COCO-MAT BELGIE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : COCO-MAT BELGIE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 865.827.641

Publication

03/03/2014
ÿþVoor-

behoude

aan het

Belgisc

Staatsba

1111111111

405914





Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie 2 0 FEB. 2014

Modwordtl.l

ee:{;. In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*r: Ondememingsnr : 0865.827.641

Benaming

(voluit) : Coco-Mat België

(verkort)

Reohtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : De Keyserlei 11 - 2018 Antwerpen 1

(volledig adres)

Onderwerp akte : Beëindiging van mandaat zaakvoerder

" PROCES VERBAAL VAN DE Bijzondere ALGEMENE VERGADERING DER AANDEELHOUDERS GEHOUDEN OP 17/09/2013 TE 18 U 00:

De bijzondere algemene vergadering op 17/09/2013 bevestigt het einde van het mandaat van zaakvoerder Selim Kechagia Chousein, met ingang vanaf 01/09/2013.

Evmorfidis Pavlos

zaakvoerder

Op de laatste biz, van Luilç 13 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

21/01/2014
ÿþ Mod Ward 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



1~iarelogd ter griffie ven de R$rht6arte: van Koophandel te Antmrpen, op

1 JAN, 7914

Griffie

9 20559

Vo beho aan Belg Staats

IU

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0865.827.641

Benaming

(voluit) : COCO-MAT BELGIË

(verkort)

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : 2018 ANTWERPEN, DE KEYSERLEI 11

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING - KAPITAALVERMINDERING

Uit een akte verleden voor Meester Frank BUYSSENS, geasso-'cieerd notaris te Zwijndrecht, provincie Antwerpen op 30 december 2013, ter registratie aangeboden, blijkt:

Dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "COCO-MAT BELGIË" volgende beslissingen genomen heeft:

1.Aangezien iedere aandeelhouder erkent kennis te hebben genomen van de verslagen van de zaakvoerder en van de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Conscius Bedrijfsrevisoren", met zetel te 9100 Sint-Niklaas, Gentsebaan 71A, bus 101, vertegenwoordigd door de Georges Koslowski, bedrijfsrevisor, dit alles overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen nopens de kapitaalverhoging door inbreng in natura, ontslaat de vergadering de voorzitter ervan lezing te geven van deze verslagen.

Het verslag van bedrijfsrevisor Georges Koslowski de dato 24 december 2013, waarvan één exemplaar samen met het bijzondere verslag van het bestuursorgaan en met een uitgifte van deze akte zal worden neergelegd ter griffie van de bevoegde rechtbank van koop-handel, besluit als volgt:

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor met betrekking tot de inbreng in natura luiden als volgt: "Besluit

Ondergetekende, werd aangesteld door de zaakvoerder, de heer Pavlos Evmorfidis, op 9-12-2013 om krachtens artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen verslag uit te brengen over de voorgenomen kapitaalverhoging door inbreng in natura van de lopende rekening van de heer Michail Evmorfidis, voormeld, voor een waarde van 1.731.192,74 ¬ , bij de BVBA COCO-MAT BELGIË, met zetel te 20180 Antwerpen , De Keyserlei 11.

Bij het beeindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

a) de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de nominale waarde of, indien er geen nominale waarde is, met de fractiewaarde en desgevallend met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit de creatie van 1,731 nieuwe aandelen van de BVBA COCO-MAT BELGIË zonder vermelding van nominale waarde, dewelke aan de heer Michail Evmorfidis, voormeld, zullen worden toegekend.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichtingen.

Onderhavig verslag werd opgesteld in het kader van de verhoging van het kapitaal zoals hierboven beschreven en kan derhalve voor geen enkel ander doel gebruikt worden.

