COLLECTIO

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : COLLECTIO
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 554.784.867

Publication

07/07/2014
ÿþVt bel( aai

Staa

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Rechlbank van koophandel

Antwerpen

2 6 JUNI 2014

afdelinGeffitrpen

B

0554 " 784 " 867

Ondernemingsnr :



Benaming (voluit) : COLLECTIO

Ï!

Zetel: Brasschaatsteenweg 104

2920 Kalmthout

Onderwerp akte :NV: oprichting

Tekst: OPRICHTING - A ANSTELLING VAN BESTUURDERS

!! Uit een akte verleden voor Lue Dejongh, geassocieerd notaris te Kalmthout op 25 juni 2014, BLIJKT:

Tussen 1/ De heer VANDERBRUGGEN Bert Wim Hendrik, geboren te Schoten op 02 maart 1972, wonende te 2920 Kalmthout, Brasschaatsteenweg 106

2/ De heer VAN 'T HOFF Gert- Paul, geboren te Rotterdam op 21 oktober 1965, ( van Nederlandse! nationaliteit), wonende te 3258 LS Den Bommel (Nederland), Stockholmweg 30, werd een naamloz& vennootschap opgericht voor onbepaalde duur, onder de benaming COLLECTIO met zetel te 2920ij Kalmthout, Brasschaatsteenweg 104, met een kapitaal van honderdduizend euro, volgestort door de oprichters ten belope van honderd percent ten belope van honderdduizend euro.

Het kapitaal is samengesteld door inbreng in geld, hetwelk werd gedeponeerd op een bijzondere rekening tell; name van de vennootschap in oprichting geopend bij de CRELAN, waarvan het bewijs van deponering onder de vorm van een attest afgeleverd door voornoemde instelling, aan ondergetekende notaris werd overhandigd. De vennootschap heeft tot doel, zelf of door beroep te doen op onderaanneming, voor eigen rekening of voor rekening van derden, zowel in België als in het buitenland, de volgende activiteiten te vervullen:

- het ontwerpen, creëren en commercialiseren van software, software applicaties, interactieve toepassingen voor allerhande doeleinden en in aile mogelijke deelgebieden, met inbegrip van, doch niet beperkt tot het ontwikkelen en commercialiseren van online platformen voor allerhande types van verzamelaars;

de programmatie van software;

de creatie en commercialisatie van websites;

de handel onder al zijn vormen in, huur en verhuur, leasing en herstelling van hard- en software en informatica in het algemeen en dienstverlening in de domeinen van telecommunicatie, internet en automatisering;

het uitvoeren van bekabeling en andere elektriciteitswerken dienstig voor informatica en aanverwante diensten;

de ondersteuning van klanten bij de implementatie van hard- en software en interactieve toepassingen; consulting, studie, opleiding, onderzoek, ontwerp, ontwikkeling, vervaardiging, exploitatie, commercialisatie, promotie, prospectie en begeleiding inzake bovenvermelde materies; de publiciteit, reclame, marketing en algemene communicatie onder alle vormen en het uitvoeren van! alle werken die voor de verwezenlijking van publiciteit, reclame, marketing en algemene communicatie noodzakelijk zijn, zonder enige beperking;

het beoefenen van marketing in de meest brede zin van het woord, gaande van het verstrekken van, marketingadviezen, aanmaak van marketingplannen, marketing van totaalconcepten, producten en diensten, al dan niet gekoppeld aan distributie en prijsbeleid, inclusief mediaplanning,:

sponsoringdossiers, evenementen en persbewerking;

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

L.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

ma d 11.1

--Voore-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

herterlenen van diensten op het gebied van marketing, publiciteit - vervaardigd voor de audiovisuele

s, media als voor de geschreven pers, verkoop van advertenties en public relations; het leveren van technische dienstprestaties en het leveren van oplossingen in verband met informaticatoepassingen voor alle mogelijke bedrijven en particulieren; de rekrutering, het verhuren, het uitbesteden en het detacheren van personeel en zelfstandige consultants, alsmede het geven van adviezen hieromtrent;

- het aankopen, verkopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, verhuren, onderverhuren, in huur nemen of leasen zomede de projectontwikkeling van alle onroerende goederen;

De vennootschap zal daarnaast alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende verhandelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn. De vennootschap zal in elk geval geen verrichtingen mogen doen als bedoeld in de toepasselijke regelgeving op de financiële instellingen.

Zij kan ook participeren in of op enige andere wijze deelnemen in of samenwerken met andere vennootschappen of ondernemingen die kunnen bijdragen tot haar ontwikkeling of deze bevorderen.

Zij kan ook opdrachten uitoefenen in andere vennootschappen, zoals opdrachten van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar.

De vennootschap kan leningen aangaan en toestaan aan (al dan niet verwante) vennootschappen en waarborgen uitgeven ter garantie van leningen toegekend door derden aan de vennootschap of aan verwante vennootschappen.

De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd door haar bestuurders, die optreden als college, of met twee van hen, met uitzondering van de gedelegeerde bestuurder die de vennootschap alleen kan verbinden.

Werden tot bestuurders benoemd: - De Besloten vennootschap naar Nederlands Recht "HOEFSTEE MANAGEMENT BV", statutair gevestigd te Boezemweg 14, 3255 MC Tonge (Nederland), ingeschreven in de Kamer van Koophandel onder het nummer 24439316, KBO-nummer 0554.658.569, met als vaste vertegenwoordiger de heer Van 'T Hoff Gert-Paul,

- De Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BUILDING TODAY", met maatschappelijke zetel te 2920 Kalmthout, Brasschaatsteenweg 106, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder het nummer 0867.153369, met als vaste vertegenwoordiger de heer Vanderbruggen Bert.

Werd tot gedelegeerd bestuurder benoemd: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid " BUILDING TODAY", met maatschappelijke zetel te 2920 Kalmthout, Brasschaatsteenweg 106, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder het nummer 0867.153.769, met als vaste vertegenwoordiger de heer Vanderbruggen Bert.

Er werd geen commissaris benoemd.

Het boekjaar valt samen met het kalenderjaar; het eerste hoekjaar zal eindigen op 31 december 2015. De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of in de plaats aangeduid in de oproeping, op 31 mei om 20 uur.

De Algemene Vergadering beslist op voorstel van de Raad van Bestuur over de bestemming van de winst, met inachtneming van de wettelijke voorschriften met betrekking tot het aanleggen van de wettelijke reserve. De Raad van Bestuur bepaalt het tijdstip en de wijze van betaling van de dividenden.

Bij winstuitkering wordt rekening gehouden met de rechten van de houders van kapi-taalaandelen indien bewijzen van deelgerechtigdheid werden uitgegeven, met de houders van winstaandelen en de houders van aandelen zonder stemrecht.

Bij vereffening zal het vennootschapsvermogen eerst dienen om het passief van de vennootschap en de kosten van de vereffening te dekken. Het batig saldo zal verdeeld worden onder de vennoten, naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en van de daarop verrichte stortingen. Bij de vereffening wordt rekening gehouden met de rechten van de eventuele houders van bewijzen van deelgerechtigdheid, winstaandelen en aandelen zonder stemrecht.

De voorwaarde tot toelating tot de algemene vergadering en uitoefening van het stemrecht luiden ais volgt: minstens zeven dagen v66r de datum van de voorgenomen vergadering moeten de aandeelhouders of hun vertegenwoordigers kennis geven van hun voornemen om aan de vergadering deel te nemen zoals bepaald in de oproeping. De vervulling van deze formaliteit kan niet geëist worden, indien daarvan geen melding is gemaakt in de oproeping tot de vergadering. Bestuurders en commissarissen zijn vrijgesteld van deze formaliteit. Onverminderd de regels van de wettelijke vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke aandeelhouder op de vergadering vertegenwoordigd worden krachtens een geschreven volmacht. Het model

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notes, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

mul 11.1

van volmacht kan door de Raad worden vastgesteld. Elk aandeel heeft recht op één stem. De uitoefening van het stCmrecht, evenals alle andere rechten verbonden aan het aandeelhouderschap, zijn geschorst, voor wat de niet volgestorte aandelen betreft zolang de behoorlijk opgevraagde en eisbare stortingen niet gedaan zijn, en in alle andere gevallen voorzien in de wet.

Volmacht werd verleend aan mevrouw Veerle Vanhooydonck, wonende te Brasschaatsteenweg 106  2920 Kalmthout, aan wie de macht wordt verleend om, met mogelijkheid van indeplaatstelling, alle formaliteiten te vervullen, zowel nnar aanleiding van deze als toekomstige akten, bij het rechtspersonenregister, bij de ondernemingsloketten, de kruispuntbank voor ondernemingen, de Btw-administratie, de belastingdiensten en andere overheidsinstanties,

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL,

Opgemaakt vóór registratie ter neerlegging op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel,

Samen hiermee neergelegd met uitgifte met volmacht.

De notaris, Luc Dejongh (Ds. AVB/2141606)

Op de laatste blz. van Luik B vernielden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voort behouden aan het Belgisch staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
COLLECTIO

Adresse
BRASSCHAATSTEENWEG 104 2920 KALMTHOUT

Code postal : 2920
Localité : KALMTHOUT
Commune : KALMTHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande