CODYLCO

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : CODYLCO
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 870.846.501

Publication

26/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 08.07.2014, NGL 23.07.2014 14338-0467-030
26/07/2014 : ME. - GECONSOLIDEERDE REKENING 31.12.2012, GGK 08.07.2014, NGL 23.07.2014 14338-0468-032
26/07/2014 : ME. - GECONSOLIDEERDE REKENING 31.12.2013, GGK 08.07.2014, NGL 23.07.2014 14338-0469-033
06/08/2013
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de . .

Neer i elegd ter griffie van de

RECHT..~

2 6 1UL1 2613

TURNHOUT griffier,

1



iffifie131





i (VIII Ille IIIIIIIIVIInI

*13123057*

ii Ondernemingsnr : 0870.846.501

Benaming (voluit) : CODYLCO

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

il

Zetel : Diamantstraat 8 bus 290

il (volledig adres) 2200 Herentals

1.

Onderwerp(en) akte : FUSIE DOOR VERENIGING VAN ALLE AANDELEN IN ÉÉN HAND -

OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

DIVERSE STATUTENWIJZIGINGEN - WIJZIGING EXTERNE

VERTEGENWOORDIGING "

"

Uittreksel afgeleverd vóór registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te; li Turnhout.

;? Uit een akte van een buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders verleden voor Frank;

;; Liesse, geassocieerd notaris te Antwerpen, op 23 juli 2013, blijkt onder meer het volgende:

1. De vergadering besliste tot de fusie door vereniging van alle aandelen in één hand (hierna de "Fusie"); :Ivan de naamloze vennootschap "CODYLCO", rechtspersonenregister Turnhout 0870.846.501, met zetel te; 2200 Herentals, Diamantstraat 8 bus 290 (de "Overnemende Vennootschap") met de besloten vennootschap ;; met beperkte aansprakelijkheid "VIRO engineering", rechtspersonenregister Turnhout 0823.276.810, niet zetel te 2200 Herentals, Diamantstraat 8 bus 289 (de "Overgenomen Vennootschap"), door de overgang van het ii gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, van de Overgenomen Vennootschap naar de Overnemende Vennootschap overeenkomstig het fusievoorstel de dato 7 juni 2013 en neergelegd op 10 juni 2013.

;? De Fusie werd verwezenlijkt en op boekhoudkundig vlak worden haar effecten gesorteerd per 1 januari

2013 om 00.00 uur. Bijgevolg zullen alle handelingen van de Overgenomen Vennootschap met ingang van 1

januari 2013 om 00.00 uur vanuit boekhoudkundig oogpunt geacht worden te zijn verricht voor rekening en ;, risico van de Overnemende Vennootschap.

2. Het gehele vermogen van de Overgenomen Vennootschap, id est het volledige actief en passief il vermogen, is overgegaan naar de Overnemende Vennootschap onder algemene titel, met alle rechten en; ii verplichtingen, niets voorbehouden noch uitgezonderd.

De vergadering besliste dat de diverse vermogensbestanddelen van de Overgenomen Vennootschap il per 1 januari 2013 (00.00 uur) in de boekhouding van onderhavige Overnemende Vennootschap worden; ;; opgenomen in vervanging van de aandelen van de Overgenomen Vennootschap die naar aanleiding van deze: Fusie zullen worden vernietigd.

3. De vergadering stelde vast dat aile bestaande aandelen op naam zijn ingeschreven in een register: van aandelen.

De vergadering besliste dat de effecten voortaan enkel nog op naam of gedematerialiseerd kunnen zijn. De statuten werden dienovereenkomstig aangepast als volgt: A) De eerste drie alinea's van artikel 7 werden gewijzigd en luiden voortaan als volgt:

"De niet volgestorte aandelen zijn steeds op naam. De volgestorte aandelen en ook de eventuele andere? ; door de vennootschap uitgegeven effecten zijn, naar keuze van de aandeelhouder of effectenhouder, op naam; of gedematerialiseerd, Zij zijn voorzien van een volgnummer.

Elke houder van aandelen en/of andere effecten kan, te allen tijde en op zijn kosten, de omzetting van, zijn aandelen en/of andere effecten op naam in gedematerialiseerde aandelen of gedematerialiseerde effecten li vorderen, of omgekeerd.

De eigendom van de effecten op naam wordt bewezen door de inschrijving in het desbetreffende register; van effecten op naam dat volgens artikel 463 van het Wetboek van Vennootschappen moet worden gehouden. i

Het gedematerialiseerde effect wordt vertegenwoordigd door een boeking op rekening, op naam van de, titularis van het effect, bij een erkende rekeninghouder of bij een vereffeningsinstelling. Het aantal van de op elki ;; ogenblik in omloop zijnde gedematerialiseerde effecten, wordt, per categorie van effecten ingeschreven op

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

naam van de vereffeninginstelling of in voorkomend geval van de erkende rekeninghouder, in het desbetreffende register van effecten op naam gehouden overeenkomstig artikel 463 van het Wetboek van Vennootschappen?

B) Artikel 23 werden gewijzigd en luidt voortaan als volgt.

"Artikel 23.

Om de algemene vergaderingen bij te wonen en om hun eventuele stemrecht uit te oefenen, dienen de houders van effecten op naam, indien dat in de oproeping wordt vereist, vijf dagen vóór de vergadering hun wil om deel te nemen aan de vergadering schriftelijk te kennen te geven aan de raad van bestuur op de zetel of op iedere andere daartoe in de bijeenroeping aangeduide plaats. De houders van gedematerialiseerde effecten worden, indien dat in de oproeping wordt vereist, slechts tot de algemene vergadering toegelaten op vertoon van het bewijsschrift van neerlegging van een attest opgesteld door de erkende rekeninghouder of door de vereffeningsinstelling die de onbeschikbaarheid van de gedematerialiseerde efecten tot op de datum van de algemene vergadering vaststelt, De neerlegging van dat attest dient te gebeuren vijf dagen vóór de vergadering, op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats daartoe aangeduid in de oproeping?

4. Artikel 16 van de statuten aangaande regeling inzake dagelijks bestuur werd integraal gewijzigd en luidt voortaan als volgt:

"Artikel 16.

Het dagelijks bestuur van de vennootschap mag worden opgedragen aan één of meer personen, al dan niet aandeelhouders, die alleen of gezamenlijk optreden. De raad van bestuur beslist omtrent hun benoeming, ontslag en bevoegdheid.

Iedere bestuurder die wordt aangesteld tot afgevaardigde bestuurder met alleen vertegenwoordigingsbevoegdheid, zal krachtens deze statuten ook bevoegd zijn om zelfstandig aile besluiten te nemen in het kader van het dagelijks bestuur?

5. Artikel 17 van de statuten aangaande regeling inzake externe vertegenwoordiging werd gewijzigd en luidt voortaan als volgt:

"Artikel 17.

De raad van bestuur vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Onverminderd deze algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, handelend bij meerderheid van zijn leden, zal zowel voor alle handelingen van dagelijks bestuur ais deze die er buiten vallen, de vennootschap tegenover derden en in rechte als eiser of als verweerder geldig vertegenwoordigd en verbonden zijn door hetzij één afgevaardigde bestuurder alleen hetzij twee bestuurders samen.

Binnen het dagelijks bestuur kan de vennootschap bovendien worden vertegenwoordigd door de hiertoe aangestelde(n), die alleen of gezamenlijk optreden zoals bepaald bij hun aanstelling.

De organen die overeenkomstig het voorgaande de vennootschap vertegenwoordigen, kunnen gevolmachtigden aanstellen.

Alleen bijzondere volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de volmachtgever in geval van overdreven volmacht,"

6. Artikel 32 van de statuten aangaande regeling inzake verdeling liquidatiesaldo werd gewijzigd en de twee laatste alinea's van het gewijzigde artikel 32 van de statuten luiden als volgt:

" Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om aile aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen?

7. Er werd aan mevrouw VAN HYFTE Christiane, medewerkster bij de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VAN RIE & C., BEDRIJFSREVISOREN", rechtspersonenregister Antwerpen 0462.393.852, met zetel te 2970 Schilde ('s Gravenwezel), Swaenebeecklaan 8, met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om de Vennootschap te vertegenwoordigen bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de Vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht, en dit zowel naar aanleiding van onderhavige fusieoperatie als naar aanleiding van vroegere beslissingen en akten uitgaande van de raad van bestuur of de algemene vergadering van de Vennootschap, alsook een bijzondere volmacht om de Vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle belastingadministraties, waaronder de "B.T.W.".

VOOR UITTREKSEL (Ondertekend)

Frank Liesse

Een geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte, gecoördineerde statuten.

a Voor-

 behouden

aan het Belgisch i Staatsblad

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 07.06.2013, NGL 17.07.2013 13332-0581-037
27/06/2013
ÿþMod Wo[d 11,1

In de bijlagen bij het Belgisc kopie

E R G E L E C p

na neerlegging ter griffie van dR FFIE RECHTBANK VAN

- - ;: 0870846501

CODYLCO

1 7 _ANI 2013

KOOPHANDEL TURNHOUT

De griffier

â::q

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2013 - Annexes du Moniteur belge NV

DIAMANTSTRAAT 8 BUS 290 TE 2200 HERENTALS

'Dil: eo 's.t: Notulen van de algemene vergadering der Aandeelhouders gehouden op 7 juni 2013

Het mandaat van de commissaris Van Rie & C° Bedrijfsrevisoren BVBA, vertegenwoordigd door de heer Frans Van Rie en Els Truyens, is tot een einde gekomen.

De algemene Vergadering beslist Van Rie & C° Bedrijfsrevisoren BVBA vast vertegenwoordigd door de heer Frans Van Rie, 2970 Schilde Cs-Gravenwezel) Swaenebeecklaan 8 te herbenoemen tot commissaris van de vennootschap en dit voor een periode van 3 jaar voor de boekjaren eindigend op 31 december 2013, 31 december 2014 en 31 december 2015.

de heer J. Visser

Gedelegeerd bestuurder

19/06/2013
ÿþMod Word 71,7

(Li) fii ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van

nRIPFIE RPC:PTRANK VAN

defeERGELEGD

~

O JUNI 2013

KOOPHANDEL TURNHOUT

De griffier

i.zril7i3

t1lIlN~130304~I~9N~~WINIliN111I

*15

% Onderner-Hngsnr 0870846501

Benaming

CODYLCO

R=chts,,,Drm NV

Zatol DIAMANTSTRAAT 8 BUS 290 TE 2200 HERENTALS

(volledig adces)

Onderwerp akte , NEERLEGGING EN BEKENDMAKING GEZAMENLIJK FUSIEVOORSTEL

~o VAN VIRO ENGINEERING BVBA EN CODYLCO NV

1..

GERUISLOZE FUSIE

e

GEZAMENLIJK FUSIEVOORSTEL

o

OPGESTELD DOOR DE BESTUURSORGANEN

e

VIRO ENGINEERING BVBA

EN

CODYLCO NV

OVEREENKOMSTIG

N

c ARTIKEL 719 VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN

7 juni 2013

cer

1. Algemeen

cer Door de bestuursorganen van Viro Engineering BVBA en Codylco NV wordt onderhavig gezamenlijk

' fusievoorstel opgesteld overeenkomstig artikel 719 van het wetboek van vennootschappen.

Artikel 719 van het wetboek van vennootschappen luidt als volgt;

"De bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen stellen bij authentieke of bij cnderhandse akte een fusievoorstel op. In het fusievoorstel worden ten minste vermeld:

1 ° de rechtsvorm, de naam, het doel en de zetel van de te fuseren vennootschappen; "

2° de datum vanaf welke de handelingen van de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap;

3° de rechten die de overnemende vennootschap toekent aan de vennoten van de over te nemen vennootschappen, die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of

" ~ de jegens hen voorgestelde maatregelen;

40 ieder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen.

Het fusievoorstel moet door elke vennootschap die bij de fusie betrokken is uiterlijk zes weken voor de algemene vergadering die over de fusie moet besluiten, ter griffie van de rechtbank van koophandel waar haar respectievelijke maatschappelijke zetel is gevestigd worden neergelegd en bekendgemaakt bij uittreksel overeenkomstig artikel 74 of in de vorm van een mededeling overeenkomstig artikel 75, die een hyperlink bevat naar een eigen website."

:0 .v ]T`1 3,_ . r _ '~ 3 1` :l, 7.`J'.

,- 4~~~a~

'lar3D naairs ? 't'.~~^a'a'c=;,~~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

De overnemende vennootschap Codylco NV is houdster van alle aandelen in de overgenomen vennootschap Viro Engineering BVBA. Bij de voorgestelde fusie zal het gehele vermogen van Viro Engineering BVBA met toepassing van de bepalingen van artikel 676 van het wetboek van vennootschappen overgaan op Codylco NV.

Het kapitaal en de reserves van de overnemende vennootschap Codylco NV blijven ongewijzigd. Er zullen door de overnemende vennootschap dus geen nieuwe aandelen worden uitgereikt ter vergoeding voor de aandelen van de overgenomen vennootschap Viro Engineering BVBA die onmiddellijk na het fusiebesluit worden vernietigd. De vermogenscomponenten van de overgenomen vennootschap nemen de plaats in van de vernietigde aandelen. Deze verrichting wordt gelijkgesteld met een fusie door overneming.

Artikel 676 van het wetboek van vennootschappen luidt ais volgt:

"Tenzij anders bij wet bepaald, wordt met fusie door overneming gelijkgesteld:

1° de rechtshandeling waarbij het gehele vermogen van één of meer vennootschappen, zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening overgaat op een andere vennootschap die reeds houdster is van al hun aandelen en van de andere effecten waaraan stemrecht in de algemene vergadering is verbonden;

2° de rechtshandeling waarbij het gehele vermogen van één of meer vennootschappen, zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening overgaat op een andere vennootschap, wanneer al hun aandelen en de andere effecten waaraan stemrecht in de algemene vergadering is verbonden, in handen zijn ofwel van die andere vennootschap, ofwel van tussenpersonen van die vennootschap, ofwel van die tussenpersonen en van die vennootschap."

Onderhavig fusievoorstel zal worden neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel te Turnhout uiterlijk op 10 juni 2013 en ter goedkeuring worden voorgelegd aan de respectieve algemene vergaderingen der aandeelhouders.

2, Rechtsvorm, naam, doel en zetel van de te fuseren vennootschappen

2.1. Overnemende vennootschap

De overnemende vennootschap is Codylco NV. Zij heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap en haar maatschappelijke zetel te 2200 Herentals, Diamantstraat 8 bus 290. Het doel van Codylco NV luidt als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel:

-zowel in België als in het buitenland, onder eender welke vorm, participaties te verwerven en aan te houden in vennootschappen en ondernemingen;

-het deelnemen in of de directie voeren over andere vennootschappen en ondernemingen; het management en het bestuur van om het even welke ondernemingen en vennootschappen; het optreden als vereffenaar;

-het verlenen van technische, administratieve, financiële of commerciële bijstand aan alle Belgische en buitenlandse ondernemingen;

-haar patrimonium, bestaande uit onroerende en roerende goederen en rechten, te behouden, in de ruimste zin van het woord te behe-Yen en oordeelkundig uit te breiden;

-de aankoop, verhuur, onderhoud en verkoop van alle onroerende en roerende goederen, - desgevallend ten behoeve van eigen han-idelsverrichtingen of voor handelsverrichtingen van derden - zoals alle soorten materieel, gereedschappen, machines, installaties en computers, soft- en hardware;

-het aanvragen, verwerven, verhandelen en exploiteren van li-Ncenties, octrooien, merken en dergelijke;

-het geven of organiseren van cursussen en opleidingen, het organiseren van studiedagen en studiereizen, het uitgeven van artikels en boeken;

-de studie, organisatie, adviesverlening, levering, installatie en opleiding inzake informatica en automatisering in de ruimste zin, waaronder begrepen het databeheer en de datatransmissie, de project- en systeemanalyse en het ontwikkelen, implementeren, aanpassen en onderhouden van softwaretoepassingen van welke aard ook;

-de studie, de adviesverlening en de begeleiding inzake enginee-iring, waaronder begrepen de projectontwikkeling en de projectrea-'lisatie en, in het algemeen, het uitvoeren van ingenieursopdrach-'ten voor rekening van derden, met inbegrip van projectontwikkeling en projectrealisatie;

-het organiseren, ondersteunen en uitvoeren van diensten inzake bedrijfsorganisatie en bedrijfsadministratie.

De vennootschap mag alle industriële, commerciële en financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die kunnen bijdragen tot het verwezenlijken van het maatschappelijk doel, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak."

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Codylco NV is opgericht bij akte verleden voor notaris Marc Sledsens te Antwerpen op 21 december 2004 bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgische staatsblad van 10 januari 2005 onder nummer 20050110-4105.

Haar statuten werden laatst gewijzigd bij akte verleden voor notaris Marc Sledsens te Antwerpen op 30 december 2004 bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgische staatsblad van 24 januari 2005 onder nummer 20050124-14473.

Haar ondernemingsnummer is 0870.846.501 en haar raad van bestuur als volgt samengesteld;

- de heer J. Visser wonende te 2000 Antwerpen, Cockerillkaai 15/12,

- de heer H. Kottink, wonende te Nederland, 7623 HC Borne, Boekweit 14.

2.2. Overgenomen vennootschap

De overgenomen vennootschap is Viro Engineering BVBA. Zij heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en haar maatschappelijke zetel te 2200 Herentals, Diamantstraat 8 bus 289. Het doel van Viro Engineering BVBA luidt ais volgt;

"De vennootschap heeft tot doel:

- Engineering- en consultancy activiteiten, het maken van ontwerpen en situatieplannen, de technische assistentie en detachering op het vlak van piping, apparatenbouw, machinebouw, instrumentatie, sterkteberekeningen, meet- en regeltechnieken, staalbouw en bouwkunde, pneumatiek, hy-'draulica, elektronica, software en hardware, veiligheid, milieustudie, alsook de werfopvolging van het voorgaande in verschillende sectoren, waaronder de farmaceutische sector, de (petro)chemische sector, de metallurgie, de automobiel-+sector, de energie- en milieusector, de scheepvaartsector, de voedingssector en dergelijke en de opvolging ervan;

- De verkoop en inkoop, de export en import, het (doen) vervaardigen en het ontwikkelen, het advies en de oonsul-tency ten behoeve van de exploitatie van het voorgaande;

- De expertise van technische installaties;

- Het doen van projectmanagement;

De vennootschap kan kwalitatief hoogstaande kennis le-+veren, rechtstreeks of als tussenpersoon, gespecialiseerd in engineering en de toepassing hiervan in bedrijfsinformatiesystemen en e-business oplossingen door het leveren van advies, de realisatie van oplossingen door het ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden van software, het nemen van projectverantwoordelijkheid, omvattende onder meer project management, algemeen management, de validatie van productie processen, het opstellen van technische documentatie en functionele beschrijvingen.

Bovenstaande opsomming dient exemplatief en niet limitatief te worden opgevat, zodat de vennootschap alle hande-gingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commis-'sie, als onderaannemer, als tussenpersoon of als vertegen-'woordiger.

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Zij mag de functie van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen."

Vira engineering BVBA is opgericht bij akte verleden voor notaris Eric Celis te Antwerpen op 17 februari 2010 bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgische staatsblad van 3 maart 2010 onder nummer 2010030332152. Haar statuten werd sindsdien niet meer gewijzigd.

Haar ondernemingsnummer is 0823.276.810 en haar zaakvoerder Viro Beheer BV, gevestigd te Nederland, 7556 BM Hengelo, Hazenweg 41, vertegenwoordigd door de heer J. Visser wonende te 2000 Antwerpen, CockerillKaai 15/12.

3. Jaarrekeningen over de laatste drie boekjaren

De jaarrekeningen van zowel de overgenomen vennootschap Viro Engineering BVBA als van de overnemende vennootschap Codylco NV over het boekjaar eindigend op 31 december 2012 werd goedgekeurd door de voorafgaande algemene vergaderingen der aandeelhouders van heden 7 juni 2013, zodat de aandeelhouders van beide bij de fusie betrokken vennootschappen kennis hebben van de jaarrekeningen over de laatste drie boekjaren eindigend op 31 december 2012, 31 december 2011 en 31 december 2010.

Jr

Voor- ~ I

" banoadan aan net

ª% ?a3gi3ch staatsblad ----~  ~+

J

s\.''

Op diezelfde algemene vergaderingen der aandeelhouders hebben al de aandeelhouders van de betrokken vennootschappen ermee ingestemd dat geen tussentijdse cijfers worden opgemaakt, a fortiori omdat de balansdatum van 31 december 2012 niet meer dan zes maanden voorafgaat aan onderhavig fusievoorstel.

4. Verrichtingen gesteld door de overgenomen vennootschap

Vanaf 1 januari 2013 worden de verrichtingen gesteld door de overgenomen vennootschap Viro Engineering BVBA boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap Codylco NV.

5. Bijzondere rechten en voordelen

Er zijn in de overgenomen vennootschap Viro Engineering BVBA geen vennoten die bijzondere rechten hebben noch houders van andere effecten dan aandelen.

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen.

6. Besluit

Opgemaakt op 7 juni 2013 door de bestuursorganen van Viro Engineering BVBA en Codylco NV in vijf exemplaren, waarvan elk bestuursorgaan erkent twee door en namens alle bestuursorganen getekende exemplaren te hebben ontvangen, waarvan er één bestemd is om te worden neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel en het ander om te worden bewaard op de zetel van de respectieve vennootschappen, en het vijfde exemplaar om aan de notaris te worden bezorgd.

Voor de overnemende vennootschap Codylco NV

de heer J. Visser de heer H. Kottink

Bestuurder Bestuurder

Voor de overgenomen vennootschap Viro Engineering BVBA

Viro Beheer BV

Zaakvoerder

vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger

de heer J. Visser

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Do 'of? 3 ?rm,?id31 R3cto >ban) an ilova9nfgila,dvan da t.13:7GiTa^~af?nd? j van ia 3111

48'loag.:1 racili3Q8rboon'.3n 3an_'a.1'!3n ,J:`ra31 " ',~'.3,'.3~3i~',JO..' i;9a1

V?.rso >fasm an nandYakan.tng

06/06/2013 : ME. - GECONSOLIDEERDE REKENING 31.12.2011, GGK 28.01.2013, NGL 28.05.2013 13148-0152-033
27/12/2012 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2011, GGK 21.06.2012, NGL 19.12.2012 12657-0031-009
16/08/2012 : ME. - GECONSOLIDEERDE REKENING 31.12.2010, GGK 21.06.2012, NGL 10.08.2012 12402-0168-025
07/11/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 14.09.2011, NGL 31.10.2011 11594-0433-040
08/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 07.06.2010, NGL 30.06.2010 10260-0164-033
18/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 06.07.2009, NGL 12.08.2009 09572-0044-034
30/04/2015
ÿþmod 11.1

IL uT D 1 ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

2151304 na neerlegging ter griffie van de akte

eeme4egû ter griffie vxui (1e

RE,:.:ITxLF.I,rt7 'FAN rtrirsX ;;3Rs.

2 0 APR, 2015

ANTWERNL%aiast~rig rvLNHaüT

178 ~7~i`16Y'

IIiiwiN1210 W

i

ai

Ondernemingsnr :

Benaming (voluit) :

:

(verkort)

Rechtsvorm : Zetel

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte : KAPITAALVERMINDERING - HERBENOEMING BESTUURDERS

Uittreksel afgeleverd váór registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel; te Antwerpen, afdeling Turnhout.

Uit een akte van een buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders verleden voor Frank Liesse, notaris te Antwerpen, op 8 april 2015, blijkt het volgende:

1. De vergadering besliste het kapitaal van de vennootschap te verminderen met acht miljoen euro (¬ 8.000.000,00), om dit terug te brengen van acht miljoen tweeënzestigduizend euro (¬ 8.062.000,00) op; tweeënzestigduizend euro (¬ 62.000,00), en dit om nutteloos hoog kapitaal te herleiden tot de werkelijke: behoeften en dit zonder afschaffing van bestaande aandelen, maar door terugbetaling aan de aandeelhouders: van een deel van de waarde van hun aandelen, te weten één/achtduizend tweeënzestigste (118.06258) van; onderhavige kapitaalvermindering per aandeel.

Deze kapitaalvermindering werd aangerekend op het werkelijk gestort kapitaal. De verschijners verklaarden dat er nooit andere bestanddelen in het kapitaal werden geïncorporeerd.

De eerste alinea in artikel 5 van de statuten werd gewijzigd en luidt voortaan als volgt:

"Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt tweeënzestigduizend euro (¬ 62.000,00). Het is volledig volgestort.

Het is vertegenwoordigd door achtduizend tweeënzestig (8.062) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde."

2. De vergadering stelde vast dat er niet meer dan twee aandeelhouders zijn en stelde het aantal;

bestuurders vast op twee (2),

Met unanimiteit van stemmen werd beslist om de in functie zijnde bestuurders te herbenoemen, te weten:

1/ de heer VISSER Johannes Paulus, geboren te Spijkenisse (Nederland) op 12 oktober 1968, wonende te

2000 Antwerpen, Cockerillkaal 15 bus 12;

2/ de heer KOTTINK Hubertus Wolterus, geboren te Hengelo (Nederland) op 14 maart 1969, wonende te

7623 'AC Borne (Nederland), Boekweit 14.

Deze functies zullen eindigen na de jaarvergadering in het jaar 2020.

VOOR UITTREKSEL (Ondertekend)

Notaris Frank Liesse

Tegelijk hiermee neergelegd:

- afschrift akte

- gecoordineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

0870.846.501

CODYLCO

naamloze vennootschap

Diamantstraat 8 bus 290

2200 Herentals

14/10/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 07.10.2008, NGL 09.10.2008 08755-0366-036
02/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 01.06.2007, NGL 25.06.2007 07267-0099-024
19/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 06.07.2006, NGL 12.07.2006 06444-0032-022
17/09/2015 : ME. - GECONSOLIDEERDE REKENING 31.12.2014, GGK 30.07.2015, NGL 08.09.2015 15585-0462-033
17/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.07.2015, NGL 08.09.2015 15585-0460-030
01/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 03.06.2016, NGL 25.07.2016 16357-0520-029
01/08/2016 : ME. - GECONSOLIDEERDE REKENING 31.12.2015, GGK 03.06.2016, NGL 25.07.2016 16357-0521-033

Coordonnées
CODYLCO

Adresse
DIAMANTSTRAAT 8, BUS 290 2200 HERENTALS

Code postal : 2200
Localité : HERENTALS
Commune : HERENTALS
Province : Anvers
Région : Région flamande