Sint-Niklaas, 24-12-2013

Conscius Bedrijfsrevisoren Burg. CVBA

vertegenwoordigd door Koslowski Bedrijfsrevisor 8. Co Burg. BVBA, bestuurder, vast vertegenwoordigd door de heer Georges Koslowski, zaakvoerder -- bedrijfsrevisor "

Op de laatste blz. van LuiK B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Vervolgens beslist de vergadering met een-'parigheid van stemmen om het maatschappelijk kapitaal te' verhogen met een bedrag van een miljoen zevenhonderd eenendertig duizend honderdtweeënnegentig euro vierenzeventig cent door inbreng in natura van rekening-courant om het te brengen van tweehonderdduizend euro op een miljoen negenhonderd eenendertig duizend honderdtweeënnegentig euro vierenzeventig cent, mits creatie en uitgifte van duizend zevenhonderd eenendertig nieuwe aandelen, die in de winst zullen delen pro rata temporis et liberationis.

En onmiddellijk verklaart de Heer Michail EVMORFIDIS in te tekenen op deze kapitaalverhoging voor het totale bedrag van één miljoen zevenhonderd éénendertigduizend honderd tweeënnegentig euro en vierenzeventig cent en dit onmiddellijk en volledig af te betalen door de inbreng van de hiernabeschreven schuldvordering, als volgt:

a) Beschrijving van de inbreng: Een rekening-courant schuld van de vennootschap aan de Heer Michail EVMORFIDIS voor een waarde van één miljoen zevenhonderd éénendertigduizend honderd tweeënnegentig euro en vierenzeventig cent. Dit alles zoals beschreven In het verslag van de bedrijfsrevisor.

b) Voorwaarden van de inbreng:

1/ De waardebepaling en vergoeding van voormelde inbreng onder de gemelde modaliteiten gebeurt,

overeenkomstig nage-snoemd revisoraal verslag.

2/ Alle rechten, kosten en lasten voortvloeiende uit onderhavige inbreng in natura zijn ten laste van de

vennootschap.

c) Waardering van de inbreng In natura: De totale inbreng in natura wordt gewaardeerd op één miljoen zevenhonderd éénendertigduizend honderd tweeënnegentig euro en vierenzeventig cent.

d) Vergoeding voor de inbrengen: Als vergoeding voor de inbreng in natura worden aan de comparant-Inbrenger, de Heer Michail EVMORFIDIS duizend zevenhonderd éénendertig nieuwe aandelen toegekend, zonder aanduiding van nominale waarde, welke overeenstemmen met het voormelde bedrag van één miljoen zevenhonderd éénendertigduizend honderd tweeënnegentig euro en vierenzeventig cent, vertegenwoordigende de kapitaalverhoging. Elk aandeel vertegenwoordigende één/duizend negenhonderd éénendertigste van het kapitaal De nieuwe aandelen zullen in de winst delen pro rata temporis, De comparanten verklaren en erkennen dat de aandelen verkregen In ruil voor de inbreng in natura volledig volstort zijn.

e) Aanvaarding: De hierboven beschreven inbreng welke ter beschikking is van de vennootschap, wordt uitdrukkelijk aanvaard door de comparanten.

f) Verslagti:

1) Verslag van de bedrijfsrevisor

Omtrent deze inbreng in natura werd door bedrijfsrevisor Georges Koslowski op 24 december 2013 het verslag opgemaakt, voorzien door artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen. De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor werden hoger reeds vermeld,

2) Verslag van de zaakvoerder

Omtrent de hiervoor omschreven inbreng heeft de zaakvoerder op 27 december 2013 een verslag opgesteld, waarin hij uiteen-+zet waarom deze inbreng voor de vennoot-tschap van belang is en waarin hij zich aansluit bij het verslag van de bedrijfsrevisor.

2.De vergadering stelt de verwezenlijking van de voorge-'stelde kapitaalverhoging vast, zodat het kapitaal thans gebracht is op een miljoen negenhonderd eenendertig duizend honderdtweeënnegentig euro vierenzeventig cent, vertegenwoordigd door duizend negenhonderd eenendertig gelijke aandelen zonder nominale waarde.

3.De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om het maatschappelijk kapitaal te verminderen met een bedrag van één miljoen zeshonderd zevenenzestigduizend zevenhonderd zeventig euro en negenentwintig cent om het van een miljoen negenhonderd eenendertig duizend honderdtweeënnegentig euro vierenzeventig eurocent te herleiden tot tweehonderd drieënzestigduizend vierhonderd tweeëntwintig euro en vijfenveertig cent, zonder vernietiging van aandelen. Deze kapitaalvermindering geschiedt door afschrijving ten belope van overgedragen verliezen en worden verhaald op het werkelijk kapitaal. Deze kapitaalvermindering zal plaatshebben zonder vernietiging van aandelen doch met evenredige vermindering van de fractiewaarde van de aandelen.

4.De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om artikel 5 van de statuten aan te passen aan de genomen beslissin-'gen, zodat dit voortaan zal luiden ais volgt:

"Artikel 5: Kapitaal.

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennoot-+schap bedraagt TWEEHONDERD DRIEËNZEST1GDLi1ZEND VIERHONDERD TWEEËNTWINTIG EURO EN VIJFENVEERTIG CENT en is verdeeld in duizend negenhonderd éénendertig gelijke aandelen, zonder vermelding van waarde,

5.De vergadering verleent met eenparigheid van stemmen alle volmachten aan de zaakvoerder voor de uitvoering van wat voorafgaat, De comparant stelt aan ais bijzonder gevolmachtigde, Luc Van Poucke, accountant, kantoorhoudende te 9112 Sinaai, Stenenmuurstraat 32, alsook de aange-'stelden of Iastheb-'bers van voormelde ven-'nootschap, aan wie de macht verleend wordt, met recht van indeplaatsstelling en met: macht voor iedere aangestelde om afzon-+derlijk te hande-'len, om alle verrich-Itingen te doen teneinde voor de uitvoering van wat voorafgaat, ook eventuele regularisaties van het verleden, aile nodige formaliteiten te vervullen bij het ondernemingsloket, de kruispuntbank ondernemingen, de RSZ, een sociaal verzekeringsfonds, aile administratieve overheden en alle belastingadministraties, alsook de rechtbank van koophandel. De lastgever verklaart uitdrukkelijk op de hoogte te zijn van de kostprijs van deze dienstverlening.

VOOR UITTREKSEL

De Notaris FRANK BUYSSENS

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte + verslag bestuursorgaan + verslag bedrijfsrevisor.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

V or-çh,den aan het Belgisch Staatsblad

03/10/2013
ÿþMod Wad 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

N&ergefegd ter griffie von de Rechtbank van Koophandel te Annrerpen, op

Griffie 2 4 SEp 2013

A \_ 2~~":~~(fi~`r,

..t~~~~~ atotw

3

s 4x~ax8~<~

" &ee," ""

Ondememingsnr: 0865.827.641 Benaming

(voie : Coco-Mat Belgt

(verkort)

"

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : De Keyserlei 11- 2018 Antwerpen 1

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming van mandaat extra zaakvoerder

" PROCES VERBAAL VAN DE Bijzondere ALGEMENE VERGADERING DER AANDEELHOUDERS GEHOUDEN OP 17/0912013 TE 18 U 00 heeft beslist:

- De Heer Evmorfidis Pavios wordt benoemd als extra zaakvoerder vanaf 01/09/2013.

" Evmorfidis Pavios

zaakvoerder

"

"

"

"

"

"

"

"

"

"

"

"

Op de laatste blz. van Liel(,i vermelden : Eteçto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

V

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

16/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 24.05.2013, NGL 10.07.2013 13290-0552-015
04/11/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 27.05.2011, NGL 28.10.2011 11591-0348-015
18/10/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 28.05.2010, NGL 13.10.2010 10577-0179-016
30/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 22.05.2009, NGL 24.07.2009 09470-0232-015
09/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 13.06.2008, NGL 02.07.2008 08351-0394-013
17/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 25.05.2007, NGL 09.07.2007 07381-0248-011
11/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 26.05.2006, NGL 06.07.2006 06435-2113-013
26/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 27.05.2016, NGL 18.07.2016 16334-0061-016

Coordonnées
COCO-MAT BELGIE

Adresse
DE KEYSERLEI 11 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande