COIN INVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : COIN INVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 554.702.121

Publication

03/07/2014
ÿþmod 11,1

ngeteri in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Ondernemingsnr : 0 5 5 4 " 7 0 2 " 1 2 1

Benaming (voluit) : COIN INVEST

(verkort) :

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Jan Van Rijswijcklaan 89/10

2018 Antwerpen

Onderwerp akte: OPRICHTING

Opgericht bij akte verleden voor geassocieerd notaris Cathérine Goossens te Grobbendonk op 23 juni 2014.

1. Oprichter..

De heer VAN HECKE Vincent Nini Jozef, geboren te Antwerpen op negenentwintig januari negentienhonderd drieëntachtig, rijksregister nummer 83.01.29-329.68, wonende te 2018 Antwerpen, Jan Van Rijswijcklaan 89 /10

2. Naam.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid is opgericht onder de naam "COIN INVEST".

3. Duur.

" De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf heden..

4. Zetel.

De vennootschap is gevestigd te 2018 Antwerpen, Jan Van Rijswijcklaan 89/10

5. Doel.

De vennootschap heeft tot doel;

- Het kopen en verkopen van vastgoed; Ontwikkeling van residentiële en niet-residentiële bouwprojecten; : Verhuur en exploitatie van onroerend goed en terreinen; Bemiddeling in algemene aannemingswerken

- Aile verrichtingen die hetzij rechtstreeks, hetzij onrechtstreeks verband houden met aankoop, verkoop, huren, ; verhuren van onroerende en roerende goederen; immobiliën; Tussenpersoon in de handel; Projectontwikkeling en promotie van onroerende goederen; Management; Administratieve taken; Beheersfirma,

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen'

met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals aan- en verkoop, de bouw, de!

verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur- en verhuur, de ruil de verkaveling en, in het: ; algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het ' productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten,

- Het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, leasen, valoriseren, verkavelen, ordenen, huren en. verhuren, het doen bouwen of doen verbouwen, promotie van en makelen in onroerende goederen, evenals alle; welkdanige onroerende verrichtingen in de meest brede zin, De vennootschap mag tevens de bedrijvigheden! coördineren die betrekking hebben op de gehele of gedeeltelijke uitvoering van voltooiingswerken door; !: onderaannemers.

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen: met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur- en; verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen: 1! obligaties, staatsfondsen;

- Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten: ;! industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of  ondernemingen; het, stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin! :! ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening, en toezicht alsmede he verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen,. - Als makelaar aile geldbeleggingen, alle geldleningen en kredietverrichtingen, alle spaarverrichtingen te! verwezenlijken en te behandelen, met uitzondering van activiteiten door de wet voorbehouden aan banken,

!: - Het raadgeven, adviseren en optreden als tussenpersoon voor alle roerende en onroerende beleggingen; !

- Het voeren van boekhouding van derden, fiscale en sociale raadgeving en bijstand.

- Het verstrekken van raad en advies, in de ruimste zin van de maatschappelijke behoeften.

- Management en deelname in het bestuur van andere vennootschappen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

1111111114111121j51M111 111

tb n 'en-) handel

Antwerpen

2 It JUNI 2014

atdeUng Antwerpen

Eff ie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voor-hehouclen aan tiet 13elgisch Staatsblad

- Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch ' niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, marktonderzoek, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis. De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorafgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

- Zijn uitdrukkelijk uitgesloten aile handelingen en activiteiten onderworpen aan een voorafgaande goedkeuring/of vergunning van de Commissie voor het Bank-, Financie- en Assurantiewezen of andere overheidsinstanties.

- De verwerving van participaties onder gelijk welke vorm ook in handelsindustriële en financiële ondernemingen, zo Belgische als buitenlandse, het beheer, evenals het te gelde maken van deze participaties, de verwerving door deelneming, inschrijving, aankoop, optie of om het even welk ander middel, van aiie deelbewijzen, aandelen, obligaties, waarden en titels.

- Het beheer en toezicht voeren over alle andere vennootschappen en ondernemingen van welke aard ook. Deze activiteiten kunnen uitgeoefend worden voor eigen rekening, als voor derden, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Daartoe mag de vennootschap, voor eigen rekening of voor rekening van derden, aile roerende en onroerende, commerciële of financiële handelingen stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met het doel van de vennootschap verband houden of de verwezenlijking van dit doei kunnen bevorderen, zowel in België ais in het buitenland.

De vennootschap zal derhalve bevoegd zijn alle handelingen te stellen die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen bevorderlijk zijn.

De vennootschap mag deelnemen aan de bedrijvigheid van andere vennootschappen met hetzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel en dit door inbreng, versmelting of hoe dan ook.

Voorafgaande opsomming is enkel verklarend en niet beperkend en dient te worden geïnterpreteerd in de meest uitgebreide zin.

6. Kapitaal en aandelen.

Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt 18.600,00 euro.

Het is vertegenwoordigd door 10.000 ondeelbare aandelen zonder vermelding van waarde, met een fractiewaarde van 1/10.000ste van het kapitaal.

Wiize waarop het maatschappelijk fonds is crevormd.

De oprichter verklaart en erkent dat het gehele kapitaal is geplaatst en dal aile aandelen voor twee/derde zijn volgestort door hemzelf.

De vennootschap beschikt rait dien hoofde vanaf heden over een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00).

8, Bestuur en vertegenwoordiging.

Voor de duur van haar bestaan zal de vennootschap bestuurd worden door één of meer zaakvoerders, al

dan niet vennoot,

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te stellen die nodig

of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen,

waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Hij vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser en verweerder.

9. Algemene vergadering.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden

bijeengeroepen op eerste vrijdag van september om 20.00 uur.

10. Boekjaar.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 april en eindigt op 31 maart van het daarop volgende jaar.

11. Batig saldo  winstverdelina.

Het batig slot van de resultatenrekening nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Deze winst wordt jaarlijks als volgt verdeeld

- vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van een wettelijke reserve. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer deze reserve één/tiende heeft bereikt van het kapitaal. Ze wordt opnieuw verplicht indien om welke reden ook de reserve is aangetast.

- het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. De uitbetaling van deze dividenden zal gebeuren op plaats en datum door de zaakvoerders te bepalen. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dal de winst of een deel ervan zat worden gereserveerd.

12. Eerste boekjaar  eerste iaarvergadering.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de verkrijging van rechtspersoonlijkheid tot 31 maart 2016.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in 2016.

13. Benoeming zaakvoerder en vaste verteaenwoordiger.

Tot zaakvoerder en vaste vertegenwoordiger van de vennootschap wordt benoemd : de heer Van Hecke,

voornoemd.

Voor ontledend uittreksel ter publicatie in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Cathérine Goossens,

Geassocieerd notaris.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2014 - Annexes du Moniteur belge



















Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Voor-

behouden aan tet Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

in bijlage eensluidend afschrift

mad11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso{o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

k.

29/07/2014
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0554,702.121

*14145535*

uI

N bei

aa

Be Sta

111111

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

17 JOLI 2Mt

ardeling Anterpen

rtffi

Benaming (votuit) : COIN INV EST

(verkort): Coin Invest

Rechtsvorm BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel: Jan Van rijswijcklaan 89/10

2018 Antwerpen

Onderwerp akte :Verplaatsing maatschappelijke zetel

De zaakvoerder heeft beslist de maatschappelijke zetel te verplaatsen met ingang van 9 juli 2014 van Jan Van Rijswijcklaan 89/10 2018 Antwerpen naar Zone Reme 7 2260 Westerlo.

Vincent Van liecke

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Lutk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzii van de perso(o)rgen)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Coordonnées
COIN INVEST

Adresse
JAN VAN RIJSWIJCKLAAN 89/10 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande