COLIBRI SERVICES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : COLIBRI SERVICES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 842.038.588

Publication

22/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 18.06.2014, NGL 14.07.2014 14306-0337-010
16/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 19.06.2013, NGL 10.07.2013 13294-0402-010
05/01/2012
ÿþ Mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

A *iaoosa~s"

f

Voc

behoi aan Belgi

Staats

hteErgeieyd fer griffie nui de Rechtbe°t van !(oophurrdel >'e Âr:rwerper:,

23 DEC. 2011

Griffie

Ondernemingsnr :* F n A 2 n el

Benaming (voluit) :COLIBRI SERVICES

(verkort):

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel :2640 Mortsel, Vuurkruisenlaan 8

(volledig adres)

Onderwerpen) akte :OPRICHTING

Uit een akte verleden voor Meester Marcel WELLENS, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Notarisassociatie Wellens" met zetel te 2640 Mortsel, Eggestraat 28, op 8 december 2011, blijkt dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid genaamd "COLIBRI SERVICES" werd opgericht als volgt:

AANDUIDING DER VENNOTEN:

1. De heer CORTVRIENDT Lieven, geboren te Mortsel op twee september negentienhonderd tachtig, nationaal 'j nummer 80.09.02 163-65, ongehuwd en bevestigend een verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd te Mortsel op negen juli tweeduizend en zeven, wonende te 2640 Mortsel, Vuurkruisenlaan 8.

2. Mevrouw HELSEN Annick, geboren te Mortsel op dertig juli negentienhonderd tachtig, nationaal nummer 80.07.30 052-01, ongehuwd en bevestigend een verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd afgelegd te Mortsel op negen juli tweeduizend en zeven, wonende te 2640 Mortsel, Vuurkruisenlaan 8.

RECHTSVORM EN NAAM. Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de naam "COLIBRI SERVICES"..

ZETEL. De vennootschap is gevestigd te 2640 Mortsel, Vuurkruisenlaan 8.

DOEL. De vennootschap heeft tot doel:

Groothandel en kleinhandel in, huur en verhuring van, plaatsing van, adviesverlening in, het opzetten van en het onderhouden van:

- industriële elektrische installaties alsmede de automatisering ervan;

- huishoudelijke installaties en domotica systemen;

- audio installaties en bijhorende instrumenten.

Alle activiteiten op gebied van informatica inde ruimste zin van het woord, evenals alle daarmee gerelateerde

handelingen, handelsactiviteiten, werkzaamheden en dienstenverleningen waaronder onder meer:

- Computer- en telecomadviesbureau: het verlenen van advies over soorten computers en communicatienetwerken (hardware) en hun configuratie en toepassing van bijhorende programmatuur (software), de activiteiten van systeemintegrators;

- Realisatie van programma's en gebruiksklare systemen waaronder onder meer dient te worden begrepen: het analyseren, ontwerpen, programmeren en installeren van gebruiksklare en automatische systemen, het verlenen van advies met betrekking tot informatica programma's, het verlenen van programmatie en/of I consultancy diensten aan andere informatica bedrijven

- Het verlenen van alle overige IT-diensten en ondersteunende diensten, andere dan de hoger vermelde. Adviesbureau op het gebied van bedrijfsvoering en beheer waaronder onder meer maar niet uitsluitend het verlenen van advies en praktische hulp aan bedrijven in verband met public relations en communicatie, het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op gebied van bijvoorbeeld planning,) organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, het berekenen van del kosten en de baten van de voonestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie en efficiëntie, heti

~









88

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad Luik B - vervolg

verlenen van adviezen op het gebied van beheer in het algemeen. Managementactiviteiten in het algemeen waaronder onder meer het tussenkomen in het dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven door onder meer het uitoefenen van mandaten van bestuurder en beheerder met! inbegrip van deze van vereffenaar. Studie-, organisatie en raadgevend bureau inzake financiële, handels-, bedrijfseconomische of sociale aangelegenheden met inbegrip van alle handelingen die verband houden met advies, documentatie en publicatie over juridische, sociale, economische en financiële problemen.

Het begeleiden van bedrijven op het gebied van handel, nijverheid en administratie, het verrichten van z-secretariaatswerkzaamheden, het domiciliëren van bedrijven, het ter beschikking stellen van kantoren, magazijnen en fabricageruimten, het verrichten van voorbereidende studies en adviezen op gebied van management, bedrijfsvoering, economische wetgeving, marketing, export en import, het drukken en uitgeven van studies, rapporten en het verlenen van hulp aan bedrijven in oprichting of bij overname van bestaande bedrijven, ! zenden en ontvangen van post en meer in het algemeen alles te doen wat de oprichting, de uitbating en het beheer ! I van de bedrijven van nut kan zijn. Het beheer van een patrimonium, samengesteld uit onroerende en roerende goederen, het valoriseren en instandhouden van dit patrimonium vooral door beheersdaden. Daartoe mag zij alle onroerende, roerende en financiële handelingen verrichten, zoals ondermeer aankopen en verkopen van roerende en onroerende goederen, onroerende goederen uitrusten, opschikken, ordenen, valoriseren, verkavelen, huren en verhuren, doen bouwen of verbouwen, en alle mogelijke onroerende handelingen in de meest brede zin, van welke aard ook, met inbegrip van de onroerende leasing, te gelde maken en beleggen in effecten en alle andere waarde-elementen.

De deelname onder welke vorm ook aan de oprichting, uitbreiding en omvorming van ondernemingen en vennootschappen allerhande, alsmede het verwerven in allerhande ondernemingen van aandelen of rechten in de meest ruime zin onder meer bij wijze van inbreng, onderschrijving, aankoop of op welke wijze ook, kortom het nemen van participaties onder eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen. Managementactiviteiten in het algemeen waaronder onder meer het tussenkomen in het dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven door onder meer het uitoefenen van mandaten als bestuurder en beheerder, met inbegrip van deze van vereffenaar.

I De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft. De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij kan deelnemen in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Zij kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

KAPITAAL.

Het geplaatst kapitaal is vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 E).

Het is vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die

elk éénhonderd zesentachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op voormelde aandelen wordt ingeschreven door:

1. De heer CORTVRIENDT Lieven, wonende te 2640 Mortsel, Vuurkruisenlaan 8, titularis van honderd

vijfentachtig (185) aandelen

12. Mevrouw HELSEN Annick, wonende te 2640 Mortsel, Vuurkruisenlaan 8, titularis van één (1) aandelen

De oprichters verklaren en erkennen dat elk der aandelen volgestort zijn ten belope van zesduizend tweehonderd

euro (6.200,00 E).

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van ZESDUIZEND TWEEHONDERD EURO (6.200,00

E).

Het geheel van deze inbreng in speciën werd gedeponeerd op een bijzondere rekening met nummer 001-

6581742-77, geopend namens de vennootschap in oprichting bij de FORTIS BANK.

Ondergetekende notaris bevestigt dat deze deponering heeft plaats gevonden overeenkomstig de wet.

BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met I de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van I openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.



















Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2012 - Annexes du Moniteur belge















_I



Voor-

tsehouden aan het Belgisch Staatsblad Luik B - vervolg

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder of zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan de zaakvoerder.

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om in alle omstandigheden namens de vennootschap op te treden en alle daden van beheer en beschikking te stellen die betrekking hebben op het doel, behoudens die waarvoor, volgens de wet, alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Hij vertegenwoordigt de vennootschap tegenover derden als in rechte. Is een zaakvoerder, zijn de zaakvoerders of is een lid van het college van zaakvoerders bij het stellen van een verrichting of het nemen van een beslissing geplaatst voor een belang bedoeld in artikels 259 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, dan dient-hij of dienen zij overeenkomstig dit artikel te handelen.

Indien er verschillende zaakvoerders zouden worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor alle handelingen, tenzij bij hun aanstelling anders wordt besloten.

I Ieder zaakvoerder heeft het vermogen om onder zijn verantwoordelijkheid bepaalde bevoegdheden of machten tijdelijk over te dragen aan derden bij bijzondere volmachten.

De algemene vergadering beslist of het mandaat van de zaakvoerder al dan niet ten kosteloze titel wordt uitgeoefend. Indien het mandaat van de zaakvoerder bezoldigd is, dan bepaalt de algemene vergadering, beslissend met absolute meerderheid van stemmen, of de enige vennoot, het bedrag van deze vaste of evenredige vergoeding.

ALGEMENE VERGADERING.

De jaarvergadering komt jaarlijks bijeen op derde woensdag van de maand juni om twintig uur (20 u) op de

maatschappelijk zetel, of op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur, indien gemelde dag een wettelijke

feestdag zou zijn.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend dertien.

BOEKJAAR.

i Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van het jaar.

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid verkrijgt,

en zal afgesloten worden op éénendertig december tweeduizend en twaalf.

WINST.

Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de nettowinst van de vennootschap, waarop jaarlijks vijf ten

honderd wordt voorafgenomen voor het wettelijk reserve fonds.

Deze voorafneming is niet meer verplichtend wanneer het reservefonds ééntiende van het maatschappelijk

kapitaal heeft bereikt en behouden.

In verband met het overschot zal de jaarvergadering soeverein besluiten onder voorbehoud van hetgeen is

bepaald in artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

BENOEMING ZAAKVOERDER Werd benoemd als gewone zaakvoerder voor de duur van de vennootschap : De heer CORTVRIENDT Lieven, geboren te Mortsel op twee september negentienhonderd tachtig, nationaal nummer 80.09.02 163-65, ongehuwd en bevestigend geen verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd, wonende te 2640 Mortsel, Vuurkruisenlaan 8, die aanvaardt en bevestigt niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich tegen deze aanvaarding verzet. Zijn mandaat is bezoldigd.

VASTE VERTEGENWOORDIGER

Werd aangeduid tot vaste vertegenwoordiger: de heer CORTVRIENDT Lieven, voornoemd.

Volmacht.

De verschijners stellen daarop aan als bijzondere gevolmachtigde met macht van indeplaatsstelling, de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Konsilanto', met zetel te 2640 Morstel, j Mechelsesteenweg 131-135 bus 1, aan wie de macht verleend wordt om de nodige formaliteiten te vervullen i voor de inschrijving van de vennootschap bij de B.T.W.-administratie, de Kruispuntbank voor Ondernemingen en het ondernemingsloket.























i





























VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL (get.) geassocieerd notaris Paul Wellens



Tegelijk hiermee neergelegd:

Afschrift van het proces-verbaal















22/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 15.06.2016, NGL 12.07.2016 16315-0116-010

Coordonnées
COLIBRI SERVICES

Adresse
VUURKRUISENLAAN 8 2640 MORTSEL

Code postal : 2640
Localité : MORTSEL
Commune : MORTSEL
Province : Anvers
Région : Région flamande