschrift der akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

01/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 10.09.2015, NGL 29.09.2015 15605-0154-009

Coordonnées
CO WORKS

Adresse
KERKELEI 6 2970 SCHILDE

Code postal : 2970
Localité : SCHILDE
Commune : SCHILDE
Province : Anvers
Région : Région flamande