COLLAGE PRODUCTIES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : COLLAGE PRODUCTIES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 871.874.602

Publication

16/07/2013
ÿþtulk

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1110Ci 11.1

1,I311111!

Il

11111

NEERGELEGD

- 4 -07- 2013

GAFFE RECeeeNK van KOOPHANDEL ta f1/4>IFCHFI ri

16/07/2013

Ondememingsnr : 0871.874.602

Benaming (voluit) : Collage Producties

(verkort) :

Rechtsvorm Vennootschap Onder Firma

Zetel: Bonheidense steenweg 38

2812 Mechelen (Muizen)

Onderwelp akte :OMVORMING VOF IN BVBA

Uit een akte verleden voor notaris Luc Rochtus, met standplaats te Antwerpen, op vijfentwintig juni tweeduizend dertien, geregistreerd zes bladen, drie renvooien, te Antwerpen, zevende kantoor der registratie op zevenentwintig juni tweeduizend dertien, boek 171, bled 77, vak 9, ontvangen: vijfentwintig euro (25,00 EUR), de ontvanger, (get.) W. WUYTACK, blijkt dat een buitengewone algemene vergadering werd gehouden door de vennootschap onder firme COLLAGE PRODUCTIES, met zetel te Muizen, Bonheidense steenweg 38 en dat de volgende beslissingen met éênparigheid van stemmen werden genomen

EERSTE BESLUIT: VERSLAGGEVING

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag opgemaakt door de bestuurders, dat het voorstel tot omzetting van de vennootschap toelicht, en van het verslag opgemaakt door bedrijfsrevisor, over de staat waarop het actief en passief van de vennootschap werden samengevat, afgesloten per éénendertig maart tweeduizend dertien.

De aandeelhouders erkennen kennis te hebben genomen van deze beide verslagen.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden als volgt:

"VI, Besluit

Ondergetekende, BVBA De Mol, Meuldermans & Partners, vertegenwoordigd door Johan De Mol, bedrijfsrevisor, kantoor houdende te 2850 Boom, Vrijheidstraat 91, aangesteld door de algemene vergadering van de VOF COLLAGE PRODUCTIES, heeft met het oog op de omzetting naar een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, conform de bepalingen van artikel 777 van het Wetboek van !' Vennootschappen, de staat van activa en passive, afgesloten per 31 maart 2013, onderzocht, Wij hebben onze controlewerkzaamheden uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen.

Onze werkzaamheden zijn er enkel op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals !, dat blijkt uit de staat van activa en passive per 31 maart 2013 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad.

!: Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad.

Het netto-actief volgens de staat van activa en passive bedraagt 262.930,01 en is niet kleiner dan het maatschappelijk kapitaal van E 500,00.

Alvorens tot de omzetting over te gaan zal er een kapitaalverhoging worden doorgevoerd door incorporatie van overgedragen winst voor een bedrag van E 18.100,00 om het maatschappelijk kapitaal op E 18.600,00 te brengen. Aldus zal voldaan zijn aan de vereisten inzake minimum kapitaal voor een BVBA.

Boom, 24 mei 2013

BVBA De Mol, Meuldermans & Partners

vertegenwoordigd door

Johan De Mol

Bedrijfsrevisor"

TWEEDE BESLUIT: KAPITAALSVERHOGING DOOR INCORPORATIE VAN OVERGEDRAGEN WINST De algemene vergadering beslist met éénparigheid van stemmen om het kapitaal van de Vennootschap Onder Firma COLLAGE PRODUCTIES thans bepaald op vijfhonderd euro (E 500,00) te verhogen met achttienduizend honderd euro (E 18,100,00) om het aldus te brengen op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00). Deze kapitaalsverhoging gebeurt door incorporatie van overdragen winst. Er worden honderd (100) aandelen gecreëerd respectievelijk behouden,

DERDE BESLUIT: OMZETTING

Op de laatste blz. van Le B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

mod 1 i.1

u

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



J De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen de vorm van de vennootschap te wijzigen zonder verandering van haar rechtspersoonlijkheid, en de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen.

Het kapitaal en de reserves blijven dezelfde, zo ook alle activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en -vermeerdering en, en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boeken en de boekhouding die door de Vennootschap Onder Firma werd gehouden, voortzetten. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het ondernemingsnummer 871.874.602 waaronder de vennootschap is gekend.

De omzetting geschiedt op basis van de staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten per éénendertig maart tweeduizend dertien.

Alle verrichtingen die sedert deze datum werden gedaan voor de Vennootschap onder Firma werden verondersteld verricht te zijn voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, inzonderheid voor wat het opmaken van de maatschappelijke rekeningen betreft.

VIERDE BESLUIT: AANNEMING VAN DE STATUTEN

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen een volledig nieuwe tekst van statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen, rekening houdend met de wijzigingen die voorafgaan en waarvan de tekst luidt als volgt:

STATUTEN

I. NAAM -ZETEL-VOORWERP-DUUR.

ARTIKEL 1.

De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam: "Collage Producties"

ARTIKEL 2.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2812 Mechelen (Muizen), Bonheidense steenweg 38. Hij mag bij beslissing van de zaakvoerder naar elke andere plaats in het land worden overgebracht. De vennootschap kan bijkantoren vestigen in België of in het buitenland.

ARTIKEL 3.

De vennootschap heeft tot doel:

De organiseren van salons, tentoonstellingen, vakbeurzen. De organisatie van modeshows. De organisatie van congressen, seminaries, enzovoort. De organisatie van dierententoonstellingen en dierenshows. Het ontwerpen, leveren en installeren van tentoonstellingsstands, Het bouwen van maquettes en gebouwen op schaal. Activiteiten van impresariaten en agenten, alsmede het onderbrengen van boeken, toneelstukken, kunstwerken, foto's enzovoort bij uitgevers, productenten, enzovoort. Overige dienstverleningen hoofdzakelijk aan bedrijven. Productie en realisatie van publicitaire films en promotiefilms, films over technische onderwerpen of over bedrijven; films met educatieve inhoud of voor vormingsdoeleinden, videoclips. Activiteiten voor rekening van derden die aan filmproductie verwant zijn, zoals het nasynchroniseren, het toevoegen van speciale effecten, het ontwikkelen, monteren, inkleuren, dubben, enzovoort. De activiteiten van filmstudio's, inclusief het ter beschikking stellen van technisch materiaal. De uitgave en distributie van films en videobanden bestemd voor het publiek. De vertoning van bioscoopfilms en videobanden in bioscopen, in de open lucht of op andere plaatsen waar filmvoorstellingen mogelijk zijn, De activiteiten van onafhankelijke productiehuizen. Productie van kunstmanifestaties en voorstellingen door artistieke ensembles. Diensten verwant aan de scheppende en de uitvoerende kunst. Het bieden van overig amusement, zoals circussen, poppentheaters, rodeo's, klank- en lichtspelen, enzovoort. Het bijhouden van historische archieven. Het samenstellen van catalogi. Het uitlenen van boeken, kaarten, tijdschriften, films, grammofoonplaten, CD's, banden, kunstwerken, enzovoort. Het opzoeken van informatie op verzoek. De promotie en de organisatie van sportevenementen, als zelfstandige activiteit of voor rekening van derden. Het zoeken van acteurs voor films, theater en televisie. De overige activiteiten in verband met recreatie die niet eiders gerangschikt zijn. Het maken van videoreportages over huwelijken en dergelijke, Het etiketteren, zegels en stempelen. Het ontwerpen en plaatsen van buitenreclame; reclameborden en  panelen, lichtkranten en neonreclame, het aanbrengen van reclames op bussen, enzovoort. Het ontwerpen van publicitaire en slogans (copywriters). Het

ontwerpen van publicitaire films. Het ontwerpen van publicitaire artikelen. Het concipiëren van

reclametechnieken die er naar streven de individuele consument te benaderen (direct marketing) door middel van geadresseerde reclame (direct mailing), telefonische verkoopvoorstellen, enzovoort. Het verkopen van tijd en ruimte voor publiciteit in de diverse media (advertentie-acquisitie). Het aanbieden van reclameruimten op panelen, rond sportvelden, in stationshallen, enzovoort. Het verspreiden en thuisbezorgen van monsters en reclamemateriaal, inclusief streekkrantjes en dergelijke. Het ontwerpen van showrooms, enzovoort. Het verlenen van advies en praktische hulp aan bedrijven in verband met public relations en communicatie. De verhuur van decors. De verhuur van boeken en tijdschriften. De verhuur van bloemen en planten, Het al dan niet permanent verwerken van gegevens met behulp van een eigen programma of een programma van de klant, invoeren van gegevens, volledige verwerking van gegevens. De samenstelling van databanken door samenbrengen en al dan niet interpreteren van bestaande gegevens uit verschillende bronnen (uurrooster, industriële catalogi, wetenschappelijke gegevens, financiële informatie, adressenbestand, enzovoort. Ter

beschikking stellen van databank door het leveren van gegevens in een bepaalde volgorde online of door gegevens, op verzoek gesorteerd, toegankelijk te maken voor iedereen of voor bepaalde groepen gebruikers

door middel van listings, enzovoort. Verhuur van operationele leasing zonder bedieningspersoneel van radio-en televisie- en communicatieapparatuur. Verhuur en operationele leasing zonder bedieningspersoneel van tenten voor tentoonstellingen, bedrijfsfeesten, concerten, enzovoort. De verhuur van televisietoestellen en andere audio- en videoapparatuur. De verhuur van theaterkostuums, carnavalkleding, ceremoniekleding, sieraden, enzovoort. De verhuur van personenauto's met chauffeur. De uitgeverijen van grammofoonplaten, compactdiscs en banden met muziek of andere geluidsopnamen, De uitgeverijen van boeken in combinatie







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/07/2013 - Annexes du Moniteur belge









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

m o d 1 1 . 1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad



met audiovisuele hulpmiddelen. De uitgeverijen van: foto's, gravures en prentkaarten, kalenders en dienstregelingen, posters en reproducties van kunstwerken. Drukkerij waar door middel van boekdruk, offset, fotogravure, flexografie, zeefdruk of andere drukpersen, dupficators, computerprinters, prentinstallaties, foto- of thermokopieerapparaten, enzovoort, tijdschriften, boeken, worden gedrukt. Het zetten b.v. tekst en beeld op film, fotografisch of normaal papier. Het gereedmaken en vervaardigen van bladen voor overheadprojectie (retroprojectie) tekeningen, lay-outs, dummy's enzovoort. De bewerking van digitale gegevens verrijken, selectie en koppeling van digitale gegevens op gegevensdragers. Overige grafische activiteiten. De reproductie vanaf het origineel van grammofoonplaten, compactdiscs, banden en cassettes met muziek of andere geluidsopnamen. De reproductie vanaf het origineel van beeldplaten, compactdiscs, banden en cassettes met films en andere video-opnamen. De reproductie vanaf het origineel van programmatuur en gegevens op schijven, compactdics, banden of cassettes. Analyseren, ontwerpen, programmeren en eventueel uitgeven van gebruiksklare systemen, inclusief systemen van automatische data-identificatie: ontwikkeling, productie, levering/samenstelling van documentatie over standaard- of speciale programmatuur.

ARTIKEL 4.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur. Zij kan slechts ontbonden worden onder de voorwaarden voorzien in de artikelen 343 en 332 lid 1-4 en 333 van het Wetboek vennootschappen.

II. KAPITAAL - AANDELEN.

ARTIKEL 5

Het kapitaal is vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen van ieder honderd zesentachtig euro (186,00 EUR).

Het kapitaal is volledig geplaatst en voistort.

IV. BESTUUR EN TOEZICHT,

ARTIKEL 8

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, vennoot of niet. Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, tot zolang de algemene vergadering daar niet anders over beslist.

ARTIKEL 9

De zaakvoerders hebben ieder afzonderlijk alle macht om uit naam van de vennootschap te handelen, welke de aard en de belangrijkheid van de handelingen ook moge wezen, mits zij tot het doel van de vennootschap behoren. Zij vertegenwoordigen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser en ais verweerder. ARTIKEL 10

Op eigen verantwoordelijkheid, mogen de zaakvoerders zich, in hun betrekkingen met derden, laten helpen of vertegenwoordigen door gemachtigden en/of gedelegeerden, op voorwaarde nochtans dat het mandaat of de afvaardiging speciaal en van tijdelijke aard zijn. Het is de zaakvoerder uitdrukkelijk verboden rechtstreeks of onrechtstreeks belangen te hebben in gelijkaardige zaken, welke met de vennootschap zouden kunnen concurreren.

V. JAARVERGADERING

ARTIKEL 12.

De jaarvergadering van de vennoten wordt gehouden op de derde donderdag van de maand mei in de zetel

van de vennootschap, of in elke andere plaats in België, vermeld in het bericht van bijeenroeping.

Indien de hierboven bepaalde datum op een feestdag valt, heeft de jaarlijkse algemene vergadering plaats op

de eerst volgende werkdag.

ARTIKEL 13.

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

VI. INVENTARIS - BALANS - WINSTVERDELING.

ARTIKEL 14.

Het boekjaar begint op de eerste januari en eindigt op de éénendertigste december van ieder jaar.

Ieder jaar maken de zaakvoerder(s) een inventaris op, waarin wordt aangegeven: alle onroerende en roerende

waarden en alle activa en passive van de vennootschap, met in bijlage, een beknopt overzicht van haar

verbintenissen, alsook van de schulden der zaakvoerder(s) jegens de vennootschap. Op dezelfde datum wordt

de jaarrekening opgesteld, die de balans, de resultaatrekening en de toelichting omvat.

ARTIKEL 15.

De bruto-opbrengst van het boekjaar, na aftrek van de algemene onkosten, de waardecorrecties, de nodige

afschrijvingen en de fiscale voorzieningen maakt het netto-actief uit van het boekjaar. Binnen de perken,

voorzien in artikel 319 en 320 van het Wetboek Vennootschappen wordt het netto-actief als volgt verdeeld:

1. ten minste vijf ten honderd wordt voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve tot dat die één/tiende van het kapitaal bedraagt;

2. het saldo mag ter beschikking van de algemene vergadering gesteld worden.

ARTIKEL 16.

De buitengewone algemene vergadering beschikt over de mogelijkheid tot het uitkeren van een tussentijds

dividend op basis van de uitkeerbare winst zoals die blijkt uit de jaarrekening op datum van het laatst

afgesloten boekjaar, zonder dat kan worden geput uit de winst van het lopende boekjaar.

VLIFDE BESLUIT: ONTSLAG VAN DE BESTUURDERS

De buitengewone algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om ontslag te geven aan de heer Hubert Colla, wonende te 2812 Mechelen (Muizen), Bonheidensteenweg 40 en de heer Ephraim Ongar, wonende te 2930 Brasschaat, Aerdentel 6, uit hun mandaat van respectievelijk bestuurder, gedelegeerd bestuurder en voorzitter van de raad van bestuur. Zij bekomen décharge in verband met de uitoefening van hun mandaat





Eij1agen-lnj 7iét Belgisch Staatsblad -16/è'772013 - Annexes du Moniteur belge













Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

ZESDE BESLUIT: BENOEMING ZAAKVOERDER

De buitengewone algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om de heer Hubert Colla,

voornoemd, te benoemen als zaakvoerder vanaf heden.

Zijn mandaat is bezoldigd. Zijn mandaat is van onbepaalde duur.

ZEVENDE BESLUIT: MACHTIGING VAN DE ZAAKVOERDER TOT UITVOERING VAN DE GENOMEN

BESLISSINGEN

De buitengewone algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om de zaakvoerder de

machtiging te geven om voorgaande beslissingen uit te voeren,

ACHTSTE BESLUIT: BIJZONDERE VOLMACHT

Er wordt bijzondere volmacht, met recht van indeplaatsstelling, verleend aan de besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid HVCO met zetel te 2144 Antwerpen (Deurre), Collegelaan 106, vertegenwoordigd

door de heer Koen Huygebaert, wonende te 2610 Antwerpen (Wilrijk), Aziëlaan 2 om

- bij het Ondernemingsloket en de Kruispuntbank voor ondernemingen alle nodige formaliteiten te vervullen

inzake de inschrijvingen, wijzigingen (voorgaande, huidige en toekomstige) en schrappingen alsook

- de formaliteiten te vervullen inzake BTW-registratie met name de aanvraag van het BTW-nummer, de

aangifte tot wijziging van de registratie en de aangifte tot stopzetting van de werkzaamheid.

Voor uittreksel: notaris Luc Rochtus te Antwerpen;

Tegelijk hierbij neergelegd: expeditie, verslag van de zaakvoerder dd. 24/05/2013, verslag aangaande de

omzetting door de bedrijfsrevisor dd. 05/06/2013

mod 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/02/2015
ÿþmod 11.1

ln de bijiagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

4



Luik B



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2015 - Annexes du Moniteur belge Ondememingsnr : 0871.874.602

Benaming (voluit) : COLLAGE PRODUCTIES

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Bonheidense steenweg 38

2812 Mechelen (Muizen)

Onderwerp akte :WIJZIGING BOEKJAAR, WIJZIGING JAARVERGADERING, COORDINATIE VAN DE STATUTEN, BIJZONDERE VOLMACHT

Uit een akte verleden voor notaris Luc Rochtus, met standplaats te Antwerpen, op éénendertig december tweeduizend veertien, neergelegd ter registratie, blijkt dat een buitengewone algemene vergadering werd gehouden door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid COLLAGE PRODUCTIES, met zetel te 2812 Mechelen (Muizen), Bonheidense steenweg 38 en dat de volgende beslissingen met éénparigheid van stemmen werden genomen :

EERSTE BESLUIT: WIJZIGING BOEKJAAR

,, De buitengewone algemene vergadering beslist met éénparigheid van stemmen om het huidige boekjaar te verlengen en bijgevolg te laten (open tot dertig september tweeduizend vijftien. Vanaf heden zullen de boekjaren lopen van één oktober tot en met dertig september van ieder jaar.

TWEEDE BESLUIT: WIJZIGING JAARVERGADERING

In aansluiting bij vorig agendapunt beslist de buitengewone algemene vergadering met éénparigheid van stemmen om de jaarvergadering te verplaatsen naar de derde donderdag van de maand maart om achttien uur. DERDE :ESLUIT: COORDINATIE STATUTEN

De buitengewone algemene vergadering beslist met éénparigheid van stemmen om de statuten van de vennootschap aan te passen aan voorgaande besluiten.

VIERDE BESLUIT: BIJZONDERE VOLMACHT

Er wordt bijzondere volmacht, met recht van indeplaatsstelling, verleend aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid HVCO met zetel te 2100 Antwerpen (Deume), Collegelaan 106, vertegenwoordigd door de heer Koen Huygebaert, wonende te 2610 Antwerpen (district Wilrijk), Aziëlaan 2 om

bij het Ondernemingsloket en de Kruispuntbank voor ondernemingen alle nodige formaliteiten te vervullen

inzake de inschrijvingen, wijzigingen (voorgaande, huidige en toekomstige) en schrappingen alsook

- de formaliteiten te vervullen inzake BTW-registratie met name de aanvraag van het BTW-nummer, de aangifte

tot wijziging van de registratie en de aangifte tot stopzetting van de werkzaamheid.

¬ ! Voor uittreksel: notaris Luc Rochtus te Antwerpen;

Tegelijk hierbij neergelegd: expeditie.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

1111111111111110111

Voor

behouw

aan h

Belgis

Staatsi

NE~RG~~1 ~

MONITEUR BELGE

2 6-01- 2.4t5 0 9 JAN. 2415

tLGiSCH Si'AATSBLAVN TWERPEiVe MEChIEEIU

Coordonnées
COLLAGE PRODUCTIES

Adresse
BONHEIDENSE STEENWEG 38 2812 MUIZEN(MECHELEN)

Code postal : 2812
Localité : Muizen
Commune : MECHELEN
Province : Anvers
Région : Région flamande