COBELFRET LOGISTICS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : COBELFRET LOGISTICS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 435.606.511

Publication

16/06/2014
ÿþRechtbanK van Koopnanael

Antwerpen

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblat











1411 B83



~ 4 JUNI 2014

afdeling Antwerpen

" Criff;e

mal 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

11

4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr ; 0435.606.511

Benaming (voluit) : Cobelfret Logistics

îi (verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Sneeuwbestaan 14

2610 Antwerpen (Wilrijk)

Onderwerp akte : Kapitaalsverhoging - Statutenwijziging

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Eric De Bie te Antwerpen-Ekeren op 26 mei 2014 blijkt dat de algemene vergadering de volgende besluiten heeft genomen :

Kap'taalverhging door inbreng van geld.

De vergadering heeft besloten om het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van twee miljoen honderdduizend euro nul eurocent (E 2.100.000,00), om het te brengen van één miljoen vierhonderd tweeëndertigduizend vijftig euro nul eurocent (E 1.432,050,00) op drie miljoen vijfhonderd: tweeëndertigduizend vijftig euro nul eurocent (E 3.532.050,00), door een inbreng in geld en zonder uitgifte van nieuwe aandelen maar door een proportionele verhoging van de fractiewaarde van alle zesentwintigduizend; negenhonderd zeventien (26.917) bestaande aandelen.

INSCHRIJVING EN VOLSTORTING

Vervolgens verklaren alle aandeelhouders, vertegenwoordigd zoals gezegd, in te schrijven op de kapitaalverhoging in verhouding tot het deel van het kapitaal dat door hun aandelen wordt vertegenwoordigd,, te weten :

a) ten belope van zesentwintigduizend negenhonderd zestien/zesentwintigduizend negenhonderd,

zeventienden (26.916/26.917den) van een bedrag van twee miljoen honderdduizend euro nul eurocee (E 2.100.000,00), hetzij twee miljoen negenennegentigduizend negenhonderd eenentwintig euro; achtennegentig eurocent (E 2.099921,98), door de naamloze vennootschap "COBELFRET", gevestigd; te 2610 Antwerpen-Wilrijk, Sneeuwbeslaan 14;

b) ten belope van één/zesentwintigduizend negenhonderd zeventiende (1/269 17de) van een bedrag van twee miljoen honderdduizend euro nul eurocent (E 2.100.000,00), hetzij achtenzeventig euro twee eurocent (E 78,02) door de naamloze vennootschap "CLdN CARGO", met maatschappelijke zetel te, 2610 Antwerpen-Wilrijk, Sneeuwbeslaan 14.

Iedere aandeelhouder verklaart dat het deel van de kapitaalverhoging waarop aldus door hem werd ingeschreven volledig werd volgestort, zodat vanaf heden een som van twee miljoen honderdduizend euro nul; eurocent (E 2,100.000,00) ter beschikking staat van de vennootschap.

VASTSTELLING VERWEZENLIJKING KAPITAALVERHOGING

De algemene vergadering heeft met eenparigheid van stemmen vast gesteld dat de kapitaalverhoging integraal' werd onderschreven en dat het bedrag van de kapitaalverhoging volledig werd volgestort. Zij heeft; ondergetekende notaris verzocht te akteren dat het kapitaal van de vennootschap voortaan DRIE MILJOEN VIJFHONDERD TWEEËNDERTIG-DUIZEND VIJFTIG EURO NUL EUROCENT (E 3.532.050,00); bedraagt en. wordt vertegenwoordigd door zesentwintigduizend negenhonderd zeventien (26.917) aandelen ;: zonder nominale waarde die elk een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

Statutenwijziging

De vergadering heeft besloten om artikel vijf (5) van de statuten in zijn geheel te vervangen door de volgende tekst :

;_ "Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op DRIE MILJOEN VIJFHONDERD; TWEEËNDERTIGDUIZEND VIJFTIG EURO NUL EUROCENT (e 3.532,050,00) en wordt vertegenwoordigd door zesentwintigduizend negenhonderd zeventien (26.917) aandelen zonder nominale, ji waarde die elk een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen. Aan alle aandelen wordt een volgnummers toegekend."

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voorbehouden

aan het

Belg Staatsblad



Machtigingen en volmachten

De algemene vergadering heeft besloten om de hierna vermelde machtigingen en volmachten te verlenen met

het oog op de uitvoering van de in onderhavige akte vastgestelde beslissingen :

a) worden gemachtigd, met recht om elk afzonderlijk te handelen en met recht van indeplaatsstelling, om de inschrijving van de vennootschap in de kruispuntbank van ondernemingen en haar registratie bij de BTW aan te passen, na eventueel de nodige aanpassingen aan en/of verbeteringen van de bestaande inschrijving respectievelijk registratie te hebben doorgevoerd : 1) de heer Dirk HOOYBERGS, wonende te 9190 Stekene, Frans Van Brusselstraat 88, 2) mevrouw Els COLALAS, wonende te 1880 Kapelle-op-den-Bos, Oxdonkstraat 65, 3) mevrouw Caroline AMELTNCKX, wonende te 2070 Zwijndrecht, Dorp West 145B en 4) de heer Erik ANTHONIS, wonende te 9100 Sint-Ni daas, J. Lonckestraat 49;

b) de instrumenterende notaris wordt gemachtigd om de statuten van de vennootschap te coôrdineren en een afschrift daarvan te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de rechtbank van koophandel,

Ontledend uittreksel opgemaakt door geassocieerd notaris Eric De Bie te Antwerpen Ekeren op 27 mei 2014.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/06/2014 - Annexes du Moniteur belge Bihalt : volledig afschrift gecoordineerde statuten



Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

15/07/2014
ÿþ mor111.1

fLuik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondememingsnr BE0435.606.511

Benaming (voluit) : Cobelfret Logistics

(verkort) :

Rechtsvorm naam1oze vennootschap

Zetel Sneeuwbeslaan 14

2610 Antwerpen (Willy)

Onderwerp akte :Ontbinding - Afsluiting vereffening

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Bric De Bie te Antwerpen-Ekeren op 23 juni 2014 blijkt dat de;

algemene vergadering de volgende besluiten heeft genomen

!; Ontbinding

!! De algemene vergadering heeft besloten om de vennootschap met ingang van heden te ontbinden.

Ontslag en kwiiting bestuurders en commissaris

i! De algemene vergadering heeft kennis genomen van het feit dat, ingevolge de beslissing tot ontbinding die!

voorafgaat, het mandaat van de bestuurders, te weten a) de heer HOOYBERGS Dirk, h) de heer CIGRANG

E; Pierre, en c) de naamloze vennootschap "TRANGO", gevestigd te 8500 Kortrijk, Pater Beckstraat 8, met als,

!i vaste vertegenwoordiger de heer Rubens Joost, en van de commissaris, te weten de CVBA "RSM Interaudir,!

gevestigd te 2600 Antwerpen-Berchem, Posthofbrug 10/4, van rechtswege werd beëindigd,

Ei De algemene vergadering heeft voorts besloten om de bestuurders en de commissaris onvoorwaardelijk,

kwijting en décharge te verlenen voor alle handelingen die zij in de uitoefening van hun mandaat hebbeni

!E gesteld.

!! Onmiddellijke afsluiting vereffening

!i De algemene vergadering heeft vervolgens kennis genomen van het voorstel van de raad van bestuur om dei

vereffening onmiddellijk af te sluiten overeenkomstig artikel 184 § 5 van het Wetboek van Vennootschappen.

E!

Vervolgens heeft de algemene vergadering besloten (i) om geen vereffenaar te benoemen en (ii) om de! !: vereffening meteen af te sluiten, als gevolg waarvan de vennootschap ophoudt te bestaan en bijgevolg haar: (actieve) rechtspersoonlijkheid verliest.

De algemene vergadering heeft uitdrukkelijk besloten dat deze onmiddellijke afsluiting van de vereffening in, E: geen enkel opzicht afbreuk doet aan de beperkte aansprakelijkheid van de aandeelhouders, die slechts zijn; I! gehouden tot hun inbreng, en dus geenszins kan worden beschouwd als een verzaking aan het voordeel van de! ;! beperking van hun aansprakelijkheid.

1E Bewaring boeken

De algemene vergadering heeft besloten dat de boeken en bescheiden van de vennootschap gedurende een1 ;i termijn van tenminste vijf (5) jaar zullen worden bewaard op de maatschappelijke zetel te 2610 Antwerpen-! Witrijk, Sneeuvvbeslaan 14.

E! Machtigingen en volmachten

!E De algemene vergadering heeft besloten om de hierna vermelde machtigingen en volmachten te verlenen met! i het oog op de uitvoering van de in onderhavige akte vastgestelde beslissingen : 1) de heer Dirk HOOYBERGS,i !! wonende te 9190 Stekene, Frans Van Brusselstraat 88, 2) mevrouw Els COLANS, wonende te 1880 Kapelle-i

op-den-Bos, Oxdonlcstraat 65, 3) mevrouw Caroline AMELINCKX, wonende te 2070 Zwijndrecht, Dorp Westi

145B en 4) de heer Erik ANTHONIS, wonende te 9111 Belsele, Kouterrnolenstraat 56, worden gemachtigd,j

met recht om elk afzonderlijk te handelen en met recht van indeplaatsstelling om de inschrijving van de!

vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen te schrappen, in voorkomend geval na aanpassing van .; de bestaande inschrijving, en om in dit verband aile verklaringen af te leggen en alle documenten in te vullen :1 en te ondertekenen in naam en voor rekening van de vennootschap, haar aandeelhouders en/of bestuurders, dit!

alles onverminderd de bevoegdheid van ondergetekende notaris om de formulieren I en II in te vullen en tei !! ondertekenen voor zover vereist in uitvoering van de besluiten vastgesteld in deze akte.

VOLMACHT TERUGNEM1NG VAN RET ACTIEF

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(0)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening



Rechtbank van koophandel

Antwerpen

0 3 JUL1 2014

afdeling AntweGprffie

,



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

1

I Iii IIIIMINjle11111111

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Met het oog op de uitvoering van artikel 184 § 5 in fine van het Wetboek van Vennootschappen, luidens hetwelk de terugneming van het resterend actief in geval van een onmiddellijke afsluiting van de vereffening gebeurt door de aandeelhouders zef, bij gebreke van een vereffenaar, beslissen de aandeelhouders handelend ut singulf en dus niet als lid van de algemene vergadering om voor zoveel als nodig een volmacht te geven aan a) de heer HOOYBERGS Dirk, voornoemd, b) de heer CIGRANG Pierre, voornoemd, en c) de naamloze vennootschap "TRANGO", voornoemd, met als vaste vertegenwoordiger de heer Rubens Joost, steeds per twee gezamenlijk handelend, met het oog de terugneming en verdeling van het resterend actief onder de aandeelhouders, en om in dit verband aile nodige of nuttige handelingen te stellen en maatregelen te nemen in naam en voor rekening van alle individuele aandeelhouders. De Iasthebbers worden voor zoveel aIs nodig uitdrukkelijk gemachtigd om aile vorderingen lastens de fiscus te innen in naam en voor rekening van de (gewezen) aandeelhouders.

Ontledend uittreksel opgemaakt door geassocieerd notaris Bric De Bie te Antwerpen Ekeren op 24 juni 2014. Bijlage: volledig afschrift

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van 1..uik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso : Naam en handtekening

05/07/2013 : AN266150
30/05/2013 : AN266150
13/06/2012 : AN266150
05/10/2011 : AN266150
14/06/2011 : AN266150
03/06/2010 : AN266150
07/10/2009 : AN266150
20/07/2009 : AN266150
03/06/2009 : AN266150
14/05/2009 : AN266150
18/07/2008 : AN266150
26/07/2007 : AN266150
31/05/2007 : AN266150
31/05/2007 : AN266150
10/08/2006 : AN266150
21/10/2005 : AN266150
31/05/2005 : AN266150
28/07/2004 : AN266150
28/05/2004 : AN266150
26/11/2003 : AN266150
03/10/2003 : AN266150
30/06/2003 : AN266150
12/06/2001 : AN266150
06/03/2001 : AN266150
10/08/2000 : AN266150
22/04/1999 : AN266150
10/07/1997 : AN266150
01/01/1997 : AN266150
20/12/1995 : AN266150
01/01/1995 : AN266150
04/08/1994 : AN266150
01/05/1993 : AN266150
04/11/1992 : AN266150
01/01/1992 : AN266150
15/08/1990 : AN266150
18/11/1988 : AN266150

Coordonnées
COBELFRET LOGISTICS

Adresse
SNEEUWBESLAAN 14 2610 WILRIJK

Code postal : 2610
Localité : Wilrijk
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